Internet Tv

Oxxio Alles-in-1

21 reviews
53% positief
14% neutraal
33% negatief

Oxxio, 1 van de grotere energieleveranciers van Nederland, levert nu ook Internet, TV en beldiensten. Als Oxxio-klant profiteert men van het kwaliteitsnetwerk van KPN maar dan tegen superscherpe prijzen. Dit is extra aantrekkelijk omdat men als energieklant ook blijvend Combivoordeel ontvangt.

De klant bepaalt zelf het combivoordeel:

 • Elke maand €2,50 korting
 • Gratis opnemen pakket
 • Gratis Fox Sports Eredivisie

Oxxio Alles-in-1 is nu KPN.

Ontevreden over Oxxio Alles-in-1?

Probeer eens de beste keuze T-Mobile Thuis.

Internet en tv providers prijzen vergelijken.


Reviews (21)

 • Van Bengelen
  Oxxio stopt en gaat over naar KPN 0 reacties

  Kreeg een mail dat Oxxio er mee stopt. Zeer spijtig natuurlijk aangezien ik juist Oxxio internet en tv koos omdat ik ook Oxxio energie heb aangesloten bij mij thuis. Nu stoppen ze er mee en mag je onder dezelfde voorwaarden door bij KPN... Ja, dat zal een jaartje duren waarna ze de prijzen opschroeven naar de KPN standaarden. Ik ga overstappen naar een andere provider, hoor goede verhalen over T-Mobile thuis. Zal een review plaatsen hoe de overstap is gegaan.

  Fijne dag en stay safe mensen!

  Van Bengelen 10 mei 2021

 • Harmen en Janine
  Goed dat Oxxio internet en tv stopt 1 reactie

  Ze zijn er eindelijk achter bij Oxxio dat je je beter kan inzetten op 1 doelgroep en dat ze als energieleverancier prima werk leverden en het toch tamelijk tekort schoot als het op internet en tv aan kwam. Wifi verbinding die zeer matig was waarbij je in iedere hoek van het huis geen internet ontving. Tv terug kijken werkte vaak niet en werd soms halverwege stop gezet waarna je het niet verder kon kijken. Al met al blij dat Oxxio internet en tv ermee stopt want nu kan ik het opzeggen en gewoon een goede tv aanbieder nemen. Iemand een goede provider hiervoor? Hoor overal Ziggo en KPN maar die zijn nogal aan de prijs.

  Harmen en Janine 25 april 2021

 • Wendy L.
  Oxxio internet en tv stopt ermee 1 reactie

  Heb er altijd een hekel aan dat zulke dingen gebeurd. Krijg ik ineens een e-mail dat Oxxio internet en tv stopt. Ik was juist overgestapt zodat ik Oxxio voor energie en internet + tv aangesloten had dus alles bij dezelfde aanbieder. Nu mag je doorgaan onder dezelfde voorwaarden bij KPN, wat in principe niet zo verkeerd is maar mijn hele idee om een gezamenlijke factuur te krijgen valt dus in duigen. Ik vind ook dat Oxxio dit best had mogen aangeven want ik heb het pas een maand ongeveer aangesloten. Had het dan even meegedeeld dat deze kans er in zat. Ik ga het maar weer opzeggen. Had ook al wat problemen ondervonden met programma terugkijken doordat het tv-kastje soms vastliep.

  Wendy L. 23 april 2021

 • Harmen Voolen
  Oxxio alles-in-1 telecom is gestopt 0 reacties

  Kreeg een mail van Oxxio en las het op enkele forums dat Oxxio alles-in-1 ermee stopt. Dit houdt in dat je alleen nog energie kunt afnemen bij Oxxio, zoals het vroeger ook was. Oxxio stelt dat het zich volledig wil richten op haar kernactiviteit en dat is energie. Het verbreden van het assortiment heeft ertoe geleidt dat Oxxio een geheel andere klantenbenadering moest hanteren door het totale pakket. Dit is nu dus niet meer aan de orde.

  Wel mooi want iedereen die Oxxio alles-in-1 thuis heeft aangesloten, mag onder dezelfde voorwaarden door bij KPN! Ik blijf dus lekker doorgaan zoals het nu is. Volgens mij duurt het sowieso nog tot de zomer voordat alles over gaat.

  Harmen Voolen 17 april 2021

 • Kevin
  Korting en fox eredivisie 0 reacties

  Ik zit hier in alle eerlijkheid alleen voor de korting en voor de zender van fox eredivisie, maar volgens mij gaat iedereen naar een bepaalde aanbieder voor alle voordelen die zij bieden. Dus het is ook zeker niet iets waar ik mij voor schaam, je moet wel gek zijn in mijn ogen om ergens voor te betalen als je dit ergens anders veel goedkoper kunt krijgen. Dus ik zit hier precies op de goede plek en daar ben ik ontzettend tevreden over.

