Eten & Drinken

Papa John's

Meerdere locaties

5 reviews
60% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
40% negatief
Negatief
Ontevreden over Papa John's?

Papa John's is de beste keuze.


Reviews ( 5 )

 • Yvet
  Papa johns pizza 0 reacties

  Ik hoorde altijd zoveel goede verhalen over de pizza’s van papa johns! Dus toen ik een keer een vestiging hiervan tegen kwam, heb ik gewoon mijn kans gegrepen om hier een keer te gaan eten. En toen had ik dus de ervaring dat het wat mij betreft best wel tegenviel. Ik was totaal niet onder de indruk en dat was voor mij wel een lichte teleurstelling. Dus helaas niet de unieke wauw ervaring gehad waar ik wel vaak over gehoord heb bij deze pizza keten.

  Yvet 11 oktober 2020

 • Karim
  Papa Johns pizza lekker 0 reacties

  Als je een keer een pizza hebt gegeten die bij papa johns vandaan komt dan wil je daarna nooit meer anders, geloof mij maar.
  Ik heb dit voor het eerst gegeten toen ik in Amerika op vakantie was met een groep vrienden en na die ene keer zijn we haast dagelijks heen geweest om een punt te scoren van één van de pizza's daarvan.
  Ik ben dan ook heel erg blij dat deze keten naar Nederland komt, het kan mij niet snel genoeg gaan.
  Ik hoop wel dat er snel wat meer winkels openen en niet maar drie ofzo en dan alleen in de grote steden.
  De pizza's van papa johns zijn niet te vergelijken met andere pizza's vind ik, maar ze zijn echt veel lekkerder, dat is een feit dat zeker is.

  Karim 18 september 2020

 • Rien
  Papa Johns beoordeling 0 reacties

  Ik hoor altijd grote verhalen over de pizza's van papa john's, dit zouden de lekkerste pizza's van de hele wereld zijn en je begrijp dus wel dat mijn verwachtingen hiervan dus ook erg hoog waren.
  Toen ik mijn eerste hap nam was mijn gedachte alleen maar: is dit het nou?
  Ik was helemaal niet onder de indruk, ik ken zelfs wel restaurants waar de pizza's een stuk lekkerder zijn dan daar.
  Geef mij maar gewoon een lekkere italiaanse pizza van een echt italiaans restaurant, zij zijn de kenners in het maken hiervan en dat proef je ook altijd gelijk vind ik.

  Rien 1 september 2020

 • Rachel
  Papa John pizza 0 reacties

  Ik heb Papa John’s pizza’s voor het eerst gegeten toen ik op vakantie was en o jee wat was dit lekker.
  Veel lekkerder dan van de New York pizza of de domino’s, nu ik deze pizza’s ken weet ik hoe het hoort en ben je verpest voor het leven hahaha
  De pizza’s van papa johns zijn niet eens heel bijzonder qua ingrediënten, ze zijn vrij simpel maar wel heel erg lekker en dan hoeft het ook niet zo bijzonder te zijn vind ik.
  Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ze deze franchise naar Nederland brengen.

  Rachel 2 augustus 2020

 • Hendrik
  Papa Johns Pizza komt naar Nederland 0 reacties

  Alle mooie bedrijven komen over vanuit Amerika, ben er zelf wel blij mee. New York Pizza, Mac Donalds, Dunkin Donuts, Starbucks en zo kan je nog wel tientallen opnoemen. Super leuk dat Papa John's Pizza nu ook over komt. Iemand enig idee hoeveel vestigingen er al zijn?

  Hendrik 28 juli 2020