Dating

Ourtime

25 reviews
24% positief
Positief
4% neutraal
Neutraal
72% negatief
Negatief

Ourtime is een datingsite die speciaal is opgericht voor de 50-plussers in Nederland, hier kunnen deze singles gericht zoeken naar een leuke partner. Ourtime zorgt er voor dat ze met behulp van een uigebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en verschillende georganiseerde activiteiten de mogelijkheid krijgen om singles van hun leeftijd te ontmoeten.

Ontevreden over Ourtime?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 25 )

 • Henry
  Ourtime ervaring 1 reactie

  Sinds ik op ourtime zit, en dat is nu een aantal weken, heb ik in ieder geval wel al vijf vrouwen ontmoet waar ik heel leuk contact mee heb.
  Zo leuk zelfs dat ik hier best eens iets moois uit zie opbloeien, het is natuurlijk wel de vraag met welke van deze vrouwen dat dan zal zijn.
  Maar wat ik er mee wil zeggen is dat je hier hele leuke mensen kunt ontmoeten, op een makkelijke wijze en het zijn eigenlijk altijd mensen die je anders nooit had ontmoet als je niet het internet op gegaan was.

  Henry 31 augustus 2019

 • Olfred
  Ourtime klacht 0 reacties

  Ourtime is een hele goede website maar als ik dan toch even een puntje mag hebben om te klagen dan is het wel het volgende.
  Ik vind dat ourtime zich maar weinig onderscheid van de andere datingsites die je online kunt vinden.
  Want ik ben per toeval bij ourtime gekomen en ik ben hier hartstikke tevreden over dus ik ga ook echt niet naar een andere website, maar als ik kritisch zou gaan kijken dan zou ik niet weten waarom ik hiervoor zou kiezen en niet voor een van de andere websites die in principe hetzelfde bieden.
  Dus dat is mijn ‘klacht’, maar nogmaals ik hem hartstikke tevreden over hoe het op ourtime is en gaat

  Olfred 24 augustus 2019

 • Gerard Welters
  Slechte service van Ourtime leden 0 reacties

  Ik ben premium lid en heb een duidelijke profielomschrijving incl fotos.
  Waarom krijg ik zoveel chats van jonge meiden die allemaal zeuren dat mijn profiel niet goed is ingevuld. Hun profielen zijn vaak slechts summier ingevuld. Ik krijg de indruk dat deze profielen niet in de haak zijn. Moderators?

  Ik denk dat ik mijn premium maar niet verleng. Zo chatten is voor een serieus zoekende niet echt leuk. Of ben ik op de verkeerde website. Is deze alleen maar voor de chat fun en is de rest allemaal verzonnen.

  Een redelijk teleurgestelde klant.

  Gerard Welters 21 augustus 2019

 • Victor
  beoordeling ourtime 1 reactie

  Het spijt me wel, maar ik vind ourtime geen goede site!
  Ten eerste noemen ze de website ourtime, terwijl de mate van tijd met zijn tweeën in het echt hier maar zo beperkt is dat ik wel andere normale datingsites ken waar het er een stuk spannender aan toe gaat dan hier.
  Dus de naam van deze site doet het echt geen eer aan en misleid de mensen gigantisch.

  Daarnaast zit hier amper iemand op deze website, dus je hebt een grote kans dat als je een keer online bent dat je dan de enige bent en dat er verder geen kip is met wie je een beetje leuk kunt chatten.

  Voor mij was het abonnement dat ik hier heb aangeschaft echt een gigantische miskoop en echt een eens en nooit weer gebeuren.
  Ten minste niet hier, dan zoek ik liever een andere website op die zijn naam wel eer aan doet en die de beloftes wel kan waar maken.

  Victor 21 augustus 2019

 • Peter
  Ourtime review 1 reactie

  Als je ook maar een beetje van mooie dames houdt en eerlijk is eerlijk, welke man houdt hier nu niet van?!
  Dan zit je hier echt op de goede plek!
  Deze website is zo spannend en de meiden die er op zitten zijn minimaal zo leuk en mooi!
  Altijd als ik hier op zit dan verheug ik me van te voren al op wat er gaat komen en ze hebben me nog nooit teleurgesteld hier.
  Ik vind het geen probleem dat de vrouwen van alle leeftijden (volwassen natuurlijk haha) te vinden zijn, zo lang ze maar blijven doen wat ze hier doen vind ik het goed.

  Peter 21 augustus 2019