Dating

Ourtime

33 reviews
21% positief
Positief
12% neutraal
Neutraal
67% negatief
Negatief

Ourtime is een datingsite die speciaal is opgericht voor de 50-plussers in Nederland, hier kunnen deze singles gericht zoeken naar een leuke partner. Ourtime zorgt er voor dat ze met behulp van een uigebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en verschillende georganiseerde activiteiten de mogelijkheid krijgen om singles van hun leeftijd te ontmoeten.

Ontevreden over Ourtime?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 33 )

  • Willem
    Ourtime een complexe site en erg commercieel 0 reacties

    Ik heb wat ervaring op dating site Maar Ourtime is écht commercieel. Na inschrijving, het goedkoopste tarief is voor 6 maanden, denk je dat je er bent. Maar nee. Als je meer gevonden wil worden op de site....extra betalen. Wil je ook reacties ontvangen van alle ingeschreven leden.... opnieuw extra betalen. En, je abonnement loopt stilzwijgend door na de afgesproken periode (voor de reguliere prijs). Goed opletten dus.

    De gehele site vrij rommelig ingedeeld. De buttons zijn klein en je eigen account openen en/of corrigeren is best een klus.
    Een ander punt: Je wordt stevig bestookt met vele e-mails.
    Wie er gratis lid is en wie betalend lid is niet duidelijk. Dat is wél belangrijk omdat een gratis lid NIET kan reageren op jou verstuurde bericht (als betalend lid). Dat motiveert niet.

    Ook storend is dat bij elke keer inloggen telkens die "Ik ben geen robot" security afbeeldingen komen.

    Willem 15 april 2021

  • Corry
    Ghosting op Ourtime 0 reacties

    Beste mensen ik krijg hier geen mannen te zien op hbo niveau, dat is 1
    2 is dat je altijd tegen de zelfde koppen aan zit te kijken er komt geen nieuw mannelijk profiel bij,
    En het gevaar voor ghosting geld aftroggelen, en mannen die normaal naar sex werkers gaan zoeken hier hun heil in Corona tijd.
    Dan blijft er een 1 staan alsof er iemand is die wat heeft geschreven en ook daar doen ze niets mee.
    En kijk uit voor een Ron uit Woerden Ghosting, gewaarschuwd mens telt tot 10, daar is mijn vriendin slachtoffer van geweest,
    En dan van die sexisten diender over “ een beurt” krijgen hebben...
    Veilig nee alles behalve, je vind hier de rand figuren van de samenleving, en dat is geen feest.
    Dus wordt geen lid hulp krijg je niet feedback krijg je niet opzeggen moet je met een extern bureau, en kost je ook nog eens zeker 13 euro.
    Nee ik geloof dat ik liever alleen ben dan al deze shit zooi

