Winkel

Perry Sport

3 reviews
67% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief
Ontevreden over Perry Sport?

Probeer eens de beste keuze Sport-Thieme.


Reviews ( 3 )

 • Jeffrey
  Perry sport aanbiedingen 0 reacties

  Ik ben iemand die bijna altijd mijn kleding koopt bij de Perry sport, van gewone kleding tot aan schoenen aan toe.
  Sportkleding en dergelijke koop ik hier natuurlijk ook en tijdens mijn vakanties ga ik graag bergbeklimmen en daarvoor kun je bij de Perry terecht.
  Het mooiste vind ik aan de Perry sport dat je hier heel vaak aanbiedingen hebt per artikel of per merk en sowieso hanger er altijd wel een groot rek met aanbiedingen.

  Dus als je een beetje op je geld wilt letten en als je zoals ik van sportieve kledij houdt dan is het hier goed vertoeven.

  Jeffrey 20 september 2020

 • Mitch
  Perry Sport sportkleding 1 reactie

  Al jaren koop ik mijn sportkleding etcetera bij de Perry sport, maar de laatste tijd vind ik het assortimentsuitbreiding heel erg tegenvallen. En als ik dan een keer iets leuks heb gevonden, dan is het er weer niet in mijn maat. Heel irritant allemaal, dus ik ben maar over gegaan op online shoppen. Terwijl ik voorheen altijd nog echt naar de winkel toe ging.

  Mitch 24 mei 2020

 • Philip
  Perry Sport kleding 0 reacties

  Eerder kwam ik hier echt nooit, ik wist wel van de naam af en ook wist ik wel dat het een sport en outdoorwinkel is maar toch ging ik hier nooit naar toe. Als kind al niet.

  Sinds een jaar of drie denk ik is hier verandering in gekomen. Toen zocht ik lekkere en gemakkelijke kleding voor thuis en vond ik bij de Perry Sport een hele mooie aanbieding. Toen heb ik gelijk een stuk of wat Puma truien en shirts gekocht en sindsdien zijn dit mijn nieuwe favoriete kledingstukken en koop ik eens in het jaar ongeveer een nieuwe voorraad hiervan. De kwaliteit is echt goed en het zit altijd lekker, ik weet inmiddels precies welke maat ik moet hebben dus passen is niet meer nodig, wat ook super handig is.

  Philip 21 december 2019


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020