Internet Tv

Online.nl

47 reviews
58% positief
19% neutraal
23% negatief

Online.nl, zoals ze zelf stellen, het compleetste internet, tv en bellen pakket voor de beste prijs met gratis ESPN Eredivisie (3 kanalen). Online.nl werkt met het KPN netwerk waardoor de prijzen gunstiger uitvallen, ze hoeven immers de kosten van het netwerk niet zelf te bekostigen. Online.nl heeft verder een gratis overstapservice en 100% installatiegarantie, de monteur gaat pas weg als alles werkt.

Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.

Reviews (47)

  • Cindy
    Black Friday Megadeal 0 reacties

    Gebruik gemaakt van de Black Friday Megadeal en ik heb gekozen voor €70 cashback. Leuk dat Online.nl iets doet met Black Friday. Rond deze tijd van het jaar houd ik alles goed in de gaten betreft kortingen en deals. Hiervoor zat ik bij Budget Thuis en nu dus Online.nl. Het kan best zijn dat ik over een paar jaar weer terug ga naar Budget Thuis als ze een leuke deal hebben. Kan je nog best wat mee besparen. Misschien ook een tip voor andere mensen. Rond deze tijd van het jaar komen er altijd leuke deals langs. Niet alleen voor internet en tv, maar ook voor energie en telefoon. Gewoon de sites een beetje in de gaten houden!

    Cindy 16 november 2021

  • Simone
    Super cadeau weken 0 reacties

    Ik stap relatief vaak over van alles in 1 aanbieders omdat je er vaak cadeau's bij krijgt. Dit doe ik niet alleen bij alles in 1 aanbieders maar ook bij energieleveranciers. Als ik ergens een goede actie voorbij zie komen en ik zit in de mogelijkheid om over te stappen, dan doe ik dat. Daarom sluit ik ook nooit lange contracten af.
    Online heeft nu de super cadeau weken. Je mag kiezen uit een mooi cadeau als je overstapt naar Online. Je kunt kiezen uit Apple AirPods 2, Zyxel wifi-punt of €€€ 70 cashback. Ik heb gekozen voor de Apple AirPods 2. Niet dat ik een iPhone heb, maar ik denk dat ik ze nog wel goed door kan verkopen. Toch mooi meegenomen!

    Simone 11 november 2021

  • karel
    geen goede provider 1 reactie

    heb al maanden last van foutcode.s monteur geweest wil hier weg waardeloos word al maanden gemarteld beeld loopt vast en 3 keer in de week het modem reseten en de tv kastjes alles is al vernieuwd het helpt niks wil een andere provider ben met jurist bezig nooit aan beginnen aan dit bedrijf

    karel 8 november 2021

  • P. Dijkstra
    Goedkoper dan Ziggo en KPN 0 reacties

    Lang ben ik klant geweest van Ziggo en daarvoor heb ik zelfs nog KPN gehad. Er is niks mis met Ziggo of KPN, alleen moet je daar ook flink voor betalen. Daarom besloot ik een tijd terug om eens verder te kijken naar goedkopere alternatieven. Ik vond o.a. Budget Alles in 1, T-Mobile thuis, maar ook Online.nl.

    Online.nl kwam als zeer voordelig uit de vergelijking en ik had een beter gevoel bij Online, dan bij bijvoorbeeld een Budget Alles in 1. Je kunt vergelijken tot je een ons weegt, maar soms moet je ook deels je gevoel volgen. Dit heb ik gedaan en een contract afgesloten bij Online. Dit kon allemaal eenvoudig via de website en was heel snel geregeld.

    Ik gebruik Online nu al een aantal maanden en ik moet zeggen dat het zeker niet onderdoet voor Ziggo en KPN. Alleen de prijs doet onder. Ik ben zeer tevreden met mijzelf dat ik de overstap heb gemaakt naar Online. Kan ik toch weer een paar extra biertjes drinken in het weekend. Het zal je verbazen hoeveel je nog kunt besparen op dingen als alles in 1, energie en je mobiele telefoon abonnement. Alleen ben ik er een beetje laat mee begonnen. Ik dacht er nooit zo over na, maar nu wel.

