Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

Dating

Lovezone

54 reviews
72% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
7% negatief
Negatief

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.

Ontevreden over Lovezone?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 54 )

 • Marcel
  Betaling 3 reacties

  Lijkt mij ook goed toch is er een minpunt geen betaling via creditcard of paypal wat ik wel jammer vind aangezien ik onderbewind sta.

  Lovezone heeft gereageerd

  Marcel 13 augustus 2020

 • Helena
  Lovezone.nl ervaring zeer goed 1 reactie

  Mijn ervaring over een maand Lovezone.nl is zeer goed. Veel mannen die daadwerkelijk reageren op de teksten wat je verstuurd. Zoals op vrijwel iedere datingsite is het haast gewoon dat je moet oppassen dat mannen niet alleen voor de seks aanwezig zijn. Zag zelfs iemand voorbij komen die stiekem een relatie had en probeerde met mij een date te krijgen (had hem opgezocht op FB).
  Ga volgende week een dagje weg naar Ameland met een man die ik op Lovezone.nl heb leren kennen.

  Geverifieerde review

  Lovezone heeft gereageerd

  Helena 13 augustus 2020

 • Lisa
  Lovezone beste datingsite 2020 0 reacties

  Lovezone.nl is verreweg de beste datingsite van dit moment. Na een tijdje Badoo en Tinder te hebben geprobeerd (zijn zogenaamd de beste apps van 2020) vind ik Lovezone een stuk beter. Waarom? Het is goed te bereiken per website (wat ik fijner vind) en daarbij heb je geen last van automatische incasso's! Je betaald 1 keer, wanneer je VIP lidmaatschap afloopt kan je kiezen om nogmaals te betalen of niet, maar er wordt nooit zelf wat van je rekening gehaald. Hoe gek het ook klinkt, dit is op geen enkel andere datingsite het geval volgens mij... Heb ook het idee dat er veel meer actieve leden op Lovezone zijn dan op andere datingsites, krijg in ieder geval veel meer aanspraak van serieuze mannen.

  Lisa 10 juli 2020

 • Merel
  niet zo makkelijk als iedereen denkt 0 reacties

  Ik lees veel reviews van het is zo'n goede website enzovoort maar als je eerlijk bent moet het van jezelf komen. Het klopt dat er veel actieve leden zijn maar je moet er zelf energie in steken. Ik als vrouw heb aan aandacht geen gebrek (op geen enkele datingsite overigens), feit is wel dat het merendeel van de mannen gewoon niet mijn type is of uit is op s*x in plaats van elkaar daadwerkelijk te leren kennen.

  Het is mij in een maand tijd niet gelukt om een date te krijgen in ieder geval. Misschien ben ik te kieskeurig of ligt het aan iets anders. Zijn trouwens ook mannen die 1 keer iets zeggen per dag en dan weer offline gaan, daar krijg je natuurlijk ook nooit een date mee. Om nog maar te zwijgen over het feit dat alleen mannen met een kroontje kunnen reageren, die anderen zitten er gewoon voor de sier op.

  Dus tja, Lovezone.nl is een prima datingsite. Levert zeker waar je voor betaald, maar je moet het nog altijd zelf doen. Veel tijd er in steken en goed filteren tussen alle bestaande leden. Ik ga binnenkort nog een keer een maand VIP bestellen om te kijken of ik dit keer wel een date kan krijgen. Aan gesprekken immers geen gebrek.

  Geverifieerde review

  Merel 28 juni 2020

 • Jordy
  Lovezone groot ledenaantal 0 reacties

  Lovezone heeft heel erg veel leden en dit ledenaantal blijft ook steeds verder groeien heb ik het idee.
  Ik zit dit als een groot voordeel, want dat maakt de kans dat ik iemand ontmoet die ook nog eens redelijk bij mij in de buurt woont redelijk groot.
  Online daten vind ik leuk en spannend en ik heb ook de hoop dat ik hier een leuke vrouw ontmoet, maar om nou helemaal naar de andere kant van het land te moeten afreizen daar zit ik eerlijk gezegd ook niet bepaald op te wachten.
  Dus daarom ben ik blij met een site als deze, waar veel mensen op zitten en de kans dat je zo ver moet reizen dus een stuk afneemt.
  Wel jammer dat je moet betalen voor deze datingsite dat dan weer wel.

