Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

Dating

Lovezone

57 reviews
74% positief
Positief
19% neutraal
Neutraal
7% negatief
Negatief

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.

Ontevreden over Lovezone?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 57 )

  • Bas Veening
    Geen neppers op Lovezone.nl 1 reactie

    Wat mij opvalt is dat ik op Lovezone.nl nog nooit ben benader door een vrouw die haar e-mail geeft en vanuit daar gaat chatten en na een paar dagen om geld vraagt. Veel willen gewoon op de site blijven chatten of anders gewoon via WhatsApp. Komt toch wat beter over dan al die geldwolven uit het oostblok. Grote pluim dan ook naar Lovezone.nl dat ze deze leden kunnen weren! Heb al gekke dingen meegemaakt kan ik jullie vertellen en ben dan ook blij dat hier tegen opgetreden wordt.
    Als je een beetje je best doet en elke dag wat gaat chatten dan heb je zo een paar dates. Ik kan natuurlijk niet voor iedereen spreken maar zo is het bij mij wel gegaan.

    Lovezone heeft gereageerd

    Bas Veening 14 mei 2021

  • Lisanne Voortsema
    Kost wat maar dan heb je ook wat 2 reacties

    Zoals de titel aangeeft, zo sta ik er ook in. Een datingsite die niet de goedkoopste is (29 euro per maand), net zo duur als de oudere datingsites (lees: pepper, lexa, relatieplanet). Na maanden gebruik te hebben gemaakt van Lovezone, waarbij ik 4 ontmoetingen heb gehad met mannen waarvan ik dacht, dit kan wel wat worden.... Kan ik wel melden dat ik er aardig wat tijd aan heb geschonken. Moet eigenlijk ook wel als je hebt betaald voor een lange periode.

    De hamvraag: is Lovezone het waard? ja... Zeker.. Je moet er wel wat tijd in steken want veel mannen zijn er alleen voor een pleziertje en het merendeel heeft zelfs niet betaald en kan niet eens chatten. Die loeren als domme ganzen elke dag 10 keer op je profiel... Get a life denk ik dan.
    Ik geef Lovezone 4 van de 5 sterretjes. Wanneer jullie maken dat zinloze mannen mijn profiel niet meer bekijken wijzig ik het naar 5 van de 5. ;)

    Kusjes Lisanne

    Lovezone heeft gereageerd

    Lisanne Voortsema 9 mei 2021

  • Matthias
    Lovezone geen klachten 1 reactie

    Mij is gevraagd een review over Lovezone te plaatsen, bij deze. Ik ben al enkele jaren lid van Lovezone omdat het goed voelt. Ze gooiden neppers er gelijk af. Er komen dagelijks best veel nieuwe leden en je chat vrij snel met iemand. Ik heb in al die tijd een stuk of wat dates gehad. Het heeft nooit doorgezet tot een daadwerkelijke relatie. Met veel vrouwen chat ik vrijwel dagelijks en we wachten totdat we een vaccin hebben gehad om daarna een drankje te gaan doen, veilig en wel. Het mooie aan Lovezone is dat wanneer je VIP is verlopen, dit niet automatisch verlengd word. Je moet dan zelf een nieuwe betaling afronden om weer VIP te worden. Ik hou er namelijk niet van als een bedrijf zomaar geld van mijn rekening haalt. Dus eigenlijk helemaal geen klachten. Ga zo door!

    Lovezone heeft gereageerd

    Matthias 14 april 2021

  • Wendy
    Mijn eerlijke gedachte over Lovezone dating 1 reactie

    Een datingsite met een uitstekende service waarbij de klantenservice zeer snel reageert. Er zijn honderdduizenden leden waarvan enkele duizenden actief op de website. Je moet wel goed kijken of iemand een kroontje voor de naam heeft want anders kan diegene niet praten en hoef je daar dus ook geen berichtje heen te sturen. Zijn genoeg mannen die serieus zoekend zijn naar een relatie. Daar word ik als vrouw toch wel blij van om te zien!!! Helaas moet je betalen om chatberichten te kunnen versturen, het is niet net als Badoo bijv dat het gratis kan.
    Dus enerzijds heel fijn dat er heel veel actieve leden zijn. Jammer dat je ervoor moet betalen. Eerlijk is eerlijk, het zijn de kosten zeker waard want ik heb in korte tijd meerdere ontmoetingen gehad, zelfs in deze barre tijd!!

