Creditcard

N26

9 reviews
78% positief
Positief
11% neutraal
Neutraal
11% negatief
Negatief

N26 is een snel groeiende mobiele bank die is gestart in Duitsland en nu buiten de grenzen ook haar naam wil doen klinken. Bij N26 kan je een gratis internationele rekening afsluiten inclusief een gratis Mastercard debitcard. Een ideaal systeem want je kan via de N26 bankieren app kijken hoe je saldo er voor staat en zo kan je ook snel dingen aanpassen.
Let wel, de website is engelstalig, dit zal hoogstwaarschijnlijk snel in meerdere talen toonbaar zijn.

Ontevreden over N26?

Probeer eens de beste keuze Viabuy.


Reviews ( 9 )

  • Nigel
    Duitse bank N26 0 reacties

    De duitse bank N26 heeft een regeling dat Nederlanders hier gratis een betaalrekening kunnen openen. Hier ben ik laatst achter gekomen omdat ik op zoek was naar een creditcard maatschappij die bij mij past en toen kwam ik uiteindelijk hier op uit.

    Want een rekening bij N26 is best wat goedkoper dan welke andere Nederlandse betaalrekening dan ook. En in de periode dat ik dit heb geopend kreeg ik de Mastercard er gratis bij wat ook weer scheelt.
    En de betalingen zijn hier gratis. Geen koersbedrag of vast bedrag dat je moet betalen, maar gewoon heerlijk gratis.

    Nu moet je natuurlijk wel voor jezelf nagaan of je bij een Duitse bank wilt zitten, ik kan me voorstellen dat niet iedereen zich hier prettig bij voelt. Bij vragen moet je bijvoorbeeld wel vloeiend duits kunnen spreken, anders wordt het lastig. Maar voor mij was dit een hele goede deal!

    Nigel 18 september 2020

  • Jans
    Creditcard houder 0 reacties

    Vroeger hadden alleen de rijkelui een creditcard en was dit echt iets wat je status aanhad. Tegenwoordig doet dat er allemaal niet meer toe en kan Jan en alleman een creditcard krijgen. Te gemakkelijk als je het mij vraagt want zo is het ook makkelijker om in de schulden te raken. Mensen denken niet goed na over hun aankopen met een creditcard maar handelen veel te impulsief. Ik ben hier geen voorstander van.

    Jans 23 februari 2020

  • Thijs
    N26 creditcard aanvragen 0 reacties

    Ik wilde eerder nooit een creditcard omdat ik dit onzin vond en ik van mening was dat ik geen creditcard nodig had.
    Tot ik laatst toch maar om ben gegaan omdat we meerdere grote uitgaven moesten doen en mijn spaargeld er zo ook hard doorheen ging.
    Toen moesten we op zoek naar een creditcard verstrekker en hier heb ik me een beetje in verdiept.
    N26 stak hier in ons geval met kop en schouders boven uit omdat het hier gewoon heel makkelijk is om het aan te vragen.
    Ik zou niet weten waar je dit verder zo snel en goed kunt regelen, dus wat ons betreft verdienen ze een keurige beoordeling.

    Thijs 30 januari 2020

  • Yvonne
    Creditcard ervaring 0 reacties

    Hoe handig is het om een creditcard te hebben, zeg nou zelf! Ik wil en kan niet meer zonder.
    Altijd maar die stress of je nog wel genoeg geld op je rekening hebt staan, deze stress is met het bezit van een creditcard in één keer weg.
    Zo hoef ik nooit met een rood hoofd te stamelen dat ik even extra geld moet overmaken als het een te groot bedrag is, maar dan vis ik gewoon mijn creditcard tevoorschijn

