Dagaanbieding

Ikwilkoopjes.nl

3 reviews
33% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over Ikwilkoopjes.nl?

Probeer eens de beste keuze 1Dagactie.nl.


Reviews (3)

 • Monique
  2 maanden geleden besteld 0 reacties

  Twee maanden terug heb ik hier iets besteld en dit hebben wij nog steeds niet ontvangen.
  Twee maanden, dus ruim acht weken, dat vind ik veel te lang duren.
  Dan mag het nog zo goedkoop zijn, twee maanden later en nog niets ontvangen hebben, dus wie weet hoe lang het nog gaat duren, gaat te ver vind ik.

  Monique 12 januari 2020

 • Oma
  Levertijd 0 reacties

  Ik heb een beetje een soort gelijke beoordeling als mrs santa. Ook ik kwam allemaal leuke aanbiedingen tegen op ikwilkoopjes.nl en dacht natuurlijk gelijk aan kerst cadeaus. Alleen is het bij mij nu het geval dat de levertijd langer is in verband met de feestdagen en dat de cadeaus er nu niet op tijd zijn voor de kerst. Dan hebben mijn kleinkinderen geluk want nu moest ik voor nood andere cadeaus kopen voor onder de kerstboom en krijgen ze de cadeaus die ik hier op deze site heb besteld later ook nog. Ik vind dat de website duidelijker had moeten aangeven dat het niet voor de kerst thuis geleverd zou worden, maar de dingen die er te koop zijn zijn wel erg leuk en ook niet duur.

  Oma 19 december 2019

 • Mrs Santa
  Ikwilkoopjes.nl met kerst 0 reacties

  Als je nou nog leuke kerst cadeautjes zoekt, dan is deze website echt een aanrader! Ze hebben hier zo veel leuke dingen en je betaalt er maar een heel klein prijsje voor, meestal is het hier voor de helft van het geld.
  Daar tegenover staat wel dat de levering met rond de feestdagen wat langer duurt dus voor deze kerst kun je niets meer bestellen wat er ook op tijd is maar misschien een idee voor volgend jaar!
  Wij slagen er in ieder geval ieder jaar heel goed!

  Mrs Santa 18 december 2019