Telecom

Lebara

13 reviews
62% positief
Positief
8% neutraal
Neutraal
31% negatief
Negatief

Op zoek naar een voordelig sim only abonnement? Met Lebara bel je slim én voordelig! Met je eigen telefoon en scherpe tarieven bij Lebara. Daarnaast maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk met snel internet via het 4G netwerk. Als Lebara beller heb je online of in de MyLebara app altijd inzicht in je verbruik en gemaakte kosten. Zo bel je slim én voordelig. Begin nu met slim bellen en bestel jouw Sim Only! Het abonnement van Lebara is super voordelig en maandelijks opzegbaar.

Ontevreden over Lebara?

Lebara is de beste keuze.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 13 )

  • Beau
    Klacht over Lebara 0 reacties

    Toen we het abonnement van onze dochter hebben overgezet naar Lebara, is er ergens een administratieve fout gemaakt bij Lebara. Daardoor is het overzetten van haar abonnement niet goed gegaan en heb ik een klacht ingediend bij de klantenservice van Lebara.

    Er is toen gelijk contact met ons opgenomen hier over en de fout is alsnog heel snel en persoonlijk verholpen, waardoor wij weer helemaal te spreken zijn over Lebara. Ik vind het mooi om te zien at ze zo snel handelen en klanten niet dagen laten wachten voordat er iets aan gedaan was. Bij ons was het binnen een paar uur verholpen en sindsdien geen gekke dingen meer gehad.

    Beau 28 november 2020

  • Wim
    Lebara Black Friday aanbieding 0 reacties

    Ik heb vandaag een Sim Only abonnement afgesloten van Lebara voor 24 maanden. In totaal betaal ik bij Lebara € 11,00 maandelijks voor 5GB aan internet met onbeperkt bellen en sms'en. Een zeer lucratieve deal als je het mij vraagt.

    Reden van de overstap is dat mijn vorige telecomprovider elk jaar een kleine prijsverhoging doorvoerde. Gek genoeg heb ik nu voor de helft van het geld dezelfde internetdata, belminuten, etc. Doordat het vandaag Black Friday is, hoef je geen aansluitkosten van € 15,00 te betalen dus dat is ook wel fijn. Een vriend van me heeft al jaren Lebara en zegt dat het een voordelige telecomprovider is met een goede service.

    Ps. ik hoor iedereen altijd vol lof over Budget Mobiel waar je voor 15 euro 7GB internet hebt. Nou bij Lebara krijg je dus voor 11 euro 5GB!

    Wim 27 november 2020

  • Ron
    Bellen met Lebara 0 reacties

    Helemaal tevreden over Lebara kan ik helaas niet zijn. Ik zou graag zeggen dat het anders was, maar wij hebben laatst een hele tijd zonder telefoon gezeten bij ons thuis en ik kan je vertellen dat dat niet iets is waar je op zit te wachten geloof me.
    Dan ben je toch (helaas) meer afhankelijk van zo’n apparaatje dan je zou denken en hopen.

    Maar toen dat eenmaal verholpen was werkte het weer prima en verder hebben we ook weinig klachten hier over bij Lebara.

    Ron 6 november 2020

  • Tomas
    Lebara telefoon 0 reacties

    Wij hebben onze telefoon afgesloten bij Lebara, een sterk opkomende naam tussen alle bekende telefoon providers.
    Maar in het rijtje van goedkope aanbieders is dit zeker een goede opties, want het kost hier echt niet veel.
    Als je met zorg een goede aanbieder wilt uitzoeken voor uw telefoon waar je ook tevreden zult zijn over de service en hoe het zelf bevalt, dan is Lebara een absolute aanrader.

    Tomas 24 oktober 2020

  • Bea
    Beoordeling over Lebara 0 reacties

    Doordat ik Lebara voorbij zag komen op een reclame op de televisie heb ik dit eens opgezocht op de computer en toen kwam ik er achter dat een abonnement daar veel goedkoper is dan bij Vodafone (waar ik eerst zat). Ik heb mijn man en dochter gevraagd even mee te kijken omdat ik verder geen verschil in het abonnement zag, behalve de prijs en zij zagen dat ook niet. Zij gaven aan dat ik gek zou zijn als ik dit niet zou over zetten en bevestigden dus mijn gevoel.

    De volgende dag gelijk contact gezocht met Lebara en een hele aardige man van Lebara heeft mij toen geholpen om alles te regelen. Ik zit hier mu 3 maanden ongeveer en het bevalt me hartstikke goed. Alles werkt zoals het hoort en het kost minder per maand dan wat ik gewend was dus ik ben een tevreden mens.