    Groetjes Kim

    Lovezone heeft gereageerd

    Wendy 30 maart 2021

  • Kim
    Lovezone verificatie en gekke leden 1 reactie

    Hallo mensen,

    Mijn ervaringen op Lovezone zullen je verbazen. Enerzijds zijn er leuke mannen die leuk met je willen chatten en vanuit daar uiteindelijk een ontmoeting mee willen forceren. Erg leuk en ik chat dan ook graag met een handje vol mensen op de website.
    Er zijn HELAAS ook veel te veel mannen die het alleen doen om een seksdate te krijgen en zelfs soms een gesprek beginnen met een foto van hun geslachtsdeel. Komt vaker voor dat je denkt. Je maakt er in ieder geval wel wat mee.
    Heb 1 keer meegemaakt dat een ander lid me blijkbaar had aangemeld bij de klantenservice, diegene dacht dat ik een nep profiel zou zijn. Moest ik mij verifiëren per mail aan de klantenservice. Uiteindelijk natuurlijk gedaan en het is goed dat Lovezone er zo goed op zit. Het is wel te gek voor woorden dat mensen je blijkbaar zomaar voor een nep profiel betichten terwijl ik, net als alle anderen, rijkelijk betaal voor de dienst.

    Dus enerzijds is het een prima datingsite. Anderzijds mogen andere leden wel eens beter op mijn profiel kijken. Daarop staat dat ik een relatie zoek, geen foto's van pielemuizen.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Kim 7 maart 2021

  • Laura
    Veel mannen hebben geen manieren 24 reacties

    Laat ik duidelijk zijn dat ik zeer blij ben over de datingsite Lovezone.nl in het algemeen. De prijzen zijn eerlijk, je zit nergens aan vast en er zijn veel leuke mannen op te vinden. Het gekke is dat er best veel mannen, met erg leuke profielfoto's, niet reageren. Ik heb gevraagd of de profielfoto recent is, geen reactie. Ik vroeg of ze dan misschien Engels spraken, weer geen reactie. Zijn dit nep accounts of hoe moet ik dit zien? Het feit dat ze zich registreren, een profielfoto uploaden en allerlei informatie invullen om daarna niet te reageren is toch gek? Vind het heel respectloos om gewoon totaal niet te reageren maar wel elke keer mijn profiel te bekijken.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Laura 18 februari 2021

  • Tijs van der Plas
    Oplichters 2 reacties

    Goedendag,

    Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor de slechte behandeling van klanten door lovezone.

    Allereerst werd ik nadat ik VIP dagen had gekocht na twee dagen verwijderd van het platform. De uitleg was dat ik de mailberichten (waarvan je er meerdere per dag krijgt) in de spambox plaatste en dat was slecht voor hun. Dit is echter geen argument om iemand te verwijderen, maar voor lovezone wel, ondanks er niks over staat in de voorwaarden.

    Vervolgens werd mij toegezegd dat ik het resterende bedrag terug zou krijgen. Mooi dacht ik, echter heb ik tot nu toe nog niks ontvangen. Sterker nog, ik krijg geen reactie op mails die ik stuur om de betaling te regelen.

    Als klap op de vuurpijl word ik via andere social media door een van hun medewerkers benaderd, vanwege het feit dat ze niet op mijn mails mogen reageren. Wat een toestand voor iets wat heel simpel lijkt. Ik weet niet hoe men denkt om te gaan met klanten bij Lovezone, maar dit is echt schandalig.

    Groeten,

    Tijs van der Plas

    Lovezone heeft gereageerd

    Tijs van der Plas 17 februari 2021

  • Emily
    Lovezone.nl doet er alls aan nep leden te ... 2 reacties

    Ik krijg altijd het idee dat andere datingsites. die werkte met credits (dus betalen per bericht), ervoor hebben gezorgd dat er een grote taboe op datingsites bestaat. Hoe vaak ik wel niet moet zeggen (vooral op andere sites) dat ik een echt persoon ben en dat ik daarvoor echt moet praten als een brugman. Dat is natuurlijk niet leuk. Sommige vragen zelfs of ik een foto wil sturen met een krant van vandaag en ga zo maar door, dan heb ik er al geen zin meer in.

    Op Lovezone.nl is dit op de een of andere manier minder. Staat ook overal dat ze er alles aan doen om nep leden te weren. Uiteraard is er altijd weer een man die van een creditsite af komt en roept zonder reden dat ik nep ben. Ach ja, blokkeren die hap. Heb een keer een lid aangegeven waarvan ik dacht dat hij nep was, althans hij zag er wel heel goed uit net als een model. Bleek dus wel echt te zijn, Lovezone.nl handelde wel snel en ging dit voor mij checken en communiceerde dezelfde dag nog terug.

