Internet Tv

Online.nl

18 reviews
72% positief
Positief
11% neutraal
Neutraal
17% negatief
Negatief

Online.nl, zoals ze zelf stellen, het compleetste internet, tv en bellen pakket voor de beste prijs met gratis Fox Sports Eredivisie 1, 2 en 3. Online.nl werkt met het KPN netwerk waardoor de prijzen gunstiger uitvallen, ze hoeven immers de kosten van het netwerk niet zelf te bekostigen.

Ontevreden over Online.nl?

Probeer eens de beste keuze Oxxio Alles-in-1.

Internet en tv providers prijzen vergelijken.


Reviews ( 18 )

  • Lars
    Laatste jaren veel problemen 0 reacties

    Na in totaal 10 jaar klant te zijn geweest bij deze fijne firma kan ik niet wachten om alle rotzooi van Online uit mijn huis te gooien. Laatste 2 jaar is het echt dikke ruk, aantal monteurs over de vloer gehad niks wordt opgelost. Tv kijken is een dikke drama. Ik heb een tv ontvanger die niet functioneert, herhaaldelijk over gebeld en geklaagd maar omruilen voor een goede zit er niet in. Heb uit ellende zelf maar een CI module gehaald, dit heeft altijd redelijk gefunctioneerd tot voor 3 dagen terug. Maar weer met klantenservice gebeld, dik half uur aan de lijn gehangen maar zoals verwacht niks opgeschoten. Dit was voor mij de laatste druppel met ziggo. Ook al bieden ze mij een jaar gratis hun diensten aan (wat ter compensatie haast al wel bijna mag) zou ik het nog weigeren.

    Lars 28 augustus 2020

  • Lisa
    zeer tevreden over Online.nl 0 reacties

    Al jaren klant bij Online.nl Vorig jaar duurde het iets langer voordat mijn probleem opgelost was. Online vond dat zelf ook erg vervelend dat het zo lang duurde. Voor het lange wachten kreeg ik toen een mooi kado opgestuurd, een heerlijke doos met geurtjes van Rituals PLUS twee maanden vergoeding. Dit maal super snel geholpen. Gister begaf mijn tv kastje het, vandaag al een nieuwe binnen gekregen! Super snel dus.. Ik ben een zeer tevreden klant!

    Lisa 20 augustus 2020

  • Siep
    Internet 0 reacties

    Het kijken van opgenomen programma’s is een drama. Je kan niet doorspoelen en terug spoelen. Voordat je je opgenomen programma kan bekijken moet je ook nog een stuk van het voorgaande programma cq reclame bekijken en tijdens het opgenomen programma kan je de reclame ook niet doorspoelen. Als je een stukje gemist hebt of nog een keertje wil zien kan je niet terug spoelen. De klantenservice beweert dat de zenders dit bepalen echter bij andere televisie aanbieders is het wel mogelijk om door en terug te spoelen. Ik zit nog aan een jaar contract vast maar zal wanneer dit niet veranderd na mijn jaarcontract over gaan naar een andere provider overgaan.

    Siep 7 juli 2020

  • Michael
    Online.nl internetpakket met glasvezel 0 reacties

    Ik heb via online.nl een internetpakket besteld op 25-5-20. Omdat we thuis geen telefoonlijn hebben, maar alleen een glasvezel, was ik op zoek naar een glasvezelinternet. Het verbindingstype van mijn pakket was in het beschrijving van het product niet gespecificeerd op een duidelijke manier. Maar het gewenste pakket stond wel op de pagina met andere glasvezelaanbiedingen. (Ik voeg een screenshot van mijn bestelling toe). De bevestigingsbrief bevatte ook geen vermelding van een verbindingstype dat voor dit pakket vereist was. Het misverstand werd duidelijk toen mijn familie de apparatuur begon te installeren. We hebben wel een DSL-pakket ontvangen!
    Het probleem werd verergerd door het feit dat ik enkele maanden in het buitenland vastzit vanwege het corona en ik kan niet naar huis terug keren.
    Een contact opnemen met het bedrijf was echter vrijwel onmogelijk. De chat en zijn online "deel-met-ons"-vorm op de site werken niet, ze weigeren problemen te bespreken via de Facebook-messenger, ze geven me geen mailadres. Er blijft alleen het callcenter om contact op te nemen met het bedrijf, maar bellen vanuit de EU is erg duur, het is goedkoper om rechtstreeks aan de advocaten te betalen...
    Mijn familie heeft mislukte pogingen gedaan om de ontvangen apparatuur op een glasvezelmodem aan te sluiten. Door het ontbreken van internet thuis mijn mogelijkheid om met mijn familie te communiceren nu zeer beperkt is.
    De foutieve bestelling is opgetreden vanwege de fout van beide partijen. De bedrijf wil niet meewerken aan het oplossen van dit probleem en een effectieve communicatie met de klant onderhouden, rekening houdend met de situatie waarin de hele wereld zich nu bevindt, misschien met uitzondering van Online.nl.
    Pluspunten:
    De (niet juiste) bestelling is op tijd geleverd
    Verbeterpunten:
    - Vrijwel een volledige afwezigheid van communicatiekanalen (behalve een callcenter);
    - Een onvolledige beschrijving van de producten op internetpagina's en in de volgende correspondentie, die misleidend kan zijn voor klanten;
    - Een belofte van 100% installatiegarantie is niet meer dan woorden.

