Dating

Ourtime

35 reviews
23% positief
Positief
11% neutraal
Neutraal
66% negatief
Negatief

Ourtime is een datingsite die speciaal is opgericht voor de 50-plussers in Nederland, hier kunnen deze singles gericht zoeken naar een leuke partner. Ourtime zorgt er voor dat ze met behulp van een uigebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en verschillende georganiseerde activiteiten de mogelijkheid krijgen om singles van hun leeftijd te ontmoeten.

Ontevreden over Ourtime?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews (35)

  • Alex
    Doe er mee wat je wilt 0 reacties

    Wat is mijn ervaring met Ourtime?
    Gelet op de imposante rij aan websites waar je je tegenwoordig op kunt inschrijven kwam ik via een fake account op zoosk terecht op Ourtime. Welnu een inschrijving was zo geregeld. Weer 29,95 armer maar alla het leek voortvarend met al die leuke recensies op het internet. Wat was het gevolg. Na slechts 2 uur verscheen er een leuke dame die een gesprekje wilde starten, prima dacht ik. 3 dagen later en 5 verzoeken om geld over te maken wist ik wel genoeg, alla weer 50 euro kwijt.. Was er alleen maar een respons en verzoek om geld over te maken om allerlei gekke redenen van heel veel 30 jarige vrouwen, waarvan ik het idee heb dat ze niet zitten te wachten op een vent van 55. Dan de algemene voorwaarden, zonder dat je er erg in heb (als je die niet gelezen heb) wordt jouw profiel gebruikt op ander websites waar toekomstige partners die geen inlog hebben op Ourtime verwezen worden naar Ourtime en daar dus een chat abonnement nodig hebben om met jou te kunnen chatten. Inmiddels heb ik diverse malafide chats achter de rug, geen centimeter gechat met iemand en ben wel 80,00 armer. Het is de vraag of dit de doelstelling is van Ourtime of dat het een goed ingerichte websites is waar iemand die op zoek is naar de liefde van zijn leven heel snel zijn geld kwijt raakt. Tot slot ik heb inmiddels binnen 3 dagen enkele dames op de chat gehad die geld van me wilden innen, terwijl ik minstens net 1 volle zin heb kunnen chatten met de dame in kwestie…….. Als je zoekt op dames tussen de 43 en 55 jaar kom je ongeveer 125 dames tegen waarvan er misschien 12 een kroontje voor hun naam hebben staan en je dus mee kunt chatten.. De rest niet. Foto’s die privé geplaatst worden worden dus niet gecheckt. Helaas zal dit wel zo zijn met mindere recensies voor Ourtime. Voor wat het waard is mijn advies: Ondanks alle leuke recensies, niet doen je bent je geld kwijt en een illusie armer. Ben benieuwd hoe snel mijn account geblokkeerd wordt na deze recensie.

    Alex 29 mei 2020

  • Ans
    OPZEGGEN OURTIME 0 reacties

    beste organisatie ben al dagen aan het bellen allemaal STORING. IK HEB ME 25-3-2020 INGESCHREVEN . IK WILDE DE VOLGENDE OCHTEND ANNULEREN . MAAR WEET GEEN ADRES OMDAT TE DOEN VOLGENS DE WET WAARBORG MAG IK BINNEN 48 UUR ME BEROEPEN OP MIJN AANKOOP DUS BIJ DEZE WIL IK GRAAG MIJN GELD RETOUR ZIEN . GR ANS ASSMANN. HARTELIJK DANK EN HOOP OP BERICHT.

