Elektronica

Kabelmaxx

1 review
100% positief

Kabelmaxx is een webshop die een uitgebreid assortiment heeft aan kabels, connectoren en klein-electronica. Daarnaast hebben ze ook witgoed onderdelen, maar ook op het gebied van telefoon accessoires is Kabelmaxx sterk vertegenwoordigd. Ze hebben altijd meer dan 5.000 verschillende hoesjes, voor smartphone en tablet. Dit alles voor scherpe prijzen en snel verstuurd.

Ontevreden over Kabelmaxx?

Probeer eens de beste keuze BCC.


Reviews (1)

 • Daan
  Alle kabels die je nodig hebt 0 reacties

  Bij Kabelmaxx hebben ze vrijwel alle kabels die je nodig hebt. Ik heb al meerdere keren verschillende kabels besteld bij Kabelmaxx. DVI, HDMI en DisplayPort kabels om precies te zijn. Nooit problemen ondervonden met de kabels. De kabels zijn van goede kwaliteit.

  Het is fijn dat je geen account nodig hebt om producten te bestellen. Dat kan ik altijd wel waarderen, want ik vind het nooit leuk als ik een account moet aanmaken, terwijl ik helemaal niet weet of ik er in de toekomst ook nog weer wat ga bestellen. Dan krijg je alleen maar spam berichten in je mail.

  Ik had één keer een verkeerde kabel besteld (male/female foutje) en ruilen was ook geen probleem. Goede en snelle klantenservice. De verzending ging ook voorspoedig, dus dat is ook helemaal top.

  Daan 30 april 2021