Painting Expert

Lid van Reviews.nl

Winkel

Painting Expert

44 reviews
39% positief
Positief
11% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief

Painting Expert heeft door de Coronacrisis last van leveringsproblemen, waardoor het langer kan duren voordat jij jouw pakketje zult ontvangen. Ze doen er echter alles aan om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Ontevreden over Painting Expert?

Probeer eens de beste keuze My nametags.


Reviews ( 44 )

  • Verboom
    Diamond painting 2 reacties

    In mei een diamond painting besteld en betaald we zijn eind september nog niks ontvangen geld ni terug tal van mails geen reactie pure oplichterij 😡😡😡

    Verboom 25 september 2020

  • H.Wermink
    Lopende olifant van 60x60 1 reactie

    Deze al besteld op 4 april. En ook direct betaald. Tot op heden nog niets ontvangen. Jammer dat dit zo moet gaan na veelvuldig mail contact. Slechte zaak.

    H.Wermink 23 augustus 2020

  • nellakluft
    heb vraag gesteld over steentjes bestellen 0 reacties

    heb een vraag gesteld,maar duurt lang voor je andwoord heb!!

    nellakluft 21 augustus 2020

  • Eefke
    Oplichter 0 reacties

    Niet bestellen hier! Je betaald minstens het driedubbele voor spullen die je zelf voor een paar euro op ali express kunt kopen!
    Oplichterij! Ik ben er gelukkig achter gekomen voor ik het betaald heb!

    Eefke 9 augustus 2020

  • Suzanne
    Uiteindelijk niet geleverd 1 reactie

    Op 29/5 een order geplaatst en volgens de tracking lag het op 11/6 klaar voor verzending. Dat het door de Corona allemaal langer zou duren, had ik alle begrip voor ware het niet dat er geen communicatie was van hun kant. Na bijna 3 maanden (en een aantal mails van mijn kant waar een nietszeggend antwoord op kwam) nog maar eens gevraagd en wordt gezegd dat het niet meer geleverd kan worden. Al het wachten was dus voor niets. En hoe kan het dat het volgens de tracking op 11/6 klaar was voor verzending?

    Suzanne 6 augustus 2020

  • Willy
    Schilderen op nummer 1 reactie

    Ben zeer tevreden. Eerste schilderij klaar en mijn tweede al besteld. Erg leuk om te doen en erg ontspannend.

    Willy 29 juli 2020

  • J4
    Wat een teleurstelling 0 reacties

    Na het lange wachten ( begin april). Heb ik uiteindelijk mijn pakket ontvangen... beschadigd.
    Alles zat gewoon in een simpele plastic zak zoals we ze wel allemaal van ali kennen. Doek volledig geplet/gekreukt en het hout van de canvas gebroken. Verder ontbrak ook iets in mijn bestelling. Heb mezelf ondertussen al vaak tegen het hoofd geslaan dat ik hier besteld heb.

    J4 18 juni 2020

  • Anne
    Beter zelf uit China bestellen 0 reacties

    Niet tevreden. Bewust voor een Nederlandse webshop gekozen vanwege levertijd (de website toonde een levertijd van 10-15 dagen). Maar de bestelling bleek rechtstreeks uit China te komen, waardoor ik er 2,5 maand op heb moeten wachten. Dit had ik ook voor een derde van de prijs zelf uit China kunnen bestellen. Het pakket kwam bovendien geplet aan, het schilderdoek zal vol vouwen en kreukels. Als compensatie werd 10% korting voorgesteld. Al met al zeer teleurstellend.