  Jordy 25 juni 2020

 • Lisa Bos
  Lovezone leuke man ontmoet 1 reactie

  Mijn nieuwe vriend op Lovezone.nl leren kennen na 2 maanden lang te hebben gechat en er eigenlijk best wel omheen te hebben gedraaid. Hij sprak me elke dag wel aan maar ik wist niet of ik het wel kon vertrouwen want heb een aardige deuk opgelopen op andere datingsites dus keek de kat even uit de boom. Hij zei elke dag hallo, alles goed en ja na een aantal keer toch maar gereageerd, anders is het ook zo zielig he? :-)
  Sinds kort ontmoeten we elkaar in real life! Bedankt Lovezone, eindelijk een datingsite die haar afspraken wel na komt.

  Lisa Bos 24 juni 2020

 • Martijn
  Lovezone online dating 0 reacties

  Heel erg fijn vind ik het dat het online daten tegenwoordig zo normaal is geworden.
  En het liefst doe ik dit dan op de datingsite Lovezone.
  Er zitten heel veel mensen op, vooral extreem veel mannen maar gelukkig ook heel erg veel vrouwen.
  De vrouwen die ik hier heb ontmoet spreken me allemaal heel erg aan en ik kan het goed met de meeste dames vinden.
  Een echte klik heb ik nog met niemand gehad maar ik hoop dat dit snel gaat komen.

  Martijn 17 juni 2020

 • Inge
  Lovezone.nl account profiel verwijderen 1 reactie

  Hallo,

  Ik heb mijn nieuwe vriend ontmoet op Lovezone.nl en nu we beide zo ver zijn dat we voor elkaar willen gaan, hebben we besloten onze Lovezone profielen te verwijderen. Nu is onze vraag hoe dit mogelijk is want we kunnen het zelf niet zo 1, 2, 3 vinden. Ben heel tevreden over de dienst die jullie hebben geleverd!

  Lovezone heeft gereageerd

  Inge 9 juni 2020

 • Irene Stenema
  Lovezone geen app en veel asociale mannen 1 reactie

  Ik lees louter positieve reviews over Lovezone.nl maar als je wat beter kijkt valt het ook wel weer mee hoor. Als vrouw heb je inderdaad erg veel aandacht zoals ik ook hiervoor las maar er zijn heel veel mannen die het alleen doen voor een seksdate, sommige tonen zelfs hun middelen al bij het eerste bericht op een foto. Best lachwekkend natuurlijk en ik moet ook eerlijk zijn dat ik erom lach en daarna uiteraard negeer. Ook heeft Lovezone.nl geen app wat wel spijtig is. Daarom geef ik Lovezone 3 sterren.

  Lovezone heeft gereageerd

  Irene Stenema 2 juni 2020

 • Simone
  Zeker een datingsite om aan te raden 0 reacties

  Ik heb een tijdje gebruik gemaakt van Lovezone.nl datingservice en het beviel me best wel redelijk. Er waren een aantal mannen die alleen maar met hun ... dachten maar de rest was eigenlijk heel vriendelijk en reageerden ook vrij snel ondanks dat er geen app is. Ik heb 29,99 betaald om 1 maand onbeperkt te chatten en vind dit wel een redelijke prijs want er zijn heel veel actieve mensen online op de website dus een date is wel vrij snel te regelen. Ik weet niet hoe het voor mannen is maar voor vrouwen heb je in ieder geval genoeg keuze en valt het zeker aan te raden!

