Restaurant

Pizzeria Sardegna

Emmen, Drenthe

3 reviews
67% positief
33% neutraal
Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Reviews (3)

 • Lotte
  Lekker eten op anderhalve meter afstand 0 reacties

  Wat ben ik blij dat de restaurants inclusief terrasjes weer open zijn.
  Je eet nu natuurlijk nog wel op anderhalve meter afstand met een vriendin, maar hier heb ik helemaal geen problemen mee.
  Ik heb het de afgelopen tijd ontzettend gemist, dat gezellig tafelen en lekker samen bijkletsen.
  Sardegna is altijd één van onze favoriete restaurants om naartoe te gaan, het is er altijd gezellig en de pizza’s en pasta’s vind ik er echt heerlijk! En na tijd natuurlijk een lekker toetje

  Lotte 3 juli 2020

 • Tim
  Sardegna niet op thuisbezorgd 0 reacties

  Ik vind het echt heel erg jammer dat Pizzeria Sardegna niet op thuisbezorgd staat. Ik lees net dat ze wel bezorgen, maar ik kan niets op de website van hun vinden en ik zie ze ook niet op thuisbezorgd staan dus hoe je dat dan moet doen geen idee. Ik vind het eten hier wel echt enorm lekker, dus als je echt kunt laten bezorgen zou dat wel heel erg fijn zijn.

  Tim 14 juni 2020

 • Sandra
  Sardegna bezorgt 0 reacties

  Ze staan niet op thuisbezorgd maar de Italiaan Sardegna uit Emmen bezorgt wel degelijk. Wij bestellen hier altijd bij, wat je ook neemt of het nu pizza of pasta of iets anders is, het smaakt hier altijd goed. Wanneer we toch een keer ergens anders eten bestellen valt het eigenlijk altijd tegen dus dan wordt het de keer erna toch weer sardegna.

  Sandra 22 mei 2020