    Corry 27 maart 2021

  • Corry
    Ghosting 0 reacties

    Hier op “ Ourtime “ datingsite voor ouderen, “ het” idee, omdat het voor oudere was, dat het veiliger ,
    “ zou zijn...., niets is minder waar.
    Het is hier voor vrouwen van boven de 50 levensgevaar, waarom, omdat wij de Engelse thermen, en afkortingen niet kennen, van de ronduit gevaarlijke dingen die hier uit voortvloeien.
    Ik ben slachtoffer geworden van een Ron, uit Woerden, van Ghosting.
    Een “ aller” charmantste man, waarmee je dan denkt “ een” relatie te hebben...
    Die een keer koffie komt drinken, en de keer daarop, ijskoud schrijft, ik kom niet alleen voor koffie, maar wil “ ook” sex.
    Je voelt je dan onder druk gezet, “ hij “ is” zo leuk,
    “ zo” charmant....
    En condooms nee, die wil die niet, “ zegt”, dat zijn gereedschap “ TE” groot is....
    En je verdwijnt dan met zo’n man in een bed, om vervolgens nooit meer iets te horen van deze,
    “ geweldige” Ron, die “ veiligheidsdeskundigen is, (behalve in bed), en alleen zijn werkgever, dat weet je dan, EN zijn telefoonnummer dat heeft ie naar “ jou” toe uitgeschakeld....
    En weet je wat dit soort mannen zijn???
    Hoeren lopers, die normaal naar sex werkers gaan, maar door Corona, zich verplaatsen naar datingsites, als Lexa en ourtime.
    En juridisch sta je in de kou, want je hebt toestemming gegeven.
    Daarnaast zit je bij de huisarts om te kijken of je geen SOA hebt , je gaat psychisch dood in zo’n week wachtende op de uitslag.
    Dus denk beslist niet ourtime, een datingsite voor oudere dat je daar als man of vrouw veilig bent omdat het gericht is op oudere.
    En dan nog maar te zwijgen over alle fake profielen en het vragen om geld, en het proberen naar een privé chat te lokken voor geld naaktfoto’s en God weet al niet meer.
    Het zijn Afrikanen die met een UK telefoonnummer of een US telefoonnummer proberen bovenstaande los te peuteren.
    Het is een organisatie die 24/ 7 doorgaat aantekeningen maakt van de gesprekken, en ieder van die griezels neemt dan een deel van een etmaal voor zijn rekening.
    Ik haal ze eruit door wanneer ze I do , schrijven ze dan i do, kleine schrijf fouten daar herken je ze aan.
    Advies als je hier wilt daten, of je mijn waarschuwing aanneemt of niet, zeg niks over jezelf, laat hen praten, en nodig ze never nooit uit in je “ eigen” huis, jou huis moet “ jou” veilige plek ZIJN EN BLIJVEN, en geen condoom is opdonderen,
    En alleen koffie komen drinken , als hij sex kan krijgen is ook opdonderen, laat je niet onder druk zetten, dan zijn het kerels die normaal naar de hoeren gaan.
    Voor mij is alles goed afgelopen God zij dank, maar het had zo anders “ kunnen” zijn.
    Praat met je zoon of dochter of jonge buurvrouw, last mensen je alles uitleggen zoals de afkortingen waar deze griezels hun een malige wip mee omschrijven in het Engels, en woorden als Ghosting, wat mij overkomen is.
    WEET WAAR JE AAN BEGINT!!!
    En klachten daar doet Ourtime, of Lexa niets mee,
    Want het zijn allemaal betalende klanten, ook de schoft die mij dit heeft aangedaan.
    Een slimme meid/ vent is voorbereid!!!
    Schrijf je NIET in

    Corry 21 maart 2021

  • Liza
    Slechte ervaring 0 reacties

    Zowel ikzelf als een vriendin beiden een profiel aangemaakt op Ourtime. Helaas beiden dezelfde ervaring, heel veel likes, maar geen berichtjes; zelfs niet als er een ‘match’ is ’
    Als je zelf bericht stuurt krijg je zelden antwoord (bijzonder onbeleefd).
    Staat er in een profiel: zoekt serieuze relatie blijkt het toch in 90% van de gevallen om ‘heren’ te gaan die alleen op zoek zijn naar een sex afspraak (en soms ook gewoon gehuwd zijn). Kortom, weggegooid geld

    Liza 5 maart 2021

  • Jozef
    Mijn 2e review . Een vergissing. 0 reacties

    Op 10 februari heb ik een review geplaatst over ourtime. Deze was positief. Nu 2 weken verder is dit een vergissing. Drie vervelende ervaringen van nepprofielen en betalingen. Waarschijnlijk bedoeling oplichting ( aandelen Dubai) en gesprekken zonder foto alsof je met deze persoon al in gesprek zou zijn. Zelfde naam, leeftijd, woonplaats. Ook citaten uit gevoerde berichten aangehaald zodat het vertrouwd overkomt. De berichten worden dus gelezen door anderen. Hoe is dit mogelijk. Zodra mijn abonnement afloopt, ga ik profiel verwijderen.

    Jozef 22 februari 2021

  • Pauline
    Ourtime vraag 0 reacties

    Is er wellicht en pagina over voor mannen en vrouwen die in een relatie zitten en toch daten? Dit zou niet moeten en vooral niet kunnen. Heb dat helaas zelf mee moeten maken met een ..heer...die ook op de lexa staat en iedereen in de maling neemt, kan er niet iets komen voor dit soort mensen want je zit hier toch om een eerlijke en vooral betrouwbaar iemand tegen te komen. Dan ben je gewaarschuwd en wat je er dan mee doet is dan jouw ..probleem..

