Internet Tv

KPN

28 reviews
25% positief
Positief
18% neutraal
Neutraal
57% negatief
Negatief

Kpn is een van de toppers als het gaat om de alles in 1 pakketten van Nederland. Dit houdt in: Internet, televisie en telefoon. KPN biedt veel voordelen zoals een snel glasvezel netwerk en extra zenderpakketten die op de televisie terug te vinden zijn.

Ontevreden over KPN?

Probeer eens de beste keuze DELTA Fiber.

Internet en tv providers prijzen vergelijken.


Reviews ( 28 )

  • Jacky
    snel terug naar ziggo 0 reacties

    Nou ik lees wel dat ik niet de enige ontevreden KPN klant ben. Overstap gemaakt van Telfort naar KPN. En ineens mijn combivoordeel en gratis Fox sports kwijt en KPN doet net of ze je matsen omdat ze je 5,- euro korting bieden op Fox. Wat we daarvoor gewoon gratis hadden vanuit het combi voordeel. Elke keer weer een andere medewerker die je te woord staat en waarbij je weer van voor af aan je verhaal kan vertellen en bij de laatste officiële klacht bellen ze je een aantal keren anoniem op tijden waarvan je vooraf aangeeft niet beschikbaar te zijn. Vervolgens een mailtje dat ze je niet kunnen bereiken en dus het dossier maar gewoon even sluiten. Bel je vervolgens kokend van woede de klantenservice, laten ze je 10 minuten wachten en wordt om 22:00 gewoon het gesprek verbroken. Hiervoor Ziggo en Telfort gehad, zonder problemen maar nu bij KPN is het een groot drama.

    Jacky 26 oktober 2020

  • Ruud
    KPN internet 0 reacties

    In advertenties zie je vaak dat KPN heel erg inzet op hun internetsnelheid inzet, deze zou heel erg snel zijn. Wij hebben hier ook erg goede ervaringen mee, want ons internet is eigenlijk altijd erg snel en precies zo zoals wij dat graag zouden zien.

    Vaak zie je dat dit soort bedrijven foutief adverteren en dingen beloven die niet waar zijn, daar heb ik een hekel aan. Maar bij KPN is dit dus gelukkig niet het geval, want zij beloven niet iets wat ze niet waar kunnen maken. Wij hebben gewoon een monteur aan huis laten komen, die alles voor ons heeft aangesloten, dus we weten ook zeker dat alles op de juiste manier werkt zoals het hoort. Dit vind ik zelf heel prettig, want ik zou zelf geen flauw idee hebben hoe ik dit zou moeten doen.

    Voor ons is KPN dus een goede keus geweest. We zijn hier erg tevreden over. Ze adverteren met bepaalde dingen en dit kunnen ze ook waarmaken. Dat is een belangrijk punt.

    Ruud 19 oktober 2020

  • Wim van Veenen
    KPN monteur goed geholpen 0 reacties

    Ondanks enkele vrij pittige recensies ben ik heel blij met KPN als mijn internet en tv provider. Tevens heb ik een KPN mobiel abonnement dus heb alles bij KPN om het zo overzichtelijk mogelijk te houden. Eigenlijk nooit klachten en alles werkt zoals het hoort. Half jaar geleden heeft een monteur bij mij alles vernieuwd. Ik had nog een hele oude modem (inbel?) waarbij ik met een gebruikersnaam en wachtwoord me kon registreren en zo op het internet kon. Had dat al jaren waardoor KPN alles opnieuw heeft aangelegd voor mij want de bekabeling was ook flink verouderd. Moesten ze vanaf de straat gaan spitten, wat een werk maar uiteindelijk alles weer goed opgelost. Ik had namelijk gemaild dat ik soms een storing had op het internet, konden ze ook inzien dus stuurden ze meteen een monteur die goed meedacht en ook al een nieuwe modem of router meenam en had geïnstalleerd. Hij zei dat het anno 2020 veel makkelijker gaat dan voorheen omdat de modem of router zich zelf activeert. Al goed, dacht laat ik mijn verhaal maar even vertellen. Goede verhalen zijn ook verhalen. Als je een stabiele en goede internet en tv provider wilt dan heb je aan KPN een goede.

