Dating

Lexa

5 reviews
0% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
100% negatief
Negatief
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 1.718 keer bezocht.

Reviews ( 5 )

 • Anoniem
  Onbeschofte behandeling 0 reacties

  Lexa.nl. Ik wilde het proberen.. wat er gebeurde; ik wilde het 1 maand proberen. Al snel kreeg ik berichtjes van opvallend mooie dames, ze vroegen allemaal 1 ding.. of ik met ze wilde chatten. Hiervoor is betaling nodig. Ik weigerde.. na veel poespas en tijd toch maar een betaald lidmaatschap genomen. na veel van dit gedrag, kreeg ik achterdocht. Ik zei dus tegen 1 van hen, dat ze nep was en bij Lexa.nl hoorde. Onmiddellijk werd ik van de datingsite gezet en nu ben ik mijn geld kwijt. Ze beloofde het terug te betalen, maar ze doen het niet. Mijn advies; zoek een andere betrouwbare site.

  Anoniem 30 juni 2020

 • Robert
  Lexa.nl staat vol met nepprofielen 0 reacties

  Lexa.nl lijkt een site vol met nepprofielen die gemaakt zijn om de leden kosten te laten maken. Ik word alleen maar benaderd door jonge, knappe vrouwen. Ze zeggen amper iets maar willen toch wel graag het gesprek aan de gang houden.

  Ze plaatsen ook op andere reviewsites postieve reviews om zo nog een beetje goed op het internet te boek te staan, ik kijk hier echter doorheen. Overigens... Zelfs met deze positieve reviews is 95% negatief lol.

  Conclusie: als je op zoek bent naar een date is deze website absoluut ongeschikt. Alle positieve reviews zijn hoogstwaarschijnlijk door Lexa zelf geschreven. I rest my case.

  Robert 8 december 2019

 • Tim
  Lexa alleen oude vrouwen 0 reacties

  Zitten werkelijk alleen maar oude vrouwen op Lexa, 40+. Als tiener, althans jonger dan 30 jaar heb je er werkelijk niets te zoeken. Veel vrouwen die hier alleen maar zitten om te chatten omdat ze thuis een man hebben en het puur doen voor vermaak. Lees: geen dates, enkel chatten. Een date krijgen op lexa is vrijwel kansloos.

  Tim 18 oktober 2019

 • Jayson
  restitutie door nep en fake profielen 0 reacties

  Als gebruiker van uw datingplatform Lexa voel ik mij bestolen. Mijn account is gisteren zonder geldige reden verwijderd. En probeert u zich alstublieft niet te verschuilen achter artikel 3.2 van jullie voorwaarden. We weten beide dat deze met een beetje onderzoek geen stand houdt. Beide weten wij natuurlijk ook wat de reden dan wel is. Jullie hadden door dat ik jullie door had. Nu was ik geneigd de € 250 die ik in jullie geïnvesteerd had maar als verloren beschouwen, maar met deze actie gaan jullie echt te ver. Ik vraag u daarom ook vriendelijk om mijn geld dat ik heb betaald voor het premium lidmaatschap terug te storten op mijn rekening.
  Enthousiast door de fake reviews die jullie op het internet hebben verspreid, heb ik mij ruim een half jaar geleden op jullie site aangemeld. Aangemoedigd door jullie spontane valse profielen heb ik vervolgens in het premium lidmaatschap geïnvesteerd. Eerst voor een maand. Daarna voor een jaar. Maar na die laatste aanschaf werden mijn vermoedens duidelijk. Vervolgens heb ik uitgebreid zaken vastgelegd om in het geval zoals deze zich nu voordoet verhaal te kunnen halen en een zaak te kunnen maken indien nodig.
  Helaas voor jullie heb ik op dit moment voldoende tijd. Ik daag jullie daarom ook uit om mijn verzoek te negeren, zodat ik hier werk kan maken om jullie oplichterij uitgebreid publiek te maken. Voor mij is dit echter in de eerste plaats een persoonlijke kwestie, ik word niet graag belazerd. Dus als jullie de bij mij veroorzaakte schade weten te herstellen en mij een extra vergoeding voor de kwade wil toereiken, zal ik dit laten rusten. Graag ontvang ik daarom binnen drie dagen per mail een bevestiging van jullie handelen. Welke gekunstelde legale gronden jullie voor deze restitutie aanhalen interesseert mij dan geen moer. Binnen zeven dagen verwacht ik de gelden (€ 250 + 150 schadevergoeding). Indien ik voor maandag 23-9 17:00 geen bevestiging van restitutie heb mogen ontvangen zal ik de eerste stappen zetten om dit handeltje bloot te leggen.

  Jayson 19 september 2019

 • Yvon
  Valt tegen 0 reacties

  Voor een website die als de grootste en de beste van Nederland wordt neer gezet in de media vind ik dit persoonlijk heel erg tegen vallen.
  Ik had verwacht dat ik onder demineraliseer zou zijn van de site die zo veel stelletjes bij elkaar brengt, maar dit was niet zo en ik snap ook niet goed hoe al die stelletjes elkaar hier hebben gevonden want mij lukt dit met geen mogelijkheid.
  Het lijkt net of alle mannen waar ik hier mee praat geen normaal gesprek kunnen voeren en gelijk over allerlei achterlijke en aanstootgevende onderwerpen beginnen.

  Yvon 23 juli 2019