Magazine

LINDA

4 reviews
50% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief
Ontevreden over LINDA?

Probeer eens de beste keuze Veronica magazine.


Reviews ( 4 )

 • Cathrine
  Linda magazine 0 reacties

  De Linda is mijn favoriete magazine om te lezen. Het liefst koop ik die gelijk, zodra de nieuwste variant uit is. Een groot nadeel vind ik wel dat de Linda erg duur is en ik kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die dit geld niet over hebben voor een tijdschrift, want voor dit geld kun je ook een dag eten. Maar wat de Linda wel heeft, is dat het een dik magazine is. Dus je kunt er ook wel een poosje mee vooruit wanneer je deze hebt gekocht.

  Cathrine 10 april 2020

 • Bianca
  Blad cadeau 0 reacties

  Laatst heb ik van een vriendin van mij als verjaardagscadeau een bon voor blad cadeau gekregen omdat zij weet hoe graag ik altijd de LINDA lees. Dus ik mag nu een jaar lang een abonnement hebben op dat blad en daar ben ik zo blij mee! Wat een super cadeau om te geven en te krijgen, dus voor iedereen die dit ook leuk vindt is het een absolute aanrader. Ik ga het zelf zeker onthouden als cadeau tip voor mijn familie en vrienden.

  Bianca 28 december 2019

 • Yvet
  Linda steeds commercieler 0 reacties

  Ik vind de LINDA er de laatste tijd behoorlijk op achteruit gaan. Ik heb het idee dat dit tijdschrift ook steeds commerciëler wordt en dat bedoel ik dan ook niet als iets positiefs helaas. De interviews met bekende en onbekende Nederlanders blijven leuk en interessant, maar al die reclame tussendoor hoeft van mij echt niet. Het is een heel dik tijdschrift, maar wanneer je deze reclame eruit zou halen, dan is die denk ik al voor de helft dunner geworden.

  Yvet 24 december 2019

 • Karin
  Linda favoriete blad 0 reacties

  Ik weet dat de meningen hier over verdeeld zijn, zoals dat meestal het geval is met bekende Nederlanders, maar ik vind Linda de Mol een topwijf. Lekker eerlijk en ze zegt gewoon waar het op staat, ook als het antwoord niet datgene is wat de mensen graag willen horen. Ze heeft volgens mij bakken vol met geld, maar voelt zich in mijn ogen niet boven de rest verheven. En dan vind ik ook nog eens dat ze onwijs getalenteerd is; ze bedenkt zelf films, ze acteert, ze presenteert en dan heeft ze ook nog eens een eigen magazine.

  De LINDA magazine koop ik altijd als er een nieuwe uit is. Dit is absoluut mijn favoriete maandblad! Er staan altijd actuele zaken in, maar ook iedere keer een leuk interview met twee mensen en gewoon artikelen over de dingen die iedere vrouw meemaakt in haar leven. Leuke dingen maar ook onzekerheden. Het is gewoon een blad waar alles in besproken wordt en waar denk ik iedereen zich wel in herkent als ze dit blad leest.

  Karin 21 december 2019