PSP

Icepay

3 reviews
33% positief
67% neutraal

Reviews (3)

 • Erik vv
  Icepay goed voor grote bedrijven 0 reacties

  Icepay is een van de duurdere PSP aanbieders van Nederland. Daarentegen is het wel gewoon een solide betalingssysteem die wij al jaren in gebruik hebben. We krijgen wel eens een e-mail van een andere betalingsprovider maar hier zeggen we altijd nee tegen. Simpelweg omdat een implementatie niet gemakkelijk is en het nu gewoon goed functioneert. Enige nadeel is, zeker voor kleinere bedrijven, dat je bij Icepay vooruit betaald voor 500 of 1250 sales (10 cent). Als je deze sales niet behaald is het wel zonde van het geld natuurlijk. Dit heeft verder geen enkel andere PSP aanbieder. Komt er eigenlijk op neer, als je een groot bedrijf bent met die veel sales genereert, dan is Icepay zeker wat voor jou. Anders kan je beter een goedkoper betalingssysteem zoeken.

  Erik vv 16 januari 2021

 • Harm Jan
  minimaal aantal sales kosten en verouderd 0 reacties

  Vind het jammer dat Icepay werkt met een minimum aan sales wat je elke maand moet betalen, veel kleine webshops kunnen hierom niet bij Icepay maar moeten verder kijken. Denk dat Icepay zich hiermee zelf ook in de voet schiet, snap echt niet waarom je jezelf dit zou aandoen om alleen de grote vissen aan te nemen terwijl je systeem sowieso al verouderd is. Een vriend van me maakt gebruik van de ideal dienst en hij zegt dat hij zelf met suggesties moet komen ingaande dat er een nieuwe bank bij iDeal is aangesloten en dan moet hij dus vragen of ze die willen toevoegen terwijl Icepay dit uiteraard zelf moet doen. Ook is de implementatie zeer oud te noemen, callback gaat ook meteen na de sale, terwijl het systeem beter even kan wachten totdat de gebruiker terugkeert naar de webshop om zo de melding op de website beter te krijgen. Contact gaat overigens wel vrij snel, las in andere reviews dat dit voorheen een puntje was, hierin zijn ze flink verbeterd.

  Harm Jan 11 juli 2019

 • Tim
  PHP scripts zijn oud en onduidelijk 0 reacties

  Top service al laten de scripts je wel even puzzelen alvorens alles naar behoren werkt. De PHP scripts zijn zeer oud en er zijn 4 verschillende versies zonder duidelijke versie nummers dus je mag eerst goed kijken welke het beste is. Zodra je dat hebt onderzocht mag je nog verder puzzelen want de voorbeelden zijn zeer onduidelijk en het is meer gokken dan dat je daadwerkelijk goede informatie krijgt. Wanneer het werkt, is het een prima systeem.

  Tim 2 juli 2019