    Michael 30 juni 2020

  • Julian
    Online.nl nieuwe bekabeling en nieuwe router 0 reacties

    Bleek dus dat ik het zeer verouderde inbel systeem nog had met allerlei kabels die verouderd waren. Daardoor viel mijn internet vaak weg. Na 3 keer naar Online.nl te hebben gebeld (de eerste 2 keer dachten ze dat een router reset wel zou werken), kwam er een monteur die al onze kabels opnieuw heeft gelegd + een nieuwe router gegeven. Nu hoeven we bij de installatie helemaal geen gebruikersnaam en wachtwoord maar in te vullen maar regelt de router dit allemaal zelf zei de installateur en zo geschiede! Heb nu tevens een beter bereik door het hele huis heen qua WIFI.

    Het duurde even voordat Online.nl langs kwam met een monteur maar daarna was alles weer top!

    Julian 24 juni 2020

  • Dennis Veen
    1e 6 maanden 30 euro per maand Online.nl 0 reacties

    Sinds vorige week Internet en televisie van Online.nl aangeschaft. 1e 6 maanden voor 30 euro per maand en daarna 45 euro. Hiervoor krijg je 100 mb/s internet, 80+ tv zenders en gratis Fox Sports 1,2 en 3!
    Ter vergelijking betaal je hiervoor bij Ziggo 65 euro! 30% goedkoper dus, na de korting!
    Overstappen is gratis en Online.nl komt alles bezorgen en je krijgt een 100% installatie garantie.

    Voor mij een hele goede deal! Wellicht voor jou ook?

    Groetjes Dennis Veen

    Dennis Veen 16 juni 2020

  • John
    slecht bereik online.nl 0 reacties

    Slecht bereik in ons hele huis...! Monteur laten komen maar die zag het ook niet echt zitten volgens mij, kwam daarna nog een extra monteur die heeft het uiteindelijk opgelost maar nog steeds is het signaal zeer matig. Ook was er een probleem met de bekabeling vanaf de straat naar ons huis dus die moesten vervangen worden, alle stoeptegels eruit, bende.

    John 21 mei 2020

  • Paultje
    Overgestapt naar Online.nl 0 reacties

    Ik had een tijd internet en tv van ziggo gebruikt, werkte heel goed maar werd flauw van de jaarlijkse prijsverhoging dus ging even verder kijken. Zeker in deze corona tijd waarbij mijn baan niet zeker is en ik sowieso een lager inkomen heb, ging ik me eens verdiepen in waar ik kosten mee kan besparen. Dat is dus op je vaste lasten en ik zag dat ik 66 euro betaalde bij ziggo terwijl ik nu maar 40 euro hoef te betalen. Op jaarbasis is dit toch al gauw 264 euro!!
    Nu vraag jij je af maar is het even goed als Ziggo? Nou.. ja! Tv is tv toch? Bij online krijg ik gratis fox sports eredivisie er ook nog eens bij. Internet snelheid is wel omlaag gegaan maar dat komt ook deels omdat ik een lagere bundel heb besteld dan dat ik bij Ziggo had.

    Paultje 20 mei 2020

  • Rick
    Online.nl compleet pakket 0 reacties

    Wat ik zo goed vind aan Online.nl is dat het eigenlijk een heel groot en compleet pakket is, maar dat merk je dan weer niet tin de prijs. Je hebt bijna alle zenders op tv en kunt dus kijken waar je zin in hebt, maar betaalt je niet het apenzuur en dat is voor mij de perfecte combinatie. Ik kan me voorstellen dat iedereen daar blij van wordt.

