Plopsa
Daguitje

3 reviews
Positief
2
Neutraal
1
Negatief

Plopsa, vroeger kende iedereen Plopsaland de Panne. Tegenwoordig heeft het merk Plopsa zich flink uitgebreid, al blijft Plopsaland in onze ogen nog steeds een uitstekende keuze. Nu bestaat er onder andere:

 • Plopsaland De panne met plopsaqua
 • Plopsa Indoor Hasselt (belgie)
 • Plopsa Coo
 • Plopsa Indoor Coevorden
 • Holiday Park Pealz
 • Majaland Kownaty
 • Plopsa Theater

Genoeg plopsa keuzes door het gehele land te vinden voor een leuk daguitje.


Ontevreden over Plopsa? Probeer dan eens Wildlands Adventure Zoo.
Deze pagina is 1.363 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Wesley (36)
  Lengtemaat 0 reacties

  Plopsa indoor Coevorden is een perfect speelparadijs voor als het een keer minder goed weer is en je wilt wel iets leuks gaan doen met je kleine kinderen.
  Ze vermaken zich hier prima een hele dag en ook een volgende keer hoef je niet bang te zijn dat ze het dan saai zullen vinden.
  Waar je alleen wel rekening mee moet houden, is dat er best een aantal attracties zijn waarbij je minimaal een bepaalde lengte moet hebben.
  De kinderen die kleiner zijn, mogen hier dus niet in en dat kan voor teleurstellingen zorgen.
  Als je ze hier op voorbereid is het misschien niet zo’n probleem, maar vaak willen kinderen dan juist graag in de attracties waarvoor ze nog te klein zijn en dan zit je met verdrietige koppies.
  Dus het is echt een heel leuk familie uitje, maar je dit is wel iets waar je van op de hoogte moet zijn en rekening mee moet houden.

  Wesley (36) 30 juni 2019
 • Margreet (36)
  Plopsa echte aanrader 1 reactie

  Wij zaten een weekendje met de familie in het center Parcs in dalen en binnen de familie hebben we op het moment behoorlijk wat klein grut rondlopen.
  Op een regenachtige dag besloten we met zijn allen naar Plopsa te gaan wat er in principe naast zit dus je bent er zo.
  Wat bleek nou, dit is een waar speelparadijs voor jonge kinderen en het is ook nog eens overdekt dis voor een regenachtige dag ideaal.
  Onze kinderen en neefjes en nichtjes hebben de tijd van hun leven gehad en ook voor ons volwassenen was meer dan genoeg te doen om ons te vermaken.
  Dus mocht je een keer in die center parcs zitten, of je bent gewoon in de buurt van dalen / Coevorden, dan is Plopsa absoluut een aanrader voor jong en oud!
  Maar vooral voor jong natuurlijk.

  Margreet (36) 5 juni 2019
 • Just Erik (40)
  Plopsa Indoor Coevorden review 0 reacties

  Wij zijn naar Plopsa Indoor te Coevorden geweest. Een relatief kleine vestiging maar enorm leuk voor de kids. Vooral de Wickiebaan vonden ze erg leuk, dit is een achtbaan door een soort grot, lang leve de spanning. Ook goed gezicht voor kinderfeestjes las ik toen we daar waren, misschien een leuk idee.

  Just Erik (40) 24 mei 2019

Plaats een review