Internet Tv

Oxxio Alles-in-1

17 reviews
65% positief
Positief
12% neutraal
Neutraal
24% negatief
Negatief

Oxxio, 1 van de grotere energieleveranciers van Nederland, levert nu ook Internet, TV en beldiensten. Als Oxxio-klant profiteert men van het kwaliteitsnetwerk van KPN maar dan tegen superscherpe prijzen. Dit is extra aantrekkelijk omdat men als energieklant ook blijvend Combivoordeel ontvangt.

De klant bepaalt zelf het combivoordeel:

  • Elke maand €2,50 korting
  • Gratis opnemen pakket
  • Gratis Fox Sports Eredivisie
Ontevreden over Oxxio Alles-in-1?

Probeer eens de beste keuze DELTA Fiber.

Internet en tv providers prijzen vergelijken.


Reviews ( 17 )

  • Kevin
    Korting en fox eredivisie 0 reacties

    Ik zit hier in alle eerlijkheid alleen voor de korting en voor de zender van fox eredivisie, maar volgens mij gaat iedereen naar een bepaalde aanbieder voor alle voordelen die zij bieden. Dus het is ook zeker niet iets waar ik mij voor schaam, je moet wel gek zijn in mijn ogen om ergens voor te betalen als je dit ergens anders veel goedkoper kunt krijgen. Dus ik zit hier precies op de goede plek en daar ben ik ontzettend tevreden over.

    Kevin 4 november 2020

  • Vicky de Wilde
    Oxxio tv en internet app probleem 0 reacties

    Ik heb nu al spijt van mijn overstap naar Oxxio tv en internet. Ik heb eerder naar alle tevredenheid stroom van Oxxio gehad maar het is dit keer ellende.
    De app doet t steeds al niet en zegt dat er iets fout gaat als ik de cookies wil accepteren. Prima, ik kan best zonder die app. Maar dan moet er wel een monteur komen zoals was afgesproken. Deze zou hier rond 15 uur zijn met een uitloop van 2 uur dus uiterlijk 17 uur. Ik heb gebeld, ja mevr, uw afspraak staat er in hoor. Maar inmiddels is het 18:43 en is er niemand meer te bereiken behalve bij sales…..en nog steeds geen monteur.

    Ik ben er eigenlijk al weer klaar mee maar weet niet of ik al vast zit gezien de aanvraag al een 2 maanden geleden is gedaan, wel zijn onlangs de voorwaarden gewijzigd dus dat bied perspectief om terug naar Ziggo te gaan.

    Vicky de Wilde 2 november 2020

  • Roel
    Oxxio ervaring 0 reacties

    Mensen pas op met wat je gelooft, ik ben er dus achter gekomen dat Oxxio een heel vertekend beeld naar de buitenwereld schetst. Als je Oxxio zou moeten geloven, zou dat het meest geweldige bedrijf ter wereld zijn maar dat is natuurlijk niet zo.

    Wanneer je alle afschriften en dergelijke goed in de gaten houdt, zul je er net als ons achter komen dat het altijd anders is dan je vooraf had verwacht. Zo ook hier, dan blijken er toch weer wat haken en ogen aan te zitten. Maar dat zul je overal wel ervaren verwacht ik. Wel jammer dat dit soort dingen dan vaak niet in de informatie vermeld staat, in ieder geval niet in duidelijke taal.

    Roel 1 november 2020

  • Wes
    Oxxio valt tegen 0 reacties

    Oxxio wordt altijd zo mooi naar voren gebracht, dat zou het helemaal moeten zijn. Maar wij hebben het enige tijd uitgeprobeerd en wij vinden allemaal maar tegen vallen hoor. Dat was best een hele teleurstelling want we hadden er dus hele hoge verwachtingen van. Niet perse iets om voor iedereen aan te prijzen dus als het aan ons ligt.

    Wes 9 oktober 2020

  • Shanna
    Zeer teleurgesteld in de klantenservice 0 reacties

    Zeer teleurgesteld in de klantenservice..nog een reden om over te gaan stappen, probeer je een betalingsregeling te treffen omdat je niet in 1 keer betalen kan, word het gewoon niet goedkeurt ze maken het ook niet makkelijk voor mensen😡
    Er zijn ook mensen die een rekening gewoon weg in de kast gooien en denken tja kan het niet betalen in 1 keer, probeer je netjes een oplossing te regelen word je zo behandeld maar mevrouw het is maar een laag bedrag niet voor iedereen is een bedrag laag wat jullie wel vinden.

