Energie

NLE

8 reviews
75% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief
Ontevreden over NLE?

Probeer eens de beste keuze Budget Energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 8 )

  • Glenn
    NLE energie 0 reacties

    Dit is echt een geweldige energie leverancier.
    Goede energie, fijne vakmensen en een goede prijs.
    Alleen maar goede woorden over voor NLE
    Ik zit hier al jaren bij en ben ook niet van plan om hier verandering in te brengen.

    Glenn 3 augustus 2020

  • Gerard
    Energie van online 0 reacties

    Dit is de beste en goedkoopste energie leverancier van heel Nederland! Van alle aanbieders die ik ken is dit de beste van allemaal en dan steekt deze er ook met kop en schouders boven uit. Voorheen zaten wij altijd bij zo’n grote bekende maatschappij, maar voor die naamsbekendheid moet je ook flink extra geld betalen en dat heb ik er niet voor over. Geef mij maar een iets minder bekende maatschappij die zowel goed als goedkoop is.

    Gerard 21 februari 2020

  • Gert
    Energie leverancier beoordeling 0 reacties

    Wij zitten nu sinds een paar jaar hier voor onze energie en hier zijn wij erg blij mee.
    Het is een goede en eerlijke leverancier die er voor zorgt dat je niet te veel betaalt per maand.
    Overstappen naar een andere energie leverancier die ik mijzelf dan ook niet snel doen, tenzij het noodzakelijk is om wat voor reden dan ook.

    Gert 8 februari 2020

  • Maarten
    NLE ontevrden 0 reacties

    Ik ben helaas als ontevreden klant weggegaan bij NLE, ik wou dat ik een andere en positiever bericht had kunnen schrijven, maar dit is helaas de waarheid en ik vind dat andere mensen het recht hebben dit te lezen. Mijn vrouw en ik waren niet tevreden over het bedrag en de kwaliteit van energie die we hier kregen, we hebben het een tijdje aangekeken maar hebben uiteindelijk besloten om over te stappen naar een andere aanbieder waar we meer voor minder krijgen en tot nu toe bevalt dat al een heel stuk beter dan NLE heeft gedaan.

    Maarten 31 januari 2020

  • Ben
    Overstap waardig 0 reacties

    Ik vind overstappen naar een nieuwe maatschappij altijd zo’n dingetje en daar heb ik dan totaal geen zin in omdat weer te moeten gaan regelen en aanpassen.
    Vaak is het ook nog eens zo dat ze dan weer verkeerde gegevens van je hebben dus dan moet je daar ook weer achter aan.
    Niet mijn favoriete bezigheid dus, maar als je goedkoper uit bent is het de moeite wel waard en dat was hier het geval.
    Dus ik ben geen fan van het hele proces, maar in financieel opzicht vond ik dit absoluut overstap waardig.

    Ben 24 januari 2020

  • Rein
    Energie NLE 0 reacties

    Wij zijn nieuwe klanten bij NLE en we zijn hier nu al beter over te spreken dan de vorige maatschappij waar we bij zaten.
    Na jarenlang niet echt tevreden te zijn geweest over die maatschappij hebben we eindelijk de overstap naar een nieuwe maatschappij genaakt, NLE dus.
    Achteraf gezien snap ik niet zo goed waarom we hier zo lang mee hebben gewacht en die overstap niet veel eerder hebben gemaakt.
    Dit bevalt ons zo veel beter!

    Rein 20 januari 2020

  • Menno
    NLE beoordeling 0 reacties

    Ik ben als klant zeer goed te spreken over NLE energie, het werkt goed naar behoren en ik heb verder geen klachten.
    Ruim een jaar geleden was er een keer iets wat niet helemaal klopte en ik heb toen gelijk contact opgenomen met mensen van NLE energie, wat heel eenvoudig was omdat de gegevens hiervan allemaal prima op de website te vinden zijn.

    De mensen die ik aan de lijn kreeg, waren erg behulpzaam en kwamen over alsof ze meer dan genoeg verstand van zaken hadden en namen mijn 'probleem' ook erg serieus en hebben me gelijk geholpen om dit te verhelpen.
    Ik heb ook wel eens gehad bij andere dingen dat je eerst vier keer wordt doorverbonden naar een andere collega omdat zij er dan zogenaamd niet over gaan en dat je uiteindelijk alsnog niets wijzer bent geworden dan wat je voorheen was.

    Dat was hier niet zo!
    Ze hebben me erg goed geholpen en het probleem was ook binnen een dag weg, waar ik erg blij mee was!
    En je voelt je als klant serieus genomen en gehoord, wat ook lang niet altijd en lang niet overal het geval is als je ergens naartoe belt met een vraag.

    Menno 18 augustus 2019

  • Patrick
    NLE energie klacht 1 reactie

    NLE energie is een hele onbetrouwbare energie leverancier.
    Ze maken allerlei aanpassingen bij je lopende rekeningen en wijzigen standen zonder dat ze hier ook maar iets over overleggen en dan zit je achteraf gezien met de gebakken peren.
    Ik ben nu al enige tijd bezig om dit terug gedraaid te krijgen en ik ben inmiddels maanden verder en nog steeds niets opgeschoten.
    Andere mensen zou ik dan ook absoluut niet adviseren om met deze website in zee te gaan, want ze lichten je echt een pootje.
    De prijzen lijken mooi met relatief lage bedragen, maar met dit soort rare fratsen ben je nu toch veel duurder uit dan bij welke andere maatschappij dan ook en dat is niet waarvoor je hiermee akkoord ging.
    Ik kan me niet voorstellen dat hier mensen zijn die hier een goede beoordeling voor willen geven, ik in ieder geval zeker niet!

    Patrick 18 augustus 2019