  Kevin 4 november 2020

 • Vicky de Wilde
  Oxxio tv en internet app probleem 0 reacties

  Ik heb nu al spijt van mijn overstap naar Oxxio tv en internet. Ik heb eerder naar alle tevredenheid stroom van Oxxio gehad maar het is dit keer ellende.
  De app doet t steeds al niet en zegt dat er iets fout gaat als ik de cookies wil accepteren. Prima, ik kan best zonder die app. Maar dan moet er wel een monteur komen zoals was afgesproken. Deze zou hier rond 15 uur zijn met een uitloop van 2 uur dus uiterlijk 17 uur. Ik heb gebeld, ja mevr, uw afspraak staat er in hoor. Maar inmiddels is het 18:43 en is er niemand meer te bereiken behalve bij sales…..en nog steeds geen monteur.

  Ik ben er eigenlijk al weer klaar mee maar weet niet of ik al vast zit gezien de aanvraag al een 2 maanden geleden is gedaan, wel zijn onlangs de voorwaarden gewijzigd dus dat bied perspectief om terug naar Ziggo te gaan.

  Vicky de Wilde 2 november 2020

 • Roel
  Oxxio ervaring 0 reacties

  Mensen pas op met wat je gelooft, ik ben er dus achter gekomen dat Oxxio een heel vertekend beeld naar de buitenwereld schetst. Als je Oxxio zou moeten geloven, zou dat het meest geweldige bedrijf ter wereld zijn maar dat is natuurlijk niet zo.

  Wanneer je alle afschriften en dergelijke goed in de gaten houdt, zul je er net als ons achter komen dat het altijd anders is dan je vooraf had verwacht. Zo ook hier, dan blijken er toch weer wat haken en ogen aan te zitten. Maar dat zul je overal wel ervaren verwacht ik. Wel jammer dat dit soort dingen dan vaak niet in de informatie vermeld staat, in ieder geval niet in duidelijke taal.

  Roel 1 november 2020

 • Wes
  Oxxio valt tegen 0 reacties

  Oxxio wordt altijd zo mooi naar voren gebracht, dat zou het helemaal moeten zijn. Maar wij hebben het enige tijd uitgeprobeerd en wij vinden allemaal maar tegen vallen hoor. Dat was best een hele teleurstelling want we hadden er dus hele hoge verwachtingen van. Niet perse iets om voor iedereen aan te prijzen dus als het aan ons ligt.

  Wes 9 oktober 2020

 • Shanna
  Zeer teleurgesteld in de klantenservice 0 reacties

  Zeer teleurgesteld in de klantenservice..nog een reden om over te gaan stappen, probeer je een betalingsregeling te treffen omdat je niet in 1 keer betalen kan, word het gewoon niet goedkeurt ze maken het ook niet makkelijk voor mensen😡
  Er zijn ook mensen die een rekening gewoon weg in de kast gooien en denken tja kan het niet betalen in 1 keer, probeer je netjes een oplossing te regelen word je zo behandeld maar mevrouw het is maar een laag bedrag niet voor iedereen is een bedrag laag wat jullie wel vinden.

  Shanna 29 september 2020

 • Pieter
  Oxxio alles in 1 aanbiedingen 0 reacties

  Ik heb me helaas laten verleiden door de mooie praatjes van Oxxio om ons gezin hier aan te melden en daar hebben we nu ontzettend veel spijt van. Ze hebben hier cashback acties of ze noemen het soms ook wel eens welkomstpremies, zoiets lijkt misschien mooi, maar is het in werkelijkheid echt niet geloof mij hier maar in.
  Wanneer puntje bij paaltje komt, komen ze er toch weer op terug en kun je naar je centen fluiten. Ik heb ook op zo'n manier voor Oxxio gekozen en uiteindelijk zijn wij alleen maar meer geld kwijt dan voorheen. Zodra ons contract is afgelopen, zullen wij dit hier ook niet meer gaan verlengen.

  Pieter 27 september 2020

 • Max
  Oxxio onderschatte aanbieder 0 reacties

  Ik vind Oxxio echt zo’n tv aanbieder is die zwaar onderschat wordt.
  Ze mogen wat mij betreft veel meer credits krijgen voor alles wat ze aanbieden dan wat ze op dit moment krijgen.
  Nu gaat alle lof vaak naar Ziggo en KPN en dat soort aanbieders, maar ik vind echt dat Oxxio ook best in dit rijtje mag zitten.