    Pauline 11 februari 2021

  • Jozef
    Goede datingsite 0 reacties

    Ik vind ourtime een van de betere datingsites. Ik lees hier vaak dat wanneer je betaald hebt geen of nauwelijks nog reacties ontvangt. Ik heb deze ervaring totaal niet. Na betaling heb je veel meer mogelijkheden en ik merk niets van fake accounts. Dat je mailbox niet vol stroomt als man zijnde is logisch. De medewerkers zijn vriendelijk.

    Jozef 10 februari 2021

  • Noor
    Ourtime is waardeloos 1 reactie

    Ben woest!
    Heb nauwelijks een profiel aangemaakt, en heb al 50 matches!! Hoezo dat dan??
    Elke dag word ik bestookt met berichten, en elke dag meld ik me af., echter wordt niets mee gedaan.
    Zeer onbetrouwbare, slechte dating site!!!!!!
    Contact met de site is onmogelijk!
    Je blijft op de site rondcirkelen...grrrrr ben woest!!

    Noor 2 februari 2021

  • Karin
    Ourtime Lexa en Neu.de oplichting 1 reactie

    Mijn 2 vrouwelijke collega's en ik besloten om ons in te schrijven bij Ourtime. De eerste dag werden wij alle 3 benaderd door exact dezelfde heren. En met berichtjes met dezelfde inhoud. Wij hadden de indruk dat deze heren voor Ourtime werken. Veel fakeprofielen. En om van het lidmaatschap af te komen is een groot probleem. Verder komt je profiel ook op Lexa en Neu.de te staan.

    Karin 2 januari 2021

  • M.vlaar
    Bedrog 2 reacties

    Ik heb mij een jaar geleden afgemeld . Maar ik sta nu nog steeds op de site . Arme dames die met mij in contact willen komen bereiken mij niet. Dit is mij ook gebeurt naar dames toe . Nu weet ik ook waarom deze dames geen antwoorden gaven . Ze zijn niet meer betalend ingeschreven . Schijnbaar doet men dat om z.g.n.veel kandidaten te hebben .

    M.vlaar 28 november 2020

  • Marian
    onmogelijk om uit te schrijven 1 reactie

    Het lukt me niet om uit te schrijven, alleen maar om betaald lid te worden en dat wil ik niet. Dus Ourtime ga het regelen dat wanneer je op de link uitschrijven drukt dat ook mogelijk is. Zorg ervoor dat de site klantvriendelijk is. De site zorgt ervoor dat je veel onnodige tijd kwijt bent.

    Marian 22 oktober 2020

  • Willem
    Beoordeling over ourtime 0 reacties

    Ik wil graag een beoordeling en ver de dating website ourtime schrijven aan de hand van mijn ervaring hier op.
    Ik heb denk ik ongeveer zes maanden gespendeerd op ourtime en ben zo met veel vrouwen in contact gekomen.
    Met meerdere vrouwen klikte het van beide kanten en konden we verder kennis maken.
    Met twee vrouwen heb ik zelfs een keer koffie gedronken met als resultaat dat er tussen mij en één van deze twee vrouwen iets moois is opgebloeid.
    Ourtime is wat mij betreft dus een hele goede optie als je serieus op zoek bent naar een leuke relatie en al over een bepaalde leeftijd heen bent.

    Willem 29 augustus 2020

  • henri Op de Beek
    9 van de 10 vrouwen reageren helemaal niet 0 reacties

    Ik ben nu ruim maand lid. Spreek de vrouwen aan met persoonlijke tekst. 9 van de 10 vrouwen reageert niet. Is dat onfatsoen of bestaan ze gewoon niet. Ik denk het laatste. Bovendien denk ik veel oude profielen die gewoon blijven staan ondanks dat ze al lang zijn uitgeschreven. Drie kwart van de vrouwen die mijn geliked hebben zijn inmiddels verdwenen en ik heb dus 3/4 poppetjes met leeg profiel op mijn likes staan. Haal die dingen dan weg. Ook mensen die mij geblokt hebben of ik hen hoef ik niet iedere keer in beeld te krijgen.

    henri Op de Beek 19 augustus 2020

  • Adriaan
    Ohhhh wat slecht 1 reactie

    Eigenlijk is elk woord teveel voor deze (nog steeds legale) oplichterssite. Wil je niets voor veel geld, schrijf je dan vooral snel in!

