Dating

Ourtime

38 reviews
24% positief
11% neutraal
65% negatief

Ourtime is een datingsite die speciaal is opgericht voor de 50-plussers in Nederland, hier kunnen deze singles gericht zoeken naar een leuke partner. Ourtime zorgt er voor dat ze met behulp van een uigebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en verschillende georganiseerde activiteiten de mogelijkheid krijgen om singles van hun leeftijd te ontmoeten.

Ontevreden over Ourtime?

Probeer eens de beste keuze Lovezone.


Reviews (38)

  • C van Meel
    misleidend en geen privacy 1 reactie

    een site die vooral misleidend is hetgeen al begint bij de inschrijving en tevens is er geen privacy bij je berichten. Ook is er gen mogelijkheid tot het versturen van privé informatie aan eventuele geïnteresseerden. De doelstelling van deze site is kennelijk anders dan het op het eerste gezicht lijkt. Ik beveel deze site echt niet aan, er zijn betere alternatieven

    C van Meel 3 september 2021

  • Wim 61
    Veel leuke vrouwen op Ourtime 0 reacties

    In een aantal jaren tijd meerdere ouderen datingwebsites bezocht en vrijwel nooit met veel succes. Op Ourtime zijn er best wat leuke vrouwen waar ik leuk en goed me chat voor enkele weken nu. Wil dan ook graag deze datingwebsite in het zonnetje steken want ik geniet van de gesprekken en vind de website heel overzichtelijk. Ik vind de telefoontjes van nu te klein waardoor ik genoodzaakt ben om een datingwebsite via een computer te bezoeken. Dan kan je ook goed toetsen met een toetsenbord. Touchschermen zijn niks voor mij. De datingwebsite is altijd online en ik probeer zoveel mogelijk online te zijn zodat ik snel op berichten kan reageren van de mooie vrouwen.

    Groetjes Wim

    Wim 61 2 september 2021

  • Riekels
    Veel spam ook veel beloven maar klopt dat wel 0 reacties

    Ik wilde mij wel aanmelden voor een datingsite en via een collega kwam ik terecht bij Ourtime. Ik wilde het eerst proberen of het wel iets voor mij zou zijn. Je kunt eerst een gratis abonnement nemen om later te beslissen of je een betaald abonnement wil.
    Je mailbox staat vol met berichten hoeveel kans je wel niet hebt op een date.
    Op de website van Ourtime geef je aan wat jouw leeftijdscategorie is waar je naar zoekt en de kortste en langste lengte. Van het aanbod klopt niets van.
    Dan zijn er weer nieuwe aanmeldingen waar jij misschien in geïnteresseerd bent. Het zijn geen nieuwe aanmeldingen want ik heb de personen al eerder op de website gezien.
    Ook kreeg ik het bericht van Ourtime dat verschillende personen jouw geliket hebben die jij ook geliket heb. Nou ik had helemaal niemand geliket.
    Dan sturen zij je ook matches met personen die helemaal van de andere kant van Nederland wonen.
    En de berichten komen steeds maar op je af hoeveel kans je wel niet hebt op een geslaagde date bij een betaald abonnement.
    Ourtime is een ordinaire commerciële winstinstelling die over de rug van alleenstaanden dik willen verdienen.

    Riekels 17 augustus 2021

  • An
    Likes 1 reactie

    Ik heb het vermoeden dat er gesjoemeld wordt met het aantal bezoekers op mijn profiel. Komt vaak voor dat iemand mijn profiel heel vaakbezoekt en verder niets. Ik heb dit eens nagevraagd en die persoon was zich van geen kwaad bewust. Ik vertrouw het dan ook niet als ik kijk naar wie mijn profiel bezoekt. Ook vaak onzinnige berichten, mannen die me blokkeren zonder dat ik contact gehad heb.... ook niet geweten dat het gewoon lexa is en ik weer al diezelfde Gezichten tegenkom.

    An 14 juli 2021

  • H v Beek
    Ourtime positieve review 0 reacties

    Zie veel negatieve reacties, kan mij na 15 maanden daar niet in vinden. Dat ik er nog steeds op sta heeft meer met mijzelf te maken daar ik niet zo gauw contact durf te maken of dat er geen match is, maar zie wel meerdere die al een lange tijd zoeken op Ourtime.

    Je kunt zelf opzeggen voor de wettelijke opzegtermijn (al na 24 uur). Na een tijdje zonder volledig lid te zijn krijg je altijd wel weer een aantrekkelijke aanbieding b.v. van €4,99 voor een maand full member.

