Energie

Oxxio

19 reviews
53% positief
21% neutraal
26% negatief
Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

Reviews (19)

  • Milou
    Scherpste energieaanbieding 0 reacties

    Na wat zoeken naar een voordelige energieleverancier heb ik Oxxio ontdekt. Ze hadden de scherpste aanbieding dus het was voor mij geen moeilijke keuze. Het overstappen naar Oxxio ging heel makkelijk en snel. Met de app van Oxxio kun je precies bijhouden wat je verbruikt, dit is zeer handig. Persoonlijk houd ik van duidelijkheid en structuur dus Oxxio past heel goed bij mij. Ook even contact gehad met de klantenservice omdat ik wat vragen had over het overstappen naar Oxxio en ik werd heel goed geholpen. Ze stelde mij gerust en ik heb de overstap zo gemaakt. Hier was ik best wel nerveus voor maar het viel achteraf allemaal reuze mee. Hier ben ik Oxxio wel dankbaar voor. Ik hoop nog vele jaren gebruik te kunnen maken van energie van Oxxio.

    Milou 9 oktober 2021

  • Jesse
    Beste deal voor 1 jaar stroom en gas 0 reacties

    Via Oxxio.nl heb ik de beste deal berekend voor 1 jaar stroom en gas. Ik heb niet getwijfeld en gelijk overgestapt naar Oxxio. Het was namelijk een best goede deal. Voor een heel klein bedrag extra kun je voor Nederlandse Windstroom en CO2-Gecompenseerd Gas kiezen. Dit heb ik zelf niet gedaan, want je krijgt sowieso al 100% europese windstroom. Nu zit ik 1 jaar vast aan het energiecontract van Oxxio. Het mooie is dat de energiekosten dit jaar niet gaan stijgen voor mij, want dat is de afspraak met Oxxio. Je krijgt sowieso 14 dagen bedenktijd, maar ik blijf het jaar bij Oxxio. De overstap regelt Oxxio voor je. Het is echt super simpel en als je er niet uitkomt of vragen hebt kun je ze altijd bellen. Je kunt zelfs met ze chatten. Het jaar erop kijk ik weer voor een andere energieleverancier. Zo doet ik het altijd. Geen lange contracten waar je niet meer onder uit komt, maar elk jaar opnieuw vergelijken. Vaak kies ik wel voor de goedkoopste of waar je een leuk welkomscadeau krijgt. Oxxio is een prima keuze en kan ik iedereen aanbevelen.

    Jesse 6 oktober 2021

  • danny
    overstapservice van Oxxio 0 reacties

    Oxxio overstapservice internet en televisie wat een Ellende

    Ik werd gebeld door een externe partij die klanten binnen haalt voor oxxio (hier kwam ik later achter) . Het klonk allemaal hartstikke goed. Ik kreeg een gratis monteur die alles kwam aansluiten en hun zouden heel de overstap regelen met mijn vorige provider.
    Na tijdje werd en fors bedrag van me rekening afgeschreven voor de (gratis monteur) en zag ik dat me vorige provider ook nog steeds rekening stuurde voor internet en televisie.
    Ik heb hier over gebeld naar Oxxio. Nu moet bewijzen dat de dame aan de telefoon mij de gratis monteur heeft aangeboden (wat natuurlijk de omgedraaide wereld is).
    Verder zijn de koste van de dubbele abonnement voor eigen rekening, want hun hebben dit via email laten weten(email die ik niet gezien heb) en door deze email heeft Oxxio naar eigen zeggen aan hun plicht voldaan.
    Komt er op neer dat ze alles heel mooi vertellen maar uiteindelijk niks regelen en jou voor de kosten oplaten draaien.

