Woonverzekering

Nationale-Nederlanden Schade

7 reviews
43% positief
43% neutraal
14% negatief
Ontevreden over Nationale-Nederlanden Schade?

Probeer eens de beste keuze Nowinsure.com.


Reviews (7)

 • Xavier
  NN dure verzekering 0 reacties

  Voor een woonverzekering, wat ik uberhaupt al overbodige luxe vind, vind ik dat de NN veel te veel vergoeding vraagt per maand.
  Ik ging prijzen vergelijken omdat ik op zoek was naar de goedkoopste woonverzekering en daar kwam deze zeker niet als goedkoopste optie uit.
  Dat is dus ook niet mijn keus geworden, ik heb hier een jaar gezeten en maandenlang dus veel te veel geld betaalt terwijl dit helemaal niet nodig bleek te zijn achteraf gezien.
  Dit gebeurt mij niet nog een keer.

  Xavier 26 juli 2020

 • Dennis
  Goedkoop verzekeren 0 reacties

  Eerlijk gezegd vind ik een woonverzekering één van de meest nutteloze verzekeringen die er bestaat, de kans dat je deze nodig zult gaan hebben in je leven is heel erg klein. Dus dan is de beste keus in mijn ogen de goedkoopste verzekering die ik kan vinden en daar kwam die van Nationale Nederlanden bij mij uit. Dat is dus ook de reden dat ik hier voor heb gekozen, niets meer en niets minder. Het is een prima verzekering, als je dan toch een verzekering moet afsluiten, dan maar hier.

  Dennis 5 juli 2020

 • Sander
  Niet verzekeren 0 reacties

  Dit zijn van die verzekeringen die ik helemaal nergens op vind slaan. Waarom zou je bepaalde dingen verzekering, dat is voor mij een vraag.
  Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan koop je maar een keer wat nieuws en dan nog ben je goedkoper uit omdat dat een eenmalige uitgave is in plaats van dat je iedere maand een vast bedrag kwijt bent

  Sander 3 april 2020

 • Gerard
  Nationale nederlanden schade verzekering 0 reacties

  Ik ben geen gokker die het er op waagt om dingen niet te gaan verzekeren. Daar zijn mijn spullen me te dierbaar voor en als ik bedenk dat ik al die spullen dan nieuw moet gaan kopen, mocht er iets gebeuren, daar word ik ook niet vrolijk van. Dan betaal ik liever een klein bedrag per maand aan nationale nederlanden, met de zekerheid dat ik hier allemaal voor verzekerd ben.

  Gerard 28 maart 2020

 • Ad
  Nationale Nederlanden woonverzekering ervaring 0 reacties

  Mijn eerlijke mening? Dat is dat ik een verzekering als deze, maar ook veel andere verzekeringen, de grootste onzin vind! Je betaalt dit je leven lang en wanneer heb je het nodig? Nooit! Tenzij je heel erg pech hebt, maar zelfs dan is het volgens mij goedkoper om eenmalig alles nieuw te kopen dan dat je hier iedere maand voor moet betalen. Maar mijn vrouw wil perse goed verzekerd zijn, dus zitten we hier. Omdat de prijs hier nog een beetje mee half vergeleken met andere woonverzekeringen.

  Ad 6 maart 2020

 • Yvonne
  Verzekering bij Nationale Nederlanden 0 reacties

  Wij zijn al jaren lang verzekerd bij Nationale Nederlanden en nog steeds zijn we hier erg blij mee. Om ons heen horen wij regelmatig verhalen van mensen die ontevreden zijn bij andere verzekeraars, maar dat gevoel hebben wij nooit gehad met Nationale Nederlanden. Dus of wij hebben dit niet door of die andere mensen moeten ook overstappen naar NN. Dat bevalt ons sowieso erg goed.

  Yvonne 22 februari 2020

 • Koen
  Nationale-Nederlanden schade woonverzekering 0 reacties

  Wat ik heel erg fijn vind aan deze verzekering is dat het een combinatie van een inboedel- en een opstalverzekering is, dus dat we geen twee aparte verzekeringen hiervoor af hoeven te sluiten. Bij een brand, storm, inbraak of iets wat daar op lijkt, zijn wij gewoon verzekerd en hoeven wij ons niet ook nog eens druk te maken over de spullen die vernield of weg zijn. Nationale-Nederlanden schade biedt hier hele goede prijzen voor, deze zijn heel fair en je betaalt niet te veel.

  Koen 14 februari 2020