Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

Dating

Lovezone

55 reviews
73% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
7% negatief
Negatief

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.

Ontevreden over Lovezone?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 55 )

 • Bas Kimman
  Beperkte leesbaarheid chats 2 reacties

  Vandaag heb ik eens de stoute schoenen aangetrokken, en een betaald abonnement aangeschaft voor uw chatsite Lovezone.

  Helaas vind ik de modaliteiten van de site toch wat tegenvallen ; zo blijken chatberichten niet bewaard te worden, en kan voorts alleen de laatste 10 ?) chatberichten teruglezen, daarna lijkt dit niet meer mogelijk te zijn. Verder kunnen er geen bestanden tezamen met de berichten worden verzonden.

  Ik had dit abonnement niet aangegaan als ik dit vooraf had geweten.

  Daarom wil ik u vragen of ik een beroep kan doen op de ontbindingsmogelijkheid zoals neergelegd in de Wet Koop op afstand.

  Lovezone heeft gereageerd

  Bas Kimman 28 maart 2020

 • Tim
  Erg blij met Lovezone datingsite 1 reactie

  Prima datingsite met veel gebruikers. las in een vorige review dat er geen app is en dat is inderdaad het enige minpunt. Lovezone gebruikt geen automatische incasso waarin ze uniek zijn. Daarnaast praten er heel veel vrouwen daadwerkelijk terug, wat ook uniek is op datingsites... Hoe gek het ook klinkt. Kende het persoonlijk niet totdat een vriend van me het aanraadde. Had even de kat uit de boom gekeken en na een week toch maar een vip abonnement besteld. Sindsdien veel contact met leuke vrouwen, nog geen date maar dat komt mede door het coronavirus.

  Lovezone heeft gereageerd

  Tim 19 maart 2020

 • Bastiaan
  Lovezone geen app 1 reactie

  Ik snap niet waarom iedereen zo positief is over Lovezone. Er is geen app namelijk dus je moet iedere keer je browser openen om gesprekken in te zien en je krijgt geen push berichten. Ja, je krijgt een mail als je een berichtje hebt ontvangen maar die belanden bij mij soms in de spambox. Moet wel eerlijk zeggen dat het meerendeel van de leden terug chat en dat is wel uniek ten aanzien van andere datingsites en apps maar voor mij gaat het niet werken zonder app.

  Lovezone heeft gereageerd

  Bastiaan 21 februari 2020

 • Roelof
  Goede mening over Lovezone 0 reacties

  In zeer korte tijd mijn nieuwe vriendin leren kennen op Lovezone. Moet zeggen dat er veel mensen op Lovezone actief zijn die op zoek zijn naar spanning en avonturen maar ook wel gewoon relatie zoekers dus. Mijn vriendin zei dat ze heel veel aansprak had van mannen, voor een man valt dat wel redelijk mee. Ongeveer 5 gesprekken per dag krijg je als je actief op de site bent, relatief weinig als je ziet hoeveel mensen er op de site aanwezig zijn maar aan de andere kant, op andere sites heb je vrijwel geen enkele aanspraak dus we mogen niet klagen!

  Roelof 24 januari 2020

 • L. van der Vissen
  Lovezone.nl review fijne datingsite 1 reactie

  Hele fijne datingsite met enorme aantallen leden die online zijn. Vooral in de avond kan ik soms mijn inbox niet leeg houden wat natuurlijk een positief iets is. Let wel, sommige mannen zijn wat ouder en vaak ook wat meer in voor seks, ik vraag dan ook altijd eerst wat ze zoeken etc. Dan weet ik meteen of ik er mee door moet gaan of niet. :)

  L. van der Vissen 22 november 2019

 • Adan
  Lovezone review 1 reactie

  Ik ben een hele blije klant van Lovezone.
  Ik vind dat het een goede site is, lekker goedkoop en effectief zonder al te veel gekkigheid er omheen.
  Er zitten zoveel mensen op en iedere keer dat ik hier inlog leer ik weer nieuwe mensen kennen.
  Zelfs als dit niet op een relatie uit draait vind in dit hartstikke fijn

  Adan 20 november 2019

 • Harm
  Lovezone klacht 1 reactie

  Al een behoorlijke tijd heb ik nu een lidmaatschap op lovezone en iedere keer loop ik tegen hetzelfde probleem aan.
  Wat voor mij echter een probleem is zal voor een ander juist een deugd zijn, maar dat is voor iedereen anders.
  De website lovezone is zo enorm dat het een gigantisch bereik heeft en talloze mensen hier op de website heeft.
  Voor mij is dit wat te veel van het goede en had iets minder ook wel gemogen.
  Dat zou het voor mij persoonlijk wat overzichtelijker maken.
  Maar ik snap ook dat dit een luxe probleem is en dat ik eigenlijk niet mag klagen, maar het zal wel met mijn leeftijd te maken hebben zeg ik dan maar met een knipoog, dat ik niet meer zoveel drukte aan kan als vroeger.

