Creditcard

N26

5 reviews
80% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

N26 is een snel groeiende mobiele bank die is gestart in Duitsland en nu buiten de grenzen ook haar naam wil doen klinken. Bij N26 kan je een gratis internationele rekening afsluiten inclusief een gratis Mastercard debitcard. Een ideaal systeem want je kan via de N26 bankieren app kijken hoe je saldo er voor staat en zo kan je ook snel dingen aanpassen.
Let wel, de website is engelstalig, dit zal hoogstwaarschijnlijk snel in meerdere talen toonbaar zijn.

Ontevreden over N26? Probeer dan eens Viabuy.
Deze pagina is 1.438 keer bezocht.

Reviews ( 5 )

 • Vincent (27)
  N26 prepaid creditcard ontvangen 0 reacties

  Ik heb de N26 prepaid creditcard vandaag ontvangen, mooie kaart! Heb het enkele dagen geleden aangevraagd dus het was afwachten maar hier is die dan, zat helaas een weekend tussen dus moest ietsje langer wachten. Zal eens kijken of ik nu gemakkelijker kan betalen op internet want dat was vaak een probleem. Op nederlandse sites kon je vrijwel altijd wel met iDeal betalen maar zodra je ook maar op een .com site kwam is een creditcard noodzakelijk. Ik heb het nog niet uitgetest en dergelijke dus geef het daarom 3 sterren. Ik zal, wanneer ik er wat meer kaas van heb gegeten, met reacties becommentariëren of het een goede prepaid creditcard is.

  Vincent (27) 21 juni 2019
 • Ben (40)
  creditcard in vliegtuig 0 reacties

  Wist je dat je die sloffen sigaretten en dergelijke in het vliegtuig met een creditcard moet afrekenen?!
  Nee ik wist dat ook niet totdat ik hier zelf wat van wilde kopen en ik er op deze manier achter kwam.
  Was ik even blij dat ik in het bezit ben van een creditcard, maar ik kan me dus ook heel goed voorstellen dat dit voor de mensen zonder creditcard gigantisch balen in want dan kunnen zij nooit dit soort dingen kopen.
  Ik vind eigenlijk dat je met een normale pinpas ook gewoon zou moeten kunnen betalen, maar helaas heb ik daar geen inspraak over.
  Maar voor de mensen die dus nog gaan vliegen en misschien wat willen kopen in het vliegtuig, ik raad jullie dan zeker aan een creditcard aan te schaffen als je die nog niet in je bezit hebt.

  Ben (40) 16 juni 2019
 • Maurice (40)
  Weinig naamsbekendheid 1 reactie

  Ik had nog nooit van N26 gehoord toen ik op zoek ging naar een bedrijf die mij een creditcard kon verschaffen.
  Na veel te hebben vergeleken op internet om te zien wat het beste bij mij past kwam ik via wat vergelijkers op N26 uit.
  Maar dit vind ik meer als een parfum klinken dan als een bedrijf die creditcards verschaft, maar goed.
  Eenmaal in contact met dit bedrijf heb ik hier wel hele goede ervaringen mee en zijn ze altijd erg behulpzaam en snel van reactie.
  Dus eigenlijk is het best zonde dat ze maar zo weinig naamsbekendheid hebben, want het is wel een keurig bedrijf die alles op de juiste manier afhandelt.
  Ik denk dat ze zo heel veel klanten mislopen en dat ze deze klantenkring enorm zouden kunnen uitbreiden door middel van wat meer reclame oid.
  Maar misschien hebben ze daar wel geen behoefte aan dat weet ik ook niet.

  Maurice (40) 7 juni 2019
 • Julian Harms (34)
  N26 prima creditcard aanbieder 0 reacties

  N26 is een prima prepaid creditcard aanbieder. Waarom? Je kan inloggen op de app van N26 om zo al je gegevens te zien. Het is een soort Paypal maar dan met creditcard waarbij je dus extra opties hebt zoals betalen in andere landen, online betalen en ga zo maar door. Kosten zijn daarbij ook nog eens erg laag dus een prima keuze als je een prepaid creditcard zoekt.

  Julian Harms (34) 1 juni 2019
 • Kim (27)
  Nederlandse site 0 reacties

  Weet iemand wanneer N26 met een Nederlandse site komt, de app is ook alleen maar in het duits en engels en dat is niet bepaald handig. Ik heb helaas geen talenknobbel dus moet soms dingen vertalen om te krijgen wat ik wil. Voor de rest wel prima hoor, je kan overal betalen met de mastercard en dat is uiteindelijk toch waar het om gaat.

  Kim (27) 24 mei 2019

Plaats een review