    Adriaan 31 juli 2020

  • Vera
    Veel geld voor weinig op Ourtime 1 reactie

    Veel fake accounts op deze site, de heren met een professionele foto lijken te zijn ingehuurd door de firma Ourtime. Er wordt bijna tot niet gereageerd op berichten die je stuurt.
    De kans dat je hier iemand vind die je leuk vindt is kleiner dan het winnen van de Staatsloterij.

    Vera 22 juli 2020

  • Dave
    Ourtime geld vragen en profielen zitten in ... 0 reacties

    Ik ben geen hallo en heet geen Hallo. Wie op deze onprofessionele wijze een klant begroet vanuit een bedrijf heeft het kennelijk niet helemaal begrepen hoe men correct iemand aanschrijft en is allerminst een visitekaartje voor het bedrijf waar hij werkt! Zo mailden ze me namelijk nadat ik mijn geld had terug gevraagd en had gevraagd waarom ze me hadden verwijderd.

    De ontvangst van het hieronder aanwezige bericht is dan ook behoorlijk in ‘t verkeerde keelgat geschoten en ik ben behoorlijk pissed off! En laat ik dan direct duidelijk zijn ik heb een broertje dood aan onfatsoenlijk behandeld te worden, zeker als dot 2x in successie is.

    Opvallend in dit hele verhaal is dat in onderstaande mail een soort zelfde kromme zinsbouw en bewoording wordt gebruikt als in de dames profielen waar ik door ben benaderd. Nog opvallender is dat twee van de profielen uit verschillende steden op ruime afstand van elkaar qua tekst en zelfs alinea’s nagenoeg op dezelfde manier zijn opgebouwd. Daarnaast is ook de inhoud van de tekst zo goed op dezelfde manier opgebouwd. En dat is heel vreemd, want de beide dames krijgen hier elkaars profiel nooit te zien.

    Wanneer er nu geroepen gaat worden dat het hier écht toeval betreft brengt wellicht het boekje wiskunde voor brugklassers met het hoofdstuk kansberekening uitsluitsel: eventjes weer doornemen om te weten dat dit een dermate nihile kans is dat dit spontaan voorkomt zeker op de kleine schaal binnen een alleen Nederlandse datingsite.

    Ook de modus operandi (dwz de wijze waarop het contact plaatsvind) is bij beide profielen identiek. Beiden stellen ze mij ook nog eens zo goed als dezelfde begin vraag. Hoeveel toevalligheden stapelen zich hier wel niet op! Woohoo, er is hier voer voor wetenschappers!!

    Als ik antwoord op hun vraag komt haakt ook geen van beiden in op wat ik vertel. Beide profielen geven wel aan zéér geinteresseerd in mijn persoon te zijn (ook al ben ik 16(!) jaar ouder dan zij). En nog opvallender, zo geinteresseerd dat zij mij zeggen te zijn: geen van hen nam een moment de moeite om mijn profiel (en de daar aanwezige extra foto’s) te bekijken.

    Wel willen zij graag direct een praatje maken en eigenlijk zo snel mogelijk vragen om geld om de kromste redenen dat iemand ziek is o.i.d. Tevens proberen ze zo snel mogelijk een andere app te gebruiken, geef dus nooit zo snel je prive gegevens dames en heren...

    Wanneer ik geen geld opstuur dan is de interesse voor mij ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Raar toch...

    Als ik van een derde dame in successie krijg te horen dat ze me ook wel leuk vind maar nooit mijn profiel heeft bekeken.. wordt het wel heel discutabel wat hier gebeurd. Alweer toeval?

    Vervolgens geef ik aan dat ik echt geen geld ga sturen via aparte rekeningen enzovoort.
    Wanneer ik haar vraag of zij mij geld wil sturen zegt ze nee dat zal ik nooit doen. Ehm, ok, dit gedrag komt duidelijk overeen met mijn eerdere bevindingen dat ik hier kennelijk degene ben die in het hebben van contacten extra geld moet gaan steken.

    Nadat ik aangeef dat ik denk dat men hier bezig is met ‘het verdien model op deze site: mannen direct vragen om geld (en zelf niets sturen) blokkeer ik haar. Ik ben klaar met deze tot niets leidende gesprekken. Tot mijn verbazing krijg ik tóch dwars door mijn blokkade heen een tegenbericht: ze reageert ‘dat ‘ze alleen dates hiermee verdient’.
    Om haar antwoord te kunnen geven dien ik haar eerst weer te deblokkeren: Ok. Suc6 stuur ik haar. En ik blokkeer haar wederom en log uit. Ik heb even helemaal mijn buik vol van deze fake en dat al binnen 1 dag.

