Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

Dating

Lovezone

24 reviews
71% positief
Positief
21% neutraal
Neutraal
8% negatief
Negatief

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.

Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Dateplanet.
Deze pagina is 3.863 keer bezocht.

Reviews ( 24 )

 • Alex
  Doe ermee wat je wilt 0 reacties

  Wat is mijn ervaring met lovezone.
  Gelet op de imposante rij aan websites waar je je tegenwoordig op kunt inschrijven kwam ik via een fakeacount op zoosk terecht op lovezone. Welnu een inschrijving was zo geregeld. Weer 29,95 armer maar alla het leek voortvarend met al die leuke recensies op het internet. Wat was het gevolg. Na slechts 2 uur verscheen er een leuke dame die een privefoto van haar onderkant stuurde. 3 dagen later en 5 verzoeken om foto’s te plaatsten (die je diamanten kosten, alla weer 29.95 kwijt) was er alleen maar een respons en verzoek van het over en weer foto’s sturen van heel veel 30 jarige vrouwen, waarvan ik het idee heb dat ze niet zitten te wachten op een vent van 55). Dan de algemene voorwaarden, zonder dat je er erg in heb (als je die niet gelezen heb) wordt jouw profiel gebruikt op ander websites waar toekomstige partners die geen inlog hebben op lovezone verwezen worden naar lovezone en daar dus een chat abonnement nodig hebben om met jou te kunnen chatten. Inmiddels heb ik diverse foto’s uitgewisseld, geen centimeter gechat met iemand en ben wel 60,00 armer. Het is de vraag of dit de doelstelling is van Lovezone of dat het een goed ingerichte websites is waar iemand die op zoek is naar de liefde van zijn leven heel snel zijn geld kwijt raakt. Tot slot ik heb inmiddels binnen 3 dagen diverse foto’s mogen ontvangen van dames hun voorkant en onderkant, terwijl ik minstens net 1 volle zin heb kunnen chatten met de dame in kwestie omdat ze constant om foto’s vroeger…….. Als je zoekt op dames tussen de 43 en 55 jaar kom je ongeveer 125 dames tegen waarvan er misschien 12 een kroontje voor hun naam hebben staan en je dus mee kunt chatten.. De rest niet. Laat nou net die dames constant vragen om foto’s van jou a een diamantje die je mag kopen. Foto’s die privé geplaatst worden worden dus niet gecheckt. Helaas zal dit wel zo zijn met mindere recensies voor Love zone. Voor wat het waard is mijn advies: Ondanks alle leuke recensies, niet doen je bent je geld kwijt en een illusie armer. Ben benieuwd hoe snel mijn account geblokkeerd wordt na deze recensie.

  Alex 26 mei 2020

 • Chris
  Lovezone imperfecte vrouwen 1 reactie

  Ik zag dat er op lovezone veel imperfecte vrouwen zitten en geloof het of niet maar dat vind ik positief. Dat maakt de website geloofwaardig in mijn ogen. Wanneer er alleen maar fotomodellen op te vinden zijn geloof ik niet dat dit allemaal echt is. Maar als er ook wat minder knappe menen en wat ouderen op staan maakt het het allemaal een stuk geloofwaardiger als je het mij vraagt.

  Chris 22 mei 2020

 • Chantal
  Pas op geef niet zo snel whatsapp telefoonnummer 0 reacties

  Pas op voor mannen die meteen een Whatsapp nummer sturen of jouw telefoonnummer vragen. Allereerst is dit prive en totaal onnodig als je iemand nog niet kent om dit te geven. Zeker niet na 2 zinnen te hebben gechat! Deze mannen willen perse dat je uit de veilige omgeving stapt om zo illegale dingen te doen zoals je geld afhandig maken en ga zo maar door.

  Dus tip: geef nooit je telefoonnummer en blijf zolang mogelijk bij Lovezone.nl op de website, daar ben je in ieder geval veilig en als je echt een goed gevoel hebt kan je ook na een paar dagen wel prive gegevens delen. Dat hoeft niet meteen snel snel.

  Lovezone.nl is verder een perfecte website maar ja, sommige mannen verpesten het gewoon voor anderen. Thats life!?