    Ans 27 maart 2020

  • Patrick
    Schandalige site vind ik het 0 reacties

    Ik heb het volgende meegemaakt op de website van Ourtime: duidelijk vermeld in mijn profiel dat ik niet op zoek was naar een vrouw onder de 35. Toen dit bijna alleen maar het geval was zei ik ook tegen een vrouw dat ik dit vrij nep vond. Ik werd direct op inactief gezet. Bij de klachtencommissie die dus gewoon met je privéchats meelezen. Heb mailverkeer met toezeggingen dat mijn geld zou worden terug gestort. Dat was in Juli 2019. In September kreeg ik eindelijk antwoord op diverse mails dat het bedrijf dat hun ideal betaling verzorgt het zou overmaken. Je raad het al nooit meer wat gehoord of gezien. Dus ook hun recensies zijn hoogstwaarschijnlijk gemanipuleerd.

    Patrick 14 maart 2020

  • Corine
    Ourtime is Lexa voor ouderen 0 reacties

    Waarom zegt iedereen toch dat het een slecht aftreksel is van Lexa? Natuurlijk is het van dezelfde makers, dat blijkt uit alles maar om dit nou te gaan afkraken is ook zo wat. Dan moet je Lexa ook gaan afkraken... Ourtime is gewoon de Lexa voor ouderen (50+). Ikzelf ben er zeer tevreden over, in plaats van te klagen kunnen jullie ook gewoon eens je best doen?

    Corine 8 maart 2020

  • Bernard
    Ourtime slecht aftreksel Lexa 0 reacties

    Ourtime is een slecht aftreksel van lexa. Het enige verschil is dat je 50+ moet zijn op Ourtime maar desondanks zitten er heel veel jongere dames hierop. Super raar allemaal. Ik dacht oké leuk een nieuwe datingsite, zie je ook een aantal keer op de tv, dit moet het zijn. Kom je erachter dat het precies hetzelfde is als Lexa, zucht.

    Bernard 3 maart 2020

  • Rick
    Het zijn oplichters 0 reacties

    Alle positieve reviews die je hier ziet, zijn hoogstwaarschijnlijk fake en door de mensen achter Ourtime zelf geschreven. Hier mijn ervaring met Ourtime.

    Ik had een account aangemaakt net als vele en ben onder andere ook Premium geweest voor een hele korte tijd. Premium is immers niet al te duur en in vergelijking met vele heeft Ourtime inderdaad ook een automatische incasso. Deze heb ik snel uitgeschakeld dus tja tot dusver nog eigenlijk redelijk positief. Nadat ik mijn Premium aankoop had gedaan nam mijn mening al gauw een omschakeling.

    Ik kreeg al gauw meerdere berichten van verschillende dames. Leuk! Zou je dan denken. Maar alle gesprekken namen al gauw dezelfde wendingen. Alle vrouwen zeggen je ff hoi en beginnen daarna om extra foto's te sturen via de chat. (Ook al had ik al 4 a 5 foto's op me profiel). Maar foto's versturen in de chat kan niet en willen ze meteen prive gegevens en dergelijke wat ik zeker niet doe.

    Omdat letterlijk ieder gesprek zo verliep vertrouwde ik de site niet meer en ben ik Ourtime gaan mailen. Ourtime zichzelf natuurlijk verdedigen dat de profielen en gesprekken etc. echt zijn maar ik hield voet bij stuk.

    Op 10 januari heeft Ourtime mijn account verwijderd en mij verteld over de mail dat ik mijn geld (restitutie) terug zou krijgen. Prima dacht ik, alleen duurde dit wel erg lang. Hierover had ik ook weer gemaild want ik vroeg mij af waar het bleef en ik werd doorgestuurd naar de voorwaarde op de site van Ourtime. Hier staat dat het 14 dagen kon duren en die waren toen nog niet voorbij.

    Nu is het onderhand 17 februari, we zijn meer als een maand verder. De 14 dagen op de site zijn al lang voorbij, maar raad eens? Ik heb nog geen enkele cent terug ontvangen. Sinds dat laatste antwoord waarin ik naar de voorwaarde werd gestuurd reageert Ourtime niet eens meer op mijn mail en er is verder geen enkele optie om contact te krijgen met de mensen die hier achter zitten.