    De profielen zijn niet nep! en als er eens een verdacht persoon mij benaderde was deze al snel verwijderd door de site zelf als verdacht persoon. Als je geen full member bent is het op een betalende site begrijpelijk dat je weinig kunt, er zijn ook gratis sites waar jan en alleman of vrouw opstaat en er weinig die serieus zijn.

    Een ieder maakt zijn profiel en foto(s).. (wel of niet recent) naar zijn of haar wens conform hij of zij veel of weinig reacties krijgt, en lijkt mij dat je zelf kunt weten of iemand wel of niet goede bedoelingen heeft of dat het je wat lijkt!
    Enigste vervelende wat ik persoonlijk vind is dat men je zomaar kan blokkeren na dat ze jouw profiel hebben bezocht.
    Een 'gewone' site zoals zo vele!

    H v Beek 7 mei 2021

  • Willem
    Ourtime een complexe site en erg commercieel 0 reacties

    Ik heb wat ervaring op dating site Maar Ourtime is écht commercieel. Na inschrijving, het goedkoopste tarief is voor 6 maanden, denk je dat je er bent. Maar nee. Als je meer gevonden wil worden op de site....extra betalen. Wil je ook reacties ontvangen van alle ingeschreven leden.... opnieuw extra betalen. En, je abonnement loopt stilzwijgend door na de afgesproken periode (voor de reguliere prijs). Goed opletten dus.

    De gehele site vrij rommelig ingedeeld. De buttons zijn klein en je eigen account openen en/of corrigeren is best een klus.
    Een ander punt: Je wordt stevig bestookt met vele e-mails.
    Wie er gratis lid is en wie betalend lid is niet duidelijk. Dat is wél belangrijk omdat een gratis lid NIET kan reageren op jou verstuurde bericht (als betalend lid). Dat motiveert niet.

    Ook storend is dat bij elke keer inloggen telkens die "Ik ben geen robot" security afbeeldingen komen.

    Willem 15 april 2021

  • Corry
    Ghosting op Ourtime 0 reacties

    Beste mensen ik krijg hier geen mannen te zien op hbo niveau, dat is 1
    2 is dat je altijd tegen de zelfde koppen aan zit te kijken er komt geen nieuw mannelijk profiel bij,
    En het gevaar voor ghosting geld aftroggelen, en mannen die normaal naar sex werkers gaan zoeken hier hun heil in Corona tijd.
    Dan blijft er een 1 staan alsof er iemand is die wat heeft geschreven en ook daar doen ze niets mee.
    En kijk uit voor een Ron uit Woerden Ghosting, gewaarschuwd mens telt tot 10, daar is mijn vriendin slachtoffer van geweest,
    En dan van die sexisten diender over “ een beurt” krijgen hebben...
    Veilig nee alles behalve, je vind hier de rand figuren van de samenleving, en dat is geen feest.
    Dus wordt geen lid hulp krijg je niet feedback krijg je niet opzeggen moet je met een extern bureau, en kost je ook nog eens zeker 13 euro.
    Nee ik geloof dat ik liever alleen ben dan al deze shit zooi

