Internet Tv

Oxxio Alles-in-1

11 reviews
91% positief
Positief
9% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Oxxio, 1 van de grotere energieleveranciers van Nederland, levert nu ook Internet, TV en beldiensten. Als Oxxio-klant profiteert men van het kwaliteitsnetwerk van KPN maar dan tegen superscherpe prijzen. Dit is extra aantrekkelijk omdat men als energieklant ook blijvend Combivoordeel ontvangt.

De klant bepaalt zelf het combivoordeel:

 • Elke maand €2,50 korting
 • Gratis opnemen pakket
 • Gratis Fox Sports Eredivisie
Ontevreden over Oxxio Alles-in-1?

Oxxio Alles-in-1 is de beste keuze.

Internet en tv providers prijzen vergelijken.


Reviews ( 11 )

 • Max
  Oxxio onderschatte aanbieder 0 reacties

  Ik vind Oxxio echt zo’n tv aanbieder is die zwaar onderschat wordt.
  Ze mogen wat mij betreft veel meer credits krijgen voor alles wat ze aanbieden dan wat ze op dit moment krijgen.
  Nu gaat alle lof vaak naar Ziggo en KPN en dat soort aanbieders, maar ik vind echt dat Oxxio ook best in dit rijtje mag zitten.

  Max 2 augustus 2020

 • Sofie
  Oxxio super handig 0 reacties

  Hoe handig is dit! Oxxio alles in 1 werkt voor mij perfect, niet meer al die verschillende abonnementen waar ik aan moet denken of de facturen hiervan wel betaalt zijn, maar gewoon één groot pakket waar alles bij in zit.
  Voor mij is dit echt een uitkomst en ik was ook gelijk verkocht toen ik hier iets over hoorde. Volgens mij ben ik toen diezelfde dag nog omgeswitcht

  Sofie 26 maart 2020

 • Huize Janssen
  Oxxio Telecom 0 reacties

  Sinds dit jaar maken wij gebruik van Oxxio telecom (verzamelnaam voor Oxxio tv, internet en bellen). We zagen een aanbieding dat we de eerste 6 maanden € 15,00 korting kregen! Na deze aanbieding betalen we nog iets minder dan 34 euro per maand. Dat is toch wel iets anders dan de 50 euro die Ziggo vraagt! :)

  Huize Janssen 9 maart 2020

 • Greg
  Oxxio voor tv en internet 0 reacties

  Ik dacht altijd dat je voor goede tv en internet bij aanbieders als ziggo en KPN moest zijn, maar toen kwam ik Oxxio tegen en zag ik dat zij in principe hetzelfde aanbieden, maar dan voor minder geld.
  Het is even goed en je hebt bijna dezelfde zenders, je hebt zelfs fox sport eredivisie dus dan ben ik al helemaal tevreden.

  Greg 1 maart 2020

 • Mr fox
  Oxxio abonnement 0 reacties

  Bij Oxxio heb je op dit moment minimaal €2,50 per maand korting en dat lijkt misschien niet zo veel maar het is in een jaar tijd toch weer 30 euro en al met al zijn het wel de kleine bedragen die het hem uiteindelijk doen wanneer je dit bij elkaar op telt. Wij letten graag op dit soort aanbiedingen, niet omdat we in geldnood zitten maar omdat we het zonde vinden om onnodig geld weg te gooien. En door naar dit soort aanbiedingen te blijven zoeken blijf je scherp en ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

  Mr fox 2 februari 2020

 • Dirk
  Oxxio klacht 0 reacties

  Ik snap niet waarom iedereen zo laaiend enthousiast is over Oxxio, natuurlijk is het een prima maatschappij maar zo kan ik er nog wel vijf anderen noemen. Het is niet perse veel goedkoper dan wanneer je ergens anders zit en ook de kwaliteit hier is niet veel beter dan ergens anders. Dus ondanks dat ik niet eens ontevreden ben hier over, snap ik niet waarom al die mensen hiervoor zo de vlag uitsteken.

  Dirk 25 januari 2020

 • Gerard
  Oxxio beste deal 0 reacties

  Als je op dit moment naar een nieuwe internet en tv aanbieder op zoek bent, dan zou ik zeker voor Oxxio kiezen. Dat is echt een goede aanbieder en zij hebben vaak hele goede deals die je flink wat geld besparen. En dat is iets wat bij iedereen goed in de smaak valt lijkt me. Maar zonder gekheid, het is een hele goede aanbieder en wij zijn hier niet voor niets nog steeds klant.

