Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

Dating

Lovezone

43 reviews
74% positief
Positief
23% neutraal
Neutraal
2% negatief
Negatief

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.

Ontevreden over Lovezone?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 43 )

  • Roman
    Mijn Lovezone review 0 reacties

    Al met al een prima datingwebsite die helaas geen app heeft. Je krijgt een mail bij een nieuw bericht of nieuwe profielbezoeker terwijl andere apps hier een push bericht kunnen sturen, wat wel wat handiger is. De voordelen van Lovezone.nl zijn echter dat er heel veel actieve mensen op aanwezig zijn. Zeker oudere mensen die geen apps gebruiken en via de computer op het internet speuren is een datingwebsite via de browser handiger. Ik kreeg een mail van Lovezone om een review te schrijven dus bij deze, mixed feelings maar toch wel merendeel positief. Vind de datingwebsite heel overzichtelijk en heel goed te gebruiken, zelfs op een telefoon via de browser helemaal top! Nadeel is dat je VIP kan kopen om onbeperkt te chatten maar je hebt ook nog een optioneel pakket genaamd diamanten waarmee je in spotlights en dergelijke kunt staan. Normaliter is dit niet nodig omdat je wel aandacht genoeg krijgt (met profielfoto). Met diamanten kan je ook foto's sturen, wat ik persoonlijk heel goed vind omdat je zo snel genoeg kan zien of iemand wel een foto gebruikt die overeen komt met de selfie die gestuurd kan worden. Heb meerdere malen meegemaakt op andere datingwebsites en apps dat de foto zeer verouderd was of zelfs van een geheel andere vrouw. Aan te raden is om niet teveel foto's te sturen en dit enkel te doen bij personen waar je een goede klik mee hebt en waar je al een tijdje mee chat want die diamanten vliegen er door als je niet oppast. Ik geef Lovezone 4 van de 5 sterren, als ze een app maken zal dit 5 uit 5 zijn.

    Geverifieerde review

    Roman 3 november 2020

  • Tim
    Eerst sceptisch maar nu niet meer 0 reacties

    Ik was eerst best wel sceptisch over de datingwebsite Lovezone.nl omdat ik het nog niet eerder had gezien of er van had gehoord, totdat een maat van mij er mee kwam. Sinds mijn aanmelding had ik vrijwel elke dag, sinds ik een profielfoto er op had gezet, enkele profielbezoekers en soms een berichtje. Er zijn anno 2020 veel datingsites die nep zijn dus ik dacht kan dit wel echt zijn want vaak als je eenmaal betaald hoor je niks weer. Toch maar betaald want mijn maat was er positief over en ik wilde natuurlijk wel graag chatten met enkele dames die mij hadden aangesproken. Blijkt dus dat het een echte datingwebsite is waarbij mensen gewoon met je blijven chatten en niet stoppen zodra je hebt betaald. Vind de datingwebsite ook wel erg duidelijk en overzichtelijk. Niet veel opties maar je hebt toch alles wat je moet hebben.

    Geverifieerde review

    Tim 23 oktober 2020

  • Roy
    Geen restitutie 2 reacties

    Ik kwam deze site een keer tegen en komt vrij professioneel en betrouwbaar over.
    Na een paar dagen een betaald account genomen om meer te kunnen chatten.
    Na een paar dagen was ik er wel klaar mee en heb mijn abonnement stop gezet en om restitutie gevraagd. 2 maanden later is dit nog niet terug gestort. Paar keer per mail beloofd dat het zou gebeuren maar je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.

    Ik raad deze site dus bij niemand aan.

    Lovezone heeft gereageerd

    Roy 10 oktober 2020

  • Richard van Rosmalen
    Oplichters geen e-mail 2 reacties

    Oplichters geven geen antwoord op e-mails en stel je een vraag wordt je geblokkeerd! Dit kan echt niet in deze tijd.