    Corry 27 maart 2021

  • Corry
    Ghosting 0 reacties

    Hier op “ Ourtime “ datingsite voor ouderen, “ het” idee, omdat het voor oudere was, dat het veiliger ,
    “ zou zijn...., niets is minder waar.
    Het is hier voor vrouwen van boven de 50 levensgevaar, waarom, omdat wij de Engelse thermen, en afkortingen niet kennen, van de ronduit gevaarlijke dingen die hier uit voortvloeien.
    Ik ben slachtoffer geworden van een Ron, uit Woerden, van Ghosting.
    Een “ aller” charmantste man, waarmee je dan denkt “ een” relatie te hebben...
    Die een keer koffie komt drinken, en de keer daarop, ijskoud schrijft, ik kom niet alleen voor koffie, maar wil “ ook” sex.
    Je voelt je dan onder druk gezet, “ hij “ is” zo leuk,
    “ zo” charmant....
    En condooms nee, die wil die niet, “ zegt”, dat zijn gereedschap “ TE” groot is....
    En je verdwijnt dan met zo’n man in een bed, om vervolgens nooit meer iets te horen van deze,
    “ geweldige” Ron, die “ veiligheidsdeskundigen is, (behalve in bed), en alleen zijn werkgever, dat weet je dan, EN zijn telefoonnummer dat heeft ie naar “ jou” toe uitgeschakeld....
    En weet je wat dit soort mannen zijn???
    Hoeren lopers, die normaal naar sex werkers gaan, maar door Corona, zich verplaatsen naar datingsites, als Lexa en ourtime.
    En juridisch sta je in de kou, want je hebt toestemming gegeven.
    Daarnaast zit je bij de huisarts om te kijken of je geen SOA hebt , je gaat psychisch dood in zo’n week wachtende op de uitslag.
    Dus denk beslist niet ourtime, een datingsite voor oudere dat je daar als man of vrouw veilig bent omdat het gericht is op oudere.
    En dan nog maar te zwijgen over alle fake profielen en het vragen om geld, en het proberen naar een privé chat te lokken voor geld naaktfoto’s en God weet al niet meer.
    Het zijn Afrikanen die met een UK telefoonnummer of een US telefoonnummer proberen bovenstaande los te peuteren.
    Het is een organisatie die 24/ 7 doorgaat aantekeningen maakt van de gesprekken, en ieder van die griezels neemt dan een deel van een etmaal voor zijn rekening.
    Ik haal ze eruit door wanneer ze I do , schrijven ze dan i do, kleine schrijf fouten daar herken je ze aan.
    Advies als je hier wilt daten, of je mijn waarschuwing aanneemt of niet, zeg niks over jezelf, laat hen praten, en nodig ze never nooit uit in je “ eigen” huis, jou huis moet “ jou” veilige plek ZIJN EN BLIJVEN, en geen condoom is opdonderen,
    En alleen koffie komen drinken , als hij sex kan krijgen is ook opdonderen, laat je niet onder druk zetten, dan zijn het kerels die normaal naar de hoeren gaan.
    Voor mij is alles goed afgelopen God zij dank, maar het had zo anders “ kunnen” zijn.
    Praat met je zoon of dochter of jonge buurvrouw, last mensen je alles uitleggen zoals de afkortingen waar deze griezels hun een malige wip mee omschrijven in het Engels, en woorden als Ghosting, wat mij overkomen is.
    WEET WAAR JE AAN BEGINT!!!
    En klachten daar doet Ourtime, of Lexa niets mee,
    Want het zijn allemaal betalende klanten, ook de schoft die mij dit heeft aangedaan.
    Een slimme meid/ vent is voorbereid!!!
    Schrijf je NIET in

    Corry 21 maart 2021

  • Liza
    Slechte ervaring 0 reacties

    Zowel ikzelf als een vriendin beiden een profiel aangemaakt op Ourtime. Helaas beiden dezelfde ervaring, heel veel likes, maar geen berichtjes; zelfs niet als er een ‘match’ is ’
    Als je zelf bericht stuurt krijg je zelden antwoord (bijzonder onbeleefd).
    Staat er in een profiel: zoekt serieuze relatie blijkt het toch in 90% van de gevallen om ‘heren’ te gaan die alleen op zoek zijn naar een sex afspraak (en soms ook gewoon gehuwd zijn). Kortom, weggegooid geld

    Liza 5 maart 2021

  • Jozef
    Mijn 2e review . Een vergissing. 0 reacties

    Op 10 februari heb ik een review geplaatst over ourtime. Deze was positief. Nu 2 weken verder is dit een vergissing. Drie vervelende ervaringen van nepprofielen en betalingen. Waarschijnlijk bedoeling oplichting ( aandelen Dubai) en gesprekken zonder foto alsof je met deze persoon al in gesprek zou zijn. Zelfde naam, leeftijd, woonplaats. Ook citaten uit gevoerde berichten aangehaald zodat het vertrouwd overkomt. De berichten worden dus gelezen door anderen. Hoe is dit mogelijk. Zodra mijn abonnement afloopt, ga ik profiel verwijderen.

    Jozef 22 februari 2021

  • Pauline
    Ourtime vraag 0 reacties

    Is er wellicht en pagina over voor mannen en vrouwen die in een relatie zitten en toch daten? Dit zou niet moeten en vooral niet kunnen. Heb dat helaas zelf mee moeten maken met een ..heer...die ook op de lexa staat en iedereen in de maling neemt, kan er niet iets komen voor dit soort mensen want je zit hier toch om een eerlijke en vooral betrouwbaar iemand tegen te komen. Dan ben je gewaarschuwd en wat je er dan mee doet is dan jouw ..probleem..

    Pauline 11 februari 2021

  • Jozef
    Goede datingsite 0 reacties

    Ik vind ourtime een van de betere datingsites. Ik lees hier vaak dat wanneer je betaald hebt geen of nauwelijks nog reacties ontvangt. Ik heb deze ervaring totaal niet. Na betaling heb je veel meer mogelijkheden en ik merk niets van fake accounts. Dat je mailbox niet vol stroomt als man zijnde is logisch. De medewerkers zijn vriendelijk.