  Gerard 22 januari 2020

 • Simon
  Oxxio internet en televisie 0 reacties

  Oxxio internet en televisie is voor ons een uitkomst, het werkt heel goed en eindelijk zijn we van die storingen af waar we eerder altijd last van hadden toen we nog bij een ander bedrijf zaten.
  Als ik dan s avonds thuis kwam van mijn werk en ik dacht eindelijk even rustig te kunnen ontspannen voor de televisie, dan kregen we regelmatig zo’n storing.
  En geloof me, er is niets irritanter dan een storing als je net in het midden van een film/aflevering of iets anders zit wat je graag wilt zien.
  Heel fijn dat dit bij Oxxio nog nooit gebeurd is en ik hoop dat dit ook zo blijft.

  Simon 21 januari 2020

 • Laura
  Oxxio gratis opnemen 0 reacties

  Wat ik bij Oxxio super nice vind, is dat je hier zo veel als je zelf wilt, gratis kunt opnemen. En net als de meeste mensen tegenwoordig, leidt ik nu eenmaal een heel druk bestaan en ben ik amper een avond in de week thuis om wat op tv te kijken. Dan is het super nice als je, wat je graag wilt terugkijken, gewoon kunt opnemen en dan terug kunt kijken wanneer jij daar tijd voor hebt en zin in hebt.

  Ik maak hier super vaak gebruik van, voor films bijvoorbeeld, maar ook heel vaak voor series die ik volg. Dat staat gewoon standaard ingesteld bij bepaalde series, dat alle afleveringen daarvan worden opgenomen. Op die manier kan ik het ook niet vergeten en baal ik achteraf dus ook niet dat ik het niet kan zijn.

  Laura 19 januari 2020

 • Pieter
  Fox Sport Oxxio 0 reacties

  Bij het lezen van Fox Sport Eredivisie was ik al om.
  Ik ben een voetbalfan in hart en nieren en wil het liefst geen wedstrijd missen in de week, dan is Fox Sport Eredivisie het handigst om te hebben.
  Zij zenden bijna alles uit, zodat ik ieder weekend lekker met een vak chips en wat fris of bier flink wat voetbal kan kijken.
  Ebde prijs valt mij ook nog eens erg mee, maar dat kan natuurlijk altijd beter.
  Wel krijg jein ieder geval €2.50 per maand korting dus dat scheelt dan alweer.

  Pieter 17 januari 2020

 • Inus
  Oxxio internet tv en bellen 0 reacties

  Werkt prima, we hadden zelf altijd al energie van Oxxio en sinds we zagen dat ze ook internet, tv en bellen konden aansluiten bij ons thuis hebben we dit gedaan. We zaten bij Telfort, was prima maar die gingen samenwerken met KPN en was wat gedoe dus kwam wel goed uit dat Oxxio op dit moment ook dit ging aanbieden. Ik ben iemand die houdt van duidelijkheid en dat heb je als je vrijwel al je vaste lasten bij 1 aanbieder hebt. Vooralsnog geen klachten, aansluiten duurde 2 dagen voordat er een monteur kon komen maar dat was ook deels omdat we nog geen goede aansluiting hadden.

  Inus 15 januari 2020


Gerelateerde blogs

Online.nl - Dat kan voordeliger
Online.nl - Dat kan voordeliger

Online.nl heeft een sterke prijsverlaging doorgevoerd. Op Alles-in-1 pakketten (DSL & KPN Glasvezel) wordt nu maar liefst ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 2 september 2020

Budget Alles-in-1 + Google Nest
Budget Alles-in-1 + Google Nest

Budget Alles-in-1 heeft per 1 September een nieuwe actie! Klanten die zowel internet als tv bestellen, ontvangen een Google ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 1 september 2020

Ziggo Mediabox Next
Ziggo Mediabox Next

Het is zo ver, Ziggo rolt de nieuwe en zeer verbeterde Mediabox uit, genaamd Next. Iedereen die een tv bundel heeft van Ziggo ... Lees verder

Internet Tv 2 september 2019