Energie

Octa+

5 reviews
60% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
20% negatief
Negatief

OCTA+ is actief in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. OCTA+ levert 100% groene elektriciteit en is de enige energieleverancier die zowel groene elektriciteit, aardgas, brandstof als mazout aanbiedt.

Ontevreden over Octa+?

Probeer eens de beste keuze HalloStroom.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews (5)

 • Erik
  Ervaring met Octa energie 0 reacties

  Ik heb een goede ervaring met Octa+ energie. Ik vond de overstap naar Octa+ prima verlopen en de administratie was zo voor elkaar. De mensen van deze leverancier waren ontzettend behulpzaam en zorgden ervoor dat alles zo geregeld was en ik hoefde hier zelf amper wat voor te doen.

  Ook nu we hier al een tijdje bij zitten, heb ik nog steeds geen klachten. Geen gekke afschriften wat niet klopt of ineens een veel hogere rekening dan normaal. De app die je hierbij kunt gebruiken is heel handig en wordt veel door mij gebruikt. Zo heb je een mooi en duidelijk overzicht van al het geld wat er bij komt en er van af wordt geschreven.

  Erik 8 december 2020

 • Niels
  Beoordeling over Octa energie 0 reacties

  Wij hebben gekeken naar een betere energie maatschappij voor onze woning, de energie maatschappij waar we nu bij zitten is te duur.
  Dit kan vele malen goedkoper.
  Zo ben ik op Octa+ gestuit en hier kon ik op de website met een aantal vragen kijken hoeveel ik ongeveer per maand kwijt zou zijn.
  En je raadt het natuurlijk al, dit was veel minder dan wat we voorheen altijd moesten betalen.
  Toen ik wilde overstappen begon het gerommel, dit ging lang niet zo simpel als dat ik had gehoopt.
  Uiteindelijk is het me wel gelukt, maar dit heeft toch voor de nodige frustratie momenten gezorgd bij mij.
  Op dit moment zitten we hier nu een maand of vier denk ik en op zich zijn we erg tevreden, maar waar ik ook achter ben gekomen is dat we bij andere energie maatschappijen zelfs nog stukken goedkoper uit hadden kunnen zijn.
  Dus deels een gemiste kans, maar we zijn er in ieder geval op vooruit gegaan.

  Niels 17 november 2020

 • Koen
  Octa goedkoop 0 reacties

  Octa+ heeft lekkere goedkope energie, veel goedkoper dan de meeste andere leveranciers. Het is geen grote naam, wellicht dat dit een reden hiervan is, maar als ik eerlijk ben dan interesseert de reden mij eerlijk gezegd niet eens zo. Waar het mij om gaat is dat het lekker goedkoop is, dat vind ik belangrijk en de rest zal allemaal wel. We krijgen iedere keer ook gewoon netjes de afschriften te zien, dus Octa+ heeft volgens mij ook gewoon alles goed geregeld zoals het zou moeten. Geen nadeel te vinden als je het mij zou vragen dus.

  Koen 2 november 2020

 • Mick
  Waardeloos 0 reacties

  Wat een waardeloze klantenservice. Vanwege een verhuizing heb ik een paar maanden geleden gebeld om te vragen hoe we het het beste konden regelen zodat we tijdelijk op 2 adressen energie zouden hebbeb. Een nieuw contract afsluiten zou volgens een medewerker de oplossing zijn en ons oude contract (ook octa +) opzeggen zodra we wisten wanneer we gaan verhuizen. Advies (helaas) opgevolgd waardoor we nu een boete van 150 euro moeten betalen!? We wisselen niet eens van leverancier?! Nadat het nieuwe contract af is gelopen sowieso switchen naar een ander!

  Mick 29 september 2020

 • Richard
  Energie van Octa 0 reacties

  Ik wist eerder helemaal niet dat Octa+ ook aan (groene) energie deed, ik kende die naam alleen maar van de tankstations en daar hield het mee op.
  Totdat ik een tijdje geleden van het feit op de hoogte werd gebracht dat zij dus ook in de energie handel zitten en dat ze dit zowel particulier als zakelijk kunnen doen.
  Wat mij heel erg aan sprak is het onderdeel groene energie, ik ben zelf iemand die veel met het milieu bezig is en ik ben dan ook honderd procent voorstander van groene energie.
  Wij zitten hier nu een aantal maanden bij en tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen hiermee gehad.
  Voor mensen die twijfelen over wel of niet naar Octa+ gaan, dan zou ik dus zeggen 'doen.'

  Richard 27 september 2020