Internet Tv

Oxxio Alles-in-1

10 reviews
90% positief
Positief
10% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Oxxio, 1 van de grotere energieleveranciers van Nederland, levert nu ook Internet, TV en beldiensten. Als Oxxio-klant profiteert men van het kwaliteitsnetwerk van KPN maar dan tegen superscherpe prijzen. Dit is extra aantrekkelijk omdat men als energieklant ook blijvend Combivoordeel ontvangt.

De klant bepaalt zelf het combivoordeel:

  • Elke maand €2,50 korting
  • Gratis opnemen pakket
  • Gratis Fox Sports Eredivisie
Ontevreden over Oxxio Alles-in-1? Probeer dan eens Online.nl.
Deze pagina is 1.719 keer bezocht.

Reviews ( 10 )

  • Sofie
    Oxxio super handig 0 reacties

    Hoe handig is dit! Oxxio alles in 1 werkt voor mij perfect, niet meer al die verschillende abonnementen waar ik aan moet denken of de facturen hiervan wel betaalt zijn, maar gewoon één groot pakket waar alles bij in zit.
    Voor mij is dit echt een uitkomst en ik was ook gelijk verkocht toen ik hier iets over hoorde. Volgens mij ben ik toen diezelfde dag nog omgeswitcht

    Sofie 26 maart 2020

  • Huize Janssen
    Oxxio Telecom 0 reacties

    Sinds dit jaar maken wij gebruik van Oxxio telecom (verzamelnaam voor Oxxio tv, internet en bellen). We zagen een aanbieding dat we de eerste 6 maanden € 15,00 korting kregen! Na deze aanbieding betalen we nog iets minder dan 34 euro per maand. Dat is toch wel iets anders dan de 50 euro die Ziggo vraagt! :)

    Huize Janssen 9 maart 2020

  • Greg
    Oxxio voor tv en internet 0 reacties

    Ik dacht altijd dat je voor goede tv en internet bij aanbieders als ziggo en KPN moest zijn, maar toen kwam ik Oxxio tegen en zag ik dat zij in principe hetzelfde aanbieden, maar dan voor minder geld.
    Het is even goed en je hebt bijna dezelfde zenders, je hebt zelfs fox sport eredivisie dus dan ben ik al helemaal tevreden.

    Greg 1 maart 2020

  • Mr fox
    Oxxio abonnement 0 reacties

    Bij Oxxio heb je op dit moment minimaal €2,50 per maand korting en dat lijkt misschien niet zo veel maar het is in een jaar tijd toch weer 30 euro en al met al zijn het wel de kleine bedragen die het hem uiteindelijk doen wanneer je dit bij elkaar op telt. Wij letten graag op dit soort aanbiedingen, niet omdat we in geldnood zitten maar omdat we het zonde vinden om onnodig geld weg te gooien. En door naar dit soort aanbiedingen te blijven zoeken blijf je scherp en ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

    Mr fox 2 februari 2020

  • Dirk
    Oxxio klacht 0 reacties

    Ik snap niet waarom iedereen zo laaiend enthousiast is over Oxxio, natuurlijk is het een prima maatschappij maar zo kan ik er nog wel vijf anderen noemen. Het is niet perse veel goedkoper dan wanneer je ergens anders zit en ook de kwaliteit hier is niet veel beter dan ergens anders. Dus ondanks dat ik niet eens ontevreden ben hier over, snap ik niet waarom al die mensen hiervoor zo de vlag uitsteken.

    Dirk 25 januari 2020

  • Gerard
    Oxxio beste deal 0 reacties

    Als je op dit moment naar een nieuwe internet en tv aanbieder op zoek bent, dan zou ik zeker voor Oxxio kiezen. Dat is echt een goede aanbieder en zij hebben vaak hele goede deals die je flink wat geld besparen. En dat is iets wat bij iedereen goed in de smaak valt lijkt me. Maar zonder gekheid, het is een hele goede aanbieder en wij zijn hier niet voor niets nog steeds klant.

    Gerard 22 januari 2020

  • Simon
    Oxxio internet en televisie 0 reacties

    Oxxio internet en televisie is voor ons een uitkomst, het werkt heel goed en eindelijk zijn we van die storingen af waar we eerder altijd last van hadden toen we nog bij een ander bedrijf zaten.
    Als ik dan s avonds thuis kwam van mijn werk en ik dacht eindelijk even rustig te kunnen ontspannen voor de televisie, dan kregen we regelmatig zo’n storing.
    En geloof me, er is niets irritanter dan een storing als je net in het midden van een film/aflevering of iets anders zit wat je graag wilt zien.
    Heel fijn dat dit bij Oxxio nog nooit gebeurd is en ik hoop dat dit ook zo blijft.

    Simon 21 januari 2020

  • Laura
    Oxxio gratis opnemen 0 reacties

    Wat ik bij Oxxio super nice vind, is dat je hier zo veel als je zelf wilt, gratis kunt opnemen. En net als de meeste mensen tegenwoordig, leidt ik nu eenmaal een heel druk bestaan en ben ik amper een avond in de week thuis om wat op tv te kijken. Dan is het super nice als je, wat je graag wilt terugkijken, gewoon kunt opnemen en dan terug kunt kijken wanneer jij daar tijd voor hebt en zin in hebt.

    Ik maak hier super vaak gebruik van, voor films bijvoorbeeld, maar ook heel vaak voor series die ik volg. Dat staat gewoon standaard ingesteld bij bepaalde series, dat alle afleveringen daarvan worden opgenomen. Op die manier kan ik het ook niet vergeten en baal ik achteraf dus ook niet dat ik het niet kan zijn.

    Laura 19 januari 2020

  • Pieter
    Fox Sport Oxxio 0 reacties

    Bij het lezen van Fox Sport Eredivisie was ik al om.
    Ik ben een voetbalfan in hart en nieren en wil het liefst geen wedstrijd missen in de week, dan is Fox Sport Eredivisie het handigst om te hebben.
    Zij zenden bijna alles uit, zodat ik ieder weekend lekker met een vak chips en wat fris of bier flink wat voetbal kan kijken.
    Ebde prijs valt mij ook nog eens erg mee, maar dat kan natuurlijk altijd beter.
    Wel krijg jein ieder geval €2.50 per maand korting dus dat scheelt dan alweer.

    Pieter 17 januari 2020

  • Inus
    Oxxio internet tv en bellen 0 reacties

    Werkt prima, we hadden zelf altijd al energie van Oxxio en sinds we zagen dat ze ook internet, tv en bellen konden aansluiten bij ons thuis hebben we dit gedaan. We zaten bij Telfort, was prima maar die gingen samenwerken met KPN en was wat gedoe dus kwam wel goed uit dat Oxxio op dit moment ook dit ging aanbieden. Ik ben iemand die houdt van duidelijkheid en dat heb je als je vrijwel al je vaste lasten bij 1 aanbieder hebt. Vooralsnog geen klachten, aansluiten duurde 2 dagen voordat er een monteur kon komen maar dat was ook deels omdat we nog geen goede aansluiting hadden.

    Inus 15 januari 2020