Energie

Nuon Vattenfall

9 reviews
33% positief
Positief
22% neutraal
Neutraal
44% negatief
Negatief
Ontevreden over Nuon Vattenfall?

Probeer eens de beste keuze Pure energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 9 )

  • Ferry van der Meer
    Overstapboete Vattenfall 0 reacties

    Nadat ik was overgestapt naar Vattenfall heb ik er goed op gelet en in het contract staat dat Vattenfall de boete betaald van mijn vorige energieleverancier. KOUDE DOUCHE ALERT! Vattenfall hanteert een zogenaamde ontmoedigingsbeleid zodat het onmogelijk is dat ze die boete ook daadwerkelijk betalen, wat er op neer komt dat ik die boete betaal. Lekkere overstap dus, nieuwe energieleverancier en een boete van mijn oude betalen. Belachelijke eindafrekening naar mijn mening!

    Ferry van der Meer 18 oktober 2020

  • Catharina
    overal op bezuinigen 0 reacties

    Ben jaren overal op bezuinigen, wordt alleen niet bevorderd want prijzen blijven stijgen, mogen we ook nog leven. Douche nooit lang en zo kort mogelijk, wil ik spoelbak met besparingsknop om niet onnodig water te verspillen weigerd de woningstichting. Iemand met geld en eigen woning kan dingen aanschaffen en profiteren van subsidies maar huurders zijn afhankelijk van hun huurbazen. Waterbesparende douchekop, kranen, niemand is blij met dure eindafrekening, dus velen moeten wel besparen want aleen al de nutsvoorzieningen zijn elk jaar steeds duurder en met ook nog belastingen erg absurd aan het worden vooral voor mensen die afhankelijk zijn van 1 inkomen omdat partner ernstig beperkt en ziek is.

    Catharina 19 september 2020

  • Thomas
    Snelle overstap naar Vattenfall 0 reacties

    Wij zaten altijd bij Essent voor onze energie, maar nu zijn we overgestapt naar Vattenfall. Dit ging allemaal goed en snel, ik heb hier geen klachten over.

    Vooraf was ik lichtelijk sceptisch, omdat ik altijd bang ben dat je één of meerdere dagen moet overbruggen, maar dat was hier helemaal niet het geval. We hebben gewoon de hele tijd energie gehouden, op het moment dat Essent stopte hadden we al van Vattenfall dus er was gelukkig geen enkel probleem aan de orde wat dit betreft.

    De reden van onze overstap was de aanbieding die op dat moment geldde, ik weet niet of dat nu nog steeds zo is. Maar dat zou ons zo veel geld besparen per jaar, dat we dit niet konden laten liggen.

    Thomas 17 september 2020

  • Erik
    zo stom geweest 0 reacties

    Mijn hele leven was ik klant van Nuon en was erg tevreden, nu is het Vattenfall en zou ik héél graag weg willen! , dat zou me veel geld besparen !Het begon in Oktober 2019 toen ze met welkom cadeautjes je wilde lokken om bij hun te blijven en ik ben zo stom geweest!, ik heb niet één cadeautje gehad! en overmaat van ramp ben ik toen een 3 jarig contract aangegaan terwijl nu de gas en licht prijzen flink zijn gedaald!, als je wil overstappen moet je 250 euro boete betalen! dus ik zit mooi vast aan die zooi! Het zou netjes zijn om vaste klanten te compenseren omdat die Corona crisis roet in het eten heeft gegooid en veel mensen waaronder ikzelf financieel worden getroffen! Er zijn energiebedrijven die een boete vergoeden dus zal toch eens informeren hoe dat zit!

    Erik 22 augustus 2020

  • Hans
    Geen kado bon 0 reacties

    Ik zie om mij heen dat alle nieuwe klanten korting en een kado bon ( Bol.com)krijgen. Ik ben meer dan 40 jaar klant. Geen kado bon , geen korting . Ik ben nu aan het kijken wat het scheelt om over te stappen. Jammer maar ‘vaste’ klanten belonen op de manier zoals nieuwe klanten zou wel gepast zijn . Ik ben meerdere keren door div gebeld om over te stappen, altijd afgewimpeld. Maar ik ben nooit door u gebeld om mij op voordelen te wijzen. Dat had ik zeker in de kleine letters zelf moeten ontdekken. Ik plaats dit niet om overal tegenaan te schoppen , maar wil het wel kwijt. Mvg Hans