    Rick 21 februari 2020

  • Rudi
    Goede aanbieding Online.nl 0 reacties

    Ik ben overgestapt van KPN naar Online.nl omdat ze een aanbieding hebben: 1e 6 maanden voor 30 euro per maand. Dan krijg je 100MB/s internet, 80+ tv zenders en Fox Sports 1, 2 en 3. Daarna kost het 45 euro per maand, wat alsnog een stuk goedkoper is als KPN. Prima keuze al zeg ik het zelf en het gekke is, is dat ik alsnog gebruijk maak van het KPN netwerk (Online.nl werkt daarmee samen). Dus ik betaal een stuk minder voor exact hetzelfde en zelfs nog sneller internet.

    Rudi 11 februari 2020

  • Bas
    Online.nl voor de sportliefhebbers 0 reacties

    Als je net als ik een echte sportliefhebber bent en dan vooral veel van voetbal houdt, dan is online.nl de perfecte uitkomst voor jou.
    Als je hier een abonnement afsluit heb je ook meteen Fox 1,2,3 in je pakket zitten en mag je ook de eredivisie live zender ontvangen.
    Dus iets minder voor de vrouwen in huis want die zijn niet altijd even blij met al dat voetbal maar voor mij is het super!
    En je betaalt hier gewoon veel minder geld dan bijvoorbeeld bij ziggo of een andere grote en vooral dure maatschappij.

    Bas 8 februari 2020

  • Leroy
    online nl beoordeling 0 reacties

    Als je een goede deal wilt sluiten dan moet je nu naar online.nl overstappen geloof ik, want dan betaal je maar een heel minimaal bedrag en krijg je er enorm veel voor terug!
    Of de vrouwen er blij mee zijn vraag ik me af, want als je nu overstapt krijg je Fox Sport 1,2,3 er gratis bij en is de kans dus groot dat de mannen hele dagen alleen maar sport zitten te kijken hahahahaha
    Maar als je dat aan mij zou vragen zou ik zeggen dat dat ook een beetje bij het man zijn hoort, want welke man houdt er nou niet van sport.
    Als je dit zelf wil betalen bij een andere aanbieder dan ben je handen vol geld kwijt en dat slaat nergens op.
    Nu ga ik er qua budget op vooruit want ik betaal per maand minder als ik naar online.nl ga en ik krijg er ook nog eens drie extra zenders bij, dan is voor mij de keus heel makkelijk en snel gemaakt!

    Leroy 22 augustus 2019

  • Boris
    Fox sport 1 2 3 gratis 1 reactie

    Wij kregen een folder in onze brievenbus dat wanneer je nu overstapt naar online.nl dat je dan Fox sport 1, 2 en 3 een tijdlang gratis kunt ontvangen, dat maakte het voor mij zeker de moeite waard om dit in ieder geval even te onderzoeken.
    Ik ben zelf een fanatieke sporter en vind het ook erg leuk om voetbal en dergelijke te kijken, maar wanneer ik zelf voor fox sport zou moeten betalen, zou ik dit een beetje zonde vinden.
    Je betaalt normaal gesproken iets van 18 euro per maand extra geloof ik als je dit wilt ontvangen en dat wordt mij te gek, maar voor zo'n deal en dat je het dan een tijdlang gratis hebt is natuurlijk altijd goed!
    En wie weet bevalt het zo goed dat ik daarna niet meer zonder kan en ik het alsnog zelf wil aanschaffen, ik zie de bui zelf in ieder geval al hangen.
    Nu weet ik het niet heb weet ik nog niet wat ik mis en dan vind ik dat niet zo'n probleem, maar als je het een tijdje hebt gehad en het beviel goed en dan heb je het ineens niet meer, dan wordt het lastig.
    Dat probleem hebben wij ook al eens gehad met een periode gratis netflix, daar konden we later ook niet meer zonder.
    Dus we zullen zien.

    Boris 22 augustus 2019

  • Niko
    Goedkoper maar ook minder goede service 0 reacties

    Online.nl is een stuk goedkoper dan alle bekende namen in dit circuit, maar daar staat wel tegenover dat de service ook wel een stuk minder goed. Dus dat is dan een afweging die je voor jezelf moet maken, wat voor jou belangrijk is. Wil je dat, zodra er iets is, gelijk iemand paraat staat om je te helpen dan is dit misschien geen handige keus, maar gebruik je het netwerk maar minimaal en maakt dat dus niet zo veel uit dan is dit een hele goede keus, want het scheelt je heel wat geld. Voor ons is het internet en dergelijke niet zo belangrijk, dus dan betaal ik liever een stuk minder voor dit en voor ons is online.nl dus een goede keus geweest. Maar ik heb wel een keer een vraag gehad en toen heeft het echt wel lang geduurd voordat ik hiermee geholpen werd, dus ik ben er ook een keer tegen aan gelopen dat het niet helemaal ging zoals ik graag zou willen.

