Winkel

Plus

7 reviews
43% positief
Positief
29% neutraal
Neutraal
29% negatief
Negatief
Ontevreden over Plus?

Probeer eens de beste keuze Nisbets.


Reviews ( 7 )

  • Fred
    Plus aanbiedingen en voorraad 0 reacties

    Ik heb een lichte haat liefde verhouding met de supermarkt Plus. De reden hiervan us dat ik de aanbiedingen en ook de spaaracties van de Plus vaak goed vind en dan met name op gebied van de versafdeling, waar je dan alleen wel goed rekening mee moet houden is dat je er vroeg bij moet zijn. Aan het begin van de week dus. Doe je dit niet, dan ben je gewoon te laat want ze zijn altijd snel door de voorraad geen zijn. Dat vind ik dan weer slecht, want van aanbiedingen moet je altijd extra inkopen en ik vraag me af of dit hier wel gebeurt.

    Fred 13 november 2020

  • Robbert
    Groente en fruit van Plus 0 reacties

    Wij hebben meerder supermarkten bij ons in de buurt staan, maar voor ons groente en fruit ga ik altijd naar de Plus (of naar de groenteboer natuurlijk) omdat de kwaliteit hiervan gewoon goed is bij de Plus. Wanneer ik naar de Aldi ofzo ga en ik koop daar groente en fruit, dan vind ik dit altijd van matige kwaliteit, bij de Plus is dat nooit zo. Het blijft nog lang goed en er zitten geen beurse plekken en dergelijke op, gewoon zoals het hoort. Ook de smaak is dan altijd goed.

    Dus ten opzichte van andere supermarkten waar ik ervaring mee heb, steekt de Plus hier wel boven uit. Ik vind dit een hele fijne winkel om mijn boodschappen te doen. De prijzen zijn er goed en wanneer je ervoor kiest om niet de A-merken te kopen maar gewoon ede eigen merk artikelen van de Plus dan kun je er ook nog eens heel goedkoop boodschappen doen.

    Robbert 8 november 2020

  • Merle
    Plus aanbod 0 reacties

    Ik vind het aanbod van de Plus supermarkt erg tegenvallen. Vooral over het vlees ben ik niet echt te spreken, daar heb je simpele dingen als gehakt en kipfilet en dergelijke te koop maar daar houdt het ook wel zo'n beetje mee op. Verder heb je de A-merken hier veelvuldig te koop en meestal wel één huismerkje (hoewel deze vaak op zijn), waardoor je vaak de volle pond moet betalen en zo veel geld kwijt bent voor je boodschappen. Dan ga ik liever naar een wat goedkopere supermarkt waar je een grotere keus hebt binnen het assortiment en waar je ook nog eens veel minder geld kwijt bent voor je boodschappen. Wij wonen vlak bij de Plus, maar gaan hier alleen heel af en toe heen als ik bij de andere supermarkt iets vergeten ben.

    De groente en fruitafdeling van de Plus vind ik dan wel weer goed. Dat is altijd lekker en vers fruit, zonder kneuzingen en dat soort dingen in de vruchten.

    Merle 10 september 2020

  • Petra
    Slimme bezorging door Plus 0 reacties

    Ik vind de bezorgservice van de supermarkten echt ideaal! Een keer per week laten wij de wekelijkse boodschappen bezorgen zodat het grootste deel in huis is. Bij de Plus heb je vaak een soort aanbieding dat wanneer je bijvoorbeeld 4 Andrelon producten koopt, de bezorging gratis is, dat vind ik echt slim. En de producten die ze daar dan voor gebruiken zijn bijna altijd dingen die iedereen wel nodig hebt (shampoo, wasmiddel, etc.) dus wij doen dat heel erg vaak op deze manier.

    Petra 3 september 2020

  • Winand
    Plus Hoensbroek 0 reacties

    Vandaag bij de plus in Hoensbroek geweest waar ik vaak kwam.
    Kwam want sinds ongeveer 4 jaar dat er een nieuwe beheerder zit is het er niet echt gezellig winkelen.
    Er was maar een kassa open terwijl er ongeveer 8 of 9 mensen in de rij stonden.
    Mijn vraag of er nog een kassa open kon geen werd met een grote en brutale mond afgewend.
    Zelfs een discussie met de beheerder gehad en gaf de dames aan de kassa ook nog gelijk.
    Vind er de laatste tijd ook vaak ongeprijsde artikelen en artikelen met verlopen datum aan.
    Ga vervolgens maar naar een andere supermarkt of misschien naar een andere plus.
    De winkelwagens worden ook niet meer gereinigd.
    Je kunt buiten een gebruikte (besmette) wagen pakken en binnen eventueel ontsmetten.
    Je hebt hem inmiddels wel al vast gepakt.
    Toen ik dit tegen een medewerker vertelde kreeg ik als antwoord dat je maar niet met je handen in je gezicht moet gaan.
    Heb maar niet gevraagd hoe zij corona wil voorkomen.

    Winand 15 augustus 2020

  • Daniel
    Dorps supermarkt 0 reacties

    Bij ons in het dorp zit een plus supermarkt en hier gaan wij dus best regelmatig even naar toe om eten en of drinken op te halen.
    Ik loop alleen helaas vaak tegen het feit aan dat ze bepaalde producten niet meer hebben, dus dat het op is, of zelfs dat ze dit helemaal niet in hun assortiment hebben.
    Dat is ook een belangrijke reden waarom we gaan de wekelijkse boodschappen in een nabij gelegen dorp doen in een andere supermarkt, maar je ontkomt er natuurlijk niet aan dat je af en toe nog even gauw wat moet halen en dan doen we dit gewoon bij de plus.
    Het is tevens ook best een prijzige supermarkt die veel a producten verkoopt.

    Daniel 28 november 2019

  • Tim
    Plus supermarkt ruim assortiment 0 reacties

    Sommige plus winkels hebben een ruim assortiment en er zijn ook wat kleinere. Gelukkig zit er hier in het dorp een hele grote en ga ik daar vaker heen dan de AH, die hier ook zit. Het fruit van de plus is echt heerlijk en een stuk beter als andere supermarkten. De prijs is ongeveer even duur als Jumbo en AH dus dat maakt verder ook niet uit.

    Tim 13 november 2019


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020