Dienstverlening

Prestige Modelmanagement

3 reviews
33% neutraal
67% negatief

Reviews (3)

 • Ad
  Vraag over Prestige modelmanagement 2 reacties

  Een vraagje. Ik heb me ook ingeschreven en ik heb vandaag reactie gehad, met daarin dat ik een uitstekende kandidaat ben. Nu moet ik nog bellen en "iets" bespreken staat in de mail. Als ik er vanaf wil en dus helemaal niks betaal, ben ik r dan vanaf? Of hoe werkt het?

  Dus als ik de mail nu gewoon laat voor wat het is, hoef ik die 120 euro niet meer te betalen, of pas als ik de 120 euro heb betaald ben ik genaaid?

  Mvg,

  Ad

  Ad 15 november 2020

 • Anoniem
  OPLICHTERS 2 reacties

  Vuile oplichters!! Duizenden mensen zijn slachtoffer van dit bedrijf smerige zaakjes. Nooit aan beginnen. Eerst word er gevraagd om geld over te maken. Je krijgt een mevrouw aan de telefoon die heel dringerig is en voor dat je t weet heb je t contract ondertekend en geld over gemaakt naar deze oplichters die beweren dat ze overal zitten op de wereld

  Anoniem 10 november 2020

 • Rick Hogendijk
  Smerige oplichters 0 reacties

  Dit zijn een stel oplichters! Eerst allemaal mooie beloftes doen en vies inspelen op de goedgelovigheid van modellen, vervolgens € 120,00 vragen, en daarna nooit meer iets laten horen! En dan ook nog aanmaningen en dreigingen van juristen durven sturen! Heel internet staat vol met waarschuwingen over dit bedrijf! Vandaar ook mijn waarschuwing naar anderen. Geen goed woord over te zeggen.

  Rick Hogendijk 9 november 2020