Telecom

KPN Mobiel

5 reviews
60% positief
Positief
20% neutraal
Neutraal
20% negatief
Negatief
Ontevreden over KPN Mobiel? Probeer dan eens Robin Mobile.
Deze pagina is 1.662 keer bezocht.

Reviews ( 5 )

 • Jan
  KPN wel de topper 0 reacties

  Van alle telecom opties is KPN voor mij toch wel de topper, misschien samen met ziggo. Dit durf ik niet met zekerheid te zeggen omdat ik daar nooit een abonnement heb gehad, maar wel bij KPN en ook bij meerdere goedkopere opties. Nooit echt tevreden over geweest, dus nu weer oud en vertrouwd bij KPN en ik ben gelijk blij met hoe het gaat. Geen klachten dus

  Jan 3 mei 2020

 • Kim
  KPN erg duur 0 reacties

  De enige reden waarom ik niet voor KPN zou kiezen is het feit dat ze simpelweg 1 van de duurdere mobiele providers zijn terwijl andere kleine bedrijven als telfort, budget mobiel en zo nog een best aantal ook gebruik maakt van het KPN netwerk voor een veel goedkopere prijs. Ik snap dat je graag een A-merk wilt maar in principe maakt het niets uit. Ik heb er zelf verder ook te weinig verstand van om daar goed over te kunnen oordelen, maar de verkoper raadde me dit aan om een andere provider te nemen omdat er simpelweg goedkopere opties zijn.

  Kim 18 januari 2020

 • Merel
  KPN mobiele provider 0 reacties

  Wij hadden thuis al kpn voor de televisie en het internet, toen wist ik nog niet dat het er ook voor de telefoon was.
  Toen we hier achter kwamen hebben we alles gelijk om gezet naar een alles in één pakket en dat scheelt in zijn geheel best veel geld, we hebben nu een mooie combi deal kunnen sluiten.

  Merel 17 januari 2020

 • Yvonne
  KPN mobiel 0 reacties

  Ik heb sinds kort mijn abonnement bij kpn mobiel en niet meer bij t mobile, en sindsdien zijn al mijn klachten ineens verholpen.
  Ik had altijd nooit ergens bereik en soms als ik dan een belangrijk telefoontje had, dan viel de verbinding gewoon weg. Heel irritant was dat en ik vind ook echt dat dat nooit mag gebeuren!
  Dus uiteindelijk maar over gestapt, naar kpn mobiel dus.
  En sindsdien ben ik hartstikke tevreden, heb ik overal bereik en ben ik dus altijd bereikbaar!

  Yvonne 3 november 2019

 • Rick
  KPN haken en ogen 1 reactie

  KPN is lang niet de duurste aanbieder die er is, dus dat is erg mooi aan deze aanbieder. Maar er zitten wel wat haken en ogen aan die hierbij komen kijken en wat waarschijnlijk ook de reden is voor het iets minder hoge bedrag wat je per maand kwijt bent. Het bereik en de snelheid van KPN is lang niet altijd wat het zou moeten zijn en dat vind ik soms heel erg vervelend. Je hebt momenten dat het niet zo belangrijk is en op die momenten kan ik me daar ook echt niet druk over maken, maar wanneer ik bereikbaar moet zijn voor mijn werk of zo iets dan vind ik het wel vervelend als dit niet werkt zoals het zou moeten. Dus voor het bedrag wat je hier betaalt, dat is een leuk prijsje maar je kunt dan dus ook niet de top verwachten.

  Rick 29 juli 2019