Vliegvakantie

Reizendeals

4 reviews
50% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief
Ontevreden over Reizendeals?

Probeer eens de beste keuze Corendon.

Vliegvakantie aanbieders prijzen vergelijken.


Reviews (4)

 • Vivek
  Onprofessioneel 0 reacties

  Zeer slecht en onprofessioneel bureau. Ze gebruiken de acceptatie van ALGEMENE VOORWAARDEN om uw geld te stelen. Zodra u hun algemene voorwaarden op de website accepteert, sturen zij een incassobureau achter u aan als u van gedachten verandert. Het is een oplichtersbedrijf. Bezoek hun website nooit. Ik zou dat nooit doen. Ik heb 1600 euro betaald en in ruil daarvoor hebben ze me geen flexibiliteit gegeven in mijn reisplan. Nu kan ik vanwege covid niet naar Cyprus reizen omdat Cyprus ROOD is. Reizendeal zegt dat je naar Cyprus gaat ook al is het ROOD. Reizendeal houdt er geen rekening mee of je door Covid in een RODE zone komt te overlijden. BOEK NIET BIJ HEN. IK VERLIES 1600 EURO. KARMA ZAL HEN RAKEN. Ik vervloek ze. HUN BEDRIJF EN WERKNEMER ZULLEN LIJDEN. JONGENS BEZOEK NOOIT HUN WEBSITE. BOEK NOOIT EEN TICKET BIJ HEN.

  Vivek 15 juli 2021

 • Barbara
  Super deals 1 reactie

  Leuke en betaalbare deals. Zeer duidelijk en simpel om een deal te reserveren. Erg vriendelijke klantenservice. Wij zijn al drie keer op vakantie geweest met Reizendeals, naar Gran Canaria, Mallorca en Malta geweest. Elke keer super gehad.

  Ik kan niet wachten om de volgende vakantie hier te boeken. We hebben er zin in!

  Barbara 11 mei 2021

 • Marsha
  Reis geboekt bij Reizendeals 0 reacties

  Wij hadden onze reis gelukkig vlak voor de corona crisis gedaan, deze hadden we bij Reizendeals geboekt en alles was perfect geregeld.
  We hoefden alleen maar te boeken en verder konden we onze koffers pakken en heerlijk ontspannen.
  Overal werd voor gezorgd en we hoefden ons verder nergens zorgen over te maken, dat is echt de perfecte manier om op vakantie te gaan als je het mij vraagt.
  Ik ben op vakanties geen ondernemer die iedere dag iets wil doen, laat mij maar lekker bij het strand of bij het zwembad liggen met een boek en dan vermaak ik me prima.

  Marsha 17 september 2020

 • Cramer
  Oplichting Reizendeals 1 reactie

  €700,- betaald voor een reis ivm COVID 19, voucher van slechts 4 maanden... handelen daar op eigen houtje, ik ben nu €700,- kwijt totaal geen tegemoetkoming. Dit is oplichting!!

  Cramer 18 juni 2020