Energie

Oxxio

12 reviews
67% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
8% negatief
Negatief
Ontevreden over Oxxio? Probeer dan eens Energiedirect.nl.
Deze pagina is 1.707 keer bezocht.

Reviews ( 12 )

  • Levi (39)
    Oxxio goedkoopst 0 reacties

    Oxxio is en blijft toch iedere keer weer opnieuw de goedkoopste in zijn categorie en ik blijf hier erg tevreden over.
    Ieder jaar check ik alles even en ga ik vergelijken wat voor ons het best uit kan en dan kom ik toch weer op Oxxio uit, waar we al zitten en dus maakt dit me blij.

    Levi (39) 21 maart 2020
  • Fam. Vos (35)
    Oxxio beste in vergelijkers 0 reacties

    Sinds ze bij mijn aan de deur kwamen 5 jaar geleden of ik naar hen wilde overstappen en een ipad cadeau kreeg ben ik zeer tevreden. Toen ter tijd een 3-jarig abonnement genomen en na ieder jaar sindsdien staat Oxxio als goedkoopste in de vergelijkers voor ons. Tevens nooit klachten gehad dus overstappen is voor ons zeker niet nodig.

    Fam. Vos (35) 8 maart 2020
  • Lars (54)
    Oxxio goede beoordeling 1 reactie

    Ik vind Oxxio echt een prima energiemaatschappij! Hier ben ik al jaren klant en daarvoor zat ik ergens anders. Daar was ik nooit echt tevreden, maar sinds ik bij Oxxio zit hebben we nog geen enkele keer iets te klagen gehad. Alles is altijd goed verzorgd en de prijs is lekker laag.

    Lars (54) 7 maart 2020
  • Illias (34)
    Prima energieleverancier 0 reacties

    Oxxio is een prima energieleverancier. Heb er een contract afgesloten voor 3 jaar want dan kreeg ik bonussen, voor gas en energie. We willen volgend jaar eigenlijk wel van het gas af en heb met Oxxio overlegd dat zij me hierin gaan helpen. Moet nog zien hoe zo'n warmtepomp de ketel gaat vervangen, ben zelf wel innovatief dus we gaan het zien. Heb er een goed gevoel bij en uiteindelijk wil ik ook nog zonnepanelen op het dak om het zo nog duurzamer te maken.

    Illias (34) 27 februari 2020
  • Ruud (44)
    Oxxio energie 0 reacties

    Super goede energie maatschappij dit. Heel goed qua prijs en wat ik hier ook goed aan vind is dat ze echt voor jou kijken hoeveel je nodig hebt zodat je niet veel te veel betaald of dat je achteraf nog een flink bedrag moet bij betalen. Ik ben er heel blij mee.

    Ruud (44) 16 februari 2020
  • Manuel (30)
    Oxxio tegenvaller 0 reacties

    Ik vind Oxxio een beetje een tegenvaller. Het lijkt de opkomer in de energie wereld dus ik had er eerlijk dezelfde behoorlijk hoge verwachtingen van, misschien is dat ook wel het probleem. Maar nu we hier aangemeld zijn vind ik niet dat ze iets extra’s bieden of leveren dan de andere leveranciers. Niet dat dat nodig is, maar andere mensen zijn hier zo laaiend enthousiast over dus ik had dat wel een beetje verwacht. Vandaar dat ik een klein beetje teleurgesteld ben, maar dat kan ook aan mijn verwachtingspatroon liggen.

    Manuel (30) 9 februari 2020
  • Roy (40)
    Energie bij Oxxio 0 reacties

    Dit is nu denk ik ons tweede jaar bij Oxxio, dat we hier onze energie verstrekken en ik ben er tot nu toe heel tevreden over.
    De reden dat wij hier maar zijn over gestapt was voornamelijk de prijs, die is hoe regel aantrekkelijk en het gemak van de website en over hoe je alles simpel in één overzicht kunt vinden.