    Voorheen ook nooit een review geplaatst, aangezien op een gegeven moment zag dat mensen geen geld meer terug kregen als ze hier ook maar iets negatiefs hadden geplaatst was ik er ook wat huiverig voor en keek ik dus wel uit. Maar nu ze zich zelf niet aan hun eigen voorwaardes houden vind ik dat zoveel mogelijk mensen moeten weten hoe nep deze site wel niet is.

    Dus a.u.b. mensen doe het niet, deze site is verspilling van je geld en tijd, het is een grote neppe bende en als je ze er mee confronteert dan willen ze kennelijk niks meer met je te maken hebben en kan je fluiten naar je centen.

    Rick 17 februari 2020

  • Albert
    Ourtime negatieve ervaring 0 reacties

    Ik deel dezelfde mening als menig ander hier... je wordt gebombardeerd als je je als premium lid inschrijft (want dat moet je wel doen indien je een leuk contact wenst aan te spreken(typen)....met vragen: "hoe gaat het, alles goed, etc"
    De moderators/administrators monitoren real time wat je schrijft.... wees op je hoede, als een of andere hysterisch wijf je beschuldigt van oplichting omdat jij geen foto van je zelf wilt laten zien terwijl zij een foto (vermoedelijk uit het internet of uit een of andere dark web site geplukt) naar je als het ware gooit (!)...wordt je direct er uit geknikkerd... ben blij dat ik voor een maand had betaald. Als ik voor een jaar had betaald, dan kon ik fluiten naar een paar honderd euro!!!
    Ik heb wat lesgeld moeten betalen...

    Albert 15 december 2019

  • Rick
    Klacht Ourtime.nl 0 reacties

    5 dagen geleden mij aangemeld bij de site, ziet er leuk uit betaal voor abonnement niet zo gek veel.
    met het abonnement kan je alleen chatten en foto's bekijken op de profielen, het eerste bericht wat ik kreeg had mijn profiel niet gelezen en de eerste regel van het bericht s luide of ik wel een echt persoon was dus ik moest praten als een brugman om te stellen dat ik wel degelijk geen nep persoon was, zucht.
    Nu ben ik 5 dagen later, ik kan me niet meer inloggen op de site zonder reden ben ik verwijderd, wat heel vreemd is.
    Zo kan ik ook wel makkelijk geld verdienen mensen laten inschrijven en ze vervolgens verwijderen zonder een reden aan te geven, waanzinnig.
    De site is op andere datingsites actief zo heb ik een lexa profiel en zie ik mijn eigen profiel op ourtime en sommige zeggen ook van: hey ik zie je profiel ook op lexa.nl.
    Mensen trap hier niet in, als je niet in plaatje van hen past word je zonder een waarschuwing verwijderd van de site.

    Rick 9 december 2019

  • Rick
    opgelicht makkelijk geld verdienen Lexa 2.0 0 reacties

    Ik zit nu 4 dagen op Lexa ik heb voor een maand betaald tot op heden krijg ik alleen maar berichten van vrouwen die geen profielfoto hebben of heel lelijk zijn. En als je een keer een vraag stelt krijg je vaak een automatisch gegenereerd antwoord, wordt niemand blij van! Voel me best opgelicht eigenlijk.
    Daarnaast maak je een profiel aan waar niemand naar kijkt.
    Makkelijk geld verdienen zo trap er niet in. Net als Lexa 2.0!

    Rick 8 december 2019

  • Bram
    Ourtime is fake niemand praat als je betaald 0 reacties

    Ourtime is echt fake als je lid bent geworden krijg je geen contact meer terwijl dit voorheen juist heel veel was, lijkt wel op een bepaalde scam actie van medewerkers om je meer geld uit te laten geven ik zou er niet in trappen alles aan deze site is net als alle anderen fake zijn er alleen om je geld uit je zak te kloppen.

