Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

Dating

Lovezone

63 reviews
73% positief
Positief
21% neutraal
Neutraal
6% negatief
Negatief

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.

Ontevreden over Lovezone?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews (63)

  • Rudie
    Fotos op Lovezone 0 reacties

    Er zijn veel vrouwen die vragen om extra foto's. Waarschijnlijk omdat de foto's op het profiel klein zijn en je deze niet kan vergroten door erop te klikken. Wel kan je foto's op het profiel wijzigen tot 5 stuks per keer. Dit is gratis en werkt mijn inziens prima. Ik snap wel dat het handiger om het per chat te versturen, hier zijn echt diamanten voor nodig, die op z'n beurt weer geld kosten. Ik kan iedereen aanraden om VIP te bestellen, dit heb je immers nodig om onbeperkt te kunnen chatten maar het versturen van foto's en extra aandacht vergaren, zoals Lovezone het zelf stelt, kan je best zonder. Scheelt je toch al snel 30 euro. Verder prima site met veel leden. Jammer dat er geen app is.

    Rudie 26 juli 2021

  • Megan
    Klacht over Lovezone.nl 1 reactie

    Ik ben toch wel een klacht over de datingsite Lovezone.nl. Als gratis account kan je alleen profielen bekijken en berichtjes lezen die naar je toe worden gestuurd. Reageren hierop kan niet tenzij je VIP koopt wat 30 euro per maand kost. Dit vind ik jammer want ik heb het niet heel breed en kan niet zomaar 30 euro missen. Gevraagd of ik het een tijdje mocht proberen, hierop stelde de klantenservice dat ze dan iedereen een proefperiode moesten geven. Naar mijn idee een gemiste kans omdat je zo gemakkelijk meer leden krijgt die ook nog eens met elkaar kunnen chatten. Eerlijk is eerlijk, datingsite Lovezone.nl heeft meer (actieve) leden dan ieder andere NL datingsite. Daarom had ik ook wel verwacht dat ze me een proefperiode zouden geven als je daarom vraagt, helaas pindakaas. Misschien ga ik in de toekomst toch eens 30 euro betalen om een maand te kunnen chatten want er zitten best wat leuke mannen op volgens mij. Of als iemand me wil sponsoren? grapje ;)

    Megan 8 juli 2021

  • Michelle
    Partner ontmoet op Lovezone 0 reacties

    In de veronderstelling zijnde dat datingsites niet voor relaties zijn, maar voor andere pleziertjes verwachtte ik weinig van Lovezone toen ik me hier voor aanmeldde. Maar een vriendin van mij vertelde me dat ze hier meerdere leuke mannen heeft ontmoet en heeft me uiteindelijk over gehaald om het ook eens te proberen.

    Het kost maar 29,99 per maand dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten. En toen ik mijn profiel amper had aangemaakt kreeg ik al allerlei berichten binnen van verschillende leuke (en minder leuke) mannen.
    Wat een beetje jammer en vreemd was, was dat er ook een man was die me gelijk allemaal pikante foto's van hemzelf stuurde. Hier ben ik niet bepaald van gediend en dat heb ik hem ook meteen duidelijk gemaakt. Daarna stopte hij gelukkig ook meteen en heb ik verder alleen nog maar positief en leuk contact gehad met mannen. Een kleine drie maanden geleden heb ik hier zelfs zo'n leuke man ontmoet, dat ik deze man nu mijn partner mag noemen. We hadden meteen een klik online en ook toen we in het echt afspraken, was het alsof we elkaar al jaren kenden. Dus op dat gekke akkefietje van de pikante foto's na ben ik heel erg blij met Lovezone en de man die ik hier aan te danken heb.

    Michelle 19 juni 2021

  • Monster Jam
    degelijke datingsite met weinig poespas 0 reacties

    als je een goede datingsite zoekt met weinig opties en poespas, dan is lovezone wel prima. er zijn veel leden online en de meeste hebben ook wel een foto geplaatst dus dat je altijd ziet met wie je chat. de prijzen zijn voor vip prima: 1 euro per dag. diamanten zijn wel heel prijzig als je ziet wat je daarmee kan doen: meer aandacht? als je zelf de profielen gaat bezoeken heb je aandacht genoeg zelfs ik heb genoeg aandacht en dat zegt wel veel mensen. sinds kort date ik met een vrouw die ik ontmoet heb via lovezone die zei tegen me dat er best wat mannen meteen hun geslachtsdeel lieten zien zonder ook maar een gesprek gestart te hebben. daarom wil ze dat ik bij deze review 3 sterren geef dus bij deze.

