Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

Dating

Lovezone

43 reviews
74% positief
Positief
23% neutraal
Neutraal
2% negatief
Negatief

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.

Ontevreden over Lovezone?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 43 )

 • Esther
  Goede datingsite met veel leuke jongens 0 reacties

  Een vriendin van me heeft me overgehaald Lovezone te proberen omdat zij veel succes heeft (veel chats en ontmoetingen met jongens in de buurt). Dus aangemeld, een profielfoto geplaatst en eigenlijk 10 minuten erna had ik al enkele chats, dus een VIP pakket gekocht en beginnen te chatten. Nu 3 weken later heb ik een aantal jongens leren kennen maar tot een relatie is het nog niet gekomen al lijkt me dit een kwestie van tijd. Lovezone.nl is voor mij een goede en leuke datingsite geweest en ik zal het zeker iedereen aanraden!

  Esther 20 mei 2019

 • Red
  Automatische incasso vip lidmaatschap 3 reacties

  Heb in de voorwaarden van lovezone.nl niets kunnen vinden omtrent het aflopen van het Vip-memberschip of abonnement.
  Betekent dit dat het Vip-membership niet automatisch wordt verlengd en geïncasseerd?

  Lovezone heeft gereageerd

  Red 19 mei 2019

 • Ollie
  Lovezone nl 2 reacties

  Hallo,

  Hierbij wil ik graag een ervaring met jullie delen ingaande de datingsite Lovezone.nl.

  Registratie verloopt vrij soepel maar zodra je wilt chatten moet je betalen, prima, 29 euro, en je kan gaan met die banaan. Er zijn genoeg vrouwen die wel in zijn voor een chat maar een date moet je vrij veel voor doen in mijn ogen, dagen chatten wel te verstaan. In een maand tijd heb ik 2 ontmoetingen gehad terwijl ik meer van het daten ben in plaats van het ellenlange chatten. Ik geef Lovezone 5 sterren, deze levert een prima dienst, de vrouwen mogen echter wel wat beweeglijker zijn. :)

  Ollie 16 mei 2019