    Lovezone heeft gereageerd

    Richard van Rosmalen 8 oktober 2020

  • Rudi
    Lovezone zeer goed en veel animo 0 reacties

    De site ziet er goed uit. En de vrouwen zien er stuk voor stuk aantrekkelijk uit. Mits met een “kroontje” bij hun naam. Dit betekent dat ze berichten kunnen schrijven. Zonder kroontje kunnen ze namelijk niet chatten en zijn ze allerminst serieus om een date te krijgen lijkt me.
    Dus na een account aangemaakt te hebben en diverse keren aangesproken zijn door zeer leuke vrouwen ook maar zo’n kroontje aangeschaft. Zo... nu kan ik reageren op de berichten die ik kreeg. Al met al een prima ervaring. Had nog wel wat moeite met de betaling want je kan niet betalen per Creditcard. Ideal is wel mogelijk maar had mijn bankkaart op mijn werk laten liggen dus moest eerst een dag wachten om te kunnen betalen en reageren maar oke. Meerdere chats gehad maar helaas nog geen date gepland, hopelijk gaat dat nog gebeuren want ben wel toe aan een leuke date met een leuke vrouw!

    Rudi 26 september 2020

  • Danny
    Lovezone fake teveel moeite 1 reactie

    Ik heb het idee dat Lovezone fake is omdat veel vrouwen niet willen afspreken tijdens Corona. Premier Rutte schrijft voor dat je best een ...partner mag hebben tijdens deze aparte periode. Bijna alle vrouwen willen het afwachten en liever niet daten alleen maar chatten chatten chatten. Nu is chatten wel onbeperkt voor een vast bedrag dus dat dan weer wel maar toch. Heb 1 date gehad in 1 maand tijd, vind dat te weinig.

    Ik heb mijn profiel verwijderd omdat ik vind dat ik teveel werk moet verrichten om een date te krijgen. Wellicht na Corona nogmaals proberen maar voor nu ben ik er even klaar mee.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Danny 21 september 2020

  • Jodelaar
    Lovezone zeer betrouwbaar 1 reactie

    Was door iem op lovezone.nl terecht gekomen na een paar dagen kocht ik voor 29.50 ( prijzig) een VIP pakket dat je onbeperkt berichtjes kan versturen.
    Ik ontving tot diep in de nacht telkens een aantal vrouwelijke bezoekers met standaard leuke vragen en we hadden zeer leuke chats en zelfs enkele dates gehad.
    Ik kwam van andere datingsites waar ik al jaren lid van ben geweest met b.v. relatieplanet of parship. Dan kan ik wel zeggen dat lovezone hier flink bovenuit steekt als je het gaat hebben over aanspraak percentage.
    Alle profielen zijn echt naar mijn mening en zeker geen fakers zoals je wel eens op andere sites en apps ziet.

    Lovezone heeft gereageerd

    Jodelaar 11 september 2020

  • Ferry
    Heel goed om zeker de moeite waard 1 reactie

    Wat me als eerste opvalt is het feit dat vrijwel ieder profiel reageert die betaald heeft op de website. Er zijn ook veel profielen zonder VIP maar die moet je simpelweg links laten liggen want die kunnen überhaupt niet chatten. Daarnaast vind ik dat als iemand zich registreert op een website maar eigenlijk helemaal niet serieus is, strange. Je betaald 1 keer voor VIP en dan verloopt je lidmaatschap vanzelf dus zonder automatische incasso, LOVE IT! Je kan wel zeggen dat is logisch maar de 5 datingsites die ik hiervoor had gehad gebruikten allemaal een automatisch incasso systeem waarbij je elke dag op je rekening moest kijken of er niet stiekem weer wat was afgehaald. Dus ja, een grote aanrader en zeker de moeite waard om eens te proberen. Ps. diamanten kopen kan leuk zijn maar is zeker niet nodig om een date te krijgen. Je kan immers 5 foto's op je profiel tonen en die kan je ook wijzigen.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Ferry 31 augustus 2020

  • Arno
    Tevreden 0 reacties

    Ik spreek heel veel dames en heb leuke contacten. Het barst van de mooie en lieve vrouwen.
    Het geeft weer wat kleur in m'n leven.
    ik raad het iedereen aan! 4 sterren van mij!

    Arno 17 augustus 2020

  • Marcel
    Betaling 3 reacties

    Lijkt mij ook goed toch is er een minpunt geen betaling via creditcard of paypal wat ik wel jammer vind aangezien ik onderbewind sta.