  Geverifieerde review

  Chantal 21 mei 2020

 • Marit
  Voor en nadelen Lovezone.nl 0 reacties

  Hallo allen,

  Ik wil graag mijn review cq ervaring met jullie delen op de datingsite Lovezone.nl. Zal meteen eerlijk zijn, de datingsite zelf is prima! Weinig opties, werkt goed en je hebt echt als vrouw zijnde heel veel chatberichten op een dag. Wanneer je diamanten besteld en je in de spotlight staat heb je zo 30 berichten van verschillende mannen maar zelfs zonder deze optie kan het erg wild worden.
  Ik zal een lijstje maken qua voor en nadelen want dat is toch wel handig om te weten.

  Voordelen Lovezone.nl:
  1) Heel veel gebruikers (mannen en vrouwen) en met name die actief zijn.
  2) Geen automatische incasso (dus je hebt nooit dat er ongevraagd geld van je rekening wordt gehaald).
  3) Duidelijke website, geen poespas. Werkt ook heel fijn op je telefoon.

  Nadelen Lovezone.nl:
  1) Geen app, dat vind ik persoonlijk wel erg jammer.
  2) Veel mannen die op zoek zijn naar intimiteit en die niet lezen op mijn profiel dat ik een relatie zoek.

  Zodra Lovezone een app zou krijgen zou het 5 sterren verdienen. Op dit moment dus 4.

  Geverifieerde review

  Marit 20 mei 2020

 • Fred
  Fijne datingsite om mee te werken 0 reacties

  In tegenstelling tot andere datingsites heb ik hier veel contact met vrouwen. Ze reageren gewoon inhoudelijk terug op mijn vragen en alleen dat is uniek in de datingwereld heb ik het idee. Heb zelf op meer dan 10 datingsites gezeten de afgelopen jaren, sommige gratis en met veel neppers, andere waarvoor je betaalde per berichtje wat je heel veel geld kostte in de maand. Nu dus voor 29,99 kan je onbeperkt chatten op een zeer goede datingsite. Door het coronavirus heb ik nog maar 2 ontmoetingen gehad in 2 maanden tijd maar ik zie het rooskleurig in!

  Geverifieerde review

  Fred 13 mei 2020

 • Derick
  Klacht Lovezone.nl 0 reacties

  Ik heb mijn vraagtekens gehad bij de datingsite Lovezone en laatst had ik een klacht, dit heb ik gemaild naar de helpdesk en ik ben denk ik binnen een kwartier geholpen.
  Hier was ik erg van onder de indruk en de klacht bleek uiteindelijk een misverstand te zijn, dus ook in dat geval is het erg fijnst ze zo snel reageerden.
  Inmiddels snap ik nu hoe het daar werkt en heb ik er al hele leuke mensen mogen ontmoeten

  Geverifieerde review

  Derick 5 mei 2020

 • Elize
  datingsites voorbeeld aan lovezone 0 reacties

  Wat mij betreft zouden er wel wat meer datingsites een voorbeeld mogen nemen aan Lovezone.
  Het is een mooie en integere website die er goed op letten dat er geen nepleden op zitten.
  De controle is streng, soms iets te streng naar mijn mening, maar dat er controle is op de foto's en dergelijke vind ik alleen maar een pluspunt.
  Lovezone heeft ook veel leden op de website en dat is op sites als deze erg belangrijk, want anders schiet het niet zo veel op.

  Geverifieerde review

  Elize 1 mei 2020

 • Michelle
  Lovezone.nl overgestapt 1 reactie

  Ik had via een andere datingsite iemand ontmoet die zei dat hij ook op Lovezone een account had en dat chatten daar fijner was. Dus eenmaal overgestapt kan ik vertellen dat dit inderdaad wel waar is. Een mooie chat en vooral veel keuze aan mannen.

  Als vrouw heb je eigenlijk op iedere datingsite wel veel aanspraak, gelukkig moet je op Lovezone betalen als je serieus geïnteresseerd bent. Websites als Badoo word je helemaal gek van, zelfde voor Tinder. Liever een datingsite waar je een maandbedrag betaald waardoor je meteen de serieuze rakkers eruit kunt vissen.