    Als ik even later wil inloggen kan dat niet meer. In mijn e-mail vind ik een bericht dat mijn profiel is verwijderd met als reden: ONRUST STOKEN. Pardon?

    En tot mijn verbazing wordt in onderstaande e-mail weer een andere de reden genoemd: BELEDIGEN. Sorry?

    Nergens heb ik gezien dat deze dame zich beledigd voelde. Er is geen onvertogen woord gevallen; sterker nog, haar antwoord was best gevat: ‘ik verdien hier alleen dates mee’. Ja, dat klinkt inderdaad als zwaar beledigd.

    Maar de opmerking (en ik citeer): ‘omdat u iemand hebt beledigd op de website ingaande dat u stelt dat mevrouw voor ons werkt‘, slaat werkelijk alles. Dus iemand die gesuggereerd dat hij of zij voor Ourtime of Lexa werkt is door die opmerking direct beledigd? Och arme, hoe vertel je dan met trots dat je voor deze datingsite werkt als iemand je op een feestje vraagt of je er werkt. Want e-mail opsteller: door die opmerking ben je immers direct door de vrager beledigd...

    En dan kom ik op het totaal ontbreken van enige juridische grondslag om mijn account te blokkeren. Waar in de openbare voorwaarden staat de term vermeld: ONRUST STOKEN? En waaraan toetst deze moderator de in de mail genoemde BELEDIGING in de voorwaarden?

    Waar staat dat het gebruik van de blokkeerknop een halsmisdaad is? Elke juridische grondslag om mijn account op te schorten ontbreekt. Er is hier slechts sprake van een wilde interpretatie door een kennelijk overijverige geïrriteerde moderator die ook niet wist onder welk kopje de overtreding te plaatsen: dan maar iets als ONRUST STOKEN. Onrust stoken? Op een datingsite? Hoe werkt dat als je 1 op 1 chat?

    Maar geen probleem, ik ben in het bezit van de screenshots. Als iets zo toevallig is dan documenteer ik dat. Beroepsdeformatie uit mijn tijd bij het inlichtingenwerk. Want zo kan er niet gezegd worden dat het niet zo was.

    Mag ik de directie hierbij een tip geven: tik de betreffende moderator op de vingers en stop het té doorzichtige spel van zich vervelende callcenter medewerkers.
    Maak het verschil met deze datingsite: er is al genoeg kaf tussen het koren.

    En ik? Graag zie ik excuses tegemoet van zowel de betreffende moderator (met naam) alsook de e-mail schrijver (tevens met naam). Ik verschuil me hier niet, dus excuus vanuit klantenservice Ourtime dat zegt me niets en zit ik niet op te wachten.

    Natuurlijk staat het u vrij om mijn verzoek als klant hier niet te honoreren.
    Echter daarmee dwingt u mij een excuus tezamen met een redelijke vergoeding wegens het opschorten zonder enige juridische grond (die overigens naar een goed doel zal worden overgemaakt) te eisen bij de kantonrechter, want op deze wijze laat ik mij niet behandelen in een professionele zakelijke setting waar sprake is van een betaalde overeenkomst voor een dienst.

    Mocht u het toch zover laten komen dan zal mijn advocaat de screenshots openbaar maken als productie aan de rechtbank en zullen de door mij uitgenodigde media, (waaronder diverse consumenten fora deze publiceren. Daar zal het Nederlandse publiek met liefde haar mening geven inzake de wijze waarop uw moderator de betalende klanten behandelt). ik zou dat in dit geval niet willen, maar nogmaals: daagt u mij vooral uit!

    Dave 6 juli 2020

  • Paulus
    Grote dating oplichting naar mijn mening 0 reacties

    Beste mensen, geloof niet wat er hier aan reviews is geschreven over Ourtime. Ik dacht na het lezen van al die positieve reviews te maken hebben met een eerlijke datingsite. Echter niets is minder waar. Na ingeschreven te hebben en daarna Premium lid te zijn geworden krijg je plots amper nog reactie terwijl dit zonder Premium echt heel veel was. Dat terwijl ik er juist na betaling ook nog meerdere foto's heb bijgeplaatst maar dat blijkt ook niet te werken. Echt elke vrouw wilde wel met me chatten maar zodra je betaald is al het pret over. Ik heb daarna gelijk mijn lidmaatschap opgezegd ( na 2 dagen) en mijn geld terug geëist. Ik ben daar nu al heel lang mee bezig maar geld terug krijgen ho maar. Ourtime is absoluut niet een eerlijke datingsite, trap er niet in, je bent je geld kwijt en een illusie armer.

