Uitvaartverzekering

Monuta

3 reviews
67% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief
Deze pagina is 1.369 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Wesley (35)
  Gekozen voor monuta 0 reacties

  Monuta moet een beetje op boxen tegen Yarden, want volgens mij is Yarden de bekendste en grootste naam van Nederland in dit vakgebied.
  Toch heb in gekozen voor Monuta, maar dat komt ook grotendeels doordat ik hier hele goede ervaringen mee heb gehad met mijn grootouders.
  Alles is hier goed bij geregeld en hier was ik beide keren goed over te spreken.

  Wesley (35) 23 maart 2020
 • Danielle (33)
  Monuta goed verzorgd 0 reacties

  Een uitvaartverzekering is iets waarvan iedereen denkt, dat doe ik later wel want dat heb ik nog lang niet nodig. Totdat je het ineens wel nodig hebt en het te laat is. Dit heb ik van dichtbij meegemaakt en daarna heb ik gelijk alles geregeld. Ik wil niet mijn familie met al die moeilijke keuzes opzadelen, ik wil dat alles goed geregeld en verzorgd is en dat is de reden waarom ik voor monuta heb gekozen. Zij doen alles precies op de manier zoals ik dat graag zou willen.

  Danielle (33) 28 februari 2020
 • William (57)
  Monuta uitvaartverzekering 0 reacties

  Monuta is volgens mij één van de bekendste uitvaartverzekeringen die er bestaat in heel Nederland. Helaas ben ik beide ouders al verloren en hun uitvaart was allebei via Monuta geregeld. Ik moet zeggen dat dit heel goed verzorgd was en dat de mensen hiervan ons keurig begeleid hebben. Geen enkele keer had ik het gevoel dat ik niet wist wat er moest gebeuren of dat het niet goed zou komen, omdat er altijd iemand was van Monuta die mij hierbij hielp. Dus het is niet iets waar je over na wilt denken, maar helaas wel iets waar je over na moet denken vind ik. Vooral voor je nabestaanden wil je gewoon dat dit goed geregeld is en bij Monuta is dit gewoon het geval! Dit kan ik helaas uit ervaring zeggen.

  William (57) 13 februari 2020