    Yvonne 25 januari 2020

  • Vincent
    N26 prepaid creditcard ontvangen 0 reacties

    Ik heb de N26 prepaid creditcard vandaag ontvangen, mooie kaart! Heb het enkele dagen geleden aangevraagd dus het was afwachten maar hier is die dan, zat helaas een weekend tussen dus moest ietsje langer wachten. Zal eens kijken of ik nu gemakkelijker kan betalen op internet want dat was vaak een probleem. Op nederlandse sites kon je vrijwel altijd wel met iDeal betalen maar zodra je ook maar op een .com site kwam is een creditcard noodzakelijk. Ik heb het nog niet uitgetest en dergelijke dus geef het daarom 3 sterren. Ik zal, wanneer ik er wat meer kaas van heb gegeten, met reacties becommentariëren of het een goede prepaid creditcard is.

    Vincent 21 juni 2019

  • Ben
    creditcard in vliegtuig 0 reacties

    Wist je dat je die sloffen sigaretten en dergelijke in het vliegtuig met een creditcard moet afrekenen?!
    Nee ik wist dat ook niet totdat ik hier zelf wat van wilde kopen en ik er op deze manier achter kwam.
    Was ik even blij dat ik in het bezit ben van een creditcard, maar ik kan me dus ook heel goed voorstellen dat dit voor de mensen zonder creditcard gigantisch balen in want dan kunnen zij nooit dit soort dingen kopen.
    Ik vind eigenlijk dat je met een normale pinpas ook gewoon zou moeten kunnen betalen, maar helaas heb ik daar geen inspraak over.
    Maar voor de mensen die dus nog gaan vliegen en misschien wat willen kopen in het vliegtuig, ik raad jullie dan zeker aan een creditcard aan te schaffen als je die nog niet in je bezit hebt.

    Ben 16 juni 2019

  • Maurice
    Weinig naamsbekendheid 1 reactie

    Ik had nog nooit van N26 gehoord toen ik op zoek ging naar een bedrijf die mij een creditcard kon verschaffen.
    Na veel te hebben vergeleken op internet om te zien wat het beste bij mij past kwam ik via wat vergelijkers op N26 uit.
    Maar dit vind ik meer als een parfum klinken dan als een bedrijf die creditcards verschaft, maar goed.
    Eenmaal in contact met dit bedrijf heb ik hier wel hele goede ervaringen mee en zijn ze altijd erg behulpzaam en snel van reactie.
    Dus eigenlijk is het best zonde dat ze maar zo weinig naamsbekendheid hebben, want het is wel een keurig bedrijf die alles op de juiste manier afhandelt.
    Ik denk dat ze zo heel veel klanten mislopen en dat ze deze klantenkring enorm zouden kunnen uitbreiden door middel van wat meer reclame oid.
    Maar misschien hebben ze daar wel geen behoefte aan dat weet ik ook niet.

    Maurice 7 juni 2019

  • Julian Harms
    N26 prima creditcard aanbieder 0 reacties

    N26 is een prima prepaid creditcard aanbieder. Waarom? Je kan inloggen op de app van N26 om zo al je gegevens te zien. Het is een soort Paypal maar dan met creditcard waarbij je dus extra opties hebt zoals betalen in andere landen, online betalen en ga zo maar door. Kosten zijn daarbij ook nog eens erg laag dus een prima keuze als je een prepaid creditcard zoekt.

    Julian Harms 1 juni 2019

  • Kim
    Nederlandse site 0 reacties

    Weet iemand wanneer N26 met een Nederlandse site komt, de app is ook alleen maar in het duits en engels en dat is niet bepaald handig. Ik heb helaas geen talenknobbel dus moet soms dingen vertalen om te krijgen wat ik wil. Voor de rest wel prima hoor, je kan overal betalen met de mastercard en dat is uiteindelijk toch waar het om gaat.

    Kim 24 mei 2019


Gerelateerde blogs

Prepaid Creditcards
Prepaid Creditcards

Prepaid Creditcards zijn tegenwoordig niet meer uit ons bestaan te denken. Wil je een aankoop doen op internet of ga je vaak ... Lees verder

Creditcard 15 juni 2019