Energie

NLE

12 reviews
67% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over NLE?

Probeer eens de beste keuze Pure energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 12 )

  • Jeroen
    NLE energie misleidend 0 reacties

    Als je op de site van NLE energie rondkijkt dan zie je alleen maar goede dingen staan en dan met name over groene windstroom en de knetterscherpe prijzen die ze er hanteren. Maar laat je niet in de maling nemen, want die groene stroom kun je tegenwoordig overal wel vinden en die knetter scherpe prijzen kunnen ze net zo goed veranderen in knetter dure prijzen. Want hier is het veel duurder dan wanneer je naar menig ander energie maatschappij zou gaan. Wij hebben hier gezeten, maar zijn zo gauw het kon weer over gestapt naar iets anders.

    Jeroen 18 november 2020

  • Jurgen
    NLE energie beoordeling 0 reacties

    Hierbij mijn beoordeling voor NLE energie en dat is in dit geval een hele goede beoordeling. Ik ben erg te spreken over de diensten van NLE energie. Het aansluiten hierbij was in een mum van tijd klaar en was totaal niet moeilijk. Ik ben overgestapt op een moment dat ze een super aanbieding hadden, dus ik ben hier lekker goedkoop uit. Zelfs als ik hier het normale tarief weer moet betalen, dan nog is dit een veel goedkopere keus dan waar we zaten.
    Nu hopen dat we met al die extraatjes die we op deze manier opsparen iets leuks kunnen doen wanneer de hele Corona tijd weer voorbij is en we weer in alle vrijheid kunnen genieten van het leven. Maar NLE energie is voor mij echt een uitkomst, we zijn hier erg blij mee!

    Jurgen 13 november 2020

  • Yvon
    Goede klantenservice 0 reacties

    Iets waar voor mij een bedrijf mee staat of valt is het hebben van een goede klantenservice. Ik ben zelf geen goede klusser dus veel dingen moet ik uitbesteden. En van gas water en licht heb ik al helemaal geen brood gegeten dus dat pSt ook niet in mijn straatje. Hier bij NLE hebben ze hier perfect rekening mee gehouden en hoefde ik verder niets zelf te doen. Alles werd voor mij geregeld op het betalen van de facturen na hahahaha maar zonder gekheid dit is echt best level klantenservice ik ben er erg blij mee.

    Yvon 30 oktober 2020

  • Lars
    NLE energie klacht 0 reacties

    Ik lees veel goede NLE ervaringen op deze website maar ik ben het hier helaas niet altijd mee eens, want ik mis ook echt wel wat dingen bij NLE. Zo hebben ze niet eens echt een goede aanbieding wanneer je wilt overstappen vanuit een andere maatschappij naar deze, dat maakt het helemaal niet aantrekkelijk. Ik ben hier weg gegaan omdat een andere energie leverancier veel goedkoper voor ons bleek te zijn, dus dat was geen lastige keus.

    Lars 1 oktober 2020

  • Glenn
    NLE energie 0 reacties

    Dit is echt een geweldige energie leverancier.
    Goede energie, fijne vakmensen en een goede prijs.
    Alleen maar goede woorden over voor NLE
    Ik zit hier al jaren bij en ben ook niet van plan om hier verandering in te brengen.

    Glenn 3 augustus 2020

  • Gerard
    Energie van online 0 reacties

    Dit is de beste en goedkoopste energie leverancier van heel Nederland! Van alle aanbieders die ik ken is dit de beste van allemaal en dan steekt deze er ook met kop en schouders boven uit. Voorheen zaten wij altijd bij zo’n grote bekende maatschappij, maar voor die naamsbekendheid moet je ook flink extra geld betalen en dat heb ik er niet voor over. Geef mij maar een iets minder bekende maatschappij die zowel goed als goedkoop is.

    Gerard 21 februari 2020

  • Gert
    Energie leverancier beoordeling 0 reacties

    Wij zitten nu sinds een paar jaar hier voor onze energie en hier zijn wij erg blij mee.
    Het is een goede en eerlijke leverancier die er voor zorgt dat je niet te veel betaalt per maand.
    Overstappen naar een andere energie leverancier die ik mijzelf dan ook niet snel doen, tenzij het noodzakelijk is om wat voor reden dan ook.

