Dating

Passie voor Twee

3 reviews
33% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief

Datingsite die zich focust op vreemdgaan en spanning, de datingsite bestaat sinds 2020.

Ontevreden over Passie voor Twee?

Probeer eens de beste keuze Lovezone.


Reviews ( 3 )

 • Gerard weet beter
  Gratis lidmaatschap 0 reacties

  Er staat groot op de homepagina dat tussen de eerste 1000 leden ze een gratis lidmaatschap gaan verloten. Dat is best zuinig als je het mij vraagt aangezien de eerste 1000 mensen amper tot niks te doen hebben op de datingsite in verband met het geringe aantal actieve leden. Normale goede datingsites hebben bijna een onbeperkt aantal leden en daar is het al niet makkelijk als man om een date te krijgen, laat staan met deze aantallen. Ze zouden ieder lid tot en met de 1000e een gratis lidmaatschap moeten aanbieden, desnoods voor 1 week, dat zal nog eens marketing zijn. Wie dit heeft verzonnen is volgens mij niet helemaal goed, geef je zoveel geld uit aan televisie marketing en dan doe je dit. Datingsite en reclame zien er overigens wel goed uit! Mag ook gezegd worden.

  Genoeg gezegd, fijne avond.

  Gerard weet beter 22 februari 2020

 • Lollypop
  Passie voor 2 nep en fake 0 reacties

  Volgens mij is Passie voor 2 nep, kan het nooit met zekerheid zeggen maar je hebt best veel aandacht wanneer je net je profiel hebt aangemeld en wanneer je betaald is de aandacht plots verdwenen terwijl dat juist de omgekeerde wereld is mijn inziens. Ik denk dat ik restitutie ga aanvragen want daar heb ik recht toe, heb immers gisteren betaald en de regel is dat je t/m 14 dagen de tijd hebt om je geld terug te vorderen als je niet tevreden bent.

  Lollypop 22 februari 2020

 • Ines Bos
  Passievoortwee.nl review en ervaring 1 reactie

  Hierbij mijn review cq ervaring omtrent de datingwebsite Passievoortwee.nl. Was even aan het zappen op de televisie en zag dit ineens op de reclame voorbij komen dus dacht registreer me even, kan niks ergs gebeuren. Dus geregistreerd, ging prima, mailtje ontvangen en geactiveerd. Kwamen meteen grote teksten dat ik moest betalen voor 49,95 euro dus had dat maar gedaan. Helaas hoor ik helemaal niks van de vrouwen die op de website aanwezig zijn. Vind dat ik het geld heb weg gegooid maar zag ook op een andere reviewsite dat de datingsite pas sinds 2020 bestaat, ik kijk het nog even aan want mijn abonnement duurt 3 maanden maar vooralsnog niet blij met de resultaten.

  Ines Bos 22 februari 2020