    Oxxio Zo ga je niet met klanten om !!!

    danny 18 februari 2021

  • Nathalie
    Oxxio ervaring energie 0 reacties

    Wij zijn destijds overgestapt naar Oxxio omdat die toen als beste energieleverancier van Nederland verkozen was, maar ik heb hier op het moment mijn twijfels bij.
    Ze hebben hier groene stroom en dat is mooi, maar dat hebben bijna alle andere energieleveranciers in Nederland tegenwoordig ook wel.
    Ze hebben geen prijsstijging het jaar erop, dat vind ik niet meer dan normaal. Het zou mooi zijn dat je, net als met een autoverzekering etc. korting krijgt naarmate je er langer zit, dat zou ik als voordeel zien en dat heb ik nu niet want de prijs blijft nu gewoon hetzelfde.
    Erg jammer dat ze hun trouwe klanten niet tegemoet komen in financieel opzicht, dat zou wel een slimme zet zijn.
    Wat wel echt een heel groot voordeel van Oxxio is, vind ik de app die ze gebruiken.
    Hierop ben je binnen een mum van tijd ingelogd en heb je gelijk een duidelijk overzicht van je verbruik en je kosten.
    Op deze manier houd ik het veel beter in de gaten dan dat ik voorheen deed, omdat het nu veel gemakkelijker in de gaten te houden is.

    Nathalie 28 december 2020

  • Michael
    Opgelicht door Oxxio 0 reacties

    Al die kortingen die je krijgt bij Oxxio en al die terugboekingen die je hier zou krijgen, dat zijn allemaal mooie verhalen waar niets van waar is. Dit is zo’n geval van heel goed ervoor zorgen dat je de kleine lettertjes leest, want anders ben je net als ik zwaar de pineut en zit je aan een bindend contract vast waar je ook niet meer onderuit kunt komen. En met een beetje pech is het dan ook nog zo dat je voor meerdere jaren hier aan vast zit in plaats van 1 jaar. Ik neem het Oxxio heel erg kwalijk dat ze dit soort dingen zo slecht vermelden en dat ze mensen zo misleiden met die zogenaamde aanbiedingen. Onvindbaar dit echt een kwestie van oplichten en ik ga hier ook zeker meer werk van maken en kijken wat er nog te halen valt in het kader van vergoeding en in ieder geval van het vroegtijdig opzeggen van een contract.

    Nooit hiervoor kiezen, want je krijgt hier spijt van daar is geen twijfel over mogelijk.

    Michael 14 december 2020

  • Marcel
    Oxxio hele slechte leverancier 0 reacties

    Bij het overstappen naar Oxxio moet je een aantal maanden aan verbruik aan hun doorgeven, zodat de een idee hebben van hoeveel je verbruikt en wat dit zal gaan kosten. Dit dus keurig gedaan en tot mijn verbazing wordt er gewoon meerdere keren een andere stand ingevuld wanneer ik dit check. Hier over contact gezocht en in eerste instantie wordt dit telefonisch ook toegegeven en kring ik de belofte dat het wordt gecorrigeerd. Schriftelijk (per mail) wordt het echter ontkent en wordt het ook niet gecorrigeerd wat mij pislink maakt. Ik ben hier dan ook helemaal klaar mee en heb per direct ons contract daar stop gezet. Niet aan te raden deze aanbieder!

    Marcel 5 december 2020

  • Luuk
    Review over Oxxio energie 0 reacties

    Sinds wij bij Oxxio zitten voor onze energie rekening zijn de kosten ineens behoorlijk omlaag gegaan, iets waar wij vanzelfsprekend erg blij mee zijn.
    We zagen de reclames die ze hiervoor maakten en werden gelokt door de mooie aanbiedingen die ze deden.
    Bij zo’n overstap hoop je natuurlijk dat je erop vooruit gaat financieel gezien, maar veel bedrijven hebben vaak mooie praatjes dus ik ben altijd een beetje achterdochtig.
    Maar hier maken ze echt de beloftes waar, want wij zijn er financieel heel erg op vooruit gegaan en dat allemaal door over te stappen.
    We zijn de laatste jaren zo wie zo steeds bewuster bezig geweest met ons verbruik, maar nu werpt dat echt zijn vruchten af.
    De vaste lasten hiervan zijn nu prima te doen.