    P. Dijkstra 20 oktober 2021

  • Janneke
    Supersnel internet 0 reacties

    Ik heb internet en tv van online en ben er zeer tevreden mee. Vaste lage prijs en supersnel internet. Je krijgt echt wat ze beloven en dat is ook niet altijd het geval. Je krijgt er zelfs voetbal bij waar mijn vriend dan weer blij mee is. Met online alles in 1 is niks mis.

    Janneke 19 oktober 2021

  • Levi
    Problemen met installatie 0 reacties

    Een tijd geleden heb ik online genomen omdat ze erg voordelig zijn. Toen ik internet en tv wou installeren liep ik wel vast.. Het lukte maar steeds niet.
    Ik heb de installatievideo bekeken en nog lukte het mij niet om alles werkend te krijgen. Echt wel lastig en zoiets heb ik nog nooit eerder gedaan. Je zal verwachten dat zoiets wel wat eenvoudiger zou zijn...
    Ik heb nog van alles geprobeerd maar het lukte maar niet.. Ik heb naar online gebeld en in eerste instantie probeerden zij mij te helpen maar dat werkt heel lastig via de telefoon. Er is toch maar een monteur bij de pas gekomen en die heeft alles netjes voor mij geïnstalleerd. Nu werkt het prima.

    Levi 10 oktober 2021

  • Liam
    Stap voor stap installatiehulp 0 reacties

    Een tijdje geleden overgestapt naar Online.nl omdat zij de goedkoopste zijn. Toen ik het hele pakket in huis had, probeerde ik het zelf zonder handleiding te installeren. Dit ging niet zoals verwacht. Contact opgenomen met Online.nl en ze raadden mij aan om het stap voor stap te installeren met hun installatiehulp. Dit kun je gewoon vinden op de website van Online.nl. Als ik er dan nog niet uit kwam kon er ook een installateur bij mij thuis komen om alles te installeren. Doormiddel van de installatiehulp kwam ik erachter dat ik de stekkers niet juist had aangesloten. Ik had een paar stekkers door elkaar gehaald. Toen ik dit goed had gezet werkte alles wel gewoon. Het viel achteraf dus heel erg mee. Nu alles werkt ben ik tevreden met Online.nl. TV is goed en internet is snel. Ik merk allen dat ik niet zo'n goede wifi ontvangst heb als bij mijn vorige provider. Het is niet problematisch, maar toch één streepje minder. Verder ben ik heel tevreden met Online.nl.

    Liam 9 oktober 2021

  • Fenna
    Goede service van Online.nl 0 reacties

    Een half jaar terug heb ik een alles in 1 abonnement afgesloten bij Online.nl. Op online.nl kun je eenvoudig prijzen vergelijken tussen Online.nl en andere grote aanbieders op dit gebied. Online.nl kwam er wel steeds als meest voordelige uit. Ze proberen volgens mij echt de goedkoopste te zijn. Na wat twijfelen en reviews te hebben gelezen, heb ik toch besloten om over te stappen naar Online.nl. Ze leverden alles in een "makkelijk" doe-het-zelf pakket, maar ik kwam er toch niet uit. Ik ben atechnisch en voor mij is zoiets een hele opgave. Eerst heb ik het uiteraard zelf geprobeerd, dit lukte niet. Toen heb ik naar Online.nl gebeld en toen lukte het nog steeds niet. Uiteindelijk is er een monteur bij te pas gekomen om alles voor mij te installeren. Dezelfde week is de monteur nog gekomen, heeft alles geïnstalleerd en het was helemaal gratis! Wat wil een mens nog meer. Ik ben er zo blij mee. Alleen daarvoor krijgt Online.nl al 5 sterren van mij. Echt ongekende service, dat krijg je niet bij elk bedrijf. TV en internet is ook erg goed. Niks over te klagen. Online.nl is gewoon een hele goede alles in 1 aanbieder.

    Fenna 8 oktober 2021

  • Johnny
    Online met gratis espn 1 reactie

    Ik las bij toeval wat reviews dat je gratis eredivisie kunt kijken bij online. Toen ben ik gelijk overgestapt naar online en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Bij mijn vorige abonnement kreeg ik geen gratis espn en betaalde ik daar los voor. Dit kostte mij veel geld elke maand. Ik ben echt blij dat ik dat nu gewoon gratis krijg. Nu kijk ik met veel plezier elke week naar espn. Mijn maandbedrag van online is lekker laag dus dat is echt perfect. Scheelt mij toch weer een extra abonnement. Voor mij niks anders meer.