    Lovezone heeft gereageerd

    Marcel 13 augustus 2020

  • Helena
    Lovezone.nl ervaring zeer goed 1 reactie

    Mijn ervaring over een maand Lovezone.nl is zeer goed. Veel mannen die daadwerkelijk reageren op de teksten wat je verstuurd. Zoals op vrijwel iedere datingsite is het haast gewoon dat je moet oppassen dat mannen niet alleen voor de seks aanwezig zijn. Zag zelfs iemand voorbij komen die stiekem een relatie had en probeerde met mij een date te krijgen (had hem opgezocht op FB).
    Ga volgende week een dagje weg naar Ameland met een man die ik op Lovezone.nl heb leren kennen.

    Geverifieerde review

    Lovezone heeft gereageerd

    Helena 13 augustus 2020

  • Lisa
    Lovezone beste datingsite 2020 0 reacties

    Lovezone.nl is verreweg de beste datingsite van dit moment. Na een tijdje Badoo en Tinder te hebben geprobeerd (zijn zogenaamd de beste apps van 2020) vind ik Lovezone een stuk beter. Waarom? Het is goed te bereiken per website (wat ik fijner vind) en daarbij heb je geen last van automatische incasso's! Je betaald 1 keer, wanneer je VIP lidmaatschap afloopt kan je kiezen om nogmaals te betalen of niet, maar er wordt nooit zelf wat van je rekening gehaald. Hoe gek het ook klinkt, dit is op geen enkel andere datingsite het geval volgens mij... Heb ook het idee dat er veel meer actieve leden op Lovezone zijn dan op andere datingsites, krijg in ieder geval veel meer aanspraak van serieuze mannen.

    Lisa 10 juli 2020

  • Merel
    niet zo makkelijk als iedereen denkt 0 reacties

    Ik lees veel reviews van het is zo'n goede website enzovoort maar als je eerlijk bent moet het van jezelf komen. Het klopt dat er veel actieve leden zijn maar je moet er zelf energie in steken. Ik als vrouw heb aan aandacht geen gebrek (op geen enkele datingsite overigens), feit is wel dat het merendeel van de mannen gewoon niet mijn type is of uit is op s*x in plaats van elkaar daadwerkelijk te leren kennen.

    Het is mij in een maand tijd niet gelukt om een date te krijgen in ieder geval. Misschien ben ik te kieskeurig of ligt het aan iets anders. Zijn trouwens ook mannen die 1 keer iets zeggen per dag en dan weer offline gaan, daar krijg je natuurlijk ook nooit een date mee. Om nog maar te zwijgen over het feit dat alleen mannen met een kroontje kunnen reageren, die anderen zitten er gewoon voor de sier op.

    Dus tja, Lovezone.nl is een prima datingsite. Levert zeker waar je voor betaald, maar je moet het nog altijd zelf doen. Veel tijd er in steken en goed filteren tussen alle bestaande leden. Ik ga binnenkort nog een keer een maand VIP bestellen om te kijken of ik dit keer wel een date kan krijgen. Aan gesprekken immers geen gebrek.

    Geverifieerde review

    Merel 28 juni 2020

  • Jordy
    Lovezone groot ledenaantal 0 reacties

    Lovezone heeft heel erg veel leden en dit ledenaantal blijft ook steeds verder groeien heb ik het idee.
    Ik zit dit als een groot voordeel, want dat maakt de kans dat ik iemand ontmoet die ook nog eens redelijk bij mij in de buurt woont redelijk groot.
    Online daten vind ik leuk en spannend en ik heb ook de hoop dat ik hier een leuke vrouw ontmoet, maar om nou helemaal naar de andere kant van het land te moeten afreizen daar zit ik eerlijk gezegd ook niet bepaald op te wachten.
    Dus daarom ben ik blij met een site als deze, waar veel mensen op zitten en de kans dat je zo ver moet reizen dus een stuk afneemt.
    Wel jammer dat je moet betalen voor deze datingsite dat dan weer wel.