    Niko 19 juli 2019

  • Bennie de Voogd
    Online NL goedkoper dan concurrenten 1 reactie

    Online, prima service en je zit op het KPN netwerk zonder hiervoor teveel te betalen. Voor rond de 40 euro heb je alle opties terwijl je bij de grote jongens hiervoor ruim 65 euro betaald en ik kan jullie garanderen: je krijgt exact hetzelfde. Althans bij KPN, Ziggo heb ik nooit gehad en kunnen wij ook niet ontvangen dus kan daar niet over oordelen. Ik snap echt niet waarom mensen bij KPN gaan terwijl Online en Telfort hetzelfde aanbieden, ook op het KPN netwerk, maar dan voor minder kosten in de maand. Ik wil KPN zeker niet zwart maken maar het is wel gek. Ik zit al bij Online sinds er internet in huis ontvangen kan worden en toentertijd was Online.nl al een van de groteren dus ben blij dat ik daar nog steeds bij kan zijn. Enkele vrienden van me hebben een all in one pakket van KPN en hebben exact dezelfde tv kast als mij bijvoorbeeld.

    Bennie de Voogd 21 juni 2019

  • Theo Leeuwen
    Online NL geweldige internet en tv aanbieder 0 reacties

    Ik lees de reviews en ben het 100% met ze eens. Een geweldige internet en tv aanbieder die nog een stuk goedkoper is dan de overige aanbieders. KPN en Ziggo zijn verreweg het duurste en daarna komen alle andere aanbieders die ongeveer dezelfde prijzen hanteren. Online.nl bestaat al jarenlang, nog voordat er all in one pakketten waren zat ik voor internet ook bij Online, nu ik wat trammelant heb gehad met een andere aanbieder heb ik besloten terug te gaan naar Online (die hadden toentertijd nog geen all in one pakket), tot op heden geen spijt van gehad en qua prijs ga ik er een best stuk op vooruit!

    Theo Leeuwen 1 juni 2019

  • Ferdi
    Online KPN netwerk goed en goedkoop 0 reacties

    Voor mensen die niet 2000 euro in de maand aan salaris ontvangen en dus ietwat op de kleintjes moeten letten is Online.nl echt een uitkomst. Eerder had je Telfort die van het KPN netwerk profiteerde en nu heb je Online die dit in principe overneemt. Waar het op neer komt: je krijgt alles wat je bij KPN ook zou krijgen maar dan voor 20 euro per maand goedkoper. Leuk feitje is dat Online.nl er eerder al was met die langzame inbel verbinding, iedereen die 30 jaar of ouder is kent dit nog als de dag van gisteren, goede tijden, leuk om te zien dat dit bedrijf zeer goed met de tijd meegaat.

    Ferdi 26 mei 2019

  • Natasja
    Online tv internet en bellen 0 reacties

    Blij met Online Internet tv en bellen pakket, alles in 1! Ik zag bij Ziggo maar die verhogen elk jaar de prijzen weer met enkele euro's waardoor ik het niet meer kan betalen. Toen ik hoorde dat Online 1/3e goedkoper was wist ik het wel. Het overstappen was geheel gratis en een monteur heeft alles bij me geïnstalleerd.

    Natasja 24 mei 2019


Gerelateerde blogs

Online.nl - Dat kan voordeliger
Online.nl - Dat kan voordeliger

Online.nl heeft een sterke prijsverlaging doorgevoerd. Op Alles-in-1 pakketten (DSL & KPN Glasvezel) wordt nu maar liefst ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 2 september 2020

Budget Alles-in-1 + Google Nest
Budget Alles-in-1 + Google Nest

Budget Alles-in-1 heeft per 1 September een nieuwe actie! Klanten die zowel internet als tv bestellen, ontvangen een Google ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 1 september 2020

Ziggo Mediabox Next
Ziggo Mediabox Next

Het is zo ver, Ziggo rolt de nieuwe en zeer verbeterde Mediabox uit, genaamd Next. Iedereen die een tv bundel heeft van Ziggo ... Lees verder

Internet Tv 2 september 2019