    Johnny 7 oktober 2021

  • Esmiralda
    Goedkoopste Alles-in-1 0 reacties

    Online.nl is de goedkoopste Alles-in-1 provider. Op de website van Online kun je Online.nl vergelijken met andere providers, zoals T-Mobile, KPN en Ziggo. Online.nl is dan de goedkoopste. Hierdoor heb ik voor Online.nl gekozen. Ik hoef niet het nieuwste van het nieuwste, zolang ik maar gewoon goed internet en televisie heb. Online.nl voldoet hier zeker aan en ik ben blij dat ik ben overgestapt naar hun. Geen spijt van. Je krijgt interactieve TV van Online, waarbij je ook programma's kunt opnemen. Dit vind ik heel handig om later nog wat terug te kijken. Hier maak ik dan ook gretig gebruik van. Internet is bij mij altijd snel en er zijn eigenlijk nooit storingen. Online.nl is gewoon een goede en goedkope Alles-in-1 provider.

    Esmiralda 7 oktober 2021

  • Timon
    Gratis Eredivisie kijken 0 reacties

    Bij Online.nl krijg je bij je basis tv-pakket 4 gratis ESPN kanalen zodat je gratis Eredivisie kunt kijken. Ook krijg je gratis Films & Series, een handige TV App en kun je tv opnemen en terugkijken. Eigenlijk alles wat je tegenwoordig wilt. Het verschilt in dat opzicht niet veel met andere providers. Wat wel verschilt is dat je gratis Eredivisie kunt kijken. Dit was voor mij persoonlijk de reden waarom ik ben overgestapt naar Online.nl. Ik kon wel apart ESPN nemen, maar dat had mij veel meer gekost dan wat ik bij Online.nl betaal. Verder is er niks aan te merken op het tv-pakket van Online.nl.

    Internet is ook zeer goed te noemen. Ik heb 100 tot 500 MB/s download en 30 tot 500 MB/s upload. Dit is voor mij meer dan voldoende. Af en toe download ik een game en verder bekijk ik dagelijks wat verschillende websites. Alles gaat lekker snel, het downloaden, het online gamen en websites bezoeken. Het wifi-modem heeft een goed wifi-bereik. In het hele huis heb ik minimaal 3 van de 5 wifi balkjes. Zelfs op zolder !! Internet heeft er bij mij ook nog nooit uitgeleggen. Super stabiel dus.

    Ik heb uitgebreid verschillende providers vergeleken en zelfs met ESPN is Online.nl het voordeligste voor mij. Voordeliger dan T-Mobile, KPN en Ziggo. Toen ik dit zag ben ik snel overgestapt en de overstap ging heel makkelijk.

    Timon 6 oktober 2021

  • Vlaar
    Enorm slecht bedrijf 1 reactie

    Enorm slecht bedrijf

    Enorm slecht bedrijf. Ik heb veel meegemaakt, maar dit bedrijf slaat alles. Zo blijven storingen gewoon bestaan, en word je nooit echt geholpen. Ook schromen ze er niet voor om automatisch je abonnement te verlengen als je bijvoorbeeld een extra tv ontvanger aanvraagt. Ik denk zelf (na onderzoek), dat het bedrijf zelf niet eens storingen mag of kan verhelpen omdat ze een soort reseller zijn van KPN.

    Vlaar 22 september 2021

  • Manon
    Mist essentiele zenders 0 reacties

    Adverteren met veel zenders maar missen een aantal essentiële zenders zoals food network, animal planet, discovery channel, TLC en eurosport. Heb enorm veel spijt van deze aankoop. Menu op tv en wisselen van zenders is ook prut en traag. Voel me belazerd, je gaat er gewoon vanuit dat bij zo'n breed pakket de juiste en normale zenders er zijn. Je verzint dit toch niet dat zulke basic zenders missen! Bijna elke andere aanbieder heeft dit wel. Heb zoveel spijt maar moet het contract uitzitten. Online.nl reageert in de trant van eigen schuld dikke bult
    (Had je maar niet moeten kopen, terwijl ze wel een vette disclaimer hadden mogen plaatsen!) en de alternatieve zenders werken niet eens.

