Energie

Pure energie

23 reviews
65% positief
Positief
17% neutraal
Neutraal
17% negatief
Negatief
Ontevreden over Pure energie?

Probeer eens de beste keuze Endi Energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 23 )

 • Suus
  Groenste energie uit Nederland 0 reacties

  Omdat ik bewuste stappen wil zetten voor een beter klimaat, was ik op zoek naar een energieleverancier die gebruikt maakt van wind- en zonne-energie uit Nederland. Ik kwam al snel bij Pure Energie uit. Wat mij direct opviel is dat zij al wat prijzen hadden gewonnen op het gebied van groene energie en beste energieleverancier. Vanaf dat moment wist ik eigenlijk wel dat het goed zat en Pure Energie precies is wat ik zocht. Ik ben toen gelijk overgestapt naar Pure Energie en daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van gehad. Het is eigenlijk alles wat ik zoek in een energieleverancier en daar wil ik best een paar centen extra voor betalen. Wat ik ook echt leuk vind, is dat je al hun energiebronnen op de kaart kan zien. Dit geeft je een idee waar je energie precies vandaan komt.

  Suus 15 mei 2021

 • Gerard S.
  Pure energie veel fouten 0 reacties

  Er gaat hier van alles mis. Overgestapt naar Pure energie waarna er eerst iets mis was gegaan bij de annulering van mijn huidige energieleverancier, deze liep nog door. Dit zou Pure energie regelen maar dus duidelijk niet gedaan. Toen was er iets mis met het factuurbedrag die totaal niet overeenkwam met de deal die ik via een vergelijker had bedongen. De klantenservice heeft veel moeite om te snappen waar de fout ligt (bij hen) en willen het wel oplossen maar lijken hier totaal niet capabel genoeg voor. Heel jammer want de prijzen die ik kreeg waren het goedkoopste zoals de vergelijker i.i.g. aangaf. Helaas heb ik hier niets aan want ga het contract meteen weer ontbinden. Het zal vast bij meerdere mensen wel goed gaan als ik deze reviews lees maar mij is dat geluk duidelijk ontnomen.

  Gerard S. 31 december 2020

 • Loek
  Blij met Pure Energie 0 reacties

  Ik heb me al een tijd aangemeld bij Pure Energie en hier ben ik nog steeds heel blij mee. Vandaar ook deze beoordeling. Mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld door de reclames er over en toen ben ik gaan rondkijken op Google.

  Ik was bang dat groene energie duur zou zijn, maar dat is helemaal niet zo. Het personeel van Pure Energie was erg toegankelijk en aardig en dit geeft een prettig gevoel. Ik heb een keer gehad dat de factuur niet klopte, het bedrag dat hier op stond was ineens veel duurder dan ik gewend was en dat bleek niet te kloppen. Toen ik zo snel mogelijk contact zocht, werd het meteen nagekeken en was al snel de fout gevonden. Niet heel veel later was het probleem opgelost en had ik bericht dat het geld wat ik teveel had betaald terug gestort zou worden op mijn rekening. Dit is nu allemaal enige tijd geleden en het geld heb ik ook keurig terug gekregen. Heel erg blij ben ik met deze goede service.

  Na dit voorval is het altijd goed blijven gaan, we hoeven zelf eigenlijk nooit iets te regelen. Dit wordt allemaal voor ons gedaan en geregeld. Ik ben een hele tevreden klant.

  Loek 23 december 2020

 • Willem
  Pure energie in Nederland 0 reacties

  Eerder vonden mensen ons vaak van die hippies, omdat mijn vrouw en ik al tientallen jaren bezig zijn met een beter milieu en zo min mogelijk vervuiling op welke manier dan ook.
  Nu is het een hot item en zie je het 'gelukkig' steeds normaler worden in Nederland dat mensen zich hier mee bezig houden.

  Pure energie past hier naar mijn mening perfect bij.
  Je hebt hier allerlei manieren van het opwekken van energie die beter zijn voor het milieu, namelijk:

  - groen gas
  - groene stroom
  - zonne energie
  - windenergie.

  Toen we dit zagen waren wij in principe al om, toen kregen we ook nog eens een korting van 350 euro voor ons contract van vijf jaar en later zag ik ook nog eens dat ze al acht jaar lang een prijs winnen voor de groenste energie.
  Veel beter dan dit kun je het volgens mij niet treffen.

  Willem 11 december 2020

 • Tim
  Windmolens van Pure Energie 0 reacties

  Je ziet steeds meer windmolens in Nederland komen en veel mensen hebben hier groots commentaar op. Zelf snap ik dit niet goed, want waarom zou je tegen iets zijn wat ervoor zorgt dat wij grote stappen op het gebied van een beter milieu maken? Ze zouden lelijk zijn, ik vind dit wel meevallen. Ik kan zo tien dingen noemen, ga ik niet doen natuurlijk, wat een stuk lelijker is dan een windmolen.

