Winkel

My nametags

3 reviews
67% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief
Ontevreden over My nametags?

Probeer eens de beste keuze Sport-Thieme.


Reviews ( 3 )

 • Yvonne
  Nu nametags klacht 0 reacties

  Ik ben echt fan van het hele idee achter de producten van My nametags, want hoe vaak kinderen wel niet een broodtrommel of iets dergelijks kwijt zijn dat is vaker dan je je voor kunt stellen. En in zo’n klas hebben ook altijd meerdere kinderen dezelfde beker of trommel en dan zijn die stickers ideaal.

  Af en toe heeft my nametags een hele leuke aanbieding waardoor het ineens allemaal prima te betalen is, dus hier moet je even op wachten en zodra die aanbieding voorbij komt moet je hier gebruik van maken.

  Beide kinderen van mij hebben hier hele leuke en gepersonaliseerde stickers voor hun spulletjes gekregen.

  Yvonne 24 oktober 2020

 • Moniek
  My nametags als cadeau 0 reacties

  Een tip van mij, dit is namelijk erg goed gevallen. Geef de stickertjes van My nametags eens een keertje als cadeau aan een kindje. Mijn nichtje was jarig en wij hadden een hele cadeaumand samengesteld, dus niet alleen de stickers maar nog veel meer. Ook broodtrommeltje, beker, etc. Maar de stickertjes daar was ze helemaal weg van, ze wilde ze gelijk overal opplakken en je kunt de stickers precies zo maken zoals je zelf wilt. Dus zo kun je rekening houden met de lievelingskleuren / een thema en noem maar op. Echt heel erg leuk.

  Moniek 1 oktober 2020

 • Janneke
  My nametags zeer goede ervaring 0 reacties

  Via een advertentie op Google op Mynametags.nl uitgekomen. Hele leuke en overzichtelijke website. Mijn tweeling gaat vanaf dit schooljaar naar school en dus zocht ik stickers voor op de broodtrommels, drinkfles en noem het maar op. Zie het al voor me dat ik elke week een nieuwe broodtrommel zou moeten kopen omdat het weer kwijt is geraakt of dat een ander kind het mee naar huis heeft genomen.
  Ik had de stickers na 7 dagen in huis, geen verzendkosten dus al met al prima. Stickers zijn precies zoals getoond op de website!
  Ook leuk trouwens dat je de stickers zelf kunt ontwerpen, mijn kinderen mochten er zelf beide 1 uitzoeken.

  Janneke 10 augustus 2020


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020