Energie

Qurrent

5 reviews
40% positief
20% neutraal
40% negatief

Qurrent is nu Greenchoice.

Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

Reviews (5)

 • Ramon
  Jaarnota te hoog 0 reacties

  Toen ik de jaarnota van dit jaar binnen kreeg, zag ik dat deze veel te hoog was. Onze (slimme) gasmeter deed het helaas niet meer en dit wisten wij niet, daarom schat Qurrent het verbruik dan maar in. Waar ze dit dan op basseren is mij een raadsel, want zo veel gas heb ik nog nooit verbruikt. Ik ben hier nu al meerdere malen achter aan geweest, maar ik word telkens van de één naar de ander gestuurd en niemand kan mij hier mee helpen of ik word genegeerd. Laatst gaf iemand zelfs aan dat zij er ook niets aan konden doen en dat ik er maar mee had te dealen. En dat terwijl ik gewoon kan aantonen dat hun inschatting volkomen onzin was.

  Ramon 11 juli 2020

 • Jorn
  Qurrent welkomsttarief 0 reacties

  Als je overstapt naar Qurrent dan krijg je te maken met een heel mooi welkomsttarief, dit zorgt er voor dat je erg veel geld kunt besparen en wie wil dat nu niet.

  Ook hebben ze het motto dat ze graag willen dat iedereen net zo veel energie opwekt als dat ze verbruiken en dat vind ik een hele mooie en ook hele belangrijke gedachte. Want de energie op deze planeet raakt op en daar moet wat aan gedaan worden. En hoe Qurrent daar mee om gaat lijkt me een goede eerste stap.

  Jorn 7 juli 2020

 • Qurrent klant
  Qurrent ontevreden 0 reacties

  Ik ben op dit moment nog een Qurrent klant, maar niet voor lang meer want als het aan mij ligt dan stappen we heel snel over naar ene andere leverancier.
  Ik ben helemaal niet tevreden en vind Qurrent veel te duur, hun prijs kwaliteit verhouding klopt helemaal niet als je het mij vraagt want de kwaliteit is prut en de prijs is veel te hoog.
  Dus nee, van mij geen hoge beoordeling helaas voor hun.

  Qurrent klant 11 januari 2020

 • Sam
  Qurrent beoordeling 0 reacties

  Sinds kort zijn wij overgestapt naar Qurrent en sindsdien ben ik meer tevreden over deze maatschappij dan dat ik ooit bij de vorige maatschappij ben geweest.
  Van het ene op het andere moment gingen zij de tarieven ineens verhogen zonder dat dit aan ons mede gedeeld werd en dat was voor mij de druppel om een andere maatschappij te zoeken.

  Sam 31 december 2019

 • Lars
  Klein bedrijf 0 reacties

  Dit energiebedrijf is volgens mij maar een klein bedrijf en voor veel mensen zou dit niet perse iets positiefs zijn maar voor mij is het dat juist wel.
  Ik heb vaak de ervaring met kleinere bedrijven dat deze ook een stuk klantvriendelijker zijn dan de grote bedrijven en dat ze veel sneller voor je paraat staan wanneer er iets aan de hand is of als je een vraag hebt.
  Ook over dit bedrijf ben ik op dat gebied erg goed over ze te spreken.

  Lars 9 juli 2019