    Shanna 29 september 2020

  • Pieter
    Oxxio alles in 1 aanbiedingen 0 reacties

    Ik heb me helaas laten verleiden door de mooie praatjes van Oxxio om ons gezin hier aan te melden en daar hebben we nu ontzettend veel spijt van. Ze hebben hier cashback acties of ze noemen het soms ook wel eens welkomstpremies, zoiets lijkt misschien mooi, maar is het in werkelijkheid echt niet geloof mij hier maar in.
    Wanneer puntje bij paaltje komt, komen ze er toch weer op terug en kun je naar je centen fluiten. Ik heb ook op zo'n manier voor Oxxio gekozen en uiteindelijk zijn wij alleen maar meer geld kwijt dan voorheen. Zodra ons contract is afgelopen, zullen wij dit hier ook niet meer gaan verlengen.

    Pieter 27 september 2020

  • Max
    Oxxio onderschatte aanbieder 0 reacties

    Ik vind Oxxio echt zo’n tv aanbieder is die zwaar onderschat wordt.
    Ze mogen wat mij betreft veel meer credits krijgen voor alles wat ze aanbieden dan wat ze op dit moment krijgen.
    Nu gaat alle lof vaak naar Ziggo en KPN en dat soort aanbieders, maar ik vind echt dat Oxxio ook best in dit rijtje mag zitten.

    Max 2 augustus 2020

  • Sofie
    Oxxio super handig 0 reacties

    Hoe handig is dit! Oxxio alles in 1 werkt voor mij perfect, niet meer al die verschillende abonnementen waar ik aan moet denken of de facturen hiervan wel betaalt zijn, maar gewoon één groot pakket waar alles bij in zit.
    Voor mij is dit echt een uitkomst en ik was ook gelijk verkocht toen ik hier iets over hoorde. Volgens mij ben ik toen diezelfde dag nog omgeswitcht

    Sofie 26 maart 2020

  • Huize Janssen
    Oxxio Telecom 0 reacties

    Sinds dit jaar maken wij gebruik van Oxxio telecom (verzamelnaam voor Oxxio tv, internet en bellen). We zagen een aanbieding dat we de eerste 6 maanden € 15,00 korting kregen! Na deze aanbieding betalen we nog iets minder dan 34 euro per maand. Dat is toch wel iets anders dan de 50 euro die Ziggo vraagt! :)

    Huize Janssen 9 maart 2020

  • Greg
    Oxxio voor tv en internet 0 reacties

    Ik dacht altijd dat je voor goede tv en internet bij aanbieders als ziggo en KPN moest zijn, maar toen kwam ik Oxxio tegen en zag ik dat zij in principe hetzelfde aanbieden, maar dan voor minder geld.
    Het is even goed en je hebt bijna dezelfde zenders, je hebt zelfs fox sport eredivisie dus dan ben ik al helemaal tevreden.

    Greg 1 maart 2020

  • Mr fox
    Oxxio abonnement 0 reacties

    Bij Oxxio heb je op dit moment minimaal €2,50 per maand korting en dat lijkt misschien niet zo veel maar het is in een jaar tijd toch weer 30 euro en al met al zijn het wel de kleine bedragen die het hem uiteindelijk doen wanneer je dit bij elkaar op telt. Wij letten graag op dit soort aanbiedingen, niet omdat we in geldnood zitten maar omdat we het zonde vinden om onnodig geld weg te gooien. En door naar dit soort aanbiedingen te blijven zoeken blijf je scherp en ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

    Mr fox 2 februari 2020

  • Dirk
    Oxxio klacht 0 reacties

    Ik snap niet waarom iedereen zo laaiend enthousiast is over Oxxio, natuurlijk is het een prima maatschappij maar zo kan ik er nog wel vijf anderen noemen. Het is niet perse veel goedkoper dan wanneer je ergens anders zit en ook de kwaliteit hier is niet veel beter dan ergens anders. Dus ondanks dat ik niet eens ontevreden ben hier over, snap ik niet waarom al die mensen hiervoor zo de vlag uitsteken.

    Dirk 25 januari 2020

  • Gerard
    Oxxio beste deal 0 reacties

    Als je op dit moment naar een nieuwe internet en tv aanbieder op zoek bent, dan zou ik zeker voor Oxxio kiezen. Dat is echt een goede aanbieder en zij hebben vaak hele goede deals die je flink wat geld besparen. En dat is iets wat bij iedereen goed in de smaak valt lijkt me. Maar zonder gekheid, het is een hele goede aanbieder en wij zijn hier niet voor niets nog steeds klant.

