Magazine

LINDA meiden

2 reviews
100% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief
Ontevreden over LINDA meiden?

Probeer eens de beste keuze Veronica magazine.


Reviews ( 2 )

 • Moeder van L
  LINDA meiden en de gewone LINDA 0 reacties

  Ik ben zelf lid van de gewone Linda. En mijn dochter wilde heel graag lid worden van de Linda meiden. Dit hebben we eerst niet gedaan en dit blad gewoon telkens in de winkel voor haar gekocht. Maar we zien dat ze dit blad iedere keer van voor tot achter uitleest, toen hebben we de keus toch gemaakt om een abonnement voor haar te nemen, dit is voordeliger dan het blad telkens in de winkel te kopen. Zelf vind ik het ook een leuk blad om te lezen, dus we wisselen ook nog wel eens om als we ons ‘eigen’ blad allebei uit hebben.

  Moeder van L 30 juli 2020

 • Marloes
  Linda meiden beoordeling 0 reacties

  Mijn dochter heeft een abonnement op de LINDA meiden en is hier helemaal fan van. Ze kan altijd niet wachten tot de nieuwste variant uit is en binnen een dag heeft ze hem van voor tot achter uit gelezen.

  Er staan ook hele interessante en nuttige artikels in vind ik en altijd leuke interviews, dat vindt zij vooral erg leuk. Zelf lees ik het blad ook wel eens en ik moet zeggen dat ik het ook best een leuk blad vind om te lezen. Niets mis mee en veel leuker dan de story of de privé en dergelijke.

  Marloes 14 juli 2020