    Als ik jullie mannen enkele tips mag geven:

    1. Denk niet alleen aan jezelf, daar gaat het vaak al mis.
    2. Roep zeker niet uit het niets dat je twijfelt of de andere persoon echt of nep is. Je snapt dat niemand hierop zit te wachten. Iedereen met een kroontje heeft immers betaald met iDeal.
    3. Toon interesse.
    4. Probeer ervoor te zorgen dat je snel reageert. Je krijgt een e-mail als je een nieuw bericht ontvangt, niet veel moeite om dan even te reageren.
    5. Als je een tijdje chat, stuur wat prive afbeeldingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de date.

    Lovezone.nl jullie doen het super. Mag gezegd worden! Hopelijk komt er een tijd dat iedereen er weer van uit gaat dat je vrijwel altijd met echte mensen chat. Tot op heden heb ik bij jullie datingsite de beste ervaring dus die deel ik dan ook. Inmiddels tot meerdere ontmoetingen gekomen met erg leuke mannen!

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Emily 7 februari 2021

  • Man uit Spakenburg
    Nieuwe vriendin ontmoet op Lovezone.nl 1 reactie

    Hele fijne datingsite waar ik mijn nieuwe vriendin heb leren kennen.

    Het welbekende gedoe met corona werd mijn vorige relatie teveel, we zaten elkaar teveel op de lip waardoor het spaak liep. Toen op internet gezocht naar een goede datingsite. Kwam ik uiteindelijk uit op Lovezone.nl. De eerste dag na registratie had ik al 2 keer gezien dat een vrouw mijn profiel had bezocht maar telkens zei ze niets. De volgende dag heb ik VIP gekocht en ben ik maar het gesprek gestart. Nu 2 maanden later hebben we een relatie gekregen.

    Lovezone bedankt. Pluim voor jullie!

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Man uit Spakenburg 3 februari 2021

  • Kris
    mijn ervaringen met Lovezone 1 reactie

    Beste mensen,

    Lovezone is zo fake als het maar kan zijn. één jaar lang ben ik lid geweest en de eerste weken was van waaw, zo veel contacten. Al snel had ik het patroon al door.
    1 vrouwen spreken je aan tonen interesse en willen met je praten.
    2 dus je koopt een vip anders kan je niet antwoorden
    3 je bent vip en plots willen de vrouwen niet echt meer praten maar alleen maar foto's sturen.
    4 je koopt diamantjes en je stuurt wat foto's heen en weer
    dit wordt al gauw heel erg saai zeker als je door hebt hoe alles hier werkt.
    Opmerkelijk is ook dat de vrouwen niet meer weten wat jullie een week geleden over hebben zitten en de script loopt weer.
    1....
    2....
    3....
    4....
    ze sturen je telkens de zelfde foto's stellen dezelfde vragen.

    Ik vat alles nog eens kort samen:
    je bent geen vip >> iedereen spreekt je aan
    je wordt vip >> niemand wil chatten, iedereen wil foto's sturen. foto's foto's foto's
    je koopt diamantjes >> iedereen stuurt hun hele album dat je al natuurlijk al hebt gezien.

    Ik werd van lovezone gekickt omdat ik 1 vraagstelde over dit patroon
    mijn vip en diamantjes gewoon verdwenen
    mijn advies
    Blijf hier weg
    heel erg duur voor iets dat totaal fake is.

    Lovezone heeft gereageerd

    Kris 23 januari 2021

  • harmen
    ervaring over lovezone 2 reacties

    zeer goede datingsite zonder teveel poespas. hiermee bedoel ik dat er niet veel opties zijn maar alle functies wat je nodig hebt dat is er wel. heel veel vrouwen die contact zoeken of je profiel bekijken al voordat je betaald. dit heeft me er toe aangezet om ook eens te betalen voor een maand om onbeperkt te kunnen chatten. was heel leuk en heb er meerdere leuke contacten aan over gehouden. mijn lidmaatschap is gisteren afgelopen. ik ga eind deze maand nog eens een maandpakket kopen als ik mijn loon heb gekregen. heb gevraagd aan de klantenservice of ze me een testpakket konden geven maar dit deden ze helaas niet. ik moet nu wachten totdat mijn loon er is en dat duurt nog minimaal een week vandaar snap het ook wel dat ze dat niet doen toch wel jammer. wel goed dat er niet automatisch geld van mijn rekening werd gehaald toen mijn maand afgelopen was.