  Geverifieerde review

  Simone 1 juni 2020

 • Dennie
  Lovezone werkt heel goed oude bekende leren ... 0 reacties

  Een paar van mijn vrienden hadden Lovezone en die hadden gezegd dat ik dit ook eens moest dus tja , even geprobeerd en het werkt wel prima eigenlijk! Veel leuke chats en binnen enkele dagen had ik al een ontmoeting met iemand die ik overigens in real life al kende. Althans... We stapten jaren terug altijd bij hetzelfde bushokje in de bus maar hebben eigenlijk nooit iets tegen elkaar gezegd behalve hoi. Wel grappig eigenlijk dat je dan via een datingsite elkaar weer ziet op de foto en dat je er dan achter komt dat je elkaar toen ook al wel zag zitten. Je bent dan nog jong natuurlijk en dan durf je dat niet en ik dacht altijd dat ze een vriend had maar goed. We gaan met pinksterweekend (maandag) op een tweede date dus ik zie het wel goed in! Thanx Lovezone.nl, really worth it!

  Dennie 30 mei 2020

 • Chris
  Lovezone imperfecte vrouwen 1 reactie

  Ik zag dat er op lovezone veel imperfecte vrouwen zitten en geloof het of niet maar dat vind ik positief. Dat maakt de website geloofwaardig in mijn ogen. Wanneer er alleen maar fotomodellen op te vinden zijn geloof ik niet dat dit allemaal echt is. Maar als er ook wat minder knappe menen en wat ouderen op staan maakt het het allemaal een stuk geloofwaardiger als je het mij vraagt.

  Chris 22 mei 2020

 • Chantal
  Pas op geef niet zo snel whatsapp telefoonnummer 0 reacties

  Pas op voor mannen die meteen een Whatsapp nummer sturen of jouw telefoonnummer vragen. Allereerst is dit prive en totaal onnodig als je iemand nog niet kent om dit te geven. Zeker niet na 2 zinnen te hebben gechat! Deze mannen willen perse dat je uit de veilige omgeving stapt om zo illegale dingen te doen zoals je geld afhandig maken en ga zo maar door.

  Dus tip: geef nooit je telefoonnummer en blijf zolang mogelijk bij Lovezone.nl op de website, daar ben je in ieder geval veilig en als je echt een goed gevoel hebt kan je ook na een paar dagen wel prive gegevens delen. Dat hoeft niet meteen snel snel.

  Lovezone.nl is verder een perfecte website maar ja, sommige mannen verpesten het gewoon voor anderen. Thats life!?

  Geverifieerde review

  Chantal 21 mei 2020

 • Marit
  Voor en nadelen Lovezone.nl 0 reacties

  Hallo allen,

  Ik wil graag mijn review cq ervaring met jullie delen op de datingsite Lovezone.nl. Zal meteen eerlijk zijn, de datingsite zelf is prima! Weinig opties, werkt goed en je hebt echt als vrouw zijnde heel veel chatberichten op een dag. Wanneer je diamanten besteld en je in de spotlight staat heb je zo 30 berichten van verschillende mannen maar zelfs zonder deze optie kan het erg wild worden.
  Ik zal een lijstje maken qua voor en nadelen want dat is toch wel handig om te weten.

  Voordelen Lovezone.nl:
  1) Heel veel gebruikers (mannen en vrouwen) en met name die actief zijn.
  2) Geen automatische incasso (dus je hebt nooit dat er ongevraagd geld van je rekening wordt gehaald).
  3) Duidelijke website, geen poespas. Werkt ook heel fijn op je telefoon.

  Nadelen Lovezone.nl:
  1) Geen app, dat vind ik persoonlijk wel erg jammer.
  2) Veel mannen die op zoek zijn naar intimiteit en die niet lezen op mijn profiel dat ik een relatie zoek.

  Zodra Lovezone een app zou krijgen zou het 5 sterren verdienen. Op dit moment dus 4.

  Geverifieerde review

  Marit 20 mei 2020

 • Fred
  Fijne datingsite om mee te werken 0 reacties

  In tegenstelling tot andere datingsites heb ik hier veel contact met vrouwen. Ze reageren gewoon inhoudelijk terug op mijn vragen en alleen dat is uniek in de datingwereld heb ik het idee. Heb zelf op meer dan 10 datingsites gezeten de afgelopen jaren, sommige gratis en met veel neppers, andere waarvoor je betaalde per berichtje wat je heel veel geld kostte in de maand. Nu dus voor 29,99 kan je onbeperkt chatten op een zeer goede datingsite. Door het coronavirus heb ik nog maar 2 ontmoetingen gehad in 2 maanden tijd maar ik zie het rooskleurig in!