    Luuk 30 november 2020

  • Bart
    Oxxio slechte informatie 0 reacties

    Als je er over twijfelt om over te stappen naar Oxxio, zoals wij deden, dan is het verbazend lastig om hier goede en relevante informatie over te vinden.
    Ik vind dit een slechte zaak en ik denk zeker dat dit ze veel klanten zal kosten, want het is dat ik lang heb doorgezocht, maar ik denk dat veel mensen al afhaken als ze niet de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.
    Eenmaal bij de relevante informatie aangekomen, was ik hier wel over te spreken en daardoor ben ik ook alsnog wel overgestapt en gaat dit nu allemaal goed dus het is wel goed gekomen.
    Het overstappen zelf was heel makkelijk en zo klaar, dus dat maakt het dan weer deels goed.
    Maar dat gebrek aan informatie vond ik echt een groot minpunt hier aan en ik hoop ook voor andere potentiële klanten dat ze hier snel wat aan zullen doen.

    Bart 14 november 2020

  • Kevin
    Oxxio fraudeleuze meterstanden 1 reactie

    Fraude praktijken bij Oxxio. Onze meterstanden worden door Oxxio uit de duim gezogen terwijl wij altijd op tijd onze meterstanden hebben aangeleverd die ook door Liander bevestigd zijn. We zijn al 5 maanden bezig om de juiste meterstanden geregistreerd te krijgen en elke keer worden er beloftes gedaan vanuit de klantenservice die ze vervolgens niet nakomen. 2 keer een officiele klacht ingediend waar niet op gereageerd wordt. Wij zijn erg teleurgesteld en zijn naar een andere energiemaatschappij aan het kijken. We horen nog steeds geld terug te krijgen van Oxxio maar ze lossen niets op. Niet aan te raden dus!!

    Kevin 1 september 2020

  • Jantje
    Oxxio 1 jaar energie tip 0 reacties

    Gewoon voor 1 jaar elektriciteit en gas inkopen bij Oxxio en dan na het jaar maar weer kijken waar het het goedkoopste is. Ik mail mijn huidige Energieleverancier altijd met de vraag of ze nog een goede aanbieding voor me hebben anders ga ik elders mijn heil zoeken. Vaak geven ze je dan een goede korting waardoor je niet weg hoeft. Doe dit al jaren bij Oxxio Energie en het werkt prima! Heb dit al jaren, toen ze met tablets bij je aan de deur kwamen dat je die mocht hebben als je naar hen overstapte, goede oude tijd!

    Jantje 26 augustus 2020

  • Jantien
    1 jaar geen verhoging in prijs 0 reacties

    Bij Oxxio geven ze één jaar garantie op dat je geen prijsverhoging krijgt. In principe een heel mooi idee, maar als je er over nadenkt is het raar dat er überhaupt sprake is van prijsverhoging over de jaren heen. Ik vind dat er een vaste prijs moet worden vastgesteld en dat het daar dan ook bij moet blijven zolang je daar een contract hebt maar dat is helaas nergens zo.

    Mocht er een keer een energie leverancier komen, Oxxio of een andere dat maakt niet uit, die dit wel gaat doen dan ben ik al vrij snel om.

    Jantien 15 juli 2020

  • Fam. Vos
    Oxxio beste in vergelijkers 1 reactie

    Sinds ze bij mijn aan de deur kwamen 5 jaar geleden of ik naar hen wilde overstappen en een ipad cadeau kreeg ben ik zeer tevreden. Toen ter tijd een 3-jarig abonnement genomen en na ieder jaar sindsdien staat Oxxio als goedkoopste in de vergelijkers voor ons. Tevens nooit klachten gehad dus overstappen is voor ons zeker niet nodig.

    Fam. Vos 8 maart 2020

  • Lars
    Oxxio goede beoordeling 2 reacties

    Ik vind Oxxio echt een prima energiemaatschappij! Hier ben ik al jaren klant en daarvoor zat ik ergens anders. Daar was ik nooit echt tevreden, maar sinds ik bij Oxxio zit hebben we nog geen enkele keer iets te klagen gehad. Alles is altijd goed verzorgd en de prijs is lekker laag.

    Lars 7 maart 2020

  • Illias
    Prima energieleverancier 0 reacties

    Oxxio is een prima energieleverancier. Heb er een contract afgesloten voor 3 jaar want dan kreeg ik bonussen, voor gas en energie. We willen volgend jaar eigenlijk wel van het gas af en heb met Oxxio overlegd dat zij me hierin gaan helpen. Moet nog zien hoe zo'n warmtepomp de ketel gaat vervangen, ben zelf wel innovatief dus we gaan het zien. Heb er een goed gevoel bij en uiteindelijk wil ik ook nog zonnepanelen op het dak om het zo nog duurzamer te maken.

