Mollie

PSP

Mollie

3 reviews
0% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
67% negatief
Negatief
Deze pagina is 1.300 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Vincent (42)
  Mollie beoordeling 1 reactie

  Volgens mij gebruiken best veel bedrijfje die van uit huis werken Mollie alshulpmiddel voor het betalen.
  Laatst had ik ook een afschrijving op mijn rekening staan voor mollie en eerst snapte ik niet wat dat was maar later begreep ik dus dat dit voor dat andere bedrijf was waar ik wat had besteld en dat zij de betalingen via Mollie regelen.
  In principe vind ik dit best prima maar het kan wel wat verwarrend zijn, zo ook voor mij

  Vincent (42) 18 november 2019
 • Fruit (36)
  Mollie gaat te ver 0 reacties

  Slechte website. Niet aan te raden ik heb me daar uren tot weken in verdiept om het voor elkaar te krijgen met php scripts, en sindsdien heb ik er alleen maar hoofdpijn aan over gehouden, daarnaast vroeg Mollie me ook telkens om nog maar informatie op te geven van mijn bedrijf en dergelijke, het hield niet op. Tegenwoordig wil een bank allerlei verzekeringen en moet je zoveel documenten aanleveren alvorens je account wordt goedgekeurd, het is haast niet te doen. Wel jammer, vroeger met alle bel en sms systemen waar je geen bedrijf voor nodig had, ideaal. Was zelfs een tijd dat iDeal kon zonder een bedrijf te hebben, die tijden zijn helaas voorbij. Ik snap het wel, zekerheid voor alles in de bankwereld maar je kan ook te ver gaan.

  Fruit (36) 18 juli 2019
 • Ferdinand (35)
  Teveel checks bij Mollie 0 reacties

  Mollie gaat het meest mee met de tijd, mooie integratie systemen en verreweg de meeste opties. Waarom ik geen fan ben? Omdat ze honderden checks moeten uitvoeren alvorens jij je bij hen kan aansluiten, het is waanzinnig. Ieder jaar worden de regels omtrent PSP's aangescherpt door de banken en dergelijke waardoor klanten heel veel gegevens en documenten moeten aanleveren, prima, ik bedoel om fraude tegen te gaan is dit het wel waard. Mollie slaat hierin echter door, je moet bij hen veel meer gegevens aanleveren, terwijl je graag je betalingssysteem zo snel mogelijk online wilt hebben.

  Ferdinand (35) 30 juni 2019

Plaats een review