    Lovezone heeft gereageerd

    harmen 14 januari 2021

  • Davy
    Niet aan te raden 2 reacties

    De site leek me een perfecte site om iemand te vinden. Na wat reviews te lezen besloten een lidmaatschap af te sluiten, alles prima en in orde totdat het 1e gesprek begon ik kreeg iemand waarvan ik de indruk kreeg dat ze foto's wou maar dan wel foto's op een bepaalde manier, nadat ik aangaf dat ik daar niet aan deed werd ik meteen beschuldigd dat ik fake zou zijn en vervolgens word er een klacht ingediend, uiteraard zelf gelijk contact opgenomen met de klantenservice aangezien volgens hun dingen onderzocht zouden worden en zelf ook aangegeven dat ik iets niet vertrouwde ipv het netjes op te lossen word je letterlijk meteen verwijderd en je krijgt te horen "we gaan niet in discussie je kan je profiel verwijderen" ze storten wel je geld terug daar niet van maar onderzocht ? Zeer zeker niet de melding zou zijn dat ik nep zou zijn, bewijs en uitleg gestuurd inclusief screenshots maar daar word dan niks mee gedaan. Dus het lijkt er meer op dat wanneer je niet mee werkt aan wat er word gevraagd dan word je verwijderd. Helaas zeer jammer want het leek me een goede site.

    Lovezone heeft gereageerd

    Davy 13 januari 2021

  • PMEFreak
    Lovezone.nl niet fake na het gebruikt te ... 1 reactie

    Hoi zie mijn naam boven,
    Ook ik was van mening in het begin dat lovezone,nl fake was en vooral twijfelde ik en heb dit nog een beetje dat er gewerkt word met zogenaamde chat operators, maar aan de andere kant weer niet. Wat ik dan weer wel minder vind krijg wel vaak bloemetjes enzo maar de meeste tijd is het foto's prive uploaden en een echte lange chat heb ik nog niet gehad het blijft in het meeste geval alleen bij foto's versturen zoieso zit ik niet op een date te wachten voorlopig maar daar heb ik een reden voor heeft voor zover niks met de vrouwen te maken daar heb vooral ook als ik al contact heb met een vrouw meestal jongeren dan mijn eigen leeftijd maar voor de rest top lovezone.nl
    En misschien toch eens gaan denken inderdaad aan een app

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    PMEFreak 9 januari 2021

  • Ben
    Goede datingsite met veel leden 1 reactie

    Na 3 maanden gebruik te hebben gemaakt van een VIP lidmaatschap op www.lovezone.nl heb ik welgeteld 50 gesprekken gehad waarvan ongeveer 5 ook echt een ontmoetingen wilden. Is ook lastiger nu i.v.m. de pandemie om te gaan afspreken en snap dan ook waarom veel mensen toch wat meer terughoudender zijn dan normaal. Toch wel veel leuke gesprekken gehad over van alles en nog wat met vooral vrouwen rond mijn leeftijd (35-45 jaar). Nadat mijn VIP lidmaatschap was afgelopen werd deze niet automatisch verlengd, een verademing ten opzichte van andere datingsites, geloof me. Mijn profiel is nu verwijderd, ga het misschien over een half jaartje nog eens proberen als iedereen een vaccinatie heeft gehad, dan zal de mens wild gaan worden!

    Geverifieerde review

    Ben 5 januari 2021

  • Roman
    Mijn Lovezone review 0 reacties

    Al met al een prima datingwebsite die helaas geen app heeft. Je krijgt een mail bij een nieuw bericht of nieuwe profielbezoeker terwijl andere apps hier een push bericht kunnen sturen, wat wel wat handiger is. De voordelen van Lovezone.nl zijn echter dat er heel veel actieve mensen op aanwezig zijn. Zeker oudere mensen die geen apps gebruiken en via de computer op het internet speuren is een datingwebsite via de browser handiger. Ik kreeg een mail van Lovezone om een review te schrijven dus bij deze, mixed feelings maar toch wel merendeel positief. Vind de datingwebsite heel overzichtelijk en heel goed te gebruiken, zelfs op een telefoon via de browser helemaal top! Nadeel is dat je VIP kan kopen om onbeperkt te chatten maar je hebt ook nog een optioneel pakket genaamd diamanten waarmee je in spotlights en dergelijke kunt staan. Normaliter is dit niet nodig omdat je wel aandacht genoeg krijgt (met profielfoto). Met diamanten kan je ook foto's sturen, wat ik persoonlijk heel goed vind omdat je zo snel genoeg kan zien of iemand wel een foto gebruikt die overeen komt met de selfie die gestuurd kan worden. Heb meerdere malen meegemaakt op andere datingwebsites en apps dat de foto zeer verouderd was of zelfs van een geheel andere vrouw. Aan te raden is om niet teveel foto's te sturen en dit enkel te doen bij personen waar je een goede klik mee hebt en waar je al een tijdje mee chat want die diamanten vliegen er door als je niet oppast. Ik geef Lovezone 4 van de 5 sterren, als ze een app maken zal dit 5 uit 5 zijn.