  Max 2 augustus 2020

 • Sofie
  Oxxio super handig 0 reacties

  Hoe handig is dit! Oxxio alles in 1 werkt voor mij perfect, niet meer al die verschillende abonnementen waar ik aan moet denken of de facturen hiervan wel betaalt zijn, maar gewoon één groot pakket waar alles bij in zit.
  Voor mij is dit echt een uitkomst en ik was ook gelijk verkocht toen ik hier iets over hoorde. Volgens mij ben ik toen diezelfde dag nog omgeswitcht

  Sofie 26 maart 2020

 • Huize Janssen
  Oxxio Telecom 0 reacties

  Sinds dit jaar maken wij gebruik van Oxxio telecom (verzamelnaam voor Oxxio tv, internet en bellen). We zagen een aanbieding dat we de eerste 6 maanden € 15,00 korting kregen! Na deze aanbieding betalen we nog iets minder dan 34 euro per maand. Dat is toch wel iets anders dan de 50 euro die Ziggo vraagt! :)

  Huize Janssen 9 maart 2020

 • Greg
  Oxxio voor tv en internet 0 reacties

  Ik dacht altijd dat je voor goede tv en internet bij aanbieders als ziggo en KPN moest zijn, maar toen kwam ik Oxxio tegen en zag ik dat zij in principe hetzelfde aanbieden, maar dan voor minder geld.
  Het is even goed en je hebt bijna dezelfde zenders, je hebt zelfs fox sport eredivisie dus dan ben ik al helemaal tevreden.

  Greg 1 maart 2020

 • Mr fox
  Oxxio abonnement 0 reacties

  Bij Oxxio heb je op dit moment minimaal €2,50 per maand korting en dat lijkt misschien niet zo veel maar het is in een jaar tijd toch weer 30 euro en al met al zijn het wel de kleine bedragen die het hem uiteindelijk doen wanneer je dit bij elkaar op telt. Wij letten graag op dit soort aanbiedingen, niet omdat we in geldnood zitten maar omdat we het zonde vinden om onnodig geld weg te gooien. En door naar dit soort aanbiedingen te blijven zoeken blijf je scherp en ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

  Mr fox 2 februari 2020

 • Dirk
  Oxxio klacht 0 reacties

  Ik snap niet waarom iedereen zo laaiend enthousiast is over Oxxio, natuurlijk is het een prima maatschappij maar zo kan ik er nog wel vijf anderen noemen. Het is niet perse veel goedkoper dan wanneer je ergens anders zit en ook de kwaliteit hier is niet veel beter dan ergens anders. Dus ondanks dat ik niet eens ontevreden ben hier over, snap ik niet waarom al die mensen hiervoor zo de vlag uitsteken.

  Dirk 25 januari 2020

 • Gerard
  Oxxio beste deal 0 reacties

  Als je op dit moment naar een nieuwe internet en tv aanbieder op zoek bent, dan zou ik zeker voor Oxxio kiezen. Dat is echt een goede aanbieder en zij hebben vaak hele goede deals die je flink wat geld besparen. En dat is iets wat bij iedereen goed in de smaak valt lijkt me. Maar zonder gekheid, het is een hele goede aanbieder en wij zijn hier niet voor niets nog steeds klant.

  Gerard 22 januari 2020

 • Simon
  Oxxio internet en televisie 0 reacties

  Oxxio internet en televisie is voor ons een uitkomst, het werkt heel goed en eindelijk zijn we van die storingen af waar we eerder altijd last van hadden toen we nog bij een ander bedrijf zaten.
  Als ik dan s avonds thuis kwam van mijn werk en ik dacht eindelijk even rustig te kunnen ontspannen voor de televisie, dan kregen we regelmatig zo’n storing.
  En geloof me, er is niets irritanter dan een storing als je net in het midden van een film/aflevering of iets anders zit wat je graag wilt zien.
  Heel fijn dat dit bij Oxxio nog nooit gebeurd is en ik hoop dat dit ook zo blijft.

  Simon 21 januari 2020

 • Laura
  Oxxio gratis opnemen 0 reacties

  Wat ik bij Oxxio super nice vind, is dat je hier zo veel als je zelf wilt, gratis kunt opnemen. En net als de meeste mensen tegenwoordig, leidt ik nu eenmaal een heel druk bestaan en ben ik amper een avond in de week thuis om wat op tv te kijken. Dan is het super nice als je, wat je graag wilt terugkijken, gewoon kunt opnemen en dan terug kunt kijken wanneer jij daar tijd voor hebt en zin in hebt.

  Ik maak hier super vaak gebruik van, voor films bijvoorbeeld, maar ook heel vaak voor series die ik volg. Dat staat gewoon standaard ingesteld bij bepaalde series, dat alle afleveringen daarvan worden opgenomen. Op die manier kan ik het ook niet vergeten en baal ik achteraf dus ook niet dat ik het niet kan zijn.

  Laura 19 januari 2020

 • Pieter
  Fox Sport Oxxio 0 reacties

  Bij het lezen van Fox Sport Eredivisie was ik al om.
  Ik ben een voetbalfan in hart en nieren en wil het liefst geen wedstrijd missen in de week, dan is Fox Sport Eredivisie het handigst om te hebben.
  Zij zenden bijna alles uit, zodat ik ieder weekend lekker met een vak chips en wat fris of bier flink wat voetbal kan kijken.
  Ebde prijs valt mij ook nog eens erg mee, maar dat kan natuurlijk altijd beter.
  Wel krijg jein ieder geval €2.50 per maand korting dus dat scheelt dan alweer.

  Pieter 17 januari 2020