    Wim van Veenen 15 oktober 2020

  • jeroen
    Erg teleurgesteld 0 reacties

    erg teleurgesteld in KPN, mijn hoogbejaarde opa en oma, die net verhuisd zijn. Zitten al een week zonder internet, tv en telefoon. KPN is op 2 oktober langs geweest en kwam er achter dat de glasvezel aansluiting kapot was( kan gebeuren en alle begrip voor). Op 5 oktober zou het allemaal gemaakt worden zodat mijn opa en oma weer een beetje met de maatschappij verbonden zouden zijn. Helaas ging dit ook niet goed en kregen ze met pijn en moeite een noodpakket (waar in eerste instantie ook nog voor betaald moest worden). Het noodpakket heeft geen bereik en volgens KPN ook logisch omdat er geen mast in de beurt is.
    Dus zitten mijn opa en oma die afhankelijk zijn van zorg en contact met familie nodig hebben om zich te kunnen redden, nog steeds zonder internet, tv en telefoon.
    Zo ga je niet om met trouwe klanten. Vooral in tijden met corona waarin mijn opa en oma al geïsoleerd zijn van de buiten wereld en waarin het enige contact meestal verloopt via telefoon. Schandalig en zeer mensonterend!

    jeroen 13 oktober 2020

  • Rianne
    administratie niet op orde 0 reacties

    Als jullie nu je administratie niet op orde brengen kunnen jullie opzouten met alles. Dan zeg ik na jaren een trouwe klant te zijn geweest alles op! Jullie blijven maar verrekenen en verrekenen wat helemaal niet nodig is en nu staat er wéér een bedrag open wat ik helemaal niet hoef te betalen maar omdat jullie schijnbaar niet kunnen rekenen zetten jullie maar bedragen open die niet kloppen! Eind van de maand wil ik alles netjes opgelost hebben met die belachelijke bedragen die jullie open zetten voor betaling en die jullie nu niet meer krijgen en er wordt ook niets meer verrekend want dat kunnen jullie niet! Vraag me af of jullie wel hebben leren rekenen daar op de die administratie......ik krijg verdorie de zenuwen van jullie iedere keer als ik kijk om mijn facturen nu kloppen. Stelletje (niet nader te noemen) .........ik zal netjes blijven....dus, eind van de maand en dat is nog 20 dagen opgelost of ik ben weg als KPN klant, mij man als kpn klant ook! Daarbij mogen jullie voor alle ellende én trouw aan jullie blijven al die jaren wel eens iets extra’s doen en dan niet een gratis zender of zo, maar eens 3 maanden korting zoals nieuwe klanten ook steeds krijgen! En nu OPLOSSEN graag!

    Rianne 10 oktober 2020

  • harry
    Ga wel naar ziggo 1 reactie

    Er staat op de site, gegarandeerd goede wifi op iedere plek in het huis, ik zie niets anders dan negatieve berichten van slechte wifi in het huis. Hebt zelf een kpn wifi versterker aangeschaft, bekabeld naar de slaapkamer aangelegt met 15m cat 6 kabel, in de slaapkamer is de behaalde snelheid 60mbs terwijl en in de woonkamer meestal 250mbs wordt behaald. De kpn wifi versterker is toch bekabeld aangesloten, dus waarom meet ik dan niet dezelfde snelheid als in de woonkamer. Ik ga wel naar ziggo daar krijgt tenminste 2 superwifi versterkerd gratis erbij.

    harry 5 oktober 2020

  • vlinder
    Zooitje 0 reacties

    Ben nu al 3 weken bezig met KPN. Zo'n dikke 3 weken geleden gooide ze uit het niets mijn kaarten stil. Heb geen openstaande facturen. Niks.
    Gebeld, via fb messenger en live chat gesproken. Alles zou goed komen. Lang verhaal kort, dit probleem is nu voor de 3e keer bezig. Afgelopen zaterdag gooien ze weer alles dicht. Weer gebeld ect... Het zou goed komen en dat zou dag of 3 duren. Ben nu een week verder en niks werkt, heb veen tv. Gebeld weer, word je als je eindelijk aan de beurt ben eraf gegooid bel je terug, krijg je iemand die onbeschoft is en de haak erop gooit. Er word beloofd terug te bellen, ook dat gebeurd niet. Op de chat op fb is 't een zooitje en praat iedereen anders en moet ik constant alles herhalen.
    Ik ben nu 3 weken bezig. Heb van die 3, weken 4 dagen mijn tv's werkend gehad.
    Ik heb KPN nooit toestemming gegeven, vraag mij af of dit zomaar mag