  Daarnaast, wanneer je dit doet, zijn er zo veel voordelen aan verbonden dat je gek bent als je hier niet in mee gaat. Iedereen die zich een beetje in de wereld en het milieu verdiept, ziet in dat we hier uiteindelijk toch allemaal naar over moeten stappen. Dus waarom dan niet nu al met zijn allen? Het is een goede energie leverancier die zowel energie opwekt met behulp van windmolens als dat het een leverancier is die zorgt voor zonne energie met zonnepanelen. Alleen maar goede dingen dus!

  Tim 26 november 2020

 • Stef
  Pure energie review 1 reactie

  Eerlijk?! Ik snap echt niet waarom energie zo duur moet zijn. Je bent zo 200 euro per maand hier aan kwijt, nou sorry hoor maar dat vind ik echt ontzettend duur. Het enige nadeel is dat je gewoon niet zonder energie kunt, denk maar aan een winter zonder verwarming. Dat is iets waar je toch niet aan moet denken. Wij zitten bij pure energie en dat is dan nog een redelijk goedkope maatschappij en zij hebben ook nog eens duurzame energie, dus meerdere pluspunten. Dit waren voor ons ook redenen om hier te gaan. Maar dat neemt niet weg dat ik energie in het algemeen maar een duur iets vind.

  Stef 1 november 2020

 • Bernard
  Groene en pure energie 0 reacties

  Wat voor mij van groot belang is, is dat de energie zo puur en groen mogelijk is.
  En pure energie doet hier in zijn naam absoluut eer aan, dit is een energie leverancier die hier vol op inzet.
  Dat is in de eerste instantie een grote gok, omdat je inzet op een nieuw iets, maar daarentegen vind ik het zeker de moeite welvaart omdat ik ervan overtuig ben dat deze moeite uiteindelijk zal lonen.
  Daarbij was groene energie in het begin in verhouding veel duurder dan de grijze energie, maar tegenwoordig wordt dat verschil steeds minder groot.

  Bernard 26 oktober 2020

 • Koen
  Pure en groene energie duur 0 reacties

  Ik vind het hele concept van pure en groene energie erg goed en mooi, maar helaas is dit voor lang niet iedereen betaalbaar.
  Het verschil in prijzen is dan zo groot, te groot als je het mij vraagt.
  En ‘even’ zonnepanelen op je dak laten installeren, dat lijkt allemaal heel mooi, maar is ook een duur grapje en dan ben je zo een hele tijd verder voordat je je geld hier weer uit hebt gehaald.
  Dus ja, lastig, ik zou wel willen maar financieel gezoen is het voor ons op dit moment nog niet te doen.

  Koen 22 oktober 2020

 • Lex
  Pure energie bewuste keuze 0 reacties

  Voor ons is de keus voor energie een hele bewuste keuze geweest. Ten eerste zijn wij sowieso altijd al veel bezig met een goede vorm van leven en zijn we ons erg bewust van de privileges die wij als mens hebben en dat we ook best wat terug mogen / moeten doen voor de aarde.

  Mede daarom zijn wij op zoek gegaan naar een energie maatschappij die voor ons gevoel hier het beste bij aansluit. Na veel wikken en wegen is Pure Energie hier voor ons uitgekomen en ik sta nog steeds voor de volle honderd procent achter deze keuze. Natuurlijk is het opwekken van energie nooit heel goed voor de natuur, maar wanneer we dit doen, laten we dan voor de minst schadelijke vorm kiezen. En wij geloven dus dat dat deze vorm is.

  Lex 7 oktober 2020

 • Barry
  Zonnepanelen bij Pure Energie 0 reacties

  Wij hebben sinds kort zonnepanelen van Pure Energie. Wat zijn we hier blij mee! We hebben er erg lang over nagedacht en veel getwijfeld maar nu zijn we er uiteindelijk toch voor gegaan.

  Het was even omschakelen en ik heb me er goed in verdiept om de voordelen en de nadelen te zien en met elkaar af te wegen. Maar tot nu toe werkt het precies zoals we gehoopt hadden en zijn we er erg blij mee.

  Barry 20 september 2020

 • Vanessa
  Verhuizing Pure energie verwarring 0 reacties

  Inmiddels worden we er flauw van! Ik ga verhuizen en had op zich best bij Pure energie willen blijven ( met het cashback aanbod wat me was gedaan ) echter snapt Pure energie de opdracht niet.
  Ik ga verhuizen maar heb op het oude adres tot 16 juli ook nog gas water en licht nodig. Op het nieuwe adres moet het vanaf aanstaande 16 juni al ingaan omdat we daar dan gaan verbouwen.
  Ik krijg nu weer een bevestiging dat ik een jaar op mijn oude adres gas water en licht krijg.
  Is het zo moeilijk om de opdracht te snappen?
  Ik denk dat ik maar op zoek moet naar een leverancier die mij wel snapt.

  Vanessa 1 september 2020

 • Joost
  Weinig verschil 1 reactie

  Pure energie zou goed voor het milieu zijn en voor de portemonnee bla bla bl.
  Nu ik merk weinig verschil, als er überhaupt al verschil in zit.
  Dus mensen die om deze reden overwegen om over te stappen zou ik aanraden dat te laten.
  Dat scheelt je een hoop moeite en veel bespaar je er toch niet mee.