    Gerard 22 januari 2020

  • Simon
    Oxxio internet en televisie 0 reacties

    Oxxio internet en televisie is voor ons een uitkomst, het werkt heel goed en eindelijk zijn we van die storingen af waar we eerder altijd last van hadden toen we nog bij een ander bedrijf zaten.
    Als ik dan s avonds thuis kwam van mijn werk en ik dacht eindelijk even rustig te kunnen ontspannen voor de televisie, dan kregen we regelmatig zo’n storing.
    En geloof me, er is niets irritanter dan een storing als je net in het midden van een film/aflevering of iets anders zit wat je graag wilt zien.
    Heel fijn dat dit bij Oxxio nog nooit gebeurd is en ik hoop dat dit ook zo blijft.

    Simon 21 januari 2020

  • Laura
    Oxxio gratis opnemen 0 reacties

    Wat ik bij Oxxio super nice vind, is dat je hier zo veel als je zelf wilt, gratis kunt opnemen. En net als de meeste mensen tegenwoordig, leidt ik nu eenmaal een heel druk bestaan en ben ik amper een avond in de week thuis om wat op tv te kijken. Dan is het super nice als je, wat je graag wilt terugkijken, gewoon kunt opnemen en dan terug kunt kijken wanneer jij daar tijd voor hebt en zin in hebt.

    Ik maak hier super vaak gebruik van, voor films bijvoorbeeld, maar ook heel vaak voor series die ik volg. Dat staat gewoon standaard ingesteld bij bepaalde series, dat alle afleveringen daarvan worden opgenomen. Op die manier kan ik het ook niet vergeten en baal ik achteraf dus ook niet dat ik het niet kan zijn.

    Laura 19 januari 2020

  • Pieter
    Fox Sport Oxxio 0 reacties

    Bij het lezen van Fox Sport Eredivisie was ik al om.
    Ik ben een voetbalfan in hart en nieren en wil het liefst geen wedstrijd missen in de week, dan is Fox Sport Eredivisie het handigst om te hebben.
    Zij zenden bijna alles uit, zodat ik ieder weekend lekker met een vak chips en wat fris of bier flink wat voetbal kan kijken.
    Ebde prijs valt mij ook nog eens erg mee, maar dat kan natuurlijk altijd beter.
    Wel krijg jein ieder geval €2.50 per maand korting dus dat scheelt dan alweer.

    Pieter 17 januari 2020

  • Inus
    Oxxio internet tv en bellen 0 reacties

    Werkt prima, we hadden zelf altijd al energie van Oxxio en sinds we zagen dat ze ook internet, tv en bellen konden aansluiten bij ons thuis hebben we dit gedaan. We zaten bij Telfort, was prima maar die gingen samenwerken met KPN en was wat gedoe dus kwam wel goed uit dat Oxxio op dit moment ook dit ging aanbieden. Ik ben iemand die houdt van duidelijkheid en dat heb je als je vrijwel al je vaste lasten bij 1 aanbieder hebt. Vooralsnog geen klachten, aansluiten duurde 2 dagen voordat er een monteur kon komen maar dat was ook deels omdat we nog geen goede aansluiting hadden.

    Inus 15 januari 2020


Gerelateerde blogs

Oxxio netwerkacties najaar 2020!
Oxxio netwerkacties najaar 2020!

Vanaf vandaag, dinsdag 13 Oktober, brengt Oxxio op verschillende internet en tv pakketten mooie kortingacties! De eerste ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 14 oktober 2020

Online.nl - Dat kan voordeliger
Online.nl - Dat kan voordeliger

Online.nl heeft een sterke prijsverlaging doorgevoerd. Op Alles-in-1 pakketten (DSL & KPN Glasvezel) wordt nu maar liefst ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 2 september 2020

Budget Alles-in-1 + Google Nest
Budget Alles-in-1 + Google Nest

Budget Alles-in-1 heeft per 1 September een nieuwe actie! Klanten die zowel internet als tv bestellen, ontvangen een Google ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 1 september 2020

Ziggo Mediabox Next
Ziggo Mediabox Next

Het is zo ver, Ziggo rolt de nieuwe en zeer verbeterde Mediabox uit, genaamd Next. Iedereen die een tv bundel heeft van Ziggo ... Lees verder

Internet Tv 2 september 2019