    Monster Jam 15 juni 2021

  • Jeroen
    Pas op voor geldkloppers 0 reacties

    Ondanks dat Lovezone er alles aan doet om geldkloppers te weren van de website zie je op andere datingsites best veel van deze personen. Die geven vrij snel een e-mail of telefoonnummer waarbij ze hopen dat je de datingsite verlaat. Dit heb ik ook 1 keer gehad op Lovezone. Natuurlijk wel meteen aangegeven bij de klantenservice. Vrij snel was het profiel verwijderd van de website toen ik het WhatsApp gesprek aantoonde dat ze zogenaamd een zieke oom had in een ver land. Prima werk van Lovezone uiteraard. Probeer met deze review anderen wel te behoeden voor dit soort praktijken van gekke mensen die onder een hoedje spelen en je zo geld afhandig willen maken. Tip: maak nooit geld over. Dan is het al klaar.

    Ik geef het nog een dag of 2. Als ik dan geen fatsoenlijke chat heb gehad zonder deze onzin ga ik mijn geld terugvragen.

    Jeroen 8 juni 2021

  • Zed
    Lots of Love 0 reacties

    Leuke site, met hele mooie meiden, die niet te beroerd zijn om als eerste met je te chatten. Ik merk wel, dat wat tekst niet aan de meesten is besteed. Halen je aan en de volgende vraag is foto’s, maar zijn ook niet te verlegen, om zelf foto’s te sturen. Wat ik erg onhandig vind is dat lullige regeltje tekst, maak daar een groter blok van. Nu kan je niet goed de tekst als geheel zien. Ook is de verversing van de pagina soms te traag.
    Al met al blij met deze site en heb al meer plezier gehad met deze in een week, als met 10 sites in een jaar.

    Zed 1 juni 2021

  • Bas Veening
    Geen neppers op Lovezone.nl 1 reactie

    Wat mij opvalt is dat ik op Lovezone.nl nog nooit ben benader door een vrouw die haar e-mail geeft en vanuit daar gaat chatten en na een paar dagen om geld vraagt. Veel willen gewoon op de site blijven chatten of anders gewoon via WhatsApp. Komt toch wat beter over dan al die geldwolven uit het oostblok. Grote pluim dan ook naar Lovezone.nl dat ze deze leden kunnen weren! Heb al gekke dingen meegemaakt kan ik jullie vertellen en ben dan ook blij dat hier tegen opgetreden wordt.
    Als je een beetje je best doet en elke dag wat gaat chatten dan heb je zo een paar dates. Ik kan natuurlijk niet voor iedereen spreken maar zo is het bij mij wel gegaan.

    Lovezone heeft gereageerd

    Bas Veening 14 mei 2021

  • Lisanne Voortsema
    Kost wat maar dan heb je ook wat 2 reacties

    Zoals de titel aangeeft, zo sta ik er ook in. Een datingsite die niet de goedkoopste is (29 euro per maand), net zo duur als de oudere datingsites (lees: pepper, lexa, relatieplanet). Na maanden gebruik te hebben gemaakt van Lovezone, waarbij ik 4 ontmoetingen heb gehad met mannen waarvan ik dacht, dit kan wel wat worden.... Kan ik wel melden dat ik er aardig wat tijd aan heb geschonken. Moet eigenlijk ook wel als je hebt betaald voor een lange periode.

    De hamvraag: is Lovezone het waard? ja... Zeker.. Je moet er wel wat tijd in steken want veel mannen zijn er alleen voor een pleziertje en het merendeel heeft zelfs niet betaald en kan niet eens chatten. Die loeren als domme ganzen elke dag 10 keer op je profiel... Get a life denk ik dan.
    Ik geef Lovezone 4 van de 5 sterretjes. Wanneer jullie maken dat zinloze mannen mijn profiel niet meer bekijken wijzig ik het naar 5 van de 5. ;)

    Kusjes Lisanne

    Lovezone heeft gereageerd

    Lisanne Voortsema 9 mei 2021

  • Matthias
    Lovezone geen klachten 1 reactie

    Mij is gevraagd een review over Lovezone te plaatsen, bij deze. Ik ben al enkele jaren lid van Lovezone omdat het goed voelt. Ze gooiden neppers er gelijk af. Er komen dagelijks best veel nieuwe leden en je chat vrij snel met iemand. Ik heb in al die tijd een stuk of wat dates gehad. Het heeft nooit doorgezet tot een daadwerkelijke relatie. Met veel vrouwen chat ik vrijwel dagelijks en we wachten totdat we een vaccin hebben gehad om daarna een drankje te gaan doen, veilig en wel. Het mooie aan Lovezone is dat wanneer je VIP is verlopen, dit niet automatisch verlengd word. Je moet dan zelf een nieuwe betaling afronden om weer VIP te worden. Ik hou er namelijk niet van als een bedrijf zomaar geld van mijn rekening haalt. Dus eigenlijk helemaal geen klachten. Ga zo door!