    Geverifieerde review

    Roman 3 november 2020

  • Tim
    Eerst sceptisch maar nu niet meer 1 reactie

    Ik was eerst best wel sceptisch over de datingwebsite Lovezone.nl omdat ik het nog niet eerder had gezien of er van had gehoord, totdat een maat van mij er mee kwam. Sinds mijn aanmelding had ik vrijwel elke dag, sinds ik een profielfoto er op had gezet, enkele profielbezoekers en soms een berichtje. Er zijn anno 2020 veel datingsites die nep zijn dus ik dacht kan dit wel echt zijn want vaak als je eenmaal betaald hoor je niks weer. Toch maar betaald want mijn maat was er positief over en ik wilde natuurlijk wel graag chatten met enkele dames die mij hadden aangesproken. Blijkt dus dat het een echte datingwebsite is waarbij mensen gewoon met je blijven chatten en niet stoppen zodra je hebt betaald. Vind de datingwebsite ook wel erg duidelijk en overzichtelijk. Niet veel opties maar je hebt toch alles wat je moet hebben.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Tim 23 oktober 2020

  • Roy
    Geen restitutie 2 reacties

    Ik kwam deze site een keer tegen en komt vrij professioneel en betrouwbaar over.
    Na een paar dagen een betaald account genomen om meer te kunnen chatten.
    Na een paar dagen was ik er wel klaar mee en heb mijn abonnement stop gezet en om restitutie gevraagd. 2 maanden later is dit nog niet terug gestort. Paar keer per mail beloofd dat het zou gebeuren maar je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.

    Ik raad deze site dus bij niemand aan.

    Lovezone heeft gereageerd

    Roy 10 oktober 2020

  • Richard van Rosmalen
    Oplichters geen e-mail 2 reacties

    Oplichters geven geen antwoord op e-mails en stel je een vraag wordt je geblokkeerd! Dit kan echt niet in deze tijd.

    Lovezone heeft gereageerd

    Richard van Rosmalen 8 oktober 2020

  • Rudi
    Lovezone zeer goed en veel animo 0 reacties

    De site ziet er goed uit. En de vrouwen zien er stuk voor stuk aantrekkelijk uit. Mits met een “kroontje” bij hun naam. Dit betekent dat ze berichten kunnen schrijven. Zonder kroontje kunnen ze namelijk niet chatten en zijn ze allerminst serieus om een date te krijgen lijkt me.
    Dus na een account aangemaakt te hebben en diverse keren aangesproken zijn door zeer leuke vrouwen ook maar zo’n kroontje aangeschaft. Zo... nu kan ik reageren op de berichten die ik kreeg. Al met al een prima ervaring. Had nog wel wat moeite met de betaling want je kan niet betalen per Creditcard. Ideal is wel mogelijk maar had mijn bankkaart op mijn werk laten liggen dus moest eerst een dag wachten om te kunnen betalen en reageren maar oke. Meerdere chats gehad maar helaas nog geen date gepland, hopelijk gaat dat nog gebeuren want ben wel toe aan een leuke date met een leuke vrouw!

    Rudi 26 september 2020

  • Danny
    Lovezone fake teveel moeite 1 reactie

    Ik heb het idee dat Lovezone fake is omdat veel vrouwen niet willen afspreken tijdens Corona. Premier Rutte schrijft voor dat je best een ...partner mag hebben tijdens deze aparte periode. Bijna alle vrouwen willen het afwachten en liever niet daten alleen maar chatten chatten chatten. Nu is chatten wel onbeperkt voor een vast bedrag dus dat dan weer wel maar toch. Heb 1 date gehad in 1 maand tijd, vind dat te weinig.

    Ik heb mijn profiel verwijderd omdat ik vind dat ik teveel werk moet verrichten om een date te krijgen. Wellicht na Corona nogmaals proberen maar voor nu ben ik er even klaar mee.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Danny 21 september 2020