  Geverifieerde review

  Fred 13 mei 2020

 • Derick
  Klacht Lovezone.nl 0 reacties

  Ik heb mijn vraagtekens gehad bij de datingsite Lovezone en laatst had ik een klacht, dit heb ik gemaild naar de helpdesk en ik ben denk ik binnen een kwartier geholpen.
  Hier was ik erg van onder de indruk en de klacht bleek uiteindelijk een misverstand te zijn, dus ook in dat geval is het erg fijnst ze zo snel reageerden.
  Inmiddels snap ik nu hoe het daar werkt en heb ik er al hele leuke mensen mogen ontmoeten

  Geverifieerde review

  Derick 5 mei 2020

 • Elize
  datingsites voorbeeld aan lovezone 1 reactie

  Wat mij betreft zouden er wel wat meer datingsites een voorbeeld mogen nemen aan Lovezone.
  Het is een mooie en integere website die er goed op letten dat er geen nepleden op zitten.
  De controle is streng, soms iets te streng naar mijn mening, maar dat er controle is op de foto's en dergelijke vind ik alleen maar een pluspunt.
  Lovezone heeft ook veel leden op de website en dat is op sites als deze erg belangrijk, want anders schiet het niet zo veel op.

  Geverifieerde review

  Elize 1 mei 2020

 • Michelle
  Lovezone.nl overgestapt 1 reactie

  Ik had via een andere datingsite iemand ontmoet die zei dat hij ook op Lovezone een account had en dat chatten daar fijner was. Dus eenmaal overgestapt kan ik vertellen dat dit inderdaad wel waar is. Een mooie chat en vooral veel keuze aan mannen.

  Als vrouw heb je eigenlijk op iedere datingsite wel veel aanspraak, gelukkig moet je op Lovezone betalen als je serieus geïnteresseerd bent. Websites als Badoo word je helemaal gek van, zelfde voor Tinder. Liever een datingsite waar je een maandbedrag betaald waardoor je meteen de serieuze rakkers eruit kunt vissen.

  Geverifieerde review

  Lovezone heeft gereageerd

  Michelle 8 april 2020

 • Michael
  Gebruik Lovezone.nl 1 reactie

  Ik maak al maanden gebruik van Lovezone.nl en ben er erg tevreden over. Heb iedere avond leuke gesprekken met dames op de website. Ik zie ook dagelijks nieuwe leden dus er is genoeg te doen. In totaal 3 leuke ontmoetingen gehad, helaas nu even moeten staken i.v.m. het coronavirus. De dames begrijpen dat ook dus geen probleem. Nu webcam ik met sommige dames via Skype, werkt ook prima. Die dames heb ik allemaal gevonden op Lovezone.nl en wil ze daar voor bedanken. Het kost je 29 euro per maand maar dan kan je wel onbeperkt chatten.

  Geverifieerde review

  Lovezone heeft gereageerd

  Michael 6 april 2020

 • Bas Kimman
  Beperkte leesbaarheid chats 2 reacties

  Vandaag heb ik eens de stoute schoenen aangetrokken, en een betaald abonnement aangeschaft voor uw chatsite Lovezone.

  Helaas vind ik de modaliteiten van de site toch wat tegenvallen ; zo blijken chatberichten niet bewaard te worden, en kan voorts alleen de laatste 10 ?) chatberichten teruglezen, daarna lijkt dit niet meer mogelijk te zijn. Verder kunnen er geen bestanden tezamen met de berichten worden verzonden.

  Ik had dit abonnement niet aangegaan als ik dit vooraf had geweten.

  Daarom wil ik u vragen of ik een beroep kan doen op de ontbindingsmogelijkheid zoals neergelegd in de Wet Koop op afstand.

  Lovezone heeft gereageerd

  Bas Kimman 28 maart 2020