    vlinder 1 oktober 2020

  • Lisan
    Nooit word er opgenomen 0 reacties

    Al 7x gebeld met de klantenservice. Elke x binnen 24 uur of 2 werkdagen werkt het helaas. Helaas na 12 dagen nog steeds niet kunnen bellen met een vaste telefoon. Wel moeten betalen natuurlijk want dan zijn ze wel SNEL. Als mijn abonnement afloopt weer snel terug naar ZIGGO was ik er maar nooit ingetrapt. Nu voor de 8e keer maar weer bellen en natuurlijk is het weer druk. Gemiddelde wachttijd 20 min is daar standaard!!!!!!!!

    Lisan 27 september 2020

  • Sharona
    aanmaningen gestuurd naar verkeerde persoon 0 reacties

    Jullie kunnen beter eens geld gaan steken in problemen oplossen!! Er worden aanmaningen gestuurd betreffende persoon die daar niet woont. Enige dat jullie antwoorden is stuur koop of huur contract op met kopie ID . Wel eens gehoord van de avg? Huidige bewoner heeft niets met KPN te maken . Alleen de brievenbus wordt door jullie gespamd !!!!! Doe zelf eens onderzoek bij de gemeente waar de persoon woont die jullie zoeken !!! Inmiddels 3 maanden bezig met jullie!!!! KPN? Never nooit !!!

    Sharona 26 september 2020

  • wilco
    slechte service 0 reacties

    Ik heb jullie een bericht gestuurd maar plaats het ook hier.
    Ik heb vorige week contact met gehad met TLC. Kan niet meer programma's terug kijken op TLC. Ik zei al 5 weken niet meer. Men antwoorde dat het klopt en dat het aan de provider ligt. Ik jullie gebeld en men zei dat het bekend is en dat men bezig was het op te lossen. Tot op heden dus niet opgelost. Schandalig!!! Ik betaal bijna €77,00 per maand. Wat een slechte service. Wij denken er over na om te vertrekken. En dat terwijl ik al 40 jaar bij jullie ben. Ondertussen bijna 6 weken nu.

    wilco 20 september 2020

  • Lars
    Ik ga weer terug naar Budget alles in 1 1 reactie

    Duurt nu bijna 2 seconden om epg op te roepen. En als deze dan komt dan is het nog maar half beeld. Terug gaan naar vorige zender werkt vaak niet. En bovendien is de g3hele structuur veranderd bij on demand waardoor je geen info over film ziet totdat je hem eerst selecteert en ook oproept. Kortom "even" kijken welke films ze hebben en waar ze beetje over gaan, duurt het minimaal een uur.
    Ook komen de radiozenders in het epg voor terwijl ik enkel tv zenders wil bekijken. Vroeger kreeg je deze zenders tenminste pas te zien als je de radio selecteerde.
    Bovendien blijft ontvangst van mobiel nog steeds slecht tot zeer slecht. Alleen op zolder met raam open en half uit raam hangend heb ik continue ontvangst.
    Bij mijn moeder thuis is ontvangst zelfs in de tuin maar af en toe 1 balkje. In huis zelfs totaal geen ontvangst
    Kortom zeer grote achteruitgang op kabel en mobiel blijft al 15 jaar lang onveranderd hopeloos. Ik ga weer terug naar Budget alles in 1.

