Energie

Minder.nl

5 reviews
60% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
20% negatief
Negatief

Minder.nl is een zakelijke energie vergelijkingssite.

Ontevreden over Minder.nl?

Probeer eens de beste keuze HalloStroom.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews (5)

 • Roy
  Minder.nl energievergelijker 0 reacties

  Je moet er rekening mee houden dat minder.nl zelf geen energie leverancier is, maar dat het een website is die dient als energie vergelijker. Dus hier kun je je postcode, plaatsnaam en dergelijke invullen en dan gaat de site een berekening maken van wat voor jou/jullie het meest voordelige energie tarief is en welke leverancier je dan het beste kunt gebruiken. Wij hebben dit geprobeerd en voor ons werkte dit heel goed. Daarna heb ik het ook voor mijn ouders en mijn schoonzus en broer gedaan, zij kwamen ook op een veel voordeliger bedrag uit en zijn dus ook overgestapt. Erg handig, het is dat ik er bij toeval op terecht kwam want als ik eerlijk ben had ik hier nog nooit van gehoord.

  Roy 30 augustus 2020

 • Tycho
  Niet echt minder 0 reacties

  Het heet minder.nl dan verwacht je ook een veel goedkopere prijs dan bij andere leveranciers. Want dat is toch het soort minder waar je aan denkt bij zo’n naam. Maar dat is hier helemaal niet zo, als je al minder betaalt hier dan is het in ieder geval niet veel qua verschil.

  Tycho 13 juli 2020

 • Nick
  Minder niet perse goedkoper 0 reacties

  Bij de naam minder.nl denk je toch altijd gelijk aan minder geld betalen, maar dat is hier niet eens perse het geval. Als je bij andere aanbieders goed op de aanbiedingen let, dan zul je er achter komen dat dit even duur/goedkoop is of zelfs nog beter. Ik ben even alles aan het vergelijken nu en dit komt niet eens als goedkoopste uit de verf.

  Nick 14 juni 2020

 • Gert
  Energie voor minder geld 0 reacties

  Goed energie voor veel minder geld, dat lijkt me de perfecte combinatie. Wij hebben dit nu al een tijdje hier en dat bevalt erg goed. Dus voor mensen die nog twijfelen, ik zou zeggen zeker doen.

  Gert 1 juni 2020

 • Koen
  Minder.nl lekker goedkoop 0 reacties

  Ik zit voor onze energie bij minder.nl en zij doen hun naam absoluut eer aan want ze zijn ook echt lekker goedkoop.
  Het kost mij hier veel minder geld dan bij de eerdere leveranciers waar ik al gezeten heb, volgens mij is minder.nl ook nog een start up of in ieder geval een bedrijf die nog niet heel erg lang bestaat.
  Ik had er nooit eerder van gehoord maar een vriendin van mij kwam er mee aan zetten en die was erg enthousiast over de bedragen hiervan, niet lang daarna heb ik me hier ook aangemeld.

  Koen 24 mei 2020