Winkel

Online decoraties

2 reviews
0% positief
Positief
50% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief

Reviews ( 2 )

 • Chantal
  Oplichting. 0 reacties

  Zeer slecht. Bestelling geplaatst alleen nooit ontvangen. Na meerdere malen contact te hebben gehad en nog een maand langer te hebben gewacht. Wou ik mijn bestelling annuleren, alleen dat kan niet volgens hun. Ze kunnen ook niet zeggen wanneer ik het pakket wel kan verwachten. HIER DUS NIET BESTELLEN. ZIJN OPLICHTERS!

  Chantal 1 maart 2021

 • Bianca
  Onlinedecoraties.nl review 5 reacties

  Ik heb op onlinedecoraties.nl een canvasdoek besteld waarbij je een eigen foto kan uploaden en je deze kan schilderen, vind het een heel leuk concept en voor 30 euro zeker de moeite waard dacht ik.
  De bestelling en levering duurde al erg lang en toen het binnen kwam was het helemaal verkreukelt! Heen en weer gemaild met de klantenservice, die boden hun excuses aan maar zeiden daarna meteen dat ze niets voor me konden betekenen. Waar is mijn koop op afstand reglement?! Binnen 14 dagen kan je geld terug krijgen volgens de wet en consumentenbond! Het enige wat ze nog zeiden is dat we het er maar uit moesten proberen te strijken, te gek voor woorden! Het is schandalig en hier moet je nooit iets kopen, wees gewaarschuwd!

  Bianca 12 oktober 2020