    Bram 7 december 2019

  • Henry
    Ourtime ervaring 1 reactie

    Sinds ik op ourtime zit, en dat is nu een aantal weken, heb ik in ieder geval wel al vijf vrouwen ontmoet waar ik heel leuk contact mee heb.
    Zo leuk zelfs dat ik hier best eens iets moois uit zie opbloeien, het is natuurlijk wel de vraag met welke van deze vrouwen dat dan zal zijn.
    Maar wat ik er mee wil zeggen is dat je hier hele leuke mensen kunt ontmoeten, op een makkelijke wijze en het zijn eigenlijk altijd mensen die je anders nooit had ontmoet als je niet het internet op gegaan was.

    Henry 31 augustus 2019

  • Olfred
    Ourtime klacht 0 reacties

    Ourtime is een hele goede website maar als ik dan toch even een puntje mag hebben om te klagen dan is het wel het volgende.
    Ik vind dat ourtime zich maar weinig onderscheid van de andere datingsites die je online kunt vinden.
    Want ik ben per toeval bij ourtime gekomen en ik ben hier hartstikke tevreden over dus ik ga ook echt niet naar een andere website, maar als ik kritisch zou gaan kijken dan zou ik niet weten waarom ik hiervoor zou kiezen en niet voor een van de andere websites die in principe hetzelfde bieden.
    Dus dat is mijn ‘klacht’, maar nogmaals ik hem hartstikke tevreden over hoe het op ourtime is en gaat

    Olfred 24 augustus 2019

  • Gerard Welters
    Slechte service van Ourtime leden 0 reacties

    Ik ben premium lid en heb een duidelijke profielomschrijving incl fotos.
    Waarom krijg ik zoveel chats van jonge meiden die allemaal zeuren dat mijn profiel niet goed is ingevuld. Hun profielen zijn vaak slechts summier ingevuld. Ik krijg de indruk dat deze profielen niet in de haak zijn. Moderators?

    Ik denk dat ik mijn premium maar niet verleng. Zo chatten is voor een serieus zoekende niet echt leuk. Of ben ik op de verkeerde website. Is deze alleen maar voor de chat fun en is de rest allemaal verzonnen.

    Een redelijk teleurgestelde klant.

    Gerard Welters 21 augustus 2019

  • Victor
    beoordeling ourtime 1 reactie

    Het spijt me wel, maar ik vind ourtime geen goede site!
    Ten eerste noemen ze de website ourtime, terwijl de mate van tijd met zijn tweeën in het echt hier maar zo beperkt is dat ik wel andere normale datingsites ken waar het er een stuk spannender aan toe gaat dan hier.
    Dus de naam van deze site doet het echt geen eer aan en misleid de mensen gigantisch.

    Daarnaast zit hier amper iemand op deze website, dus je hebt een grote kans dat als je een keer online bent dat je dan de enige bent en dat er verder geen kip is met wie je een beetje leuk kunt chatten.

    Voor mij was het abonnement dat ik hier heb aangeschaft echt een gigantische miskoop en echt een eens en nooit weer gebeuren.
    Ten minste niet hier, dan zoek ik liever een andere website op die zijn naam wel eer aan doet en die de beloftes wel kan waar maken.

    Victor 21 augustus 2019

  • Peter
    Ourtime review 2 reacties

    Als je ook maar een beetje van mooie dames houdt en eerlijk is eerlijk, welke man houdt hier nu niet van?!
    Dan zit je hier echt op de goede plek!
    Deze website is zo spannend en de meiden die er op zitten zijn minimaal zo leuk en mooi!
    Altijd als ik hier op zit dan verheug ik me van te voren al op wat er gaat komen en ze hebben me nog nooit teleurgesteld hier.
    Ik vind het geen probleem dat de vrouwen van alle leeftijden (volwassen natuurlijk haha) te vinden zijn, zo lang ze maar blijven doen wat ze hier doen vind ik het goed.

    Peter 21 augustus 2019