Gokken

Nationale Postcode Loterij

6 reviews
50% positief
17% neutraal
33% negatief

Reviews (6)

 • A van derleest
  Prijzen 2 reacties

  Kunnen jullie in plaats van die miljoenen beter meer mensen Gelukkig maken met kleinere geld prijzen, zo niet dan gaan heel veel mensen stoppen ( en die bloemen houden jullie maar .het gaat goed met de rijken en de armen worden armer ( 9251cb) en ik vind dit helemaal niet leuk meer waar zijm jullie mee bezig (groeten 9251cb)

  A van derleest 9 december 2020

 • Hennie
  NPL leuk tijdverdrijf 1 reactie

  Je hebt van die mensen die dit soort loterijen heel erg serieus nemen.
  Zo iemand ben ik niet en ik snap ook niet dat je dit zo kunt ervaren, want het is alleen maar geluk als iets wint en niet anders
  Ik zelf zie het gewoon als leuk tijdverdrijf en even lekker als iets ontspannends en iets wat je niet zelf in de hand kunt hebben.
  Voor iemand die alles altijd in de hand wil hebben en heel gestructureerd leeft, is iets als dit wat je niet zelf kunt sturen soms heel bevrijdend.

  Hennie 7 mei 2020

 • Henk Jan
  Postcode loterij oplichting 1 reactie

  Je moet eigenlijk wel meedoen aan de postcode loterij want als onze postcode toch eens een flinke pot wint, dan ben jij straks de enige die arm is......... Vind het overigens een grote oplichting want heb nog nooit wat gewonnen in 20 jaar behalve eens een ijsbakje. Ach ja. Wat moet je er verder nog van zeggen he? Laten we het er maar op houden dat het een kansspel is en dat iedereen altijd verliest...

  Henk Jan 21 oktober 2019

 • Gerard
  Postcodeloterij en goede doelen 0 reacties

  Al jarenlang doen wij iedere maand mee aan de postcode loterij en wij hebben hier nooit spijt van gehad.
  Natuurlijk kost het iedere maand geld en win je bijna nooit iets en als je dan iets wint, dan stelt dat niet zo veel voor.
  Maar dat maakt ons niet uit en dat is ook niet waar we het voor doen.
  Natuurlijk is het leuk als je een keer een knaller wint, maar het is ook voor de spanning iedere maand en we leven met de wetenschap dat er behoorlijk wat geld van wat wij hiervoor betalen in goede doelen wordt gepompt.
  En dat laatste doet mij altijd goed, ik heb het altijd belangrijk gevonden dat hier aandacht aan besteed wordt en ik zal hier zelf ook altijd mee verder gaan.

  Gerard 20 oktober 2019

 • Maurits
  Te hoge bedragen 0 reacties

  Als je het mij vraagt heeft de postcode loterij veel te hoge bedragen als prijzengeld, waarom maken ze hier niet gewoon kleinere bedragen van en dan zijn er ook meteen een stuk meer mensen die winnen.
  Op die manier is iedereen blij met een mooi bedrag lijkt me.
  Nu is de kans dat je iets wint zo klein, dat de lol er ook al aardig snel van af is.
  En natuurlijk hoop je altijd dat de jackpot bij jou in de straat valt, maar ik weer zeker dat als dit een ton is in plaats van een paar miljoen, dat je er dan nog steeds ontzettend blij mee bent.

  Maurits 17 juli 2019

 • Dirk
  Verslavend 1 reactie

  Ik weet dat de kans bijna nihil is om een keer in je leven de loterij te winnen, maar toch kan ik er om een bepaalde reden niet mee stoppen. Het werkt een beetje verslaven voor mij en iedere keer weer heb ik toch weer die hoop dat de mensen van de loterij ineens voor mijn deur staan met een dikke cheque van een leuk bedrag die wij dan hebben gewonnen.
  Mijn vrouw vindt al lange tijd dat we hier mee moeten stoppen, omdat het in haar ogen weggegooid geld is, maar ik ben met dat soort dingen altijd bang dat de prijs dan net in jouw deel valt wanneer je er mee gestopt bent en dan verleng ik het toch maar weer.
  Aan de andere kant gaat een groot deel van het geld natuurlijk ook nog eens naar allerlei goede doelen, dus dan hoef ik me ook niet zo extreem schuldig te voelen over het geld dat ik 'weggooi', want dan weet ik in ieder geval dat er mooie dingen met dat geld worden gedaan.

  Dirk 12 juli 2019