    Roy (40) 7 februari 2020
  • Niek (33)
    Energie van Oxxio 0 reacties

    Wij hebben energie van Oxxio en dat is niet eens omdat ik zo weg hem van de energie hier van. Ik ben zelfs van mening dat dit dingen zijn die weggegooid geld zijn, als het aan mij had gelegen had ik dit geld liever aan iets anders besteed.

    Maar aangezien iedereen toch wel energie nodig heeft in huis, hebben wij tussen de goedkoopste aanbieders gezocht en zo kwamen we bij Oxxio uit.

    Niek (33) 16 januari 2020
  • Oxxio klant (35)
    Oxxio jaarbedrag 0 reacties

    Eindelijk een keer een energie maatschappij waar we niet aan het eind van het jaar nog een fiks bedrag extra moeten overmaken omdat de berekening van wat we kwijt zouden zijn schijnbaar niet klopte.

    Bij oxxio bereken je wat je ongeveer kwijt bent per jaar, hiervan betaal je dan iedere maand een twaalfde deel en aan het eind van het jaar klopt het gewoon. Eerder moesten we dan altijd nog flink wat extra bij betalen, dit jaar hoeft dat eindelijk eens een keer niet. Hoe fijn is dat!

    Oxxio klant (35) 7 januari 2020
  • Robert (58)
    Oxxio slimme leverancier 0 reacties

    Oxxio is één van de top energie leveranciers van Nederland op dit moment. Ze halen regelmatig wat prijzen tegenwoordig op alle gebieden, volgens mij zijn ze zelfs drie jaar achter elkaar de nummer één leverancier van Nederland geweest en dat vind ik best een knappe prestatie. Maar ook voor die tijd waren wij al klant bij Oxxio, gewoon omdat het een goede en slimme leverancier is die niet veel kost in vergelijking met andere leveranciers. Desondanks vergelijk ik wel ieder jaar opnieuw de verschillende opties om te kijken wat de beste optie is en dan nog wint Oxxio het voor ons iedere keer opnieuw.

    Robert (58) 6 januari 2020
  • Win (59)
    Hoge prijs 1 reactie

    Dat is dan weer een groot nadeel van een soort maatschappij als Oxxio vind ik, ze zijn lang niet zo groot en populair als een aantal andere maatschappijen en kunnen dis niet echt mee doen met de concurrerende prijzen.
    Daardoor betaal je hier gewoon een stuk meer dan wanneer je naar een relatief grotere maatschappij gaat en het is misschien niet goed voor de maatschappij maar dan kies ik toch wel echt voor mijn eigen portemonnee.
    Ik vind het sneu voor Oxxio hoor, maar als ik bij een andere maatschappij hetzelfde krijg voor minder geld dan is die keuze voor mij eenvoudig.

    Win (59) 10 juli 2019
  • George (42)
    Underdog 1 reactie

    Oxxio is best een grote energieleverancier, maar toch heb ik altijd het idee dat het een beetje de underdog is en ook zal blijven.
    En dat terwijl Oxxio naar mijn weten altijd erg leuke aanbiedingen en deals heeft die het wel aantrekkelijk maken om over te stappen.
    Dat is voor mij in het verleden ook de reden geweest om over te stappen, zo kreeg een paar jaar geleden een IPad als ik overstapte en bovendien een fikse korting de eerste tijd van mijn contract daar.
    Nog steeds betaal ik nu aanzienlijk minder dan wat ik voorheen bij een andere leverancier deed, dus ondanks dat de korting inmiddels is afgelopen, ben ik alsnog goedkoper uit dan wat ik eerder altijd was.
    Daarom snap ik ook niet zo goed dat er niet veel meer mensen hier zitten, maar misschien worden ze dan ook wel duurder als er meer mensen komen, dus ik vind het helemaal prima zoals het nu is.

    George (42) 23 juni 2019