    Manon 19 juli 2021

  • Bert
    Goede service van Online.nl 0 reacties

    Ik ben nog niet zo lang geleden overgestapt naar Online.nl. Voornamelijk vanwege de prijs en dat ze toch op het KPN netwerk zitten. Verder spreekt Online.nl mij persoonlijk ook wel aan.
    Tijdens de installatie kwam ik er niet helemaal uit. Het wou gewoon niet lukken. Toen heb ik besloten om Online.nl te bellen om te kijken hoe we dit konden oplossen. Ze hebben mij stap voor stap er doorheen geloodst. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Ze hadden ook veel geduld met mij. Uiteindelijk is het ons gelukt om de installatie succesvol af te ronden.
    Nu werkt het als een trein. Lekker snel internet, goede tv en telefoneren gaat ook vlekkeloos. Ik ben blij dat ik overgestapt ben naar Online.nl en dat hebben ze mede te danken aan de goede service.

    Bert 10 juli 2021

  • Marco
    Goedkope provider 0 reacties

    Ik heb voor Online gekozen omdat het een goedkope provider is. Vrijwel alle providers heb ik vergeleken en kwam uiteindelijk bij Online uit. Ik heb alleen internet en televisie van Online dus ik kan niet over bellen van Online oordelen. Ik heb een gratis wifi modem gekregen die prima werkt. Overal in huis heb ik maximale wifi ontvangst en internet is lekker snel. Daar heb ik dus niks op aan te merken. Op televisie van Online heb ik eigenlijk ook niks aan te merken. Precies wat ik had verwacht en het werkt allemaal naar behoren. Het belangrijkste is natuurlijk de prijs. Het heeft eigenlijk te lang geduurd voordat ik ben overgestapt naar Online. Gelukkig heb ik het uiteindelijk wel gedaan want het scheelt mij toch wat geld in de maand wat ik aan andere dingen kan uitgeven.

    Marco 3 juli 2021

  • k
    Online is de slechtste keuze 2 reacties

    Online.nl is een bedrijf die niets voor zijn klanten doet, en deze zelfs bedonderd.
    Contracten worden eenzijdig aangepast, prijs gaat van de ene op de andere dag bijna 12% omhoog. TV kastje werkt uiterst traag en de klantenservice- medewerkers zijn zo geïnstrueerd dat deze de klant zo snel mogelijk met een kluitje in het riet sturen. De medewerkers snappen soms wel dat e.e.a niet klopt bij hun bedrijf maar mogen daar niets aan doen.
    Dus wees gewaarschuwd, ga nooit naar Online.nl, want dat geeft enkel stres en narigheid.

    k 2 juli 2021

  • Sabrina
    Goedkope internet en TV 0 reacties

    Als je gewoon internet en TV wilt zonder veel poespas kan ik Online.nl zeker aanraden. Het grootste voordeel aan Online.nl is de prijs. Ze zijn goedkoper dan T-Mobile, KPN en Ziggo. Je kunt ook eenvoudig overstappen, dit heb ik ook gedaan. Het was zeer eenvoudig en hoefde niet veel te doen.

    Ik heb geen verstand van de internetsnelheid en alle opties, maar voor mij werkt het voortreffelijk. Het internet is niet minder dan wat ik bij mijn vorige provider ervaarde, dus dat is helemaal goed. Ik heb ook meer zenders dan dat ik nodig heb en ik kan opnemen, pauzeren en terugkijken. Terugkijken van programma's is wel een hele fijne mogelijkheid die ik niet zou willen missen.

    Verder heb ik eigenlijk weinig te melden over Online.nl. Het is echt niet minder dan andere (duurdere) providers, alleen betaal je wel wat minder. Ik zie mij de eerst komende tijd niet overstappen naar een andere provider.