  Harm 20 oktober 2019

 • Leroy
  Lovezone te jong 0 reacties

  Lovezone zou de nieuwe website zijn voor alle daters in Nederland. En dat zal voor een heel groot deel hiervan ook gelden, want de site is ontzettend mooi en er zitten enorm veel mensen op dus ik snap al die positiviteit best goed. Maar voor mannen als ik die er al jaren ervaring op hebben zitten, valt hier niet veel meer te vinden. Het zijn de jonge daters die op Lovezone zitten, veel vrouwen van boven de 50 kom je hier helaas niet tegen en dat vind ik erg jammer.

  Leroy 25 juli 2019

 • Melissa
  Lovezone Gratis 3 reacties

  Als je slim bent kan je Lovezone.nl wel gratis gebruiken, hoe? Simpelweg gratis aanmelden en wachten tot er een leuke man (of vrouw) naar je profiel komt en die elk half uur gaan liken. Eerder heeft geen zin want dan krijgt de ander geen notificatie. Als je dat een aantal keer doet, je kan hem of haar ook nog in je favorietenlijst zetten, waar diegene een melding van krijgt! Als je wederzijds elkaars profiel telkens bekijkt is het duidelijk dat je elkaar wilt, dus dan moet je hopen dat de ander een vip pakketje neemt om jou zijn of haar e-mailadres te geven en klaar is kees. :) Zo doe ik het altijd, heel soms krijg ik ook een gratis vip pakket ter waarde van een week onbeperkt chatten overigens, dan kan je gewoon chatten en is het wel 100x makkelijker lol.

  Melissa 25 mei 2019

 • Leon de Boon
  Daten op Lovezone NL 2 reacties

  Ik lees hieronder een review waarin staat dat het lastig is om een date te plannen. Ik kan jullie garant stellen dat het wel degelijk makkelijk is om een date te krijgen als je er maar wat moeite voor doet. Het klopt dat er meer mannen op datingsites zitten dan vrouwen dus als man moet je je best doen, wat dat inhoudt? Chatten, steek er tijd in, vraag hoe haar dag was en ga zo door. Als je dit doet dan krijg je altijd een aantal ontmoetingen, easy peasy. Mannen die roepen dat het niet mogelijk is die moeten eens in de spiegel kijken denk ik. In een maand tijd heb ik 4 ontmoetingen gehad en veel meer chats dus tja, spreekt voor zich lijkt me.

  Lovezone heeft gereageerd

  Leon de Boon 23 mei 2019

 • Tim
  Lastig een date te plannen 0 reacties

  Veel positieve reviews maar als je eerlijk bent moet je stellen dat, ja er zijn veel actieve leden en je krijgt veel aanspraak maar daten gaat echt niet zo makkelijk als iedereen stelt. Ik ben iedere avond online en chat me een ongeluk maar van een date komt het vrijwel nooit en ik doe het al 3 maanden. Voor chats alleen betaal ik natuurlijk niet ik wil ook daten maar de vrouwen houden bijna altijd de boot af.

  Tim 20 mei 2019

 • Marianne
  Lovezone beter dan bekendere datingsites 0 reacties

  Super datingsite waar ik enkele maanden geleden mijn nieuwe vriend heb leren kennen! Na een aantal andere datingsites achter de rug te hebben gehad was ik wel klaar met het online daten, grote datingsites die op de tv adverteren zoals Lexa zijn het geld echt niet waard. Via via had ik gehoord van Lovezone dat de drempel om te chatten daar erg laag lag en dat klopt, ik had althans veel aanspraak van mannen die mijn profiel hadden bezocht. Van het een kwam het ander en al vrij snel had ik een date.

  Marianne 20 mei 2019

 • Esther
  Goede datingsite met veel leuke jongens 0 reacties

  Een vriendin van me heeft me overgehaald Lovezone te proberen omdat zij veel succes heeft (veel chats en ontmoetingen met jongens in de buurt). Dus aangemeld, een profielfoto geplaatst en eigenlijk 10 minuten erna had ik al enkele chats, dus een VIP pakket gekocht en beginnen te chatten. Nu 3 weken later heb ik een aantal jongens leren kennen maar tot een relatie is het nog niet gekomen al lijkt me dit een kwestie van tijd. Lovezone.nl is voor mij een goede en leuke datingsite geweest en ik zal het zeker iedereen aanraden!

  Esther 20 mei 2019

 • Red
  Automatische incasso vip lidmaatschap 3 reacties

  Heb in de voorwaarden van lovezone.nl niets kunnen vinden omtrent het aflopen van het Vip-memberschip of abonnement.
  Betekent dit dat het Vip-membership niet automatisch wordt verlengd en geïncasseerd?

  Lovezone heeft gereageerd

  Red 19 mei 2019

 • Ollie
  Lovezone nl 2 reacties

  Hallo,

  Hierbij wil ik graag een ervaring met jullie delen ingaande de datingsite Lovezone.nl.

  Registratie verloopt vrij soepel maar zodra je wilt chatten moet je betalen, prima, 29 euro, en je kan gaan met die banaan. Er zijn genoeg vrouwen die wel in zijn voor een chat maar een date moet je vrij veel voor doen in mijn ogen, dagen chatten wel te verstaan. In een maand tijd heb ik 2 ontmoetingen gehad terwijl ik meer van het daten ben in plaats van het ellenlange chatten. Ik geef Lovezone 5 sterren, deze levert een prima dienst, de vrouwen mogen echter wel wat beweeglijker zijn. :)

  Ollie 16 mei 2019