Dating

Passie voor Twee

6 reviews
50% positief
33% neutraal
17% negatief

Datingsite die zich focust op vreemdgaan en spanning, de datingsite bestaat sinds 2020.

Ontevreden over Passie voor Twee?

Probeer eens de beste keuze Lovezone.


Reviews (6)

 • mystery guest
  Passie voor twee serieus daten 0 reacties

  Op veel datingsites heb je niets te zoeken als je echt serieus met iemand wilt daten, wat best gek is als je bedenkt dat een datingsite daar toch voor bedoelt is. Toch is het mij al vaak opgevallen dat het er bij veel datingsites vooral of alleen maar om het chatten en het versturen van foto's gaat. Daar zit ik niet op te wachten. Zoiets is leuk voor even, maar als je zoals ik op zoek bent naar meer, dan wil je op een gegeven moment ook wel een echte date met iemand.

  En dan zit je bij Passie voor twee dus goed gelukkig. Hier zijn ten minste mensen die echt op zoek zijn naar dat beetje extra en niet alleen naar tijdverdrijf. Ik vind het fijn dat de profielen hier zo uitgebreid ingevuld kunnen worden, zodat je al veel over iemand te weten kunt komen door alleen maar zijn of haar profiel te lezen. Ook worden de profielen door het beheer in de gaten gehouden, wat ik prettig vind want ik zit er niet op te wachten om opgelicht te worden door zo iemand. Laatst bij het beheer gemeld dat ik vermoedde dat iets niet klopte en binnen een half uur had ik reactie dat dit verder onderzocht zou worden, dus de bereikbaarheid van hun uit is ook heel goed.

  mystery guest 12 december 2020

 • Leroy
  Passie voor twee geld waard 0 reacties

  Ik heb een lidmaatschap bij Passie voor twee afgesloten en ik vind het nu al mijn geld dubbel en dwars waard. Ik heb hier al meerdere spannende contacten opgedaan en dit was mij in het echt nooit gelukt, helemaal niet nu alle horeca gelegenheden dicht zijn dus je niet zo maar even iemand in de kroeg kunt oppikken. Maar zelfs als dit wel had gekund, dan was dit mij in het echt niet gelukt. Op het internet zijn mensen toch altijd net even wat vrijer en durven ze meer, waardoor het contact nog spannender en leuker wordt. Ik hou hier wel van, nu hopen dat wanneer we in het echt afspreken, het contact net zo spannend zal worden/blijven.

  Leroy 8 november 2020

 • Jeroen
  Passie voor twee spannende datingsite 0 reacties

  Veel datingwebsites beloven veel spanning en sensatie, maar kunnen dit uiteindelijk niet waarmaken. Veel daarvan blijken erg saai te zijn met veel grijze muizen maar ook veel grijze massa. Zo heb ik me al bij meerdere datingsites aangemeld en vervolgens weer afgemeld omdat het niet aan mijn verwachtingen voldeed.

  Hier heb ik eindelijk een website gevonden die ook echt spannend is, je kunt hier als single en als stel terecht en ik denk dat dat ook wel voor extra spanning zorgt. Hoewel ik het zelf niet zie zitten om, wanneer ik in een relatie zit, als stel te gaan daten, vind ik stellen die dit wel doen wel erg interessant. Zij staan vaak open voor spannende dingen en zoeken echt avontuur. Dit zorgt toch al snel voor meer spanning dan met iemand die al jaren achtereen vrijgezel is. Op deze manier heb ik dus al interessante personen mogen ontmoeten op Passie voor Twee.

  Jeroen 2 oktober 2020

 • Gerard weet beter
  Gratis lidmaatschap 0 reacties

  Er staat groot op de homepagina dat tussen de eerste 1000 leden ze een gratis lidmaatschap gaan verloten. Dat is best zuinig als je het mij vraagt aangezien de eerste 1000 mensen amper tot niks te doen hebben op de datingsite in verband met het geringe aantal actieve leden. Normale goede datingsites hebben bijna een onbeperkt aantal leden en daar is het al niet makkelijk als man om een date te krijgen, laat staan met deze aantallen. Ze zouden ieder lid tot en met de 1000e een gratis lidmaatschap moeten aanbieden, desnoods voor 1 week, dat zal nog eens marketing zijn. Wie dit heeft verzonnen is volgens mij niet helemaal goed, geef je zoveel geld uit aan televisie marketing en dan doe je dit. Datingsite en reclame zien er overigens wel goed uit! Mag ook gezegd worden.

  Genoeg gezegd, fijne avond.

  Gerard weet beter 22 februari 2020

 • Lollypop
  Passie voor 2 nep en fake 0 reacties

  Volgens mij is Passie voor 2 nep, kan het nooit met zekerheid zeggen maar je hebt best veel aandacht wanneer je net je profiel hebt aangemeld en wanneer je betaald is de aandacht plots verdwenen terwijl dat juist de omgekeerde wereld is mijn inziens. Ik denk dat ik restitutie ga aanvragen want daar heb ik recht toe, heb immers gisteren betaald en de regel is dat je t/m 14 dagen de tijd hebt om je geld terug te vorderen als je niet tevreden bent.

  Lollypop 22 februari 2020

 • Ines Bos
  Passievoortwee.nl review en ervaring 1 reactie

  Hierbij mijn review cq ervaring omtrent de datingwebsite Passievoortwee.nl. Was even aan het zappen op de televisie en zag dit ineens op de reclame voorbij komen dus dacht registreer me even, kan niks ergs gebeuren. Dus geregistreerd, ging prima, mailtje ontvangen en geactiveerd. Kwamen meteen grote teksten dat ik moest betalen voor 49,95 euro dus had dat maar gedaan. Helaas hoor ik helemaal niks van de vrouwen die op de website aanwezig zijn. Vind dat ik het geld heb weg gegooid maar zag ook op een andere reviewsite dat de datingsite pas sinds 2020 bestaat, ik kijk het nog even aan want mijn abonnement duurt 3 maanden maar vooralsnog niet blij met de resultaten.

  Ines Bos 22 februari 2020