Winkel

Mobieltekoop

3 reviews
33% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
67% negatief
Negatief

Mobieltekoop.nl is een van de snelst groeiende webshops in refurbished / gebruikte smartphones. De steeds betere specificaties en toenemende degelijkheid zorgen ervoor dat telefoons vaak nog wel 4 jaar prima meegaan. Door veranderde wetgeving wordt het steeds moeizamer om nieuwe telefoons met een abonnement te verkopen. De vraag naar goede gebruikte smartphones stijgt daardoor snel.

Mobieltekoop.nl is aangesloten bij het betrouwbare Webshop Keurmerk en levert alle toestellen simlockvrij, met 6 maanden garantie en niet goed geld terug. Dit alles voor de best mogelijke prijs. Mobieltekoop.nl verzorgt verkoop, verzending, support en nazorg (waar nodig).

Ontevreden over Mobieltekoop?

Probeer eens de beste keuze Nisbets.


Reviews ( 3 )

 • Arnoud
  Mobieltekoop prutsers 0 reacties

  Deze website lijkt veel mooier dan dat het in werkelijkheid is. Het ziet er allemaal mooi en goedkoop uit, maar wanneer je de informatie wat beter gaat lezen die er bij hoort dan kom je er achter dat er toch wel wat halen en ogen aan zitten wat het allemaal een stuk minder aantrekkelijk maakt.

  Arnoud 30 juli 2020

 • Gerko
  Goedkope nieuwe telefoon 0 reacties

  Een tijd geleden heb ik mijn telefoon laten vallen, scherm volledig kapot en ook de telefoon zelf deed het niet meer. Ik had hem niet verzekerd, dus kreeg er verder niets voor terug. Maar helaas, was mijn eigen domme schuld dus kan er verder ook niets van zeggen.

  Maar een telefoon heb je toch nodig, dus ik moest wel een nieuwe aanschaffen. Weer zo'n dure als mijn kapotte telefoon dat had ik er niet voor over, dus dan maar op zoek naar een gebruikte telefoon. Zo kwam ik uiteindelijk bij mobieltekoop.nl terecht en hier was ik meteen onder de indruk van de prijs kwaliteit verhouding. De prijzen van deze telefoons waren veel goedkoper dan de nieuwe telefoons in de winkels. Na dat ik een beetje heb onderzocht hoe dit kan, kwam ik er achter dat ze hier (kort) gebruikte telefoons verkopen, dus precies wat ik zoek. Ik heb er één betstelt en binnen een aantal dagen had ik hem binnen. Er zitten een paar hele kleine krasjes op, maar dat deert me niet. Verder een prima telefoon die het goed doet en al helemaal gezien de prijs die ik er maar voor heb betaalt.

  Gerko 16 juli 2020

 • Moniek
  mobieltekoop niet duur 0 reacties

  Op mobieltekoop kun je voor een lekkere lage prijs een abonnement afsluiten, maar daar zitten wel dingen aan verbonden. De kwaliteit is dan logischerwijs ook een stuk minder dan wanneer je een duurder abonnement afsluit. Zelf ben ik hier niet zo'n voorstander van, want als je nooit bereik hebt of wat dan ook daar word je ook niet bepaald vrolijk van. Dan betaal ik liever even een paar euro meer in de maand en dat alles gewoon goed werkt.

  Moniek 24 mei 2020


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020