    Lovezone heeft gereageerd

    Matthias 14 april 2021

  • Wendy
    Mijn eerlijke gedachte over Lovezone dating 1 reactie

    Een datingsite met een uitstekende service waarbij de klantenservice zeer snel reageert. Er zijn honderdduizenden leden waarvan enkele duizenden actief op de website. Je moet wel goed kijken of iemand een kroontje voor de naam heeft want anders kan diegene niet praten en hoef je daar dus ook geen berichtje heen te sturen. Zijn genoeg mannen die serieus zoekend zijn naar een relatie. Daar word ik als vrouw toch wel blij van om te zien!!! Helaas moet je betalen om chatberichten te kunnen versturen, het is niet net als Badoo bijv dat het gratis kan.
    Dus enerzijds heel fijn dat er heel veel actieve leden zijn. Jammer dat je ervoor moet betalen. Eerlijk is eerlijk, het zijn de kosten zeker waard want ik heb in korte tijd meerdere ontmoetingen gehad, zelfs in deze barre tijd!!

    Groetjes Kim

    Lovezone heeft gereageerd

    Wendy 30 maart 2021

  • Kim
    Lovezone verificatie en gekke leden 1 reactie

    Hallo mensen,

    Mijn ervaringen op Lovezone zullen je verbazen. Enerzijds zijn er leuke mannen die leuk met je willen chatten en vanuit daar uiteindelijk een ontmoeting mee willen forceren. Erg leuk en ik chat dan ook graag met een handje vol mensen op de website.
    Er zijn HELAAS ook veel te veel mannen die het alleen doen om een seksdate te krijgen en zelfs soms een gesprek beginnen met een foto van hun geslachtsdeel. Komt vaker voor dat je denkt. Je maakt er in ieder geval wel wat mee.
    Heb 1 keer meegemaakt dat een ander lid me blijkbaar had aangemeld bij de klantenservice, diegene dacht dat ik een nep profiel zou zijn. Moest ik mij verifiëren per mail aan de klantenservice. Uiteindelijk natuurlijk gedaan en het is goed dat Lovezone er zo goed op zit. Het is wel te gek voor woorden dat mensen je blijkbaar zomaar voor een nep profiel betichten terwijl ik, net als alle anderen, rijkelijk betaal voor de dienst.

    Dus enerzijds is het een prima datingsite. Anderzijds mogen andere leden wel eens beter op mijn profiel kijken. Daarop staat dat ik een relatie zoek, geen foto's van pielemuizen.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Kim 7 maart 2021

  • Laura
    Veel mannen hebben geen manieren 25 reacties

    Laat ik duidelijk zijn dat ik zeer blij ben over de datingsite Lovezone.nl in het algemeen. De prijzen zijn eerlijk, je zit nergens aan vast en er zijn veel leuke mannen op te vinden. Het gekke is dat er best veel mannen, met erg leuke profielfoto's, niet reageren. Ik heb gevraagd of de profielfoto recent is, geen reactie. Ik vroeg of ze dan misschien Engels spraken, weer geen reactie. Zijn dit nep accounts of hoe moet ik dit zien? Het feit dat ze zich registreren, een profielfoto uploaden en allerlei informatie invullen om daarna niet te reageren is toch gek? Vind het heel respectloos om gewoon totaal niet te reageren maar wel elke keer mijn profiel te bekijken.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Laura 18 februari 2021

  • Tijs van der Plas
    Oplichters 2 reacties

    Goedendag,

    Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor de slechte behandeling van klanten door lovezone.

    Allereerst werd ik nadat ik VIP dagen had gekocht na twee dagen verwijderd van het platform. De uitleg was dat ik de mailberichten (waarvan je er meerdere per dag krijgt) in de spambox plaatste en dat was slecht voor hun. Dit is echter geen argument om iemand te verwijderen, maar voor lovezone wel, ondanks er niks over staat in de voorwaarden.

    Vervolgens werd mij toegezegd dat ik het resterende bedrag terug zou krijgen. Mooi dacht ik, echter heb ik tot nu toe nog niks ontvangen. Sterker nog, ik krijg geen reactie op mails die ik stuur om de betaling te regelen.

