Winkel

Miinto

2 reviews
50% positief
Positief
50% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief
Ontevreden over Miinto?

Probeer eens de beste keuze Nisbets.


Reviews ( 2 )

 • Judith
  Miinto goedkope webshop 0 reacties

  Als je op zoek bent naar hele goede aanbiedingen van kerkleiding dan zit je hier goed.
  Bij miinto verkopen ze veel dure merken, maar dan vaak een stuk goedkoper dan bij andere webshops.
  Voor mijn man kopen we heel vaak dingen hier en altijd hebben we het binnen een week in huis en de kwaliteit van de kleding is altijd perfect, dus daar ligt het echt niet aan.
  Echt een hele goede tip voor mensen die van dure kleding voor een kleiner prijsje houden.
  En je kunt het van achter je computer doen, je hoeft niet naar een winkel toe om te passen en mocht het onverwacht dan toch niet aan de verwachting voldoen of als het niet past, dan retourneer je het gewoon en wordt het bedrag weer teruggestort op je rekening.

  Judith 5 december 2020

 • Marianne
  Kleding van Miinto 0 reacties

  Ik heb laatst een nieuwe winterjas gekocht bij Miinto en hier kostte het veel minder dan op alle andere webwinkels, ik had hier ruim vijftig euro korting en dat terwijl er niets met de is aan de hand was deze was spiksplinternieuw.

  De levertijd was 1-5 werkdagen en dat is heel keurig vind ik, natuurlijk was het plaatje van vandaag besteld en morgen in huis leuk geweest, maar nu had k het ook diezelfde week nog in huis.

  Altijd leuk en spannend als je nieuwe kleding besteld en je hebt dan dat moment dat je het uitpakt. Toen ik deze jas uitpakte zag ik gelijk dat de kwaliteit van deze jas heel goed was. Ik heb hem gelijk aan gedaan en sindsdien draag ik mijn andere jas amper nog, gewoon omdat deze zo heerlijk zit.

  Marianne 1 december 2020


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020