    Paulus 1 juli 2020

  • Richard
    Daten voor 50 plussers 0 reacties

    Ourtime is een datingsite die speciaal is opgericht voor mensen die 50 jaar zijn of ouder, ben je jonger dan ben je ook niet welkom op deze website.
    Ik vind dit een prima regel en ik vind het helemaal niet erg dat ze onderscheid maken in leeftijd , eigenlijk is dit zelfs leeftijdsdiscriminatie.
    Maar ik ben er blij mee want als je de 50 gepasseerd bent, dan zit je in een hele andere levensfase dan iemand van bijvoorbeeld 30 jaar oud.

    Ik ben al een tijdje lid op ourtime en ik moet zeggen dat er hele leuke dames op deze website te vinden zijn.
    Dus geloof me, ook op deze leeftijd zijn er echt nog wel schoonheden te vinden ook al lijkt dat soms niet zo.
    Het is ook maar net waar je op valt.

    Richard 25 juni 2020

  • Alex
    Doe er mee wat je wilt 0 reacties

    Wat is mijn ervaring met Ourtime?
    Gelet op de imposante rij aan websites waar je je tegenwoordig op kunt inschrijven kwam ik via een fake account op zoosk terecht op Ourtime. Welnu een inschrijving was zo geregeld. Weer 29,95 armer maar alla het leek voortvarend met al die leuke recensies op het internet. Wat was het gevolg. Na slechts 2 uur verscheen er een leuke dame die een gesprekje wilde starten, prima dacht ik. 3 dagen later en 5 verzoeken om geld over te maken wist ik wel genoeg, alla weer 50 euro kwijt.. Was er alleen maar een respons en verzoek om geld over te maken om allerlei gekke redenen van heel veel 30 jarige vrouwen, waarvan ik het idee heb dat ze niet zitten te wachten op een vent van 55. Dan de algemene voorwaarden, zonder dat je er erg in heb (als je die niet gelezen heb) wordt jouw profiel gebruikt op ander websites waar toekomstige partners die geen inlog hebben op Ourtime verwezen worden naar Ourtime en daar dus een chat abonnement nodig hebben om met jou te kunnen chatten. Inmiddels heb ik diverse malafide chats achter de rug, geen centimeter gechat met iemand en ben wel 80,00 armer. Het is de vraag of dit de doelstelling is van Ourtime of dat het een goed ingerichte websites is waar iemand die op zoek is naar de liefde van zijn leven heel snel zijn geld kwijt raakt. Tot slot ik heb inmiddels binnen 3 dagen enkele dames op de chat gehad die geld van me wilden innen, terwijl ik minstens net 1 volle zin heb kunnen chatten met de dame in kwestie…….. Als je zoekt op dames tussen de 43 en 55 jaar kom je ongeveer 125 dames tegen waarvan er misschien 12 een kroontje voor hun naam hebben staan en je dus mee kunt chatten.. De rest niet. Foto’s die privé geplaatst worden worden dus niet gecheckt. Helaas zal dit wel zo zijn met mindere recensies voor Ourtime. Voor wat het waard is mijn advies: Ondanks alle leuke recensies, niet doen je bent je geld kwijt en een illusie armer. Ben benieuwd hoe snel mijn account geblokkeerd wordt na deze recensie.

    Alex 29 mei 2020

  • Ans
    OPZEGGEN OURTIME 0 reacties

    beste organisatie ben al dagen aan het bellen allemaal STORING. IK HEB ME 25-3-2020 INGESCHREVEN . IK WILDE DE VOLGENDE OCHTEND ANNULEREN . MAAR WEET GEEN ADRES OMDAT TE DOEN VOLGENS DE WET WAARBORG MAG IK BINNEN 48 UUR ME BEROEPEN OP MIJN AANKOOP DUS BIJ DEZE WIL IK GRAAG MIJN GELD RETOUR ZIEN . GR ANS ASSMANN. HARTELIJK DANK EN HOOP OP BERICHT.

    Ans 27 maart 2020