Pakketdienst

mySendle

10 reviews
60% positief
Positief
40% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Reviews ( 10 )

  • Frans
    Track en trace geen updates 2 reacties

    Ik heb iets verkocht via Marktplaats en verstuurd via MySendle naar de koper toe. Nu heb ik een track en trace code, die wel werkt want ik zie wel dat het bij een depot is aangekomen maar verder wordt het niet geupdate, staat al 2 dagen op hetzelfde plaatje. Hoe lang duurt het normaliter om een klein pakketje te versturen, maximaal 1 dagje zal je denken toch of is er misschien iets mis gegaan op het depot?

    mySendle heeft gereageerd

    Frans 16 juni 2020

  • Rene de Uil
    MySendle advertenties op tv 2 reacties

    Ik zie elke avond wel advertenties voorbij komen over MySendle dat je zo goed en gemakkelijk pakketjes kan verzenden. Las dat ze samenwerken met PostNL servicepunten waar je jouw pakketje heen kan brengen en anderzijds kan MySendle het pakketje bij je thuis ophalen voor een paar euro meer. Om eerlijk te zijn ben ik wel erg benieuwd, hier in de buurt is namelijk geen PostNL servicepunt en daarbij als een bedrijf zoveel adverteert moet het haast wel goed zijn.

    Rene de Uil 31 mei 2020

  • Leroy
    Pakket succesvol verzonden 0 reacties

    Ik heb een pakket verzonden via mysendle. dit ging heel gemakkelijk en snel en ik kreeg ook een melding per mail dat dit was gelukt. Heel fijn om op die manier toch iets van bewijs te ontvangen. Zelf ben ik niet zo van het vertrouwen in dat soort dingen, ik mag het graag op papier hebben en dat was hier het geval! Heel erg fijn. Ik ben hier erg te spreken over en zal hier vast en zeker nog vaker gebruik van gaan maken.

    Leroy 29 mei 2020

  • Annelies
    Formaat XS en Formaat S keuze help 0 reacties

    Zag het toevallig net op de reclame op televisie SBS6 en moet binnenkort even een pakketje verzenden naar een vriendin van me die aan de andere kant van het land woont. Zie louter positieve reviews over dit 'nieuwe ?' bedrijf, dus het zal wel goed zijn lijkt me. Ik weet alleen niet precies hoeveel kg mijn pakketje is en moet kiezen tussen Formaat XS 3kg en Formaat S 10 kg. Ik denk dat het wel rond de 3 zit maar als het 4 is gaan ze het dan terug sturen of hoe zit dat? Ik doe gewoon 3kg en dan zie ik het wel.

    Annelies 24 mei 2020

  • Dennis
    Mysendle pakket bezorgd 0 reacties

    Gisteren mijn pakket laten verzenden door mysendle. Prima service en het gebruik qua website is heel makkelijk. Enige waar je even op moet letten is hoeveel kilo het pakket wat je verstuurd is want dat is afhankelijk van welke doos je moet hebben. Zal vandaag worden bezorgd dus ben benieuwd!

    Dennis 20 mei 2020

  • Rianne van Veen
    MySendle ervaring 1 reactie

    Ik heb mijn pakketje vorige week laten bezorgen door MySendle, ze kwamen het inderdaad, zoals staat aangegeven in een andere review, ophalen bij je huis. Persoonlijk vind ik dit ideaal omdat ik niet dichtbij een PostNL bezorgpunt woon en dus een stuk moet rijden om het pakket alsnog weg te brengen. De prijzen zijn daarnaast prima en volgens mij zelfs goedkoper als dat je het echt door PostNL of een andere pakketbezorgdienst had laten doen.

    Rianne van Veen 17 mei 2020

  • Barbara
    mySendle retourneren 3 reacties

    Hallo,

    Hier ook een vraag over mySendle en dan met name over hoe het retourneren werkt.
    Kost het bijvoorbeeld ook extra geld als ik iets terug wil sturen?
    En wordt dit bij huis opgehaald of moet ik het naar een afhaalpunt brengen en wordt het dan daar opgehaald?
    Ik kon dit op het internet niet echt goed vinden, dus vandaar mijn vraag.
    Bij voorbaat dank!

    Mvg. Barbara

    mySendle heeft gereageerd

    Barbara 1 mei 2020

  • Quido
    Goedkoop maar problemen met track en trace 1 reactie

    Ik had persoonlijk nog nooit van mySendle gehoord totdat ik had op een reclame voorbij zag komen. De website even bezocht en zag dat het heel eenvoudig en mooi werkt. Pakket verstuurd, ingeleverd bij een PostNL punt maar hierna kwamen er toch wat problemen. Het schijnt dat je dus niet je eigen postcode moet invullen bij de track & trace maar de postcode van het mySendle warehouse. Dit heb ik dan ook doorgegeven aan degene die het pakket ontving maar dat blijft apart. Ook blijft in de track & trace stil staan op dat het pakket klaar is voor aflevering. Pas wanneer het pakket is bezorgd kwam er te staan dat het pakket was afgeleverd.
    Al goed, de prijs is heel gunstig! Pakketafhandeling kan nog een stuk beter maar dat zal vanzelf komen. Ik ben positief gestemd al met al.

    mySendle heeft gereageerd

    Quido 1 mei 2020

  • Harm
    Ervaring mySendle pakketservice 1 reactie

    mySendle werkt samen met PostNL is mij opgevallen maar heeft een mooiere interface om een pakket te versturen. Ook kunnen ze het pakket ophalen indien gewenst, geen idee of daar extra kosten aan verbonden zijn, ik heb mijn pakket naar een PostNL afleverpunt gebracht omdat ik daar vrijwel naast woon. De volgende dag was het pakket geleverd, meer kan ik niet vragen. Je hoort veel klachten over pakketdiensten maar PostNL / mySendle leveren gewoon een goede dienst.

    mySendle heeft gereageerd

    Harm 1 mei 2020

  • Dirk Jan
    mySendle review via PostNL pakketpunt 1 reactie

    Pakketje verzenden met mySendle gaat heel soepel. Je kiest een pakketgrootte, jouw adres en het adres waar het naar toe verzend dient te worden. Hierna krijg je een prijs te zien (afhankelijk van de grootte), prima. Vind de prijs overigens helemaal niet duur. Het mooiste is dat er een optie is dat mySendle het pakket tevens bij je ophaalt! Anders kan je het bij een PostNL pakketpunt afleveren!

    mySendle heeft gereageerd

    Dirk Jan 30 april 2020