Telecom

L-mobi Mobile

2 reviews
100% positief

Waar veel telecombedrijven zich focussen op Sim Only en abonnementen met telefoon, richt L-mobi Mobile zich op de doelgroep die zich niet wil of kan binden aan langdurige kosten. Dit houdt in dat L-mobi veel prepaid simkaarten verkoopt. Tevens is het mogelijk om bij L-mobi een maand en jaarbundel aan te schaffen, die je eenmalig betaald. Dit is een soort Sim Only zonder de optie om je grenzen te overschrijden. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Ontevreden over L-mobi Mobile?

L-mobi Mobile is de beste keuze.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews (2)

 • Jan
  Goedkoopste Prepaid provider van Nederland 0 reacties

  Ik kwam toevallig deze nieuwe prepaid provider tegen. Wat meteen opviel, was, en zeker qua Prepaid 1 van de goedkoopste providers zijn van Nederland.

  Wat ik wel minder vind, is het grote verschil tussen de jaarbundels en maandbundels, waardoor een maandbundel ineens heel erg duur lijkt. Dat kan beter.

  Wil je geen maandbundel? dan ben je met 1 cent per mb en 2 cent per 20 sec voor bellen ook erg goedkoop uit, je hebt geen start tarief namelijk.

  Jan 5 februari 2021

 • Irene
  L-Mobi ideaal en relatief goedkoop 0 reacties

  L-Mobi is wel ideaal omdat je nergens aan vast zit qua vaste lasten. Blijkt dus dat je prepaid beltegoed kan nemen op een gratis simkaart of een maandbundel of jaarbundel kan nemen met een eenmalige betaling. Het is dus niet zo dat je vast zit aan een abonnement! Je kan in principe elke maand een maandbundel kiezen voor een paar euro, even betalen en je weet precies wat je kan verbruiken. Ik ga dat proberen, als het bevalt doe ik daarna een jaarbundel voor 1GB internet + 125 MIN + 15 SMS, dit kost € 5,00 per maand dus eenmalig dien je dan € 60,00 te betalen, ben je voor 1 jaar klaar! Voor de mensen die wat meer nodig hebben kan je ook meer GB, belminuten en aantal sms per maand bestellen voor een iets hogere prijs.
  Ik heb het gisteren besteld dus ik ga er vanuit dat mijn gratis simkaart volgende week in huis is.

  Groetjes Irene

  Irene 2 januari 2021