Woonverzekering

Lemonade

2 reviews
50% positief
Positief
50% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Lemonade is een Amerikaanse Insurtech die nu ook in Nederland aansprakelijkheids en inboedelverzekeringen aanbiedt. De gehele verzekering is online af te sluiten en te managen via de App. Voor de gebruiker duurt het afsluiten een paar minuten en hebben ze al een verzekering vanaf 2 euro per maand. Tot slot is Lemonade een sociaal bedrijf waar Social Impact een missie van het bedrijf is, als Certified B-Corp in Amerika.

Ontevreden over Lemonade? Probeer dan eens Nationale-Nederlanden Schade.
Deze pagina is 342 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Frits
  Woonverzekering zonde van je geld 0 reacties

  Veel mensen vinden een woonverzekering zonde van hun geld en ik ben hier wel deels mee eens. Aan de andere kant zie ik het ook als een noodzakelijk kwaad, want mocht er iets gebeuren waardoor je aanspraak moet doen op die verzekering dan ben je er blij mee dat je deze hebt afgesloten. Maar dat is met alle verzekeringen zo. Ik denk dat woonverzekering een slecht imago hebben, maar desondanks heeft wel iedereen dit.

  Frits 22 mei 2020

 • D. Haak
  Lemonade verzekering review 0 reacties

  Ik woonde jaren geleden iets over de grens in Duitsland en daar was Lemonade een van de groteren als het ging om inboedelverzekeringen. Las dat het vanaf April 2020 in Nederland was dus zal eens kijken of dit even goed is als dat het was in Duitsland. Daar deden ze helemaal niet moeilijk toen ik beroep moest doen op een vergoeding.

  D. Haak 16 april 2020