VPN

NordVPN

2 reviews
100% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Veilig surfen op het internet door middel van 4400+ VPN servers uit 62 verschillende landen, ultrahoge snelheid en onbeperkte bandbreedte. NordVPN helpt u online beperkingen te overbruggen.

Ontevreden over NordVPN?

NordVPN is de beste keuze.


Reviews (2)

 • Henry
  Tevreden klant 0 reacties

  NordVPN heeft veel servers en razendsnelle verbindingen. Hierdoor zijn ze voor mij een uitkomst Het valt mij vooral op dat de snelheid van het internet hetzelfde blijft, iets wat bij andere VPN nog wel eens een probleem geeft.. De prijzen van NordVPN, in vergelijking tot anderen is vrij goedkoop..
  Verder vind ik de anonimiteit en veiligheid bij NordVPN erg goed, met name in China waar ik voor mijn werk vaak heen moet is het niet gemakkelijk om een goede China VPN server te vinden. Ik zal NordVPN zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een solide VPN.

  Henry 28 augustus 2020

 • Klaasie
  NordVPN werkt goed 0 reacties

  Veel streamers op Twitch adverteren met NordVPN, dat je een bepaalde code dient in te voeren waarna je korting krijgt als je een lidmaatschap neemt bij NordVPN. Heb het dus eens geprobeerd, mede omdat ik veel op het internet surf en ik niet wil dat Facebook, Instagram en al die bedrijven precies kunnen zien wat ik op het internet doe. Heb ook het idee dat ik minder advertenties op Facebook zie van wat ik op het internet heb opgezocht dus dat alleen is al fijn.

  Klaasie 12 augustus 2020