    Gert 8 februari 2020

  • Maarten
    NLE ontevrden 0 reacties

    Ik ben helaas als ontevreden klant weggegaan bij NLE, ik wou dat ik een andere en positiever bericht had kunnen schrijven, maar dit is helaas de waarheid en ik vind dat andere mensen het recht hebben dit te lezen. Mijn vrouw en ik waren niet tevreden over het bedrag en de kwaliteit van energie die we hier kregen, we hebben het een tijdje aangekeken maar hebben uiteindelijk besloten om over te stappen naar een andere aanbieder waar we meer voor minder krijgen en tot nu toe bevalt dat al een heel stuk beter dan NLE heeft gedaan.

    Maarten 31 januari 2020

  • Ben
    Overstap waardig 0 reacties

    Ik vind overstappen naar een nieuwe maatschappij altijd zo’n dingetje en daar heb ik dan totaal geen zin in omdat weer te moeten gaan regelen en aanpassen.
    Vaak is het ook nog eens zo dat ze dan weer verkeerde gegevens van je hebben dus dan moet je daar ook weer achter aan.
    Niet mijn favoriete bezigheid dus, maar als je goedkoper uit bent is het de moeite wel waard en dat was hier het geval.
    Dus ik ben geen fan van het hele proces, maar in financieel opzicht vond ik dit absoluut overstap waardig.

    Ben 24 januari 2020

  • Rein
    Energie NLE 0 reacties

    Wij zijn nieuwe klanten bij NLE en we zijn hier nu al beter over te spreken dan de vorige maatschappij waar we bij zaten.
    Na jarenlang niet echt tevreden te zijn geweest over die maatschappij hebben we eindelijk de overstap naar een nieuwe maatschappij genaakt, NLE dus.
    Achteraf gezien snap ik niet zo goed waarom we hier zo lang mee hebben gewacht en die overstap niet veel eerder hebben gemaakt.
    Dit bevalt ons zo veel beter!

    Rein 20 januari 2020

  • Menno
    NLE beoordeling 0 reacties

    Ik ben als klant zeer goed te spreken over NLE energie, het werkt goed naar behoren en ik heb verder geen klachten.
    Ruim een jaar geleden was er een keer iets wat niet helemaal klopte en ik heb toen gelijk contact opgenomen met mensen van NLE energie, wat heel eenvoudig was omdat de gegevens hiervan allemaal prima op de website te vinden zijn.

    De mensen die ik aan de lijn kreeg, waren erg behulpzaam en kwamen over alsof ze meer dan genoeg verstand van zaken hadden en namen mijn 'probleem' ook erg serieus en hebben me gelijk geholpen om dit te verhelpen.
    Ik heb ook wel eens gehad bij andere dingen dat je eerst vier keer wordt doorverbonden naar een andere collega omdat zij er dan zogenaamd niet over gaan en dat je uiteindelijk alsnog niets wijzer bent geworden dan wat je voorheen was.

    Dat was hier niet zo!
    Ze hebben me erg goed geholpen en het probleem was ook binnen een dag weg, waar ik erg blij mee was!
    En je voelt je als klant serieus genomen en gehoord, wat ook lang niet altijd en lang niet overal het geval is als je ergens naartoe belt met een vraag.

    Menno 18 augustus 2019

  • Patrick
    NLE energie klacht 1 reactie

    NLE energie is een hele onbetrouwbare energie leverancier.
    Ze maken allerlei aanpassingen bij je lopende rekeningen en wijzigen standen zonder dat ze hier ook maar iets over overleggen en dan zit je achteraf gezien met de gebakken peren.
    Ik ben nu al enige tijd bezig om dit terug gedraaid te krijgen en ik ben inmiddels maanden verder en nog steeds niets opgeschoten.
    Andere mensen zou ik dan ook absoluut niet adviseren om met deze website in zee te gaan, want ze lichten je echt een pootje.
    De prijzen lijken mooi met relatief lage bedragen, maar met dit soort rare fratsen ben je nu toch veel duurder uit dan bij welke andere maatschappij dan ook en dat is niet waarvoor je hiermee akkoord ging.
    Ik kan me niet voorstellen dat hier mensen zijn die hier een goede beoordeling voor willen geven, ik in ieder geval zeker niet!

    Patrick 18 augustus 2019


Gerelateerde blogs

Vattenfall Nintendo Switch deal
Vattenfall Nintendo Switch deal

Het is Black Friday week met veel leuke acties en aanbiedingen. Vattenfall steekt hier met deze aanbieding flink bovenuit, ... Lees verder

ACTIEEnergie 25 november 2020

Besparen op je vaste lasten
Besparen op je vaste lasten

De meeste mensen weten niet dat je veel geld kunt besparen en blijven vaak jaren lang bij dezelfde energieleverancier en ... Lees verder

Energie 4 oktober 2020