  Joost 3 april 2020

 • Gerjan
  Pure energie goedkoop 0 reacties

  Sinds twee jaar zijn wij nu veel bewuster bezig met het gebruik van energie. Ten eerste zijn we al overgestapt naar pure energie, dat is een verbetering en wat we nu ook doen is in plaats van elke keer maar weer die verwarming op standje sauna zetten soms ook gewoon even lekker weg kruipen onder een deken of even een warme trui aan trekken.

  Als je dit alles bij elkaar optelt en je doet dat een jaar lang, dan weet ik zeker dat ook jullie dit geld gaat besparen.

  Gerjan 26 maart 2020

 • Paul
  Pure energie milieu vriendelijk 0 reacties

  Een geluk bij een ongeluk kun je het wel noemen maar doordat mensen in deze tijd zover binnen moet blijven, merken we wel al zichtbaar verschillen in verband met minder co2 uitstoot en dergelijke. En als je dan ook nog zoals wij bij pure energie je energie verkrijgen dan doe je al een heleboel goede dingen voor het milieu.

  Paul 22 maart 2020

 • Lieke
  Pure energie prijskaartje 0 reacties

  Wat ik zo jammer vind, is dat net als dat gezond eten duurder is dan vet en slecht eten, goede energie ook duurder is dan de normale energie. Hier zit een flink extra prijskaartje aan en lang niet iedereen heeft het geld zo maar liggen om dit te betalen, ondanks dat ze dit misschien wel zouden willen. Ik vind ook echt dat het goede eten goedkoper moet worden en dat je pure energie ook goedkoper moet maken en pa dan gaan alle mensen gezonder en beter leven op alle vlakken. Want vaak is de wil er wel, maar kunnen ze het gewoon niet betalen!

  Lieke 6 maart 2020

 • Jim
  Pure energie goede oplossing 0 reacties

  Mensen kunnen nu eenmaal niet zonder energie en als je dan toch rekening wilt houden met de wereld en het milieu dan is pure energie de goede oplossing.
  Ik vind het zelf een heel fijn idee dat wij het op deze manier doen en nu hoef ik me niet schuldig te voelen als ik op een koude winterdag de verwarming wat omhoog wil draaien.

  Jim 28 februari 2020

 • Alexander
  Pure energie goede reclame 0 reacties

  Wij waren al langere tijd op zoek baarmoeder nieuwe / groene energie maatschappij maar liepen steeds niet tegen de goede aan. Eerlijk gezegd wist ik zelf ook niet goed waar ik moest zoeken. En toen zag ik ineens op tv tijdens het voetbal kijken pure energie op de voetbalshirts staan en zo zijn wij bij deze maatschappij uitgekomen. Dus dat bewijst maar weer hoe belangrijk goede reclame is, dat trekt zoveel meer klanten dan je misschien zou verwachten. En achteraf zijn we heel blij met deze keus want we zijn erg tevreden.

  Alexander 17 februari 2020

 • Laura
  Pure Energie de toekomst 0 reacties

  Als wij allemaal er voor willen zorgen dat onze planeet blijft bestaan en bewoonbaar blijft, dan zijn dingen als pure energie de toekomst en dan moeten we dit serieus gaan nemen. Wij zijn al overgestapt en daarnaast doen we ook veel andere dingen voor een beter klimaat maar ik hoop dat veel meer mensen zullen volgen. Het is ook nog eens hartstikke goede energie namelijk, het doet echt niet onder voor de ‘normale’ energie.

  Laura 7 februari 2020

 • Corne
  Pure energie windmolens 0 reacties

  Ik ben best goed te spreken altijd over groene energie en alles wat bedrijven doen om beter voor het milieu te zorgen, maar hier zit wel een grens aan en die grens is bij mij bereikt toen er steeds meer windmolens kwamen.
  Windmolens zelf daar heb ik niet zo veel problemen mee, maar honderden windmolens bij elkaar dat vind ik dan weer minder grappig.
  Ik snap dat windenergie heel goed is, maar het moet niet je uitzicht bederven en dat is wat windmolens tegenwoordig vaak wel doen.
  Er wordt dan gezegd dat de mensen niet zo moeten zeuren, maar ik snap heel goed dat mensen het niet grappig vinden dat ze eerst een prachtig uitzicht hadden en nu tegen allemaal windmolens aankijken.

  Corne 31 januari 2020

 • Irma
  Pure energie belangrijk 0 reacties

  Pure energie is voor ons de juiste energie maatschappij omdat zij het belangrijk vinden wat voor invloed het opwekken van de energie op de rest van de aarde heeft en dat is voor ons ook iets waar we iedere dag mee bezig zijn.
  We willen steeds groener gaan leven en dit doen we door iedere keer iets kleins te verbeteren zodat de omslag niet in één keer te groot is maar dat het geleidelijk gaat.
  Laatst was het onder andere het omzetten van de energiemaatschappij en dat is natuurlijk iets heel belangrijks, maar ook iets waar wij verder niets van merken.
  Maar toch heeft het wel degelijk een grote impact op de aarde.

  Irma 30 januari 2020