    Lars 7 september 2020

  • Lambert
    teleurstellend 0 reacties

    Slechte service ?? Zeg maar gewoon belachelijk !!!
    Anderhalf jaar aan het klooien met internet in huis.... 1e optie was jawel snelheid verhogen ivm met teveel apparaten,werkte dus niet...en in de afgelopen weken meerdere afspraken gehad waarvan 2 monteurs helemaal niet kwamen opdagen (dus voor Jan lul vrije dagen opgenomen) 2 monteurs binnen kwamen en zeiden:sorry ligt niet aan KPN en vervolgens eindelijk iemand die zei dat het modem kapot was !! Eindelijk !! Maar om goed werkende WiFi in huis te krijgen 2 KPN super WiFi punten aangeschaft,kosten 150,-
    Wel zelf betalen he !!! Eigenlijk te gek voor woorden maar wat moet je doen ?? Ook wij willen graag goedwerkende wifi en internet overal.....En dan heb ik het nog niet eens over de stuntels bij de klantenservice die maar gewoon eigenlijk niks anders kunnen als hun briefje voorlezen en je met niets kunnen helpen !! Nee kpn,echt zwaar teleurstellend !!!

    Lambert 7 september 2020

  • Leo
    constant storingen 0 reacties

    ik heb Alles-in-1 van budget voorheen NLE, werkte altijd prima. Komt binnen over / via het KPN Netwerk. nu de hele zondagmiddag al constant storingen. verbinding erop / eraf/ en weer erop en eraf. modem reset zichzelf en wordt opnieuw opgestart. met gevolg, dat we geen TV, Internet en Telefoon hebben.. En als je dan denkt dat het weer normaal werkt is het voor een paar minuten. en dan begint het GEZEIK weer van voor af aan.. Om werkelijk doodziek van te worden... Soms is zelfs de gehele verbinding met de DNS Server weg. dan ligt hij gewoon plat of geeft geen signaal door. Werkt super hoor hou eens op met dat gekut. !!!

    Leo 31 augustus 2020

  • Matthijs
    een deceptie 0 reacties

    Normaal ben ik hier niet van en doe ik dit nooit. Maar genoeg is genoeg KPN!
    Na werkelijk een monteur of vijf en een verkeerd ingeplande monteur (niet de juiste skillset) een monteur welke de sleutel voor het wijkpunt niet bij zich had, twee keer graven, een kaart in de bus dat wij het netwerk in de buurt zouden verstoren, omzetting naar 5ghz WiFi (de buurt gebruikt te veel 2,4ghz), verlenging van het signaal via repeaters over ons lichtnet hebben wij nog steeds WiFi tot en met de huiskamer!
    In de slaapkamer hebben wij iets van een signaal wat streamen via de app soms mogelijk maakt. Wel betalen wij €70 per maand en hebben wij onze abonnementen om laten zetten naar KPN
    Nu komt het, ...
    KPN heeft de oplossing! Althans volgens de laatste monteur. Ook de klantenservice bevestigd dit.
    Wait for it,.....
    De oplossing is om een TP-Link Deco M4 systeem voor €99,- aan te schaffen 😆😭
    Nu dacht ik, dit kan vast niet de bedoeling zijn. Immers, wij betalen maar krijgen niet waar wij voor betalen. Dan zou het toch niet zo zijn dat de klant gevraagd wordt om als oplossing nog meer te gaan betalen.
    Dit laatste is gelukkig ook niet het geval
    Wait for it ,...
    Volgens de klantenservice kan dit ook bij wijze van huur. Voor slechts €2,- per maand. Het voordeel is dan dat je gedurende de hele huurtermijn garantie hebt. Want zo zegt de klantenservice medewerkster, die dingen gaan altijd precies na de twee jaar garantie stuk. Ik zou dit nooit in een keer kopen 😆😭
    Really!
    Dit is jullie oplossing?
    KPN ik ben het zat!
    Luister het gesprek eens terug van vandaag. Kijk eens in de historie. Zo ga je niet om met klanten.
    KPN los dit op, help ons. Doe iets. Iets wat werkt.
    O, ja, had ik al verteld over de CI+ module die niet kan wat er werd toegezegd?
    Nee? Wellicht iets voor een andere keer.
    Wat een klantbeleving en een deceptie. Mooi verhaal