    Sabrina 1 juni 2021

  • Gi
    Bestel niet bij online 2 reacties

    BESTEL NOOIT BIJ ONLINE!
    KOMEN HUN EIGEN AFSPRAKEN EN BELOFTES NIET NA!
    VERVOLGENS ZIT JE VAST IN CONTRACT HEL!

    Een abonnement afgesloten waarbij zij aangaven dat internet afsluiting afgesloten kon worden op desbetreffend adres. Ineens bleek dat zij toch niet konden leveren op desbetreffend adres maar was het contract al ondertekend en konden wij niet meer dit annuleren.

    Helaas geen klantenservice op dit gebied; ondanks dat zij zelf telefonisch hadden beloofd en gezegd dat zij internet konden leveren en het daarna niet zo bleek te zijn hebben wij alsnog voor niks moeten betalen omdat ze anders aanmaningen zouden sturen. Zelfs dubbel betaald omdat wij internet moesten afsluiten bij een provider die wel kon leveren.

    Om zo snel mogelijk van hun af te zijn besloten wij dat wij het resterende bedrag voor het abonnement wilden overmaken. Dit hebben wij gedaan. Met daarbij de vraag of zij een bevestiging e-mail konden toesturen waarin stond aangegeven dat het contract beëindigd was. Dat kon niet volgens hun, maar zij beloofden ons telefonisch dat dit zou gebeuren.

    Sindsdien krijgen wij nog steeds e-mails van hun waarin zij geld van ons vragen terwijl wij alles hebben betaald en het contract hebben beëindigd.

    Wij hebben inmiddels meer dan 9x keer met de klantenservice meer dan een uur gebeld waarin wij steeds het opnieuw het verhaal moesten uitleggen en waarin ons steeds opnieuw werd beloofd dat het nu echt beëindigd was en dat online.nl ons een bevestiging hiervan zou opsturen en contact met ons zou opnemen. Dit is tot op heden nog geen 1x gebeurt en inmiddels blijven de e-mails waarin zij geld vragen oplopen en dreigen zij met kostenverhoging terwijl alles al geregeld en beëindigd hoort te zijn.

    Zij hebben niks op orde, weten van niks - het voelt als een crimineel bedrijf die er alles aan doet om op een "legale" uitziende manier zoveel mogelijk geld van je uit te persen.

    In een van de telefoongesprekken gaf de medewerker zelfs toe dat hij niet kon ontkennen dat online.nl niet een criminele bedrijf is.

    Gi 27 mei 2021

  • Julian
    Internet en TV van Online.nl 0 reacties

    Ik heb Internet en TV van Online.nl. Snel en stabiel internet via wifi en veel TV zenders. Wat ik ook erg fijn vind, is dat ik programma's op TV terug kan kijken. Deze mogelijkheid had ik voorheen nooit, maar bij Online.nl wel. Ik zit er zelfs aan te denken om glasvezel internet te nemen. Dit kost 5 euro per maand extra, maar het is wel de toekomst. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Het overstappen en de installatie verliep iets langzamer dan dat ik had gehoopt, maar als eenmaal alles werkt, is het gewoon prima.

    Online.nl is gewoon een goede provider voor Internet en TV. Ik denk niet dat ik nog over ga stappen naar een andere provider. De maandelijkse kosten vallen ook best mee.

    Julian 23 mei 2021

  • Anne
    Telefoonnummer meenemen gaat mis 0 reacties

    Ik had bij het aanmelden gevraagd mijn telefoonnummer mee te nemen.
    Dat kon.
    Maar na een aantal weken viel het me op dat ik nooit gebeld werd, en dat alle mensen die ik belde in gesprek waren.
    En het bleek dat ik dus niet kon bellen, en niet gebeld kon worden.
    Gemeld, zou binnen paar dagen geregeld worden.
    Na een week was er niets veranderd, en belde ik maar weer eens ( weer half uur in de wacht gestaan ).
    Toen was het ineens in een kwartier geregeld.
    Kortom, bij het aansluiten deden ze niets, na mijn eerste klacht deden ze niets, pas na de tweede klacht kwamen ze in actie.
    En toen kon het dus in 15 minuten........
    Verder slecht TV beeld, altijd blokken, niet om aan te zien.
    Ik zal blij zijn als ik er weer vanaf ben.

    Anne 20 mei 2021