    Bea 9 oktober 2020

  • Lenny
    Lebara telefoon 0 reacties

    Wat een fijne telefoon provider is dit, veel goedkoper dan wat ik voorheen altijd betaalde bijvoorbeeld.

    Maar toch is lang niet iedereen ervan op de hoogte dat it zoveel verschil kan maken en dat is wel het geval. Ik gun het iedereen om de kans te krijgen over te stappen naar een abonnement wat zo veel geld scheelt.

    Lenny 20 september 2020

  • Mick
    wees gewaarschuwd 0 reacties

    Lebara zeeer slechte service, begin hier niet aan. Heb per ongeluk een dubbele rekening overgemaakt maanden geleden, meerdere malen contact gehad hierover nog steeds niks geregeld.. onbegrijpelijk. Als ík maanden niet betaal krijg ik gelijk aanmaningen met incassokosten. Ze doen maar wat ze willen.. wees gewaarschuwd.

    Mick 25 augustus 2020

  • Jesse
    Simpel telecom 0 reacties

    Ik zit voor mijn telefoon bij Simpel en ik blijf er bij dat dit een van mijn beste beslissingen in tijden is geweest.
    Het werkt super en het kost niet veel, de perfecte combinatie als je het mij zou vragen.
    Ik zou het iedereen aan kunnen raden, dat is iets wat absoluut zeker is.

    Jesse 9 juli 2020

  • Leonie
    Bellen goedkoop 0 reacties

    Ik ben gek op koopjes en aanbiedingen, in welke vorm dan ook. Zo ook met Lebara, zij laten je heel goedkoop bellen en voor iemand als ik die veel belt is dat heel erg mooi. Ik ben hier relatief heel goedkoop uit en daar word ik heel gelukkig van. Zo hou ik weer geld over voor allerlei andere leuke dingen.

    Leonie 30 mei 2020

  • Niek
    Lebara matig 0 reacties

    Als je op zoek bent naar een goede en tevens goedkope mobiele aanbieder, dan moet je niet bij Lebara zijn.
    Ik heb me laten ompraten om te switchen en me aan te melden bij Lebara, maar nu moet ik op de blaren zitten.
    Als je kijkt naar de prijs en wat je hier voor terug krijgt en er mee kunt, dan is het allemaal maar matigjes.
    En ik ben wel iemand die veel met zijn telefoon doet, dus eentje die goed werkt is voor mij wel belangrijk.
    Zodra mijn abonnement hier is afgelopen zoek ik weer iets anders.

    Niek 29 april 2020

  • Martin
    Lebara mobiele provider 0 reacties

    Ik heb Lebara als mobiele provider en ik ben hier erg blij mee. Het is een goedkope provider die het goed doet en altijd goed bereik heeft. Mensen die bij Lebara zitten die ik ken, zijn over het algemeen erg positief. Ook ik zou mensen Lebara wel aanraden, mochten ze mij om advies vragen betreft een goede en goedkope telefoonprovider.

    Martin 10 april 2020

  • Dennis
    Lebara voor buitenlanders 0 reacties

    Slecht bedrijf die veelal gebruikt wordt voor asielzoekers, geen idee waarom maar iedereen die niet afkomstig is uit Nederland gebruikt Lebara. Daar krijgt het wel een bepaalde naam door en ga ik er zeker niet heen. Had vooraf wat vragen dus had die gesteld aan de klantenservice maar helaas nooit reactie gehad wat wel heel spijtig is. Ze doen er ook niks aan om nieuwe klanten te werven. Vraag is wel waarom veel buitenlanders gebruik maken van Lebara, iemand een idee?

    Dennis 24 januari 2020

  • Leny
    Lekker bellen met Lebara 1 reactie

    Volgens mij kent iedereen die reclame van de televisie en/of radio wel, dat 'lekker bellen met Lebara'.
    Dat is niet hoe ik over Lebara denk, want ik vind de connectie van Lebare ontzettend slecht, dus als je wilt bellen is dit niet altijd mogelijk.
    Dan stoort het of het valt ineens helemaal wel en ik heb geen idee waar het aan ligt, behalve dan dat het misschien een stuk goedkoper is dan andere aanbieders.
    Maar dat komt dus wel terug in het gebruik hiervan en dan weet ik wel wat ik liever heb, een goedwerkende aanbieder die wat meer kost of een prut aanbieder die goedkoper is en niet werkt.
    En dan ga ik in dit geval niet voor het goedkope, want goedkoop is in dit geval duurkoop naar mijn mening.

    Leny 3 augustus 2019


Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020