Winkel

Marc O'Polo

5 reviews
20% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
80% negatief
Negatief

Marc O'Polo is een alom bekend merk in de mode industrie, het merk komt oorspronkelijk uit Zweden en heeft een grote voorliefde voor natuurlijke materialen. Ze leveren creatieve producten van hoge kwaliteit en via de online webshop is het mogelijk om in zeven verschillende Europese landen producten van dit merk te bestellen.


Reviews ( 5 )

 • A van den Bergh
  Klantenservice reageert niet 0 reacties

  Besteld en betaald; geen bevestiging en geen reactie van de klantenservice; 164,90 weggegooid??Ik wacht nog steeds op antwoord; ik heb een screenshot van de betaling via IDeal gestuurd. Dit heeft niet geholpen. Hopelijk wil iemand er naar kijken; De klacht wordt geblokkeerd door steeds een langere review tekst te eisen?

  A van den Bergh 23 februari 2021

 • Diana P.
  Zeer slechte retour service 0 reacties

  Duur dames donsjas online gekocht. De volgende dag retour gezonden omdat de jas te groot was. Ben nu twee weken verder en nog mijn geld niet terug gekregen. Mail gestuurd, maar deze wordt niet beantwoord. Dan maar even bellen met de klantenservice. Kunnen je niets vertellen, dan enkel en alleen dat de jas vanaf het depot in Hengelo (tussen station ) naar Duitsland wordt verzonden en dat ze het druk hebben. Verder geen enkel concreet antwoord. Kan beter volgende keer via Zalando of een andere website iets kopen dan rechtstreeks via Marc O'polo. Niet eens een bevestiging krijg je dat de jas retour is ontvangen. Zeer slechte service

  Diana P. 7 januari 2021

 • Priscilla Schrauwen
  Slechte klantenservic e 0 reacties

  Skara jeans in maat 27/32 besteld. Snelle levering, maar verkeerde maat geleverd. Onmiddelijk teruggestuurd en klantenservice gemaild dat ik niet mijn geld terug wil, maar de broek in de juiste maat. Klantenservice antwoordt dat ze helaas geen omruilservice hebben. Nogmaals gemaild dat ik niet wil omruilen, maar het bestelde product wil. Klantenservice antwoord dat dat niet kan. Nogmaals gemaild dat ik een klacht over de klantenservice wil indienden. Klantenservice antwoordt dat dat alleen bij de klantenservice kan. Dit is mijn laatste bestelling bij Marc O'Polo.

  Priscilla Schrauwen 11 oktober 2020

 • Merel
  Marc O'Polo website heel traag 0 reacties

  De website is erg langzaam, zeker met ons internet duurt het soms een minuut voordat een pagina volledig is geladen. Best jammer want www.marc-o-polo.com is wel een mooi en overzichtelijke website. Wat ik net ook las in een andere review, redelijk wat jongeren dragen dit merk, ouderen nog niet, wie weet in de toekomst. Vind het persoonlijk wel een casual merk qua look maar ook niet meer dan dat. Prijs valt me reuze mee overigens maar het feit dat de website zo traag is houdt mij tegen hier iets te kopen, wat ik eerst wel van plan was.

  Merel 24 februari 2020

 • Wendy
  Marc O'Polo review 0 reacties

  Ik vind het kleding merk Marc O'Polo erg mooi, duur maar mooi. Mijn zoon van 18 is er ook gek van en koopt er vijwel alle kleding van (uiteraard van zijn eigen zakgeld, want voor mama is het te duur). Je ziet ook steeds meer jongeren die dit merk dragen, logo valt immers ook wel op zo groot op het shirt.

  Wendy 24 februari 2020