Vakantiepark

PonyparkCity Collendoorn

Collendoorn, Overijssel

3 reviews
67% positief
33% negatief

Vakantiepark te Collendoorn, Overijssel.

PonyparkCity, voor uw avontuurleuke vakantie! een uniek vakantiepark die jaarlijks vele gasten mag verwelkomen. Onze gasten hebben GRATIS toegang tot attractiepark Slagharen (Gehele verblijfsduur) Elke accommodatie heeft de beschikking over een pony tijdens verblijfsduur.

Vakantiepark Beerze Bulten is van alle vakantieparken de beste keuze.

Reviews (3)

 • Danielle
  PonyparkCity vernieuwd 0 reacties

  Wat een verschil is het PonyparkCity nu met vroeger! Zelf ben ik hier wel eens naartoe geweest en ik vond het er altijd helemaal geweldig, ik heb hier nu nog steeds goede herinneringen aan van toen ik zelf nog maar klein was.

  Maar inmiddels heb ik zelf een klein zoontje van zes jaar oud en laatst zijn we een keer met hem hier naartoe geweest en wat heeft ons mannetje een leuke dag gehad! Maar wat een verschil met al die jaren geleden, toen was het al leuk, maar nu is het helemaal vernieuwd en is dit volgens mij de droom van ieder kind. Ik weet zeker dat we hier nog vaker naartoe zullen gaan, want ons zoontje houdt er maar niet over op en vraagt regelmatig wanneer hij weer heen mag.

  Danielle 18 januari 2020

 • Hugo
  Leuk voor jonge kinderen 0 reacties

  Ponypark city is een heel erg leuk park maar is wel echt voorbode jongere kinderen.
  Voor de iets oudere kinderen, vanaf een jaar of 10-12 is er al snek weinig vertier meer en zit je opgescheept met een paar beginnende pubers die zich vervelen.
  En geloof me, niets is vervelender dan dat.
  Maar als je jonge kinderen hebt dan is dit park juist perfect, ze kunnen zich hier de hele dat vermaken met alle activiteiten die hier te doen zijn.
  Ook het eten en drinken is hier qua prijs goed en is aangepast aan de kinderen dus geen bijzondere en ingewikkelde hapjes maar gewoon snelle en lekkere snacks waar iedereen blij van wordt.

  Hugo 8 juni 2019

 • Lisa
  PonyparkCity ervaring 1 reactie

  Mijn dochter van 6 houdt heel erg van pony's en kan amper ergens anders over praten, een weekendje Slagharen naar PonyparkCity was dan ook erg leuk en haar wereld kan niet meer stuk. Ze heeft de hele dag bij de pony's gestaan, ze gevoerd en op ze gereden. In de nacht sliep ze als een roos. De prijs is redelijk aan de hoge kant maar het is zeker de moeite waard.

  Lisa 21 mei 2019