    Matthijs 18 augustus 2020

  • Mineke
    Teleurgesteld 0 reacties

    Helaas.. sterkste verbinding is weinig van te merken.
    In december 2019 hebben mijn schoonouders een nieuwe televisie gekocht, zo nieuw dat de pixels zichtbaar werden?! Zij en met behulp van mij en mijn vriend, kregen wij het het niet voor elkaar, omdat de snelheid van ons huidige internet niet zou volstaan.
    Contact gehad met KPN, de wenselijke snelheid voor internet konden ze niet bieden om de zenders (FOX sports) scherp in beeld te krijgen.
    Daarom zijn zij overgestapt naar een andere provider. Binnen 2 dagen werden zij opgebeld door KPN met een nieuw aanbod (blijkbaar een contract) waardoor het beeld scherper zou worden, d.m.v. een buitengebied kastje en sneller internet (wat nu wel in eens leverbaar was?)
    Omdat zij altijd bij KPN hebben gezeten, wilde ze toch nogmaals proberen. Ze hadden de andere provider afgezegd en zijn het contract aangegaan met KPN, maar helaas géén enkele verbetering. Een Monteur van KPN is langs geweest en gaf aan dat het beeld onacceptabel is. Zelf kon hij op dat moment niet tot een oplossing komen , maar hij gaf wel aan dat de snelheid van het internet bij lange na niet werd gehaald, zoals het wel was voorgesteld. Ook zou het kastje voor het buitengebied niets doen voor de televisie en internet, maar uitsluitend zijn voor het bellen.
    Er zou gezocht worden naar de oorzaak van het probleem en binnen één week zou worden gereageerd. Dit is iets later geworden, maar er werd gezegd dat ze ogen van mijn schoonvader wellicht niet meer goed zouden zijn….
    Mijn schoonouders zitten nu tot maart 2021 nog vast aan het abonnement, waar zij niets mee kunnen. De beloftes heeft KPN Niet kunnen nakomen. Volgens KPN is ontbinden van het contract geen optie. De oplossing van KPN: Dien maar een klacht in bij de geschillencommissie. Hoe kan het zijn dat je géén recht heb om een abonnement op te zeggen als zij hun beloftes niet nakomen?!
    Dit leek ons géén oplossing, maar als het dan écht moet.. dus daarop vroegen wij of de documentatie van dit hele verhaal ook bij KPN bekend was. Het antwoord was: Ja. Daarop hebben wij gevraagd of wij deze documentatie mochten ontvangen, zodat wij dit kunnen aantonen bij de geschillencommissie. Dat was geen optie… heel gek dat je niet bij je eigen gegevens mag!
    Mijn schoonouders zijn 35 jaar klant en KPN kan helemaal niets voor hun betekenen.
    Wij zijn ontzettend teleurgesteld en nog nooit zo behandeld!

    Mineke 6 augustus 2020

  • KPN lid
    KPN goede aanbieder met veel extraatjes 0 reacties

    Wij zijn al jaren lid van KPN en hier zijn we nog nooit ontevreden over geweest.
    Om ons heen horen we vrienden en familie altijd mopperen over hun aanbieders, dan geven wij ook altijd aan dat ze moeten overstappen naar KPN en dat je die ongein dan allemaal niet hebt.
    Dat gevoel dat anderen vaak hebben, hebben wij in ieder geval nog nooit gehad en hierom zijn we ook zeker niet van plan om binnen korte tijd over te gaan stappen.
    De prijs is goed en de kwaliteit nog beter.

