Eten & Drinken

Kwalitaria

Meerdere locaties

10 reviews
70% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
10% negatief
Negatief
Ontevreden over Kwalitaria?

Probeer eens de beste keuze Papa John's.


Reviews ( 10 )

  • Lex
    Kwalitaria patat 0 reacties

    Wij halen eigenlijk altijd onze patat bij de Kwalitaria, terwijl we meerdere snackbarren in de buurt hebben. Onze favoriet is dus wel duidelijk, de Kwalitaria is wel prijziger dan de andere snackbarren dat vind ik wel een klein nadeel. Maar dit scheelt per keer misschien 4 of 5 euro, dus dat heb ik er dan ook wel weer voor over als de patat en de snacks wel een stuk lekkerder gebakken en gekruid zijn dan bij de andere. Ook hebben ze altijd leuke aanbiedingen daar en regelmatig iets nieuws met een seizoensproduct van dat moment, zelf houd ik er altijd wel van om dit soort dingen uit te proberen.

    Lex 10 september 2020

  • Sanne
    Softijsjes van kwalitaria 0 reacties

    Bij een kwalitaria, of bij welke snackbar dan ook, denk je eigenlijk altijd gelijk aan patat met een vette hap uit de frituur.

    Maar hoe lekker is het om hier in de zomer zo’n heerlijk softijsje met dip te halen of zo’n super lekkere (seizoenssmaak) milkshake, die zijn hier ook echt to die for!

    Op warme dagen zoals vandaag, dan moet ik hier gewoon heen om een ijsje te halen. Daar kan ik me dan echt al een hele dag op verheugen, nog zoiets leuks aan de zomer. Die lekkere ijsjes die je dan kunt eten.

    Nu lijkt het net of ik heel erg dik ben en elke dag in de snackbar zit, maar dat is niet zo hoor haha. Ik doe dit echt wel met mate, maar wanneer ik dan zoiets neem dan geniet ik hier wel intens van!

    Sanne 30 juli 2020

  • Robin
    Hart onder de riem voor horeca 0 reacties

    Ik wil even alle horeca in Nederland een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Alles moet verplicht dicht en de overheid beloofd van alles maar het kan haast niet anders dan dat er bedrijven failliet zullen gaan.
    Laten we met zijn allen dit zo veel mogelijk proberen te voorkomen en veel cadeau binnen geven etc op verjaardagen om zo de kas van de horeca een beetje te spekken.
    Bij de kwalitaria kun je heerlijk eten, de lekkerste patat van heel Nederland!

    Robin 26 maart 2020

  • Teun
    Lekkere friet en snacks 0 reacties

    Bij ons heb je meerdere snackbarren in mijn woonplaats maar wij gaan altijd naar de kwalitaria. Deze heeft de lekkerste friet en snacks en ook doen ze hier een frikandel speciaal gewoon met curry en niet zoals sommige ook doen met ketchup. Dat vind ik zo stom altijd en ook echt niet lekker.

    Ook zijn de porties hier altijd lekker groot, hier heb ik meer dan genoeg aan één normale portie friet en bij een andere snackbar ga ik meestal voor de extra grote portie omdat ik anders nog niet vol genoeg zit.

    Teun 16 februari 2020

  • Pascal
    Kwaliteit kwalitaria 0 reacties

    De kwalitaria staat bekend om de goede kwaliteit van hun producten en dat vind ik een mooi concept, maar moet hier nu zo’n hoge prijs aan vast zitten? Dat vind ik eerlijk gezegd een beetje zonde. Er zitten bij ons meerdere snackbarren in het dorp, maar overdreven gezegd betaal ik bij de kwalitaria het dubbele van wat ik bij ieder andere snackbar moet betalen voor hetzelfde eten. Dus kwaliteit is wat mij betreft goed, maar wel tot een bepaalde prijs.

    Pascal 8 februari 2020

  • Bob
    Kwalitaria bezorging 0 reacties

    Wisten jullie dat kwalitaria ook aan bezorging van patat doet? Ik dus ook niet. Maar hoe geweldig is dat! Je hebt zin in patat, besteld online en ze komen het gewoon brengen. Van pizza’s wist ik dat maar van patat niet. Misschien maar beter ook want nu ik dit eenmaal weet ga ik het waarschijnlijk veel te vaak laten bezorgen wat niet heel goed voor mijn lijn is.

    Bob 7 februari 2020

  • Brandon
    Kwalitaria Emmen 0 reacties

    Als je een keer in Emmen (drenthe) bent, dan kan ik je zeker aan raden om bij de Bikbar te gaan eten. Dit is een kwalitaria en daar hebben ze de aller lekkerste patat en snacks die je ooit geproefd hebt. En het aller lekkerste van de bikbar vind ik bij hun de bikbar saus die ze bij de patat serveren. Dit is een soort garnaalkleurige saus, een mix van mayo en ketchup ofzo iets ik weet niet precies wat er allemaal door heen zit maar het is werkelijk om je vingers bij af te likken.

    Brandon 31 januari 2020

  • Jesse
    Kwalitaria duur 0 reacties

    Kwalitaria staat er om bekend dat zij producten van goede kwaliteit leveren en dat is iets waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Ik probeer dit mijn kinderen ook altijd mee te geven, bijvoorbeeld door altijd biologisch eten te halen wanneer dit mogelijk is. Je betaalt dan wel meer dan wanneer je het huismerk kiest, maar dan weet je zeker dat je de best mogelijke producten krijgt zonder allerlei toevoegingen.

    Ook bij de kwalitaria merk je dat kwaliteit nu eenmaal meer kost dan wanneer je voor de simpelere en goedkopere producten kiest. En dat is niet erg, want het is iets waar ik bewust voor kies en bewust mee bezig ben. Ik vind het eten van de kwalitaria ook echt beter smaken dan die van een andere snackbar. Dan is het toch minder vet en proef je de verschillende dingen beter.

    Jesse 18 januari 2020

  • Yvonne
    Kwalitatief goede friet 0 reacties

    Bij ons in het dorp heb je twee snackbars, waarvan eentje een kwalitaria is en de andere niet.
    Wij halen altijd nee friet bij de kwalitaria tenzij die om wat voor reden dan ook dicht is.
    Laatst was dit het geval en hadden we het bij de andere snackbar gekocht en dit smaakte lang niet zo lekker als anders.
    Zelfs mijn dochter band drie jaar oud proefde het verschil en liet op niet wel te verstane wijze weten dat die andere frietjes toch echt veel lekkerder zijn

    Yvonne 16 januari 2020

  • Bas
    Kwalitaria review heel goed 0 reacties

    Hele goede snackbar met werkelijk de lekkerste frikandellen van het land. Kwalitaria is best een luxe snackbar met veel opties en qua prijs redelijk. Sinds kort kan je online via kwalitaria.nl bestellen in plaats van via Thuisbezorgd wat ik ook wel erg handig vind. De kwalitaria zit hier namelijk een dorp verderop waardoor ik bezorging wel heel handig vind!

    Bas 9 december 2019