Lemonade

Bezoek Lemonade

Lid van Reviews.nl

Woonverzekering

Lemonade

5 reviews
60% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
20% negatief
Negatief

Lemonade is een Amerikaanse Insurtech die nu ook in Nederland aansprakelijkheids en inboedelverzekeringen aanbiedt. De gehele verzekering is online af te sluiten en te managen via de App. Voor de gebruiker duurt het afsluiten een paar minuten en hebben ze al een verzekering vanaf 2 euro per maand. Tot slot is Lemonade een sociaal bedrijf waar Social Impact een missie van het bedrijf is, als enige Certified B-Corp verzekeraar in de Benelux.

Ontevreden over Lemonade?

Probeer eens de beste keuze Nowinsure.com.


Reviews ( 5 )

 • Tony
  Lemonade zeer goed 0 reacties

  Ik had per ongeluk mijn eigen beeldscherm bekrast met een glasplat tijdens het verbouwen van mijn woonkamer ik heb het gemeld en een dag later alles netjes geregeld. Ik ben zeer tevreden geen moeilijk doen. En ja je moet mailen en foto’s sturen en vertellen wat er gebeurd is maar als je verhaal eerlijk en echt is maakt dat niets uit en gaat het zonder probleem. Je weet het is een online verzekering en dan moet je mailen en foto’s sturen wat wil je anders. Ik ben hee content en nee ik werk niet voor lemonade gewoon eens tevreden klant. En wat helemaal top is niet geclaimd geld gaat naar goede doelen zoek maar eens op goede doelen of doneren op Google via lemonade echt super.

  Tony 3 maart 2021

 • Alan
  Detective van Lemonade die je Ex-vriendin ... 0 reacties

  Ik had tijdens zomer per ongeluk een kennis jn het water geduwd waardoor zijn telefoon en zonnebril te water was geraakt. Ik dacht een simpele claim te kunnen neer leggen voor de tegenpartij maar wist ik veel dat ik 12 keer moest mailen.. de telefoonnummer van zijn Ex-vriendin moest geven zodat zij kon bevestigen dat zij idd de telefoon ka do had gegeven aan hem. Ook graag beeldmateriaal mee sturen van het dagje varen. Uiteindelijk is de reden van de af wijziging van de claim: u zij dat u een filmpje had gemaakt op boot maar het zijn foto’s. Dat hij de telefoon in zijn hand had en de bril op zijn hoofd maakt daar bij niet uit. Ik voel me echt getilt door Lemonade

  Alan 12 december 2020

 • Klaasje
  Anders Lemonade 0 reacties

  Wat een leuke naam hè ten eerste, dat is wat mij hier zo in aansprak. Ik heb altijd een hekel aan verzekeringen en dan is zo’n verfrissende naam heel leuk, ik werd er gelijk vrolijk van.
  Normaal hoor je altijd de standaard verzekeraars zoals nationale Nederlanden enzo en nooit echt de wat kleinere en minder bekenden.
  Maar juist deze namen die nog niet zo bekend zijn, zijn vaak net zo goed en soms zelfs beter, dus je moet ze alleen een kans geven.

  Klaasje 6 juni 2020

 • Frits
  Woonverzekering zonde van je geld 3 reacties

  Veel mensen vinden een woonverzekering zonde van hun geld en ik ben hier wel deels mee eens. Aan de andere kant zie ik het ook als een noodzakelijk kwaad, want mocht er iets gebeuren waardoor je aanspraak moet doen op die verzekering dan ben je er blij mee dat je deze hebt afgesloten. Maar dat is met alle verzekeringen zo. Ik denk dat woonverzekering een slecht imago hebben, maar desondanks heeft wel iedereen dit.

  Frits 22 mei 2020

 • D. Haak
  Lemonade verzekering review 1 reactie

  Ik woonde jaren geleden iets over de grens in Duitsland en daar was Lemonade een van de groteren als het ging om inboedelverzekeringen. Las dat het vanaf April 2020 in Nederland was dus zal eens kijken of dit even goed is als dat het was in Duitsland. Daar deden ze helemaal niet moeilijk toen ik beroep moest doen op een vergoeding.

  D. Haak 16 april 2020