  Geverifieerde review

  Lovezone heeft gereageerd

  Michelle 8 april 2020

 • Michael
  Gebruik Lovezone.nl 1 reactie

  Ik maak al maanden gebruik van Lovezone.nl en ben er erg tevreden over. Heb iedere avond leuke gesprekken met dames op de website. Ik zie ook dagelijks nieuwe leden dus er is genoeg te doen. In totaal 3 leuke ontmoetingen gehad, helaas nu even moeten staken i.v.m. het coronavirus. De dames begrijpen dat ook dus geen probleem. Nu webcam ik met sommige dames via Skype, werkt ook prima. Die dames heb ik allemaal gevonden op Lovezone.nl en wil ze daar voor bedanken. Het kost je 29 euro per maand maar dan kan je wel onbeperkt chatten.

  Geverifieerde review

  Lovezone heeft gereageerd

  Michael 6 april 2020

 • Bas Kimman
  Beperkte leesbaarheid chats 2 reacties

  Vandaag heb ik eens de stoute schoenen aangetrokken, en een betaald abonnement aangeschaft voor uw chatsite Lovezone.

  Helaas vind ik de modaliteiten van de site toch wat tegenvallen ; zo blijken chatberichten niet bewaard te worden, en kan voorts alleen de laatste 10 ?) chatberichten teruglezen, daarna lijkt dit niet meer mogelijk te zijn. Verder kunnen er geen bestanden tezamen met de berichten worden verzonden.

  Ik had dit abonnement niet aangegaan als ik dit vooraf had geweten.

  Daarom wil ik u vragen of ik een beroep kan doen op de ontbindingsmogelijkheid zoals neergelegd in de Wet Koop op afstand.

  Lovezone heeft gereageerd

  Bas Kimman 28 maart 2020

 • Tim
  Erg blij met Lovezone datingsite 1 reactie

  Prima datingsite met veel gebruikers. las in een vorige review dat er geen app is en dat is inderdaad het enige minpunt. Lovezone gebruikt geen automatische incasso waarin ze uniek zijn. Daarnaast praten er heel veel vrouwen daadwerkelijk terug, wat ook uniek is op datingsites... Hoe gek het ook klinkt. Kende het persoonlijk niet totdat een vriend van me het aanraadde. Had even de kat uit de boom gekeken en na een week toch maar een vip abonnement besteld. Sindsdien veel contact met leuke vrouwen, nog geen date maar dat komt mede door het coronavirus.

  Lovezone heeft gereageerd

  Tim 19 maart 2020

 • Bastiaan
  Lovezone geen app 1 reactie

  Ik snap niet waarom iedereen zo positief is over Lovezone. Er is geen app namelijk dus je moet iedere keer je browser openen om gesprekken in te zien en je krijgt geen push berichten. Ja, je krijgt een mail als je een berichtje hebt ontvangen maar die belanden bij mij soms in de spambox. Moet wel eerlijk zeggen dat het meerendeel van de leden terug chat en dat is wel uniek ten aanzien van andere datingsites en apps maar voor mij gaat het niet werken zonder app.

  Lovezone heeft gereageerd

  Bastiaan 21 februari 2020

 • Roelof
  Goede mening over Lovezone 0 reacties

  In zeer korte tijd mijn nieuwe vriendin leren kennen op Lovezone. Moet zeggen dat er veel mensen op Lovezone actief zijn die op zoek zijn naar spanning en avonturen maar ook wel gewoon relatie zoekers dus. Mijn vriendin zei dat ze heel veel aansprak had van mannen, voor een man valt dat wel redelijk mee. Ongeveer 5 gesprekken per dag krijg je als je actief op de site bent, relatief weinig als je ziet hoeveel mensen er op de site aanwezig zijn maar aan de andere kant, op andere sites heb je vrijwel geen enkele aanspraak dus we mogen niet klagen!

  Roelof 24 januari 2020

 • L. van der Vissen
  Lovezone.nl review fijne datingsite 1 reactie

  Hele fijne datingsite met enorme aantallen leden die online zijn. Vooral in de avond kan ik soms mijn inbox niet leeg houden wat natuurlijk een positief iets is. Let wel, sommige mannen zijn wat ouder en vaak ook wat meer in voor seks, ik vraag dan ook altijd eerst wat ze zoeken etc. Dan weet ik meteen of ik er mee door moet gaan of niet. :)