    Jozef 10 februari 2021

  • Noor
    Ourtime is waardeloos 1 reactie

    Ben woest!
    Heb nauwelijks een profiel aangemaakt, en heb al 50 matches!! Hoezo dat dan??
    Elke dag word ik bestookt met berichten, en elke dag meld ik me af., echter wordt niets mee gedaan.
    Zeer onbetrouwbare, slechte dating site!!!!!!
    Contact met de site is onmogelijk!
    Je blijft op de site rondcirkelen...grrrrr ben woest!!

    Noor 2 februari 2021

  • Karin
    Ourtime Lexa en Neu.de oplichting 1 reactie

    Mijn 2 vrouwelijke collega's en ik besloten om ons in te schrijven bij Ourtime. De eerste dag werden wij alle 3 benaderd door exact dezelfde heren. En met berichtjes met dezelfde inhoud. Wij hadden de indruk dat deze heren voor Ourtime werken. Veel fakeprofielen. En om van het lidmaatschap af te komen is een groot probleem. Verder komt je profiel ook op Lexa en Neu.de te staan.

    Karin 2 januari 2021

  • M.vlaar
    Bedrog 2 reacties

    Ik heb mij een jaar geleden afgemeld . Maar ik sta nu nog steeds op de site . Arme dames die met mij in contact willen komen bereiken mij niet. Dit is mij ook gebeurt naar dames toe . Nu weet ik ook waarom deze dames geen antwoorden gaven . Ze zijn niet meer betalend ingeschreven . Schijnbaar doet men dat om z.g.n.veel kandidaten te hebben .

    M.vlaar 28 november 2020

  • Marian
    onmogelijk om uit te schrijven 2 reacties

    Het lukt me niet om uit te schrijven, alleen maar om betaald lid te worden en dat wil ik niet. Dus Ourtime ga het regelen dat wanneer je op de link uitschrijven drukt dat ook mogelijk is. Zorg ervoor dat de site klantvriendelijk is. De site zorgt ervoor dat je veel onnodige tijd kwijt bent.

    Marian 22 oktober 2020

  • Willem
    Beoordeling over ourtime 0 reacties

    Ik wil graag een beoordeling en ver de dating website ourtime schrijven aan de hand van mijn ervaring hier op.
    Ik heb denk ik ongeveer zes maanden gespendeerd op ourtime en ben zo met veel vrouwen in contact gekomen.
    Met meerdere vrouwen klikte het van beide kanten en konden we verder kennis maken.
    Met twee vrouwen heb ik zelfs een keer koffie gedronken met als resultaat dat er tussen mij en één van deze twee vrouwen iets moois is opgebloeid.
    Ourtime is wat mij betreft dus een hele goede optie als je serieus op zoek bent naar een leuke relatie en al over een bepaalde leeftijd heen bent.

    Willem 29 augustus 2020

  • henri Op de Beek
    9 van de 10 vrouwen reageren helemaal niet 0 reacties

    Ik ben nu ruim maand lid. Spreek de vrouwen aan met persoonlijke tekst. 9 van de 10 vrouwen reageert niet. Is dat onfatsoen of bestaan ze gewoon niet. Ik denk het laatste. Bovendien denk ik veel oude profielen die gewoon blijven staan ondanks dat ze al lang zijn uitgeschreven. Drie kwart van de vrouwen die mijn geliked hebben zijn inmiddels verdwenen en ik heb dus 3/4 poppetjes met leeg profiel op mijn likes staan. Haal die dingen dan weg. Ook mensen die mij geblokt hebben of ik hen hoef ik niet iedere keer in beeld te krijgen.

    henri Op de Beek 19 augustus 2020

  • Adriaan
    Ohhhh wat slecht 1 reactie

    Eigenlijk is elk woord teveel voor deze (nog steeds legale) oplichterssite. Wil je niets voor veel geld, schrijf je dan vooral snel in!

    Adriaan 31 juli 2020

  • Vera
    Veel geld voor weinig op Ourtime 1 reactie

    Veel fake accounts op deze site, de heren met een professionele foto lijken te zijn ingehuurd door de firma Ourtime. Er wordt bijna tot niet gereageerd op berichten die je stuurt.
    De kans dat je hier iemand vind die je leuk vindt is kleiner dan het winnen van de Staatsloterij.

    Vera 22 juli 2020