    Anne 17 juni 2020

  • Jeannette Dorenbos
    Opgelicht 1 reactie

    In april al besteld, en halverwege juni nog niets ontvangen.
    Pakketje blijkt al in Nederland te liggen, dus is binnenkort geleverd krijg ik te horen.
    Weet niet hoe ze hem bezorgen, maar lopend vanuit Rotterdam zou hij hier nu al wel moeten zijn.
    Maar tot op heden niets geleverd.
    Voel me gewoon opgelicht, en zie het als leergeld om volgende keer eerst op onderzoek uit te gaan voordat ik iets op internet bestel.
    Al met al mooie site, leuke beloftes, alleen je krijgt niets geleverd.

    Jeannette Dorenbos 15 juni 2020

  • J
    Nooit meer.. 0 reacties

    Pakket is al sinds begin april onderweg. Kan ik op zich begrijpen door de coronatoestanden. Mijn grootste probleem is dat dit gewoon van China komt. Na contact om hun hier mee te confronteren kreeg ik als antwoord dat ze heel transparant zijn en dit in hun FaQ staat. Na heel veel zoeken nog steeds nergens gevonden dat het van China komt hoor.. Op meerdere websites negatieve reviews te lezen die ze dan op hun beurt ook bijna allemaal gerapporteerd hebben.. Als ik dit op voorhand geweten had dan had ik hier nooit besteld.

    J 12 juni 2020

  • Marco
    Naar mijn mening oplichters 0 reacties

    Ik heb bijna 10 weken geleden een bestelling geplaatst en heb nog steeds niets ontvangen. Meerdere keren een mail gestuurd maar krijg steeds een standaardmail terug waarin ze zeggen dat het onderweg is. 2 weken geleden is mijn pakketje aangekomen in Nederland volgens Painting Expert. Maar nog steeds niet ontvangen. Ik denk dat ik lopend sneller had geweest.. Nooit meer bestellen hier!

    Marco 12 juni 2020

  • Martina
    Schilderen op nummer groot 0 reacties

    Het doek was gevouwen! Bij aankomst. Nadat ik hier melding boven had gemaakt kreeg ik de tip op het doek te strijken. Binnen enkele seconden zou het dan helemaal goed zijn I.v.m. Hoogwaardig katoen en linnen. Nou na een half uur strijken nog steeds kreukelig. Verzend het doek in een koker en probleem opgelost. Jammer en teleurgesteld.

    Martina 10 juni 2020

  • Tessa
    Niet kopen 0 reacties

    Ik had mijn pakketje hier besteld omdat de levering hier korter zou zijn dan wanneer ik het uit China zou bestellen. Dit bleek niet het geval. Na bijna 9 weken, is het pakketje er eindelijk. Uit de verpakking is op te maken dat ze het ergens in China opnieuw hebben besteld maar dan tegen minder dan 25%(!) van het bedrag (bedrag staat op de verpakking). Grote tip: koop hier niet!! Als je graag iets van de website wil hebben, kan je het beter rechtstreeks uit China bestellen, op Chinese sites staan namelijk dezelfde producten aangeboden. Is goedkoper en (waarschijnlijk) ook sneller. Wat een oplichters!!

    Tessa 5 juni 2020

  • vaste klant
    Top 1 reactie

    Zojuist mijn schilderen op nummer besteld via deze webshop en wat ben ik een tevreden mens!

    Klantenservice, enorm snel en duidelijk
    Producten van hoogwaardige kwaliteit

    Ook de levertijd was erg snel! Levertijden zijn weer zoals vanouds (ik bestel hier vaker, met korting, omdat ik een review schrijf). Als vaste klanten heb ik ook het bericht mogen ontvangen dat er binnenkort voorraad is in Nederland. De canvassen hebben dan ook meer nummertjes.

    Al met al, een hele en fijne ervaring met Painting Expert. Ik snap de negatieve reviews niet echt. Maar kan wel begrijpen dat er wat frustratie is door de langere levertijd, maar ach, dan krijg je geen goede service. Ook is de levertijd een stuk sneller dan als je het ergens anders haalt.