  L. van der Vissen 22 november 2019

 • Adan
  Lovezone review 1 reactie

  Ik ben een hele blije klant van Lovezone.
  Ik vind dat het een goede site is, lekker goedkoop en effectief zonder al te veel gekkigheid er omheen.
  Er zitten zoveel mensen op en iedere keer dat ik hier inlog leer ik weer nieuwe mensen kennen.
  Zelfs als dit niet op een relatie uit draait vind in dit hartstikke fijn

  Adan 20 november 2019

 • Harm
  Lovezone klacht 1 reactie

  Al een behoorlijke tijd heb ik nu een lidmaatschap op lovezone en iedere keer loop ik tegen hetzelfde probleem aan.
  Wat voor mij echter een probleem is zal voor een ander juist een deugd zijn, maar dat is voor iedereen anders.
  De website lovezone is zo enorm dat het een gigantisch bereik heeft en talloze mensen hier op de website heeft.
  Voor mij is dit wat te veel van het goede en had iets minder ook wel gemogen.
  Dat zou het voor mij persoonlijk wat overzichtelijker maken.
  Maar ik snap ook dat dit een luxe probleem is en dat ik eigenlijk niet mag klagen, maar het zal wel met mijn leeftijd te maken hebben zeg ik dan maar met een knipoog, dat ik niet meer zoveel drukte aan kan als vroeger.

  Harm 20 oktober 2019

 • Leroy
  Lovezone te jong 0 reacties

  Lovezone zou de nieuwe website zijn voor alle daters in Nederland. En dat zal voor een heel groot deel hiervan ook gelden, want de site is ontzettend mooi en er zitten enorm veel mensen op dus ik snap al die positiviteit best goed. Maar voor mannen als ik die er al jaren ervaring op hebben zitten, valt hier niet veel meer te vinden. Het zijn de jonge daters die op Lovezone zitten, veel vrouwen van boven de 50 kom je hier helaas niet tegen en dat vind ik erg jammer.

  Leroy 25 juli 2019

 • Melissa
  Lovezone Gratis 3 reacties

  Als je slim bent kan je Lovezone.nl wel gratis gebruiken, hoe? Simpelweg gratis aanmelden en wachten tot er een leuke man (of vrouw) naar je profiel komt en die elk half uur gaan liken. Eerder heeft geen zin want dan krijgt de ander geen notificatie. Als je dat een aantal keer doet, je kan hem of haar ook nog in je favorietenlijst zetten, waar diegene een melding van krijgt! Als je wederzijds elkaars profiel telkens bekijkt is het duidelijk dat je elkaar wilt, dus dan moet je hopen dat de ander een vip pakketje neemt om jou zijn of haar e-mailadres te geven en klaar is kees. :) Zo doe ik het altijd, heel soms krijg ik ook een gratis vip pakket ter waarde van een week onbeperkt chatten overigens, dan kan je gewoon chatten en is het wel 100x makkelijker lol.

  Melissa 25 mei 2019

 • Leon de Boon
  Daten op Lovezone NL 2 reacties

  Ik lees hieronder een review waarin staat dat het lastig is om een date te plannen. Ik kan jullie garant stellen dat het wel degelijk makkelijk is om een date te krijgen als je er maar wat moeite voor doet. Het klopt dat er meer mannen op datingsites zitten dan vrouwen dus als man moet je je best doen, wat dat inhoudt? Chatten, steek er tijd in, vraag hoe haar dag was en ga zo door. Als je dit doet dan krijg je altijd een aantal ontmoetingen, easy peasy. Mannen die roepen dat het niet mogelijk is die moeten eens in de spiegel kijken denk ik. In een maand tijd heb ik 4 ontmoetingen gehad en veel meer chats dus tja, spreekt voor zich lijkt me.

  Lovezone heeft gereageerd

  Leon de Boon 23 mei 2019

 • Tim
  Lastig een date te plannen 0 reacties

  Veel positieve reviews maar als je eerlijk bent moet je stellen dat, ja er zijn veel actieve leden en je krijgt veel aanspraak maar daten gaat echt niet zo makkelijk als iedereen stelt. Ik ben iedere avond online en chat me een ongeluk maar van een date komt het vrijwel nooit en ik doe het al 3 maanden. Voor chats alleen betaal ik natuurlijk niet ik wil ook daten maar de vrouwen houden bijna altijd de boot af.

  Tim 20 mei 2019