    Hans 22 augustus 2020

  • Leon
    maatschappij die je wil afsluiten voor 110 ... 0 reacties

    Dit is een maatschappij die je wil afsluiten voor 110,87! Omdat je bedrijf kapot is door de maatregelen corona?
    19e worden we afgesloten. Een mede ondernemer heeft de 110,87 betaald. Sluit ons af en Vattenfall krijgt zoveel top advocaten op hun dak en daar gaat een schadeclaim uitkomen die zijn weerga niet kent.
    Die mensen van de afdeling incasso moeten zich na laten kijken!!!
    110,87 en je maakt een bedrijf aan huis helemaal onmogelijk om ook Maar iets te kunnen!!! Altijd netjes betaald.
    Krijg je te horen, ja mevrouw maar veel kleine ondernemers betalen niet. Vattenfall is bang dat ze helemaal niets meer krijgen bij fallissementen.
    Uhm we zijn niet failliet alleen we kunnen niet meer verder. Buffer is op en na 1 sept pas open is te lang.
    Bovendien is partner ongeneeslijk ziek en afhankelijk van elektra... bot koud en kill werd er gezegd.. ja daar kunnen wij niks aan doen. Dan zal u een brief van u huisarts moeten vragen. Wat blijkt? Huisarts is zelfs strafbaar als hij dit doet. Maar jullie mochten contact opnemen met de huisarts. Dus ik toestemmingsformulier opgesteld....kreeg e horen
    . Doet u geen moeite, daar beginnen wij niet aan.
    Het is nu de 10e. Geld is vanmorgen overgemaakt. En smoesjes s duurt 3 werkdagen is bullshit. Dat is lang niet meer. Trouwens abn naar abn is echt direct bij jullie. Zit 5 seconde tussen.
    Als jullie het toch afsluiten dan brengen jullie de gezondheid verder in gevaar. En dan slepen we Vattenfall voor de rechter, schadeclaims en alle media die bestaat.
    Jullie zijn knetter!!!
    Liepen we nou 3, 4 of 5 maand achter zou ik zeggen...ja oké ik snap het... Maar 110,87!!!!
    Als contract bij jullie voorbij is, ga ik mooi naar een ander!!!

    Leon 10 augustus 2020

  • Don
    Vattenfall mist naamsbekendheid 0 reacties

    Hele goede optie voor een energie maatschappij, doen ook veel aan het op de goede manier opwekken van energie.
    Dus dat alleen al is een goede opsteker voor Vattenfall.
    Maar wat ze nog wel heel erg missen is dat stukje naamsbekendheid die hier ontbreekt.
    En nu hebben ze dan een tijdje een leuke aanbieding, maar verder vind ik dit behoorlijk aan de dure kant, hier mogen ze best wat mee doen als het aan mij ligt.

    Don 2 augustus 2020

  • Jan
    Aanbieding Vattenfall 0 reacties

    Bij Vattenfall heb je nu een hele mooie aanbieding, dit heeft ons over de streep getrokken om hier naar over te stappen.
    Als je daar nu naar overstapt, mag je een cadeau uitzoeken met een waarde die oploopt tot €350,- dit kan een tablet zijn, een tv een laptop of zoals wij hadden gekozen een airfryer. En tot nu toe is die airfryer al regelmatig gebruikt, nu kiezen we er vaker voor om s avonds iets van snacks te maken. Lekker en niet zo vet als wanneer je het uit de frituur doet, wat wij overigens niet eens hebben. En veel goedkoper dan wanneer je het koopt bij een snackbar.

    Jan 30 juli 2020

  • Koen
    Vattenfall energie 0 reacties

    Goede energieleverancier met een laag tarief per maand.
    Wij zijn hier heel tevreden over en zijn blij dat we de overstap hebben gemaakt om hier naar over te stappen.
    Jammer dat we hier pas zo laat achter zijn gekomen, anders hadden we er voor gekozen om deze overstap veel eerder te maken.

    Koen 26 juli 2020


Gerelateerde blogs

Vattenfall Nintendo Switch deal
Vattenfall Nintendo Switch deal

Het is Black Friday week met veel leuke acties en aanbiedingen. Vattenfall steekt hier met deze aanbieding flink bovenuit, ... Lees verder

ACTIEEnergie 25 november 2020

Besparen op je vaste lasten
Besparen op je vaste lasten

De meeste mensen weten niet dat je veel geld kunt besparen en blijven vaak jaren lang bij dezelfde energieleverancier en ... Lees verder

Energie 4 oktober 2020