Vliegvakantie

Reizendeals

6 reviews
50% positief
17% neutraal
33% negatief
Corendon is van alle vliegvakantie aanbieders de beste keuze.

Reviews (6)

 • Tessa
  Top vakantie 0 reacties

  Top vakantie gehad in Playa del Ingles op Gran Canaria. Goed verzorgd hotel, lekker eten, schone ruime kamers en voor de klantenservice was geen vraag te veel. Op emailberichten wordt ook razen snel antwoord gegeven.

  Goed bedrijf en volgende keer boek ik hier weer en raad ik dit bedrijf bij iedereen aan. Deal was ook super cheap!

  Tessa 14 oktober 2021

 • Rahaf Makarati
  Nooit bij hen boeken 0 reacties

  Beter de reis zelf te boeken via booking.com en edreams.com!!

  Beter en goedkoper!!! Alles duidelijk en open en veel keuzes!

  Ze bieden geen goede hotels aan en er komen later veel kosten bij en zelfs ter plaatse en na alles te hebben geboekt komen er nog kosten bij voor bagage Rayain air en belastingen ter plaatse en de dag van vertrek moet je vroeg uitchecken,…!

  Rahaf Makarati 11 oktober 2021

 • Sammy
  OPLICHTERS Reizendeals 2 reacties

  OPLICHTERS,

  Boek aub nooit bij reizendeals. Malafide bedrijf , waar ze je vast houden aan Algemene voorwaarden, die je nooot hebt gelezen. Zij hebben meerdere, zwakke mensen benadeeld . Ze gaan over lijken om jouw geld af te troggelen. Mocht je ergens abusievelijk op klikken , zit je eraan vast. Mensen die er werken gaan ook over kijken !! Pas aub op

  Sammy 13 augustus 2021

 • Vivek
  Onprofessioneel 0 reacties

  Zeer slecht en onprofessioneel bureau. Ze gebruiken de acceptatie van ALGEMENE VOORWAARDEN om uw geld te stelen. Zodra u hun algemene voorwaarden op de website accepteert, sturen zij een incassobureau achter u aan als u van gedachten verandert. Het is een oplichtersbedrijf. Bezoek hun website nooit. Ik zou dat nooit doen. Ik heb 1600 euro betaald en in ruil daarvoor hebben ze me geen flexibiliteit gegeven in mijn reisplan. Nu kan ik vanwege covid niet naar Cyprus reizen omdat Cyprus ROOD is. Reizendeal zegt dat je naar Cyprus gaat ook al is het ROOD. Reizendeal houdt er geen rekening mee of je door Covid in een RODE zone komt te overlijden. BOEK NIET BIJ HEN. IK VERLIES 1600 EURO. KARMA ZAL HEN RAKEN. Ik vervloek ze. HUN BEDRIJF EN WERKNEMER ZULLEN LIJDEN. JONGENS BEZOEK NOOIT HUN WEBSITE. BOEK NOOIT EEN TICKET BIJ HEN.

  Vivek 15 juli 2021

 • Barbara
  Super deals 1 reactie

  Leuke en betaalbare deals. Zeer duidelijk en simpel om een deal te reserveren. Erg vriendelijke klantenservice. Wij zijn al drie keer op vakantie geweest met Reizendeals, naar Gran Canaria, Mallorca en Malta geweest. Elke keer super gehad.

  Ik kan niet wachten om de volgende vakantie hier te boeken. We hebben er zin in!

  Barbara 11 mei 2021

 • Marsha
  Reis geboekt bij Reizendeals 0 reacties

  Wij hadden onze reis gelukkig vlak voor de corona crisis gedaan, deze hadden we bij Reizendeals geboekt en alles was perfect geregeld.
  We hoefden alleen maar te boeken en verder konden we onze koffers pakken en heerlijk ontspannen.
  Overal werd voor gezorgd en we hoefden ons verder nergens zorgen over te maken, dat is echt de perfecte manier om op vakantie te gaan als je het mij vraagt.
  Ik ben op vakanties geen ondernemer die iedere dag iets wil doen, laat mij maar lekker bij het strand of bij het zwembad liggen met een boek en dan vermaak ik me prima.

  Marsha 17 september 2020