    Als klap op de vuurpijl word ik via andere social media door een van hun medewerkers benaderd, vanwege het feit dat ze niet op mijn mails mogen reageren. Wat een toestand voor iets wat heel simpel lijkt. Ik weet niet hoe men denkt om te gaan met klanten bij Lovezone, maar dit is echt schandalig.

    Groeten,

    Tijs van der Plas

    Lovezone heeft gereageerd

    Tijs van der Plas 17 februari 2021

  • Emily
    Lovezone.nl doet er alls aan nep leden te weren 2 reacties

    Ik krijg altijd het idee dat andere datingsites. die werkte met credits (dus betalen per bericht), ervoor hebben gezorgd dat er een grote taboe op datingsites bestaat. Hoe vaak ik wel niet moet zeggen (vooral op andere sites) dat ik een echt persoon ben en dat ik daarvoor echt moet praten als een brugman. Dat is natuurlijk niet leuk. Sommige vragen zelfs of ik een foto wil sturen met een krant van vandaag en ga zo maar door, dan heb ik er al geen zin meer in.

    Op Lovezone.nl is dit op de een of andere manier minder. Staat ook overal dat ze er alles aan doen om nep leden te weren. Uiteraard is er altijd weer een man die van een creditsite af komt en roept zonder reden dat ik nep ben. Ach ja, blokkeren die hap. Heb een keer een lid aangegeven waarvan ik dacht dat hij nep was, althans hij zag er wel heel goed uit net als een model. Bleek dus wel echt te zijn, Lovezone.nl handelde wel snel en ging dit voor mij checken en communiceerde dezelfde dag nog terug.

    Als ik jullie mannen enkele tips mag geven:

    1. Denk niet alleen aan jezelf, daar gaat het vaak al mis.
    2. Roep zeker niet uit het niets dat je twijfelt of de andere persoon echt of nep is. Je snapt dat niemand hierop zit te wachten. Iedereen met een kroontje heeft immers betaald met iDeal.
    3. Toon interesse.
    4. Probeer ervoor te zorgen dat je snel reageert. Je krijgt een e-mail als je een nieuw bericht ontvangt, niet veel moeite om dan even te reageren.
    5. Als je een tijdje chat, stuur wat prive afbeeldingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de date.

    Lovezone.nl jullie doen het super. Mag gezegd worden! Hopelijk komt er een tijd dat iedereen er weer van uit gaat dat je vrijwel altijd met echte mensen chat. Tot op heden heb ik bij jullie datingsite de beste ervaring dus die deel ik dan ook. Inmiddels tot meerdere ontmoetingen gekomen met erg leuke mannen!

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Emily 7 februari 2021

  • Man uit Spakenburg
    Nieuwe vriendin ontmoet op Lovezone.nl 1 reactie

    Hele fijne datingsite waar ik mijn nieuwe vriendin heb leren kennen.

    Het welbekende gedoe met corona werd mijn vorige relatie teveel, we zaten elkaar teveel op de lip waardoor het spaak liep. Toen op internet gezocht naar een goede datingsite. Kwam ik uiteindelijk uit op Lovezone.nl. De eerste dag na registratie had ik al 2 keer gezien dat een vrouw mijn profiel had bezocht maar telkens zei ze niets. De volgende dag heb ik VIP gekocht en ben ik maar het gesprek gestart. Nu 2 maanden later hebben we een relatie gekregen.

    Lovezone bedankt. Pluim voor jullie!

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Man uit Spakenburg 3 februari 2021

  • Kris
    mijn ervaringen met Lovezone 1 reactie

    Beste mensen,

    Lovezone is zo fake als het maar kan zijn. één jaar lang ben ik lid geweest en de eerste weken was van waaw, zo veel contacten. Al snel had ik het patroon al door.
    1 vrouwen spreken je aan tonen interesse en willen met je praten.
    2 dus je koopt een vip anders kan je niet antwoorden
    3 je bent vip en plots willen de vrouwen niet echt meer praten maar alleen maar foto's sturen.
    4 je koopt diamantjes en je stuurt wat foto's heen en weer
    dit wordt al gauw heel erg saai zeker als je door hebt hoe alles hier werkt.
    Opmerkelijk is ook dat de vrouwen niet meer weten wat jullie een week geleden over hebben zitten en de script loopt weer.
    1....
    2....
    3....
    4....
    ze sturen je telkens de zelfde foto's stellen dezelfde vragen.

    Ik vat alles nog eens kort samen:
    je bent geen vip >> iedereen spreekt je aan
    je wordt vip >> niemand wil chatten, iedereen wil foto's sturen. foto's foto's foto's
    je koopt diamantjes >> iedereen stuurt hun hele album dat je al natuurlijk al hebt gezien.

