Eten & Drinken

La Place

Meerdere locaties

8 reviews
25% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief
Ontevreden over La Place?

Probeer eens de beste keuze Papa John's.


Reviews ( 8 )

  • Ray
    Weigeren hulphond 0 reacties

    Vandaag bij la place op schiphol geweest waar ik samen met me maatje aanwezig was
    Daar we een koppie koffie gekocht hadden en een broodje om daar te nuttigen werd mijn maatje (veteraan met PTSS met hulphond) (zelf ook veteraan met PTSS) verzocht om te vertrekken uit la place omdat er iemand eventueel allergieën kon hebben voor een hond! Dit desondanks het aangeven dat het een hulphond is en mijn maatje niet zonder zn hond kan!!

    Dit vind ik zeer asociaal en een zeer kwalijke zaak..en zeker Respectloos naar De veteraan met hulphond en PTSS.

    Ray 14 augustus 2020

  • Danny
    Ontbijt 0 reacties

    La place riveside amsterdam zuid-oost

    Het personeel is niet kant vriendelijk gericht en ze zijn erg lui en laat uit hun bed
    Kunnen niet op tijd het ontbijt klaar zetten zeker als ik op tijd moet beginnen

    Danny 8 augustus 2020

  • Jill
    La Place gaat dicht 0 reacties

    Ik las gisteren ineens een artikel op Facebook dat er heel veel vestigingen van de La Place dichtgaan, zo ook degene waar ik altijd naartoe ging. Ik moet zeggen dat ik dit heel erg jammer vind, want ik was altijd echt verslaafd aan de broodjes met roomkaas van de La Place, maar ook de gebakjes en alle andere dingen die je hier kon nuttigen vond ik erg lekker. Het is mij niet duidelijk waarom deze vestigingen allemaal sluiten, maar ik ga er vanuit dat het een gebrek aan geld is. Echt heel erg jammer en ik hoop dat ze ooit toch nog weer open zullen gaan.

    Jill 16 juli 2020

  • Albert
    La Place klacht 0 reacties

    Iedere keer als ik neig naar La Place te gaan of als ik er daadwerkelijk naar binnen ga dan zie ik dat het me veel te druk is.
    Ook is op de één of andere manier altijd net als ik er ben de helft van de dingen die je daar kunt halen op, natuurlijk net datgene wat ik had willen hebben.
    Dus nee, het is niet zo dat ik echt goede ervaringen met La Place heb gehad, ondanks wat ik altijd van andere mensen hoor.
    Veel van mijn kennissen zijn hier altijd erg goed over te spreken en het klopt dat je hier heerlijk koffie met gebak kunt eten.
    Maar voor een echte lunch of wat voor andere maaltijd dan ook, zou ik La Place aan niemand aanraden.
    Dan kun je beter een klein stukje verder lopen en bij een echte horeca gelegenheid wat te eten nemen, het is vaak niet eens duurder dan La Place want ook daar zijn de prijzen behoorlijk hoog.

    Albert 31 augustus 2019

  • Jan
    La place beoordeling 0 reacties

    Bij la place kun je zelf kiezen wat je wilt hebben, of dit nu koffie met gebak is of een heuse maaltijd.
    En als je voor de maaltijd gaat dan heb je veel calorie rijke varianten maar als je op de lijn let dan zijn er ook echt wel een aantal gezonde mogelijkheden.
    Helaas ben ik zelf niet bepaald iemand die dan genoeg discipline heeft om dit ook te nemen en ga ik toch voor de variant met meer calorieën en die ik gewoon veel lekkerder vind.
    Maar ik vind het wel heel erg goed dat er zoveel keus is en je dus meerdere mogelijkheden hebt.
    De soep is er trouwens heerlijk, een echte aanrader!

    Jan 31 augustus 2019

  • Aniek
    Beoordeling la place 0 reacties

    Ik heb regelmatig als ik hier kom voor een broodje of iets lekkers of wat dan ook, dat het assortiment vaak zo goed als op is of dat ze dan ter plekke een broodje voor je moeten smeren.
    Dat is niet zoals het hoort te zijn, want dan moet je ook maar net het geluk hebben dat de ingrediënten die jij er graag op wilt er dan ook nog zijn en ik heb al vest vaak meegemaakt dat dat niet het geval is.
    Dat is altijd teleurstellend als dit zo is, omdat ik me dan verheugd heb op een bepaald iets wat dan toch niet door kan gaan.

    En toch blijf ik wel iedere keer terug gaan naar La place en dat zegt ook wel wat vind ik, want als het er wel is dan vind ik het wel altijd super lekker dus dit geeft dan een dubbel gevoel.

    Aniek 11 augustus 2019

  • Romy
    La Place ervaring 0 reacties

    Als ik met iemand ga shoppen, een vriendin of familielid dat maakt niet uit, dan wil ik er ook echt een dagje uit van maken met lunch en koffie en alles er op en er aan.
    Hiervoor gaan wij heel vaak naar la place toe.
    Als je koffie met gebak wilt dan heb je hier enorm veel keus uit allerlei lekkers en kun je je lol niet op.
    Maar ook voor de lunch kun je hier van alles kiezen, warme of koude gerecht, junkfood of wat gezonders, ze hebben het allemaal.
    De ene keer heb ik zin in iets vets en ga ik voor de heerlijke frietjes met een burger en de andere keer speel ik het op safe en neem ik een lekkere salade.
    Wat ik ook kies, ik laat het me altijd heel erg goed smaken, het is altijd goed bereid en met lekkere en verse ingrediënten.
    La place maakt voor mij een winkelmiddag compleet!

    Romy 11 augustus 2019

  • Peter Levy
    Oldebroek waar ben je mee bezig 0 reacties

    Hedenavond na terugkeer uit Drenthe gegeten bij La Place in Oldebroek.
    Ondanks dat het er niet druk was meer dan 20 minuten moeten wachten op ons eten,een zalmmoot met frites die goed van kwaliteit en goed warm was in tegenstelling tot mijn biefstuk met frites die koud was en waar ik mee terug gegaan ben om hem zonder problemen omgeruild te krijgen voor eentje die wel goed op temperatuur was.
    De bakken waar je diverse salades kon kiezen waren zo goed als leeg.
    Tot mijn verbazing droeg het personeel in de keuken geen handschoenen en werden de broodjes voor de hamburgers meerdere malen met blote handen beetgepakt.
    Dit kan echt niet wat betreft de hygiene,ook waren op een gegeven moment de schone messen op.
    Deze vestiging vraagt om een goede bedrijfsleider om het welwillende pesoneel hiervan bewust te maken.
    Nu was het niet druk,en liepen de wachttijden al uit de klauwen,kun je nagaan als het een keer echt druk wordt.
    Management doe er wat aan.

    Peter Levy 11 augustus 2019