    Illias 27 februari 2020

  • Manuel
    Oxxio tegenvaller 0 reacties

    Ik vind Oxxio een beetje een tegenvaller. Het lijkt de opkomer in de energie wereld dus ik had er eerlijk dezelfde behoorlijk hoge verwachtingen van, misschien is dat ook wel het probleem. Maar nu we hier aangemeld zijn vind ik niet dat ze iets extra’s bieden of leveren dan de andere leveranciers. Niet dat dat nodig is, maar andere mensen zijn hier zo laaiend enthousiast over dus ik had dat wel een beetje verwacht. Vandaar dat ik een klein beetje teleurgesteld ben, maar dat kan ook aan mijn verwachtingspatroon liggen.

    Manuel 9 februari 2020

  • Oxxio klant
    Oxxio jaarbedrag 1 reactie

    Eindelijk een keer een energie maatschappij waar we niet aan het eind van het jaar nog een fiks bedrag extra moeten overmaken omdat de berekening van wat we kwijt zouden zijn schijnbaar niet klopte.

    Bij oxxio bereken je wat je ongeveer kwijt bent per jaar, hiervan betaal je dan iedere maand een twaalfde deel en aan het eind van het jaar klopt het gewoon. Eerder moesten we dan altijd nog flink wat extra bij betalen, dit jaar hoeft dat eindelijk eens een keer niet. Hoe fijn is dat!

    Oxxio klant 7 januari 2020

  • Robert
    Oxxio slimme leverancier 1 reactie

    Oxxio is één van de top energie leveranciers van Nederland op dit moment. Ze halen regelmatig wat prijzen tegenwoordig op alle gebieden, volgens mij zijn ze zelfs drie jaar achter elkaar de nummer één leverancier van Nederland geweest en dat vind ik best een knappe prestatie. Maar ook voor die tijd waren wij al klant bij Oxxio, gewoon omdat het een goede en slimme leverancier is die niet veel kost in vergelijking met andere leveranciers. Desondanks vergelijk ik wel ieder jaar opnieuw de verschillende opties om te kijken wat de beste optie is en dan nog wint Oxxio het voor ons iedere keer opnieuw.

    Robert 6 januari 2020

  • Win
    Hoge prijs 1 reactie

    Dat is dan weer een groot nadeel van een soort maatschappij als Oxxio vind ik, ze zijn lang niet zo groot en populair als een aantal andere maatschappijen en kunnen dis niet echt mee doen met de concurrerende prijzen.
    Daardoor betaal je hier gewoon een stuk meer dan wanneer je naar een relatief grotere maatschappij gaat en het is misschien niet goed voor de maatschappij maar dan kies ik toch wel echt voor mijn eigen portemonnee.
    Ik vind het sneu voor Oxxio hoor, maar als ik bij een andere maatschappij hetzelfde krijg voor minder geld dan is die keuze voor mij eenvoudig.

    Win 10 juli 2019

  • George
    Underdog 1 reactie

    Oxxio is best een grote energieleverancier, maar toch heb ik altijd het idee dat het een beetje de underdog is en ook zal blijven.
    En dat terwijl Oxxio naar mijn weten altijd erg leuke aanbiedingen en deals heeft die het wel aantrekkelijk maken om over te stappen.
    Dat is voor mij in het verleden ook de reden geweest om over te stappen, zo kreeg een paar jaar geleden een IPad als ik overstapte en bovendien een fikse korting de eerste tijd van mijn contract daar.
    Nog steeds betaal ik nu aanzienlijk minder dan wat ik voorheen bij een andere leverancier deed, dus ondanks dat de korting inmiddels is afgelopen, ben ik alsnog goedkoper uit dan wat ik eerder altijd was.
    Daarom snap ik ook niet zo goed dat er niet veel meer mensen hier zitten, maar misschien worden ze dan ook wel duurder als er meer mensen komen, dus ik vind het helemaal prima zoals het nu is.

    George 23 juni 2019