Energie

Octa+

2 reviews
50% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief

OCTA+ is actief in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. OCTA+ levert 100% groene elektriciteit en is de enige energieleverancier die zowel groene elektriciteit, aardgas, brandstof als mazout aanbiedt.

Ontevreden over Octa+?

Probeer eens de beste keuze Budget Energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 2 )

 • Mick
  Waardeloos 0 reacties

  Wat een waardeloze klantenservice. Vanwege een verhuizing heb ik een paar maanden geleden gebeld om te vragen hoe we het het beste konden regelen zodat we tijdelijk op 2 adressen energie zouden hebbeb. Een nieuw contract afsluiten zou volgens een medewerker de oplossing zijn en ons oude contract (ook octa +) opzeggen zodra we wisten wanneer we gaan verhuizen. Advies (helaas) opgevolgd waardoor we nu een boete van 150 euro moeten betalen!? We wisselen niet eens van leverancier?! Nadat het nieuwe contract af is gelopen sowieso switchen naar een ander!

  Mick 29 september 2020

 • Richard
  Energie van Octa 0 reacties

  Ik wist eerder helemaal niet dat Octa+ ook aan (groene) energie deed, ik kende die naam alleen maar van de tankstations en daar hield het mee op.
  Totdat ik een tijdje geleden van het feit op de hoogte werd gebracht dat zij dus ook in de energie handel zitten en dat ze dit zowel particulier als zakelijk kunnen doen.
  Wat mij heel erg aan sprak is het onderdeel groene energie, ik ben zelf iemand die veel met het milieu bezig is en ik ben dan ook honderd procent voorstander van groene energie.
  Wij zitten hier nu een aantal maanden bij en tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen hiermee gehad.
  Voor mensen die twijfelen over wel of niet naar Octa+ gaan, dan zou ik dus zeggen 'doen.'

  Richard 27 september 2020