    KPN lid 30 juli 2020

  • Lisanne
    KPN ga je schamen 0 reacties

    Wat ben ik teleurgesteld in KPN. Wij weten al geruime tijd dat we gaan verhuizen, na veel problemen met KPN gehad te hebben qua aansluiting op het oude adres, toch KPN weer een kans gegeven. (Partner wil ere divisie live). Ik had er direct geen goed gevoel bij, KPN maakt naar mijn inziens teveel fouten. We hebben een abbonement afgesloten met activatiedatum 29 juli Van de week alles aangesloten en met KPN gebeld wat de status was, wellicht hadden we al signaal. De jongeman van KPN gaf aan, dat de activatie als actief in het systeem stond en dat alles al moest werken. Wij kregen het advies van KPN om een paar dagen te wachten. Gisteren weer KPN gebeld, de dame gaf aan dat alles gereed stond en we moesten wachten tot vandaag. Ze gaf het weinig kans dat de verbinding ging werken. Ze had een geweldig idee, ze zal op voorhand een monteur inplannen. Vandaag 29 juli geen verbinding, wederom gebeld met KPN. Kreeg weer een heel ander verhaal. Onze verbinding zal pas 6 aug actief zijn, dit komt door het inplannen van de monteur. Ik heb afgesproken dat de verbinding 29 juli actief moest zijn. KPN kan me door hun fouten niet verder helpen. Ik ga pas over 3 werkdagen terug gebeld worden. Vooral in deze tijd is het niet hebben van internet lastig ivm kinderen en werk vanuit huis. Daar heeft KPN geen boodschap aan, door hun fouten zitten wij in een lastig pakket. Ik wil dat ze dit serieus oppakken en met met spoed een gedegen oplossing bieden. Helaas weet ik door problemen uit het verleden dat je als klant niet serieus genomen zal worden. We wachten het maar weer af, KPN ga je schamen!

    Lisanne 29 juli 2020

  • Johan
    gladvezelnetwerk aansluiting 0 reacties

    KPN houd afstand, mooie slogan. Wil even me frustratie kwijt over t feit dat mijn moeder een brief heeft ontvangen over een gladvezelnetwerk aansluiting, bij haar wat aangelegd gaat worden, of ze haar toestemming daar voor wil geven🙄 Dit gaat om haar woning in een senioren complex, wel met iets van uitleg over als mw in de risico groep valt, met corona,e.d
    Beste kpn, haar hele gebouw valt daar onder, jullie zouden dat niet moeten willen, u zal dan ook niet verbaasd zijn dat ik dat geweigerd heb. KPN denk alstjeblief even na

    Johan 29 juli 2020

  • harry
    waardeloze provider 0 reacties

    Wat zijn jullie een waardeloze provider me ouders zitten vanaf vrijdag 12 juni zonder tv internet en telefoon contact gehad met jullie de monteur kan pas 23 juli komen. Vandaag rijd er een monteur bij ons in de straat deze man netjes aan gesproken als die kon kijken dat wilde hij niet me moesten maar bellen na de ziggo gelijk gebeld als de monteur kon komen kijken maar dat kon niet moesten wachten tot 23 juli en als ze de afspraak moest veranderen kon het nog langer duren wat een service hebben jullie na de klanten

    harry 26 juli 2020

  • Janpost
    verschrikkelijk 0 reacties

    Ik ben al vanaf november bezig met een aansluiting in mijn woning te regelen bij KPN, wat een verschrikkelijk bedrijf is dat zeg, van het kastje naar de muur gestuurd worden, steeds weer verwijzen naar aannemers, belofte na belofte, nu zou ik weer een snelle oplossing krijgen, na twee weken wederom niets, ongehoord, mooi item voor #kassa #radar #KPN vooral niet doen!

    Janpost 24 juli 2020


Gerelateerde blogs

Oxxio netwerkacties najaar 2020!
Oxxio netwerkacties najaar 2020!

Vanaf vandaag, dinsdag 13 Oktober, brengt Oxxio op verschillende internet en tv pakketten mooie kortingacties! De eerste ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 14 oktober 2020

Online.nl - Dat kan voordeliger
Online.nl - Dat kan voordeliger

Online.nl heeft een sterke prijsverlaging doorgevoerd. Op Alles-in-1 pakketten (DSL & KPN Glasvezel) wordt nu maar liefst ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 2 september 2020

Budget Alles-in-1 + Google Nest
Budget Alles-in-1 + Google Nest

Budget Alles-in-1 heeft per 1 September een nieuwe actie! Klanten die zowel internet als tv bestellen, ontvangen een Google ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 1 september 2020

Ziggo Mediabox Next
Ziggo Mediabox Next

Het is zo ver, Ziggo rolt de nieuwe en zeer verbeterde Mediabox uit, genaamd Next. Iedereen die een tv bundel heeft van Ziggo ... Lees verder

Internet Tv 2 september 2019