Dierenverzekering

Petplan

5 reviews
60% positief
20% neutraal
20% negatief
Petplan is van alle dierenverzekeringen de beste keuze.

Reviews (5)

 • Jessica
  Dierenverzekering bestaat dit echt 0 reacties

  Een dierenverzekering, meen je dat nou? Bestaat zoiets ook al. Sorry hoor, mijn twee honden betekenen echt alles voor mij maar dat betekent nog niet dat ik een verzekering voor hun ga afsluiten. Als er dan echt een keer iets ergs is dat ze geopereerd moeten worden of zo iets dat zie ik dan wel weer en dan haal ik dat wel van de spaarrekening of zo af. Een verzekering speciaal voor je huisdier gaat mij echt een beetje te ver.

  Jessica 1 november 2020

 • Marieke
  Emotionele dierenverzekering 0 reacties

  Ik denk dat het hebben van een verzekering voor je huisdier iets emotioneels is en dat vrouwen hier sneller toe geneigd zij. Dan mannen.
  Voor bijna iedereen is een huisdier een deel van het gezin, maar om er dan ook maar gelijk een verzekering voor af te sluiten is dan weer wat anders.
  Mijn man en ik zijn hier ook verschillend in, ik vind het iets heel goeds en mijn man vindt het juist onzin.

  Marieke 21 maart 2020

 • Kim
  Petplan te duur 0 reacties

  Ik vind het een goed idee om huisdieren te verzekeren, maar helaas vind ik dan verzekeringen als Petplan wel veel te duur.
  Ik heb dit geld niet even over iedere maand, dat kan ik dan goed voor andere dingen gebruiken en dat gaat dan even voor de verzekering van de huisdieren helaas.

  Kim 21 februari 2020

 • Lucas
  Voorstander van Petplan 0 reacties

  Ik ben als dierenarts een groot voorstander van het verzekeren van je huisdier. Er komt regelmatig een hond of kat of wat voor dier dan ook in onze praktijk met een flinke blessure of een ziekte waaraan hij of zijn geopereerd moet worden. Deze kosten kunnen heel hoog oplopen en als je dan verzekerd bent is dat veel beter. Het zou vervelend zijn als je huisdier bepaalde hulp nodig heeft en je kunt dit niet betalen. Dus ik zou zeggen, mensen verzeker je huisdier.

  Het kost je een klein bedrag per maand, maar ik zou dit zeker voor lief nemen als ik mijn huisdier hier mee kon helpen als die ziek was

  Lucas 16 februari 2020

 • Gerda
  Hond verzekeren 0 reacties

  Ik vind het een heel mooi idee om een zorgverzekering af te sluiten voor je hond, of voor welk huisdier dan ook. Dit biedt toch een zekerheid dat als er een keer iets aan de hand is met je lieve huisdier, je dan gewoon met ze naar de dierenarts kunt gaan zonder dat je in paniek hoeft te raken over de nota die erop zal volgen. Ik heb alles voor mijn hond over, dus ook als ik dit zelf zou moeten betalen zou ik het doen, maar dat het op deze manier kan vind ik toch een hele geruststelling. Fijn dit.

  Gerda 9 februari 2020