    Jordy 25 juni 2020

  • Lisa Bos
    Lovezone leuke man ontmoet 1 reactie

    Mijn nieuwe vriend op Lovezone.nl leren kennen na 2 maanden lang te hebben gechat en er eigenlijk best wel omheen te hebben gedraaid. Hij sprak me elke dag wel aan maar ik wist niet of ik het wel kon vertrouwen want heb een aardige deuk opgelopen op andere datingsites dus keek de kat even uit de boom. Hij zei elke dag hallo, alles goed en ja na een aantal keer toch maar gereageerd, anders is het ook zo zielig he? :-)
    Sinds kort ontmoeten we elkaar in real life! Bedankt Lovezone, eindelijk een datingsite die haar afspraken wel na komt.

    Lisa Bos 24 juni 2020

  • Martijn
    Lovezone online dating 0 reacties

    Heel erg fijn vind ik het dat het online daten tegenwoordig zo normaal is geworden.
    En het liefst doe ik dit dan op de datingsite Lovezone.
    Er zitten heel veel mensen op, vooral extreem veel mannen maar gelukkig ook heel erg veel vrouwen.
    De vrouwen die ik hier heb ontmoet spreken me allemaal heel erg aan en ik kan het goed met de meeste dames vinden.
    Een echte klik heb ik nog met niemand gehad maar ik hoop dat dit snel gaat komen.

    Martijn 17 juni 2020

  • Inge
    Lovezone.nl account profiel verwijderen 1 reactie

    Hallo,

    Ik heb mijn nieuwe vriend ontmoet op Lovezone.nl en nu we beide zo ver zijn dat we voor elkaar willen gaan, hebben we besloten onze Lovezone profielen te verwijderen. Nu is onze vraag hoe dit mogelijk is want we kunnen het zelf niet zo 1, 2, 3 vinden. Ben heel tevreden over de dienst die jullie hebben geleverd!

    Lovezone heeft gereageerd

    Inge 9 juni 2020

  • Irene Stenema
    Lovezone geen app en veel asociale mannen 1 reactie

    Ik lees louter positieve reviews over Lovezone.nl maar als je wat beter kijkt valt het ook wel weer mee hoor. Als vrouw heb je inderdaad erg veel aandacht zoals ik ook hiervoor las maar er zijn heel veel mannen die het alleen doen voor een seksdate, sommige tonen zelfs hun middelen al bij het eerste bericht op een foto. Best lachwekkend natuurlijk en ik moet ook eerlijk zijn dat ik erom lach en daarna uiteraard negeer. Ook heeft Lovezone.nl geen app wat wel spijtig is. Daarom geef ik Lovezone 3 sterren.

    Lovezone heeft gereageerd

    Irene Stenema 2 juni 2020

  • Simone
    Zeker een datingsite om aan te raden 0 reacties

    Ik heb een tijdje gebruik gemaakt van Lovezone.nl datingservice en het beviel me best wel redelijk. Er waren een aantal mannen die alleen maar met hun ... dachten maar de rest was eigenlijk heel vriendelijk en reageerden ook vrij snel ondanks dat er geen app is. Ik heb 29,99 betaald om 1 maand onbeperkt te chatten en vind dit wel een redelijke prijs want er zijn heel veel actieve mensen online op de website dus een date is wel vrij snel te regelen. Ik weet niet hoe het voor mannen is maar voor vrouwen heb je in ieder geval genoeg keuze en valt het zeker aan te raden!

    Geverifieerde review

    Simone 1 juni 2020

  • Dennie
    Lovezone werkt heel goed oude bekende leren ... 0 reacties

    Een paar van mijn vrienden hadden Lovezone en die hadden gezegd dat ik dit ook eens moest dus tja , even geprobeerd en het werkt wel prima eigenlijk! Veel leuke chats en binnen enkele dagen had ik al een ontmoeting met iemand die ik overigens in real life al kende. Althans... We stapten jaren terug altijd bij hetzelfde bushokje in de bus maar hebben eigenlijk nooit iets tegen elkaar gezegd behalve hoi. Wel grappig eigenlijk dat je dan via een datingsite elkaar weer ziet op de foto en dat je er dan achter komt dat je elkaar toen ook al wel zag zitten. Je bent dan nog jong natuurlijk en dan durf je dat niet en ik dacht altijd dat ze een vriend had maar goed. We gaan met pinksterweekend (maandag) op een tweede date dus ik zie het wel goed in! Thanx Lovezone.nl, really worth it!

    Dennie 30 mei 2020