    Ik werd van lovezone gekickt omdat ik 1 vraagstelde over dit patroon
    mijn vip en diamantjes gewoon verdwenen
    mijn advies
    Blijf hier weg
    heel erg duur voor iets dat totaal fake is.

    Lovezone heeft gereageerd

    Kris 23 januari 2021

  • harmen
    ervaring over lovezone 2 reacties

    zeer goede datingsite zonder teveel poespas. hiermee bedoel ik dat er niet veel opties zijn maar alle functies wat je nodig hebt dat is er wel. heel veel vrouwen die contact zoeken of je profiel bekijken al voordat je betaald. dit heeft me er toe aangezet om ook eens te betalen voor een maand om onbeperkt te kunnen chatten. was heel leuk en heb er meerdere leuke contacten aan over gehouden. mijn lidmaatschap is gisteren afgelopen. ik ga eind deze maand nog eens een maandpakket kopen als ik mijn loon heb gekregen. heb gevraagd aan de klantenservice of ze me een testpakket konden geven maar dit deden ze helaas niet. ik moet nu wachten totdat mijn loon er is en dat duurt nog minimaal een week vandaar snap het ook wel dat ze dat niet doen toch wel jammer. wel goed dat er niet automatisch geld van mijn rekening werd gehaald toen mijn maand afgelopen was.

    Lovezone heeft gereageerd

    harmen 14 januari 2021

  • Davy
    Niet aan te raden 2 reacties

    De site leek me een perfecte site om iemand te vinden. Na wat reviews te lezen besloten een lidmaatschap af te sluiten, alles prima en in orde totdat het 1e gesprek begon ik kreeg iemand waarvan ik de indruk kreeg dat ze foto's wou maar dan wel foto's op een bepaalde manier, nadat ik aangaf dat ik daar niet aan deed werd ik meteen beschuldigd dat ik fake zou zijn en vervolgens word er een klacht ingediend, uiteraard zelf gelijk contact opgenomen met de klantenservice aangezien volgens hun dingen onderzocht zouden worden en zelf ook aangegeven dat ik iets niet vertrouwde ipv het netjes op te lossen word je letterlijk meteen verwijderd en je krijgt te horen "we gaan niet in discussie je kan je profiel verwijderen" ze storten wel je geld terug daar niet van maar onderzocht ? Zeer zeker niet de melding zou zijn dat ik nep zou zijn, bewijs en uitleg gestuurd inclusief screenshots maar daar word dan niks mee gedaan. Dus het lijkt er meer op dat wanneer je niet mee werkt aan wat er word gevraagd dan word je verwijderd. Helaas zeer jammer want het leek me een goede site.

    Lovezone heeft gereageerd

    Davy 13 januari 2021

  • PMEFreak
    Lovezone.nl niet fake na het gebruikt te hebben 1 reactie

    Hoi zie mijn naam boven,
    Ook ik was van mening in het begin dat lovezone,nl fake was en vooral twijfelde ik en heb dit nog een beetje dat er gewerkt word met zogenaamde chat operators, maar aan de andere kant weer niet. Wat ik dan weer wel minder vind krijg wel vaak bloemetjes enzo maar de meeste tijd is het foto's prive uploaden en een echte lange chat heb ik nog niet gehad het blijft in het meeste geval alleen bij foto's versturen zoieso zit ik niet op een date te wachten voorlopig maar daar heb ik een reden voor heeft voor zover niks met de vrouwen te maken daar heb vooral ook als ik al contact heb met een vrouw meestal jongeren dan mijn eigen leeftijd maar voor de rest top lovezone.nl
    En misschien toch eens gaan denken inderdaad aan een app

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    PMEFreak 9 januari 2021

  • Ben
    Goede datingsite met veel leden 1 reactie

    Na 3 maanden gebruik te hebben gemaakt van een VIP lidmaatschap op www.lovezone.nl heb ik welgeteld 50 gesprekken gehad waarvan ongeveer 5 ook echt een ontmoetingen wilden. Is ook lastiger nu i.v.m. de pandemie om te gaan afspreken en snap dan ook waarom veel mensen toch wat meer terughoudender zijn dan normaal. Toch wel veel leuke gesprekken gehad over van alles en nog wat met vooral vrouwen rond mijn leeftijd (35-45 jaar). Nadat mijn VIP lidmaatschap was afgelopen werd deze niet automatisch verlengd, een verademing ten opzichte van andere datingsites, geloof me. Mijn profiel is nu verwijderd, ga het misschien over een half jaartje nog eens proberen als iedereen een vaccinatie heeft gehad, dan zal de mens wild gaan worden!

    Geverifieerde review

    Ben 5 januari 2021