    Helemaal goed. Groetjes, een vaste klant

    vaste klant 5 juni 2020

  • Lisa
    Ik voel me opgelicht 0 reacties

    Ik voel me opgelicht. Ze sturen het schilderij direct vanuit China naar je huisadres terwijl je hetzelfde product op aliexpress voor 3x zo goedkoop kon halen. Levertijd was immers 3 weken. Daarnaast staat er zelfs op je canvas Chinese tekens op... PURE OPLICHTERIJ. NIET BESTELLEN

    Lisa 4 juni 2020

  • Iloontje
    Diamond painting leuke bezigheid 0 reacties

    Ik snap best dat tijdens de corona periode diamond painting een begrip is geworden want het is gewoon leuk om te doen en daarnaast hou je er nog iets moois aan over ook (als je het goed doet in ieder geval). Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn verzending en mijn vriendin zelfs nog iets langer. Ik hoop dat ze snel weer voorraad hebben zoals ze vaker aangeven, zal de zaak ook ten goede komen lijkt me. Verbaasd me eigenlijk nog dat er zoveel positieve reviews hier op staan aangezien ik vast niet de enige ben geweest met een grote vertraging. Ben nu wel blij het de diamond painting dus bedankt!

    Iloontje 4 juni 2020

  • de Jong
    Prima producten snelle levering verfpotje ... 0 reacties

    Mijn producten afgelopen vrijdag binnen gekregen. Helaas miste er een verfpotje. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice en deze werd opnieuw verstuurd. Gelukkig hadden ze dit potje in het magazijn of verzendcentrum, waardoor ik deze morgen heb. Heel erg fijn. Ik heb nog wel een tip: voeg een papieren versie toe aan de levering, waardoor ik de nummertjes terug kan lezen indien deze niet meer zichtbaar zijn. Volgens Marloes wordt dit, wanneer er weer voorraad is, automatisch erbij geleverd.

    Geverifieerde review

    de Jong 1 juni 2020

  • Weldoener 3D
    Zelf foto geupload 1 reactie

    Mijn vrouw had zelf een foto geüpload 40x50 cm we hebben hem dit weekend binnen gekregen. Prima service duurde iets langer dan gepland maar dat is normaal in deze corona crisis denk ik. Mijn vrouw is er nu mee aan het schilderen, ze zegt dat het over 3 dagen af is dus ben erg benieuwd. Prima service Painting Expert, jullie leveren een goede dienst en met name dat je een eigen foto kan uploaden is geweldig.

    Painting Expert heeft gereageerd

    Weldoener 3D 30 mei 2020

  • Ton
    Doorgeefluik van China 0 reacties

    PaintingExpert en Unique Travel Suplies is hetzelfde eenmansbedrijf in de binnenstad van Zwolle. Zelfde KVK nummer, zelfde eigenaar Van de website domeinen, zelfde basis tekst op de Over ons pagina. Geen contactmogelijkheden behalve mail. Dit is een voorbeeld van doorgeefluik van China. U besteld op de website, producten worden besteld in China en tegen vier tot Vijf keer de prijs bij u afgeleverd. Het loont de moeite zelf via de originele leveranciers te bestellen. Meestal op Ali.

    Ton 30 mei 2020

  • Chantal
    Schilderij op nummer van mijn hondje binnen 1 reactie

    Donderdag dan toch eindelijk mijn schilderij op nummer ontvangen van mijn hondje waarvan ik een foto had ingescand. Het duurde een paar weken en zal je zien dat het ook nog bezorgd werd wanneer ik niet thuis was dus moest ik nog een extra dag wachten. Heb het gisteren dus ontvangen en ben erg benieuwd hoe het gaat worden als het af is. Bedankt Painting Expert. Als ik iets mag aanraden: als er leveringsproblemen zijn, zet dit dan op de website want ik wist het niet totdat ik er zelf achteraan heb gemaild na 14 dagen te hebben gewacht